Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Raspušten gradski odbor SNS-a u Zrenjaninu, kraj vladavine Gorana Kneževića

NOVI POVERENIK ZAVODI REDOVNO PUNJENJE CENTRALNE STRANAČKE KASE

Država u kojoj danas virus Covid 19 „kosi" po Srbiji nezaštićene i nemoćne, nezapamćeno haotično vode legitimni i legalni lopovi, prepušteni i u Zrenjaninu, kao nikada do sada, egzekuciji naroda. Kriminal bahatih i obesnih u totalnom raspadu SNS-SPS sistema, „proizveo" je pod izvršnom komandom večitog funkcionera Gorana Kneževića, ministra privrede i predsednika gradskog odbora stranke, direktno ugrožavanje zdravlja, i anticivilizacijsko „silovanje" naroda. Teško je zamisliti, ali, nedotupavni vlasnici vlasti su, šakom i kapom, bezočno krali na pljačkaškim izborima na kojima su, valjda samo oni učestvovali?!?

Zoltan Horvat

Srednji Banat još uvek, spletom čudnih okolnosti, nije pod „baražnom vatrom" virusa, ali, lokalni vlasnici vlasti imaju pred sobom, gomilu (ne)rešivih problema. Prvenstveno sugrađane, za njih drugog reda, kojima se smučilo ponižavanje. Rezultati izbora još uvek nisu ozvaničeni, ozbiljnih i argumentovanih prigovora na način sprovođenja izbora sijaset i napretek, dokazano je „čoporativno" izvođenje raje (kao stoke) na glasanje uz 3, 4 i 5 hiljadarki za zaokruženu jedinicu na biračkom spisku...Na kraju, preliminarni rezultati pokazuju najslabiji SNS rezultat u Srbiji, jedva („naduvanih") 41 procenat izašlih na glasanje, što je, konačno, odlukom centrale stranke, dovelo i do raspuštanja gradskog odbora SNS-a u Zrenjaninu...

Ma, je l' moguće da je neko iz centrale njegove najnovije stranke rekao STOP Goranu Kneževiću, do sada suverenom, zlom i okrutnom gospodaru višedecenijske nesreće Zrenjanina?

Na prošlonedeljnom sastanku gradskog odbora SNS-a, pojavio se i Vladimir Galić, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine, inače advokat, rodom iz Kikinde. Izvor Magazina Tabloid potvrđuje da je „ribanje" stranačkog rukovodstva bilo žestoko i bez pardona.

Najslabiji izborni rezultat u Srbiji, afere koje se množe munjevitom brzinom, i što je najgore, ovdašnja javnost se do detalja upoznala i upoznaje, kako se pljačka i arči novac svih građana Zrenjanina.

Vladimir Galić, čovek za sve režime vulgarnog višestranačja u nas, provereni pajtos i sugrađanin Milenka Jovanova, jednog od potpredsednika SNS-a i takođe proverenog stranačkog preletača, bivši je VIP igrač DOS-a od neograničenog poverenja. Bio je, a šta sve nije...savetnik predsednika Vlade Republike Srbije u dva navrata (decembar 2005. - oktobar 2006. i maj 2007. - februar 2008.), direktor Agencije za privatizaciju (oktobar 2006. - maj 2007.), predsednik UO Vojvođanske banke (jun 2004. - septembar 2006.)...koji se, rodila ga majka tako sposobnog, savršeno uklapa u SNS mozaik.

Kao poverenik SNS-a za opštine srednjeg Banata, rodom iz Kikinde, promovisan nezvanično u „konsiljerea" za Banat, zaveo je rigorozan režim rada, gde je prvi i najosnovniji zadatak lokalnih SNS nameštenika, uredno plaćanje reketa centrali stranke, prvenstveno u kešu. „Istakao" se koordinisanjem svih akcija zavođenja SNS (ne)reda u opštini Nova Crnja.

Fiktivni krediti opštine, fantomske firme koje ne rade ono što je potpisano u avansno isplaćenom ugovoru, al' nenamenski, otimačinom, preusmeravaju novac građana u privatne džepove..."Samo" 8 miliona dinara se iz budžeta godišnje izdvaja za oftamološku ambulantu koja ne radi, ali su svi „igrači", nakon isteka pljačkaškog IPA projekta, namireni.

Nakon hapšenja, osuđujuće presude na kaznu zatvora i smene bivšeg predsednika opštine Pere Milankova, novi podobniji igrač za sistemsku pljačku i pelješenje opštinske kase je predsednik opštine Nova Crnja, Vladimir Brakus iz Aleksandrova.

Sem što kradu kao ludi, kako neprestano odzvanja u svim opštinskim kafanama i sokacima, na dan izbora, cena jednog glasa, pod direktivom poverenika, bila je, 2 hiljade dinara pre ulaska na glasačko mesto, pa još dve crvene, nakon izlaska, gde te čeka kontrolor uz obavezujući video zapis...O „bugarskom vozu" da i ne govorimo, jer su na svim glasačkim mestima paradirali članovi SNS-a.

I poslednja dva plus jedan časova izbora u Zrenjaninu (od 18 do čak 21 časa), ličili su na hajku na ljude i stampedo, gde je, pritisnuta katastrofalnim malim odzivom, SNS bratija bukvalno „vijala" građane vukući ih za rukav i nudeći svih 5 hiljada dinara za glas.

Posebno su na udaru bili korisnici Narodne kuhinje, socijalne i materijalne pomoći, kojima 5 hiljada dinara predstavlja, pravo malo bogatstvo. Zavođenje reda i uređenog haosa je „uspelo" u Novoj Crnji, pa se poverenik Galić, prihvatio „posla" i u Zrenjaninu.

Nakon najgoreg mandata u istoriji Zrenjanina, SNS je, raspustivši gradski odbor pod vođstvom do sada neprikosnovenog Kneževića, „prekomponovao" vlast, uvodeći poverenika, odnosno tutora iz centrale stranke. Stabilni izvori prihoda koji pune kasu centrale stranke, to je ono što se traži i od zrenjaninske SNS kamarile, čime će zadatak poverenika - advokata, biti u celosti ispunjen.

Galić je, u četiri oka sa Kneževićem, kratko i jasno saopštio šta centrala stranke misli o njegovom radu. Sav „prljav veš" stranke je isplivao u javnost, građani su videli i čuli šta, kako i koliko funkcioneri kradu, pa mu je, sujetnom Regionalnom Isusu rečeno, da je, najzad, kraj njegovoj višedecenijskoj „igri mačke i miševa" sa građanima.

Očigledan kraj vladavine Gorana Kneževića u Zrenjaninu uz jasnu poruku centrale SNS-a (što si za dve decenije mazn'o, mazn'o si, pritaji se, ćuti, narod bi možda mogao zaboraviti sve tvoje bljuvotine...), nije sprečio hrabre i odvažne Zrenjanince da se bore za sprovođenje zakona i pravde.

Ovdašnja stranka Dosta je bilo, koja je ušla u lokalni parlament sa 3,06 procenata glasova, uspela je da na vreme podnese masu prigovora RIK-u za uočene nepravilnosti na čak 2700 biračkih mesta, gde i najobičniji laik vidi, da su zapisnici falsifikovani i da se ne slažu sa stanjem u džakovima sa glasačkim listićima?!?

RIK je u roku od 48 časova, na elektronskoj sednici bez kamera i dokaza da su se uopšte sastali, odbio sve prigovore DJB, ali, Upravni sud pravosnažno usvaja sve prigovore i žalbe na 2.700 biračkih mesta, čime poništava rešenja RIK-a?!?

Nakon isteka roka, RIK po zakonu ne može ponovo da odlučuje, jer zakon izričito navodi, član 97, da je odluka Upravnog suda doneta po žalbi je pravosnažna, i protiv nje se ne mogu podneti vanredna pravna sredstva predviđena zakonom kojim se uređuje upravni spor!!! To praktično znači, da se na trećini izbornih mesta, na 2700 biračkih mesta, izbori moraju ponoviti!!!

Po članu 78 Zakona o izborima, RIK je propustio i rok od 96 sati da proglasi rezultate izbora, što po rečima Svetlane Vukobratović - Novković, Igora Ratkovića, Aleksandra Korovljeva, Zorice Sinadinović, Silvije Kapuši i drugih hrabrih Zrenjaninaca iz redova DJB, znači da je najprostija kontrola izbornih džakova pokazala i dokazala, čisto kao suza „prepakivanje" i krađu glasova!!!

Vlasnici vlasti u Srbiji imali su devet dana da prepakuju i pakuju džakove, ni to nisu uspeli, što je pouzdan znak da ovi izbori moraju pasti, navodi Svetlana Vukobratović - Novković, uz napomenu da je DJB spreman za maratonsku bitku sa režimom, dokazanim kradljivcem glasačkih kutija.

Novo „valjanje" SNS-a, tamo - amo po Banatu, po diktatu centrale stranke, uneo je pravu paniku među funkcionere. Čedo Janjić, gradonačelnik - preletač iz DSS u SNS, čovek koji ne sme sam da izađe na ulice Zrenjanina bez pratnje i suoči se sa gnevom i ogorčenjem sugrađana, rado bi sebe video u fotelji prvog čoveka AMS Srbije.

Usput je stigao da, ničim izazvan, izjavi da Zrenjaninci najzad imaju ispravnu vodu za piće! Ovakve nebuloze i laži od čoveka koji se ne stidi višegodišnjih pompeznih obećanja sugrađanima od kojih ni jedno jedino nije ispunio, „zacementirao" je sa 400 hiljada evra isplaćenih iz gradske kase investitoru za par meseci rada na postrojenju?!? Lista lepih želja za ljude ogrezle u neodgovornom odnosu prema sugrađanima, je podugačka, Nenad Karapandža - Džeger, šef SNS kancelarije u Zrenjaninu, kumašin Gorana Kneževića, lukavo je podržao poverenika Galića, Darko Bađok, nesvršeni doktor nauka, visoki gradski funkcioner, takođe je podvio rep, ulaguje se povereniku...

Svi ostali, „miševi u par fotelja" istovremeno, Dragan Ćapin - Ćapko, Duško Radišić i Simo Salapura, pomoćnici gradonačelnika, Oliver Mitrović, predsednik skupštine, direktori javnih preduzeća i ustanova, čekaju rasplet i dogovor oko kadrovskih rešenja između poverenika Galića i Aleksandra SNS Farkaša, koji „dobacuje" do Andreja Vučića.

Kako reče glumac Milutin Milošević, opajdarizacija društva bi mogla da se nastavi i u Zrenjaninu, ako građani ne uvide da su svi argumenti za „skidanje" režima koje imaju u rukama, i novi početak sa novim ljudima, nikad bliži.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane