Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

I Srbija ima snage

Milovan Brkić

Sve je zamrlo u Srbiji. A Vučić je procevtao.

Počeo je da opet preti, da se šepuri, da nam poručuje da će izvesti vojsku i policiju, da smo u ekonomskom smilsu u katastrofi, da neće biti povećanja plata i penzija...

A onda je počelo da se okreće.

Voditeljka RTS-a Olivera Jovićević je dobila instrukcije i ponašala se prema Vučiću onako kako je trebala da to radi i predhodnih osam godina.

Diktator je pobesneo. Znao je da ova uplašena starleta izvršava naloge direktora i članova Upravnog odbora, koji bi sada da se operu, da nam kažu kako su oni srušili Vučića.

Probudio je Vučić studenete, policiju, vojsku, lekare, seljake. Limeni sanduci su u Srbiji postali najtraženija roba. Zbog slomljenog zdravstvenog sistema koji je obesmislio ministar Zlatibor Lončar, ljudi padaju kao snoplje. Usred leta i žege hara korona virus! Za opremu, aparate i lekove Vučić je potrošio više od pola milijarde evra, sam kupujući! Lepa je to prilika da se umru i oni koji Vučiću, Lončaru i kartelu smetaju...

Vučića su napustili ''evropski prijatelji i braća''. Više nije čovek mira i stabilnosti. Proglasili su ga za opasnog diktatora. Nema više ni ''brata'' Si Đipinga

On nas je poveo u budućnost, stigli smo do BU.

Kada je ''nestao'' na tri dana, ispostavilo se da je Vučić saslušavan u Ljubljani, povodom istrage novca koji je Srbija dobila od Evropske Unije, a završile su u njegovom džepu, radi isplate za kokain koji je kupljen, a zaplenjen.

Nije to jedina istraga koja je završena protiv srpskog diktatora i njegovog kartela. Ali, on ide dalje. I to bez pobratima Hašima Tačija, sa kojim ga vezuju opasno kriminalni poslovi, koji su sadržali i Vučićevo priznanje Kosova!

Samo su još iza njega, pred našim očima, američki ambasador i njegov zamenik, Godfri i Eskobar, Metju Palmer iz Stejt Departmenta, Džordž Soroš i pristalice američke duboke države.

Đavo je došao po svoje. Tači ide u Hag. U koji zatvor će Vučić?

Njegov pad će biti veoma brz. I tužan.I ružan.

Vučić je hteo da pomogne pobratimu Tačiju. Njegov drugi pobratim, takođe ratni zločinac Ramuš Haradinaj, ucenio je kosovskog premijera Hotija da ne ide u Vašington, na pregovore, već da to prepusti ''evropskim prijateljima'', da oni donesu odluku koju Vučić želi.

Dobro, rekli su u Vašingtonu, da onda povučemo priznanje, da zamolimo i prijatelje da i oni to učine? U Prištini je zavladala panika. Kakav Tači, kakav Vučić, Metju Palmer, Miroslav Lajčak i Angela Merkel!

Ovih dana u problemu je američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri i njegov zamenik Gabrijel Eskobar. Njih dvojica su na ružan, prljav i nediplomatski način podržali srpskog diktatora u vreme izborne kampanje i obećali mu da će Sjedinjene Države priznati izbore. Vučić se ponašao kao najgori diktator, bio je nadmoćan, osion, pokrao je na najdrskiji način izbore, te se zgadio celoj Evropi. Godfriju i Palmeru nije, ali jeste ljudima iz Bele kuće.

Sada izaslanik Ričard Grenel istražuje koliko je novca uzeo Godfri, šta je sve od informacija prodao Vučiću, jer se u SAD-u za špijunažu izriču i kazne doživotnog zatvora.

Vučić je obesmislio život u Srbiji. Zatvorio je u bolnicu Maju Gojković, predsednicu Narodne skupštine, koja ga, po Ustavu zamenjuje, ako on umre, ili ga uhapse, ili podnese ostavku.

Obećao je da će se Skupština konstituisati najranije za dva meseca, ako se uopšte konstituiše, jer on ima i rezervno rešenje da poslanici SNS-a ne prihvate mandate, pa se mora ići na nove izbore. On bi da kupuje vreme, da prođu izbori u SAD-u, jer on igra i plaća na Džo Bajdena...

Sve što čini, loše je i po njega.

Da li mi imamo snage da ga se oslobodimo?

U jednom trenutku Afrički oslobodilački pokreti su zamrli, većina narodnih lidera bila je ili pobijena ili po zatvorima.

Afričkim narodima očajnički su trebali odlučni i hrabri lideri.

Novinari su pitali Frantz Omar Fanon-a, intelektualca, humanistu i radikalnog borca za slobodnu Afriku, kako će Afrika bez lidera..

Odgovorio im je : Niko u Africi ni u svetu ne zna ime sledećeg Patrisa Lumumbe. Ali, u Africi ima mnogo snage i ona će izbaciti nove velike i odane borce kao što je Lumumba,....

I Srbija ima snage.

Dobro je što je Vučić isterao na čistinu takozvane opozicionare - Đilasa, Tadića, taj žuti kartel, što je očistio Šešelja...

Krenimo u boj, za narod svoj. I za svoju davno oduzetu slobodu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane