Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Kako zakopati američku duboku državu i u Srbiji

Poljupci sa diktatorom

Redakcija Magazina Tabloid duže od četiri godine dobija obaveštenja od Štaba američkog predsednika Donalda Trampa. U njima se obaveštavamo o aktivnostima administracije i predsednika Trampa na čišćenju Sjedinjenih Država od duboke države i privođenju pravdi onih koji su pokušali da dezintegrišu zemlju, da izazovu haos u svetu i dovedu do katastrofe, u kojoj bi preživela samo ''zlatna milijarda'' ljudi. Da li će predsednik Tramp ispuniti obećanje da će očistiti Balkan od kriminalaca i zločinaca i vratiti balkanskim narodima nadu da i oni mogu da prežive i žive u demokratskom društvu? I dokle je u toj plemenitoj akciji stigao. Podsećamo čitaoce na te aktivnosti

Milovan Brkić

Još pet meseci je do redovnih izbora za predsednika Sjedinjenih Država. Da li će tog 4. novembra biti reizabran sadašnji predsednik Donald Tramp, ili će izbore dobiti protivkandidat Džozef Bajden, jedan od predvodnika duboke države?

Predsednik Tramp je obećao da će balkanske narode osloboditi diktature koje su im nametale predhodne administracije, čiji su predsednici i članovi njihovih administracija, okupacijom država, postajali vlasnici njenih resursa, kao u vrme Džingis Kana.

On se izjasnio i da pregovore između Prištine i Beograda neće voditi niti mir zaključiti ratni zločinci i ratni huškači.

Golem posao su uradile američke istražne agencije, utvrđujući sve zločine koje su počinili balkanski diktatori...

Srpski diktator Aleksandar Vučić je imao velike ambicije. Želeo je za života Nobela. Mislio je da će prodajom Kosova za 300 miliona Hašimu Tačiju izvršenom pre dve godine u jednom pariskom hotelu, obezbediti i pare i jare.

Sa ruskim predsednikom se sprdao. Odlazio je kod njega u Moskvu i dovodio ga u Beograd, samo da građanima pokaže ko je on, koliko je važan i kako Putina drži u šaci. A šakom i kapom davao je sve što je tražio kineski predsednik Si Điping. Tetošio je arapske šeike, sarađivao sa terorističkim organizacijama. Jednom rečju, radio je šta je hteo.

Sudbina je ovog proleća okrenula leđa srpskom diktatoru.

Ruski predsednik se razgoropadio, kineski se diskretno povukao, napušta ga, uzeo nam je pare, ostavio nas je bez gaća. Evropske države, njih sedam, odlučne su da Vučiću stanu na rep. Nema ništa od članstva u Evropskoj Uniji, isključiće nas iz OEBS-a, evropska štampa opisuje ga kao teškog diktatora i ludaka. MMF i Svetska banka su odbile da Vučiću daju kredite...

Ali, ne predaje se šizofreni srpski diktator.

Doživljavao je udarac za udarcem. Prvo su ga odvojili od prijatelja Ramuša Haradinaja, sa kojim je Vučićev kartel poslovao kao sa rođenim bratom. I Hašima čeka doživotna u Hagu (maksimalnih 40 godina zatvora).

Ode sada i Hašim Tači. Sa kim da pregovara?

Opet je tu Metju Palmer, službenik duboke države, visoki činovnik u Stejt Departmentu, koji za uši drži državnog sekretara Majka Pompea, za koga se predpostavlja da mu je prošlog leta Vučić dao 200 miliona dolara, da ga pokriva u svim njegovim kriminalnim aktivnostima.

U trenucima kada ga je Evropa precrtala, kada se učinilo da je Vučić počeo da pada, opet se javio Metju Palmer, da preko skajpa razgovara sa Vučićem i evropskim pregovaračem za Kosmet Miroslavom Lajčakom, koji je, ustvari, izaslanik Džordža Soroša, koji mu je napunio torbu novcem, da pomogne Vučiću da preda Kosovo, a Soroš dobije rudnike i pravo ubiranja prihoda od praškastih proizvoda.

Zašto se javio otpisani Metju Palmer, da potvrdi da su stavovi Sjdinjenih Država oko predaje Kosmeta i stavovi EU, odnosno Lajčaka, potpuno isti?

Sve je to rekla američka svinja Metju Palmer, u trenutku kada izaslanik predsednika Trampa Ričard Grenel demantuje tvrdnje i spekulacije iz Vuči-

ćevog i Lajčakovog kabineta, da predsednik Tramp traži bezuslovno priznanje Kosova od Srbije, ili tačnije, Vučićev potpis. Gospodin Grenel je saopštio da se tek započinju ekonomski pregovori, da Bela kuća ne nameće rešenja.

Da li je Vučiću Palmer poslao poruku Pompea da su njih dvojica uz njega?

Da li spavaju američke obaveštajne službe i istražni organi, koji su prikupili dokaze za najteže kriminalne prestupe balkanskih diktatora, A Vučićevog kartela pogotovu?

Hoće li ispred nosa Metju Palmera i Majkla Pompea one uloviti Vučića i njegov kartel i privesti ih američkom pravosuđu, ako već nema snage srpsko pravosuđe da ih pošalje na doživotne zatvore.

Da li Palmer i Pomepo na ovaj način pokušavaju da umire Vučića, da ne pruža glasa i ne optužuje ih za prijem novca. I za Palmera i Pompea se zna koliko su dobili od Vučića novca, da stoje iza njega. Za sada oni iza njega stoje, a da li će uskoro Vučić iza njih da leži?

Bez presedana je mešanje američkog Ambasadora Entoni Godrfija, njegovog zamenika Gabrijela Eskobara i diplomatskih službenika Ambasade u Beogradu u unutrašnje odnose u Srbiji.

Ambasadora Godfrija na službu u Beograd, kao predstavnika Sjedinjenih Država, ukazom, postavio je predsednik Tramp, očekujući da služi interesima Bele kućre, a ne duboke države.

Gospodin Godfri i Eskobar su brzo podlegli mirisu novca. Lak život koji im omogućuje Vučićev saradnik Vladimir Beba Popović i direktor javne kuće TV Pink Željko Mitrović, opredelio je ovu dvojicu američkih diplomaa da služe za velike pare, suprotno nalozima iz Bele kuće.

Američki ambasador Entoni Godfri prekršio je sve diplomatske kodekse i aktivno učestvovao u izbornoj kampanji Srpske napredne stranke. Nikad nijedan strani diplomata nije na takav način podržao jednu političku opciju u stranoj državi.

I pre nego što su izbori raspisani, Godfri je vršio pritisak na opoziciju, kako bi je prinudio da odustane od bojkota. U javnim nastupima je pozivao Savez za Srbiju da učestvuje u izborima bez obzira na nedostatak osnovnih uslova.

Godfri je istovremeno vodio i intenzivnu kampanju daleko od javnosti. Posle serije razgovora sa Draganom Đilasom, liderom Saveza, nije uspeo da njega prinudi na promenu odluke o bojkotu, ali postigao je dogovor da Đilas utiče na pokret “Jedan od pet miliona” i Pokret slobodnih građana kako bi se oni kandidovali i dali legitimitet Vučićevim izborima. Đilas je pristao i da stimuliše Nebojšu Zelenovića i Sašu Paunovića, gradonačelnike Šapca i Paraćina, da nastupe na izborima, iako su potpisali “Sporazum sa narodom” i obavezali se da će bojkotovati izbore.

Neposredno pred izbore, Godfri je bio u gostima Zelenoviću, kako bi tom gestom poslao poruku opozicionim glasačima da izađu na izbore.

Vučić je pristao na zahtev američkog ambasadora da omogući pobedu stranke Zajedno za Srbiju u Šapcu, ali nije smeo da to kaže svojim saradnicima. Po svom običaju, naprednjaci su i u Šapcu, kao i u ostalim gradovima, organizovali krađu glasova i pokvarili Vučićev, Godfrijev, Đilasov i Zelenovićev dogovor.

Dan posle izbora, dok je Vučić bio na putu za Brisel, predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, u pratnji stranačkih kolega krenuo je u Šabac, da proslavi pobedu.

Nije stigao do pola puta, kad je dobio Vučićev sms s naređenjem da se vrati u Beograd, da ne ljuti američkog ambasadora.

Godfrijevi postupci nemaju podršku Bele kuće.

Predsednik Donald Tramp je obavešten o samostalnim akcijama ambasadora u Beogradu. Rešavanje tog problema biće na dnevnom redu prilikom najavljenog dolaska u Srbiju Trampovog specijalnog izaslanika Ričarda Grenela. Zbog toga, Godfri je 2. jula, dva dana pre obeležavanja praznika Dana nezavisnosti, pozvao na ručak Vučića i nekoliko ministara, među kojima je bio i Nebojša Stefanović.

Nasamo, u četiri oka, Godfri i Vučić su pokušali da se dogovore oko zajedničkog nastupa u razgovorima s Grenelom.

Snimak tog razgovora dostavljen je na više adresa u Sjedinjenim Državama. Za očekivati je da će Godfri i Eskobar završiti u zatvoru, krajem godine. Oni od Vučićevog klana dobijaju novac, kokakin, vijagru, podvode im se kurve iz Mitrovićeve javne kuće PINK...

Istragu o delovanje ambasadora i njegovog zamenika i još pet službenika ambasade, vode, odvojeno, pripadnici više službi pri ambasadi, smatrajući da će odeljenje CIA izveštaj sastaviti, znajući da je gospođa Đina Haspel zainteresovana, da pre penzionisanja u novembru, pomogne u obaranju predsednika Trampa.

Ali, evropski ambasadori izbegavaju Vučića kao šugavu ovcu. Diplomatski kor je svestan da je Vučić na listi za odstrel, da mu se bliži kraj i oni ne žele da pođu stopama američkog ambasador Godfria i njegovog zamenika Eskobara.

Ova podrška Vučiću mnogo znači, mada se krug oko njega zatvara. Nastavak pregovora između Beograda i Prištine koji najavljuje gospodin Grenel, vodiće se bez prisustva Hašima Tačija. Srpski diktator nema ustavna ovlašćenja da zastupa Srbiju. On je sve učinio da uruši sve institucije, da poništi Skupštinu, kojoj je istekao mandat, a čije fromiranje će on odugovlačiti do kraja godine, kao i izbor Vlade Srbije, a sve u nameri da čeka obaranje predsdednika Trampa na izorima.

Kao i uvek, svi Vučićevi potezi tragično završe. Njega čeka opšta pobuna građana, ekonomski sunovrat, međunarodna izolacija...

A mogao bi uskoro, mimo očekivanja, da završi u zatvoru. na doživotnoj robiji.

Za njim niko neće zaplakati.

Izlaganje urednika Magazina Tabloid Branka Veljkovića

Glas razuma iz Beograda

Urednik Magazina Tabloid Branko Veljkovic bio je uključen u emisiju na televiziji RTVI iz Njujorka. Voditelj Boris Koltsov postavio mu je pitanje: Šta milsite o pregovorima sa kosovskim predstavnicima u Sjedinjenim Državama.

....

Evo odgovora urednika Magazina Tabloid Branka Veljkovića.

„Ceo Balkan je žrtva agresivne i destruktivne politike duboke države. To su repovi iste one duboke države protiv koje se u SAD iskreno bori predsednik Donald Tramp. Balkanski narodi su devastirani i žive u zemljama bez razvijene ekonomije i demokratije. Zato je važno da u ovoj fazi poslušamo perporuku gospodina Ričarda Grenela i predsednika Donalda Trampa da se za sada razgovara samo o ekonomskim temama. To su teme od kojih zavisi egzistencija svih naroda Balkana pa i Srba i Albanaca.

Poltičke teme treba ostaviti za kasnije. U tom smislu postoji pun pravni kapacitet da se poštuje rezolucija Saveta Bezbednosti UN 1244. Civilna misija UN na Kosovu je odgovorna za KiM. Ali, na žalost, nema razvoja ekonomije niti bezbednosti za Srpsku pravoslavnu zajednicu. Pored toga, jasno je da je u svetu velik otpor jednostranim priznanjima nezavisnoti kao političkom formatu. Dve trećine svetske populacije nije priznalo nezavisnost Kosova i to je činjenica, uključujući i 5 zemalja EU.

Srpska politička “elita”, koju za sada predvodi predsednik Aleksandar Vučić je kreacija Soroša i njegovog klana. Zato Albanci na Kosovu oseća-

ju toliku potrebu da se zahvaljuju Vučiću ali i klanu Klinton, Bajden i ostalima tako što su im prepustili sve najvažnije institucije na Kosovu.

U rukama ovog klana nalaze se telekomunikacione kompanije, rudnici i drugi resursi. U Prištini se nalazi spomenik Bilu Klintonu a novoizgrađeni auto put koji se nalazi blizu NATO baze Bondstil, dobio je ime po pokojnom Bo Bajdenu, sinu Džo Bajdena.

Kosovo je privatna država klana Klinton, Bajden i loklanih narko kartela. Zato narod Kosova živi u strahovitoj bedi i bez perspektiva.

Plan srpskog predsednika Aleksandra Vučića je da na silu potpiše bilo kakav papir koji determiniše konačni status Kosova, a za to nema ni mandat ni potrebu.

Iz ugla Srba i Srbije to je izdaja elementarnih nacionalnih interesa. Niko iz USA ne pritiska ni Srpsku ni administraciju tzv Kosova da sada rešava konačni status Kosova. Plan Brisela je da preko Vučića diskredituje predsednika Trampa i njegove iskrene napore da donese mir. Planove nekompetentnog Brisela i duboke države razotkrio je i gospodin Grenel i o tome se više puta i lično izjasnio.

EU se nadala da je administracija predsednika Trampa prezauzeta dešavanjima u SAD i da neće imati vremena da se bavi Balkanom. Na sreću, nije tako. Gospodin Grenel nije prepustio sudbinu Balkana trećerazre-

dnim evropskim političarima kao što je Miroslav Lajčak.

Iskustva nam govore da predsednik Vučić ima običaj da nakon međunarodnih sastanaka izađe i drži konferencije za štampu na kojima govori o stvarima o kojima uopšte nije bilo reči. Primera radi, to je u svom obraćanju objasnio i dr Marcus Papadopoulos. Zato bi bilo neophodno da se tokom sastanka dogovori zajedničko saopštenje koje će da spreči manipulaciju bilo koje strane.

Predsednik Tramp je lider slobodnog sveta i iskreni borac protiv duboke države. Srbija, ali i druge Balkanske države su žrtve agresivne politike duboke države. Srbija je istorijski uvek bila na strani saveznika i za to je plaćala uvek ogromnu cenu.

Nakon smene aktuelnog prosoroševog režima u Srbiji ne postoji ni jedna prepreka da Srbija ne bude najvažniji partner svih slobodnih država sveta a posebno USA u Evropi.

Od kada su Soroš i ostatak Kabale počeli da gube uticaj u svetu, otvorile su se mogućnosti da se i realno napravi neko rešenje. Sadašnja adminsitracija USA na čelu sa Trampom i Greneolom uprvo to pokušava da uradi i da okrene stvari ka realnoj ekonomiji. Da poreski obveznici ne moraju da plaćaju beskonačne političke igre i kreiranja država koje ne postoje.

To je jedina agenda duboke države. Kreiranje problema i ubijanje realne ekonomije. Svi mi bi želeli da živimo u realnoj ekonomiji i da realna ekonomija finansira prave institucije. To je jedino što daje bezbednost ljudima da žive i posluju.

Kao što učesnici ovog razgovora, tako i gosti u Wašingtonu, svi mi još uvek ne proizvodimo realnu dodatnu vrednost. Jedini pravi sagovornik je onaj koji pokušava da napravi biznis bez korupcije, kriminala i političkog uticaja. Koliko takvih ima na Kosovu? Ko predstavlja Srbiju i Kosovo?

To nisu ljudi koji razumeju ekonomiju niti međunarodnu politiku. To su repovi starog sveta koji je osuđen da nestane jer nije proizvodio dodatnu vrednost već ratove, probleme i razaranja. Predsednik Tramp je jedini predsednik USA koji za svog mandata nije vodio ni jedan rat. Treba ovo ponavljati kao činjenicu.

Glosa

RTVI iz Njujorka je američki TV kanal koji se emituje, pre svega, za potrebe ruske populacije u Sjedinjenim Državama, Izraelu i Nemačkoj. Imaju više od 15 miliona gledalaca. Voditelja je zanimao stav srpskih partriota o pregovorima između Prištine i Beograda.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane