Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Američke službe okončale istragu oko trgovine narkoticima braće Vučić

DEA zatvara krug

Drugog jula ove godine bez velike pompe, i učešća Velike propagande laži, objavljena je vest da su u nastavku akcije Tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju "Jovanjica" uhapšeni pripadnici BIA Aleksandar Tošić i Branislav Radosavljević (bivši radnik MUP-a R. Srbije). Po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal, slobode su lišeni i pripadnici MUP-a Milan Kendija, Zoran Baštovanović i Radovan Bojović, dok je nedostupan oficir Vojnoobaveštajne agencije (VOA) Saša Vujisić. Očigledno je da DEA oko braće Vučić zatvara krug

potpukovnik Goran Mitrović

Kako se navodi, ova lica su uhapšena ''nakon višemesečnog predistražnog postupka u zajedničkoj akciji BIA, SUK, SBPOK-a.''

Svim uhapšenim licima određen je pritvor, a lišeni su slobode zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo udruživanja radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje isprava, te da su članovi ove grupe u periodu od početka 2019. g. do 14. novembra 2019. g. vršili navedena krivična dela po nalogu organizatora Predraga Koluvije, koji se već nalazi u pritvoru.

Među uhapšenima je i Koluvijin kum.

Ono što se u medijima ne navodi je da je navedeno hapšenje samo deo opsežnog i brutalnog rata koji se vodi između klanova u bezbednosnom sistemu Republike Srbije. Pripadnik BIA Aleksandar Tošić uhapšen je zato što je izvršavao naređenja svojih pretpostavljenih. On je kao radnik Centra bezbednosti BIA za Beograd dobio zadatak da "drži na vezi" prvooptuženog Koluviju i u okviru svojih zaduženja odlazio je i na poljoprivredno dobro "Jovanjica".

Kao radnik detašmana na Zvezdari, ni na koji način nije trebalo da bude u kontaktu sa "Jovanjicom" niti sa Koluvijom ali je, po naređenju načelnika Regionalnog centra BIA Zorana Ćendića, prihvatio zadatak. Kada je Koluvija uhapšen i kada je krenula istraga, Tošić je ekspresno prebačen u VI Upravu BIA, na neoperativnu poziciju. Plata mu je ostala ista, ali je ostao bez službenog automobila. Naređeno mu je da ćuti i da "ne talasa" i da će "sve biti u redu".

U trenutku hapšenja Tošić je bio na redovnom godišnjem odmoru. Tošić je sada u pritvoru, a Ćendić još uvek nije stigao da svari sve ručkove koje je pojeo sa Koluvijom, niti da zakopa sve poklone koje je dobio od njega.

Pored Ćendića, opasno se znoji i načelnik Centra BIA za Beograd Škero, koji je "tihi svedok-saučesnik". Škero je pokušao da se distancira od Ćendića, ali je svestan da je, zbog pozicije na kojoj se nalazi i on "na meti" Zlatibora Lončara.

Od naših insajdera dobili smo informacije šta se dešavalo u trenutku hapšenja Koluvije. Naime, kada je načelnik odeljenja za suzbijanje narkomanije Slobodan Milenković ušao u krug "Jovanjce", uhapšenom Koluviji odmah je saopštio - "molim vas bez intervencija!"

Koluvija je na to odgovoro - "dužan sam da vas obavestim da je ovo poljoprivredno dobro od neprocenjivog značaja za sve naše službe bezbednosti". I pored ovog upozorenja Milenković je nastavio da sprovodi službene radnje, ali je Koluviji dozvolio da telefonom pozove koga misli da treba. Ispostavilo se- da je pozvao svog glavnog šefa, Andreja Vučića.

Pored Milenkovića telefonirao je i pripadnik BIA, Aleksandar Tošić koji je telefonom pozvao svoje šefove Ćendića i Škera. Ni jedan se od njih nije javio na telefonski poziv svog radnika (digitalne informacije o svim navedenim pozivima su ostale zabeležene).

Nije poznato da li je Milenkoviću bilo poznato od ranije da je Koluvija imao regularnu službenu legitimaciju MUP-a Srbije, izdatu još 2008. godine.

Pokušaj da se službena legitimacija MUP-a koju je posedovao Koluvija prikaže kao lažna je samo nesuvisli pokušaj da se zatru tragovi koji vode do samog vrha države.

Istovremeno sa hapšenjem Koluvije otpočele su sveobuhvatne istrage o navedenim događajima. Zvaničnu istragu vodi specijalno tužilaštvo ali nezavisne istrage vode i bukvalno sve službe bezbednosti R Srbije, svaka sa ciljem da zatre svoje tragove. Službe pokušavaju da sakriju svoje tragove, a neformalni centri moći podmeću svoje informacije i dezinformacije, sa ciljem da kompromituju postojeće rukovodioce službi i da se u novoj (za njih očekivanoj) podeli vlasti, pozicioniraju na vodećim mestima u svim službama bezbednosti. Glavni manipulator "iz senke" je Zlatibor Lončar, doktor Smrti, čovek koji je osmislio i potpisao zakon o obaveznoj masovnoj vakcinaciji građana.

Akcija američke DEA-a, FBI-a i Agencije za sprečavanje pranja novca davno je sprovedena. Kapetan Saša Vujsić, pripadnik Vojnoobaveštajne službe je, još pre hapšenja Koluvije, napustio zemlju i u SAD-u dobio azil! On je raskrinkao šverc narkotika koji vodi Andrej Vučić, njegov brat i njegov kartel. Dragoceni je svedok.

Po njegovom svedočenju ministar Nebojša Stefanović je uhapsio društvo sa Jovanjice. Američke službe insistiraju na hapšenju i ostalih iz državnih službi, da dokažu da je proizvodnja marihune bila državni posao, u koji su uključene i sve srpske bezbednosne službe, kao zaštita glavnom bosu Andreju Vučiću.

Svi znaju da iza "Jovanjice" stoji Andrej Vučič, te da je napad na

"Jovanjicu" direktan udar na Velikog Brata. "Firma" je funkcionisala kao međunarodna kriminalna grupa pod zvaničnom "kapom" jedne francusko-makedonske kompanije. Tragovi Koluvijih poslova vode i do makedonske političke elite.

"Jovanjica" je osmišljena kao "udruženi poduhvat" bezbednjaka pod Andrejevom kapom. Po starom mafijaškom principu, svi su morali da daju svoje ljude, da učestvuju u projektu, te da budu i fizički prisutni (to je ono što je odlazeći predsednik Vučić nesuvislo nazvao "prsten zaštite").

Za sada ostaje nejasno kako se u bekstvu našao samo pripadnik VOA, pomenuti Saša Vujisić, kao i na koji način se (prema raspoloživim saznanjima) volšebno našao u SAD. Ko je i kada Vujisiću izdao SAD vizu neophodnu za ulazak na teritoriju SAD i koja je tu uloga ministra Vulina, koji je odlazak odobrio svojim potpisom.

Zanimljivo je napomenuti da je 2. jula ambasador Godfri imao sastanak sa Vučićem i Stefanovićem u svojoj rezidenciji, Godfri je pritiskao Stefanovića da otkrije koje informacije ima u vezi sa braćom Vučić i optužbama protiv njih dvojice i kartela.

Očigledno da je Stefanović odbio saradnju, ili je nije prihvatio u meri koja je zadovojila Vućića i Godfrija.

Četiri dana kasnije javnost je obaveštena da je u Bolnici Dragiša Mišović od kovida preminuo Borko Stefanović, otac ministra Nebojše.

''Članovi porodice i prijatelji biće naknadno obavešteni o vremenu i mestu sahrane Branka Stefanovića'' - glasi službeno saopštenje.

Da li je iz istih razloga ministar Vulin odbio da se leči u srpskim bolnicama od zaraze istom bolesti?

Napominjemo da je Aleksandar Vučić tri dana ispitivan, krajem juna u Ljubljani, od strane Europola, o nestanku para koje su upućene iz Evropske unije, kao pomoć Srbiji u borbi protiv kovida, a koje su završile u njegovom džepu.

Pitanje koje traži odgovor - da li je Andrej Vučić dobio azil u Moskvi, ili Minsku, ili Kazahstanu?

Braću Vučić čekaju bukagije. Više nema sumnje u to.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane