Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin poručuje nam iz Zagreba

Korona je paravan za balkanske zločine i zločince

Živimo u stanju permanentne prijetnje režima Hrvatske da svoje građane u svakom momentu otjeraju u karantenu-kućni pritvor. Razlog je takozvana pandemija virusa korone. Svjetske su vlade instalirale ovu polugu kojom se služe kako bi građane sklonili iz vanjskoga svijeta. Također su svoje medije postavili za širitelje vijesti o stanju pandemije. O posljedicama djelovanja korone jedino su meritorni javno govoriti državni mediji ili oni koji su povezani sa režimom. Tako mediji služe režimu i u mnogo slučajeva plasiraju poluistine i laži.

Vjekoslav Škreblin

(dopisnik iz Zagreba)

Još ako znamo da se na čelu države nalaze KRIMINALCI, onda državnim medijima nipošto ne treba vjerovati.

Osnovani su i nacionalni stožeri civilne zaštite koje čine stručnjaci ovlaštenih da su jedini meritorni i neprkosnoveni tumačiti što se događa VANI NA TERENU.

Takva je situacija u svim zemljama svijeta osim u tri zemlje. Švedska, Sjeverna Koreja i Bjelorusija virus korone tretiraju onako kako se taj virus takve opasnosti i zaraznosti treba tretirati. Oprezni su ali svoje građane nisu zbog virusa prehlade COVID19 stavili u kućni pritvor, karantenu, uveli i policijaski sat kao u SRBIJI, uništili privredu zemlje, posijali paniku i nesigurnost među svojim stanovništvom i ne drže ih u neprestanom stanju napetosti kako ih svaki tren mogu zatvoriti u četiri zida vlastitih kuća ili stanova!!

Takvo je stanje u cijelom svijetu.

Ograničiti ću se i pozornost pokloniti primarno Srbiji, Hrvatskoj, prostoru bivše države Jugoslavije te BALKANA i Europske unije.

Čitatelji koji redovno prate kolumne u Tabloid Magazinu dobro su informirani o karakteru vlada nabrojenih zemalja BALKANA te samoinstalirane organizacije nazvane Europska unija.

Vrlo dobro znaju stavove kolumnista o ljudima koji su na čelu tih zemalja ili EU-a. Osobno informiram čitateljstvo kako se radi o ljudima na čelu tih država koji su nakon raspada Jugoslavije, kompletan komunističko-zločinački kadar instalirali u sve institucije novonastalih zemalja nakon raspada Titove države. Umro je i TITO, umrla je i Jugoslavija ali REŽIM pokojnice opstao je, preživio je i OPET vlada. Doduše, vlada malo manjim teritorijima ali je u cijelosti preživio te VLADA I HARAČI.

Nekada je bio vezan Partijskom knjižicom, osnovnim poštenjem i moralnim normama. Nekada je komunizam pokazao i ljudsko lice koje je svakome pružio priliku da barem mirno i sigurno živi. Nekada su bile nezamislive pedersko-lezbijsko-pedofilske PARADE PONOSA.

Nekada je bilo nezamislivo da partijski dužnosnici žive isključivo od klasičnog kriminala, pljački ili da su JAVNI KRIMINALCI. Bilo je barem nekakve discipline, reda, rada a kome nije takav sustav odgovarao, TITO je dozvolio da mirno napusti Jugoslaviju i radi u inozemstvu.

Na primjer da otiđe i radi u Njemačkoj.

Kralo se je uvijek na ovim prostorima ali se ipak poštivao nekakav minimum kodeks ponašanja, međusobnog komuniciranja.

Nakon Titove smrti, komunističko-partijski su dužnosnici znali da će se Jugoslavija ubrzo raspasti.

Počeli su se brinuti kako za vlastite sudbine tako i za kolektivnu sudbinu režima koji je u svojoj srži bio izdajnički i lopovski jer je pod svaku cijenu želio ostati na čelu novonastalih državica.

Zakon o pretvorbi i privatizaciji donijet je još za vrijeme Jugoslavije. Dakle, zakonski okvir za svekoliku pljačku je stvoren.

Novonastala Hrvatska nije stoga taj zakon mijenjala već ga u cijelosti rabila za svoje pljačke.

I danas je takav zakon u uporabi. To je dokaz kako su SVE garniture u svim bivšim republikama čim su stale na čelo novonastalih državica, doslovce provodile ozakonjenu pljačku DRUŠTVENE IMOVINE!!

I Tuđman i Milošević i Izetbegović.

Problem je bio u tome, kako sakriti nešto što se sakriti ne može?

KAKO OPLJAČKATI VLASTITU ZEMLJU A DA SE NAROD NE DIGNE NA NOGE??

Trebalo je odvući poglede JAVNOSTI sa dugih prstiju koje upravo pljačkaju i sve kradu što im pod ruku dolazi.

To je jedan od osnovnih MOTIVA UGOVORENOGA RATA na ovim prostorima.

Jasno, u tome su im pomogli razni SOROŠI i ostali Cionisti koji su željeli podijeliti plijen i također sa svoje strane držati zastor nad pljačkom kako nitko ne bi stvarao nepotrebne probleme.

U prošlom sam broju TABLOID MAGAZINA o tome pisao.

Realizacija toga paklenoga plana u potpunosti je uspjela. Čak je stvoren javni kriterij kako je ovakvo javno razmišljanje zapravo IZDAJA DRŽAVE I NARODA.

Kako u Hrvatskoj tako i primjerice u SRBIJI. Službena verzija nastanka rata je velikosrpska MILOŠEVIĆEVA agresija na zemlje koje su se osamostalile nakon raspada Jugoslavije. Tobože je Srbija i JNA spašavala raspad bivše države i željeli su je sačuvati.

Govoriti kako je MILOŠEVIĆEV ugovoreni RAT protiv sviju bio povod iliti PARAVAN za sveopću pljačku te preživljavanje i održavanje komunističkog kadra na čelu novonastalih država je TEORIJA ZAVJERE protiv režima i državice u kojoj živim.

Možda neki misle kako nisam u pravu kada govorim o tome da je rat ugovoren zbog pljačke ali dvije komponente od tri komponente koje čine taj motiv dokazuju tu činjenicu.

Da li su novonastale države na svoja čelna mjesta montirale KOM-PARTIJSKI KADAR iz bivše pokojnice?

Da li su novonastale države poharane i opljačkane do temelja?

To je nedvojbeno točno!

Zašto onda i analiza o PARAVANU t.j. ugovorenom ratu također ne bi bila istinita?

Tu ISTINU potkrijepljuje ponašanje i međusobna slizanost državnog vrha SVIH BALKANSKIH NOVONASTALIH DRŽAVA plus ALBANIJA.

To dokazuju i optužnice zbog kriminala koje su podignute a koje optužene REŽIMI OVIH DRŽAVA pred javnošću ignoriraju i kriju kao što zmija krije noge!

Zašto Hrvatski režim npr. šuti kako su protiv najmanje stotinjak "viđenih" građana Hrvatske podignute optužnice za organizirani kriminal?!

Ako ne mogu stvoriti pravan, tada mediji šute o kriminalu i državnim kriminalcima.

Drugi veliki događaj koji se zbio na ovim prostorima a čiji se MOTIV I POČINITELJE također trebalo sakriti od očiju javnosti je likvidacija srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića.

Trebalo je za javnost izmisliti MOTIV LIKVIDACIJE !!

Niti jedno objašnjenje nije uvjerljivo jer je taj zločin i počinitelji su toliko vidljivi pa se ničime ne mogu prikriti. Zato mediji pribjegavaju neuvjerljivim pričama za javnost.

Te su ga ubili tamo neki kokošari kriminalci iz Zemunskog klana. Te je doletio neki treći metak ili su ga pak likvidirali Englezi. Pa nisu ga ubili Englezi već je Koštunica naručio likvidaciju.

U zraku lebdi i sjećamo se činjenica kako su se nakon atentata NAPADNO SVI digli na noge te su u AKCIJI SABLJA svi i svugdje tražili i ubojicu i naručitelje samo ne tamo gdje treba tražiti, poglavito NARUČITELJE ATENTATA!

No, naciji i ostaloj svjetskoj javnosti trebao je bilo kakav PARAVAN kako bi prekrio i ubojice i naručitelje ubojstva.

Predlažem tekst što je o tome pisala RENATA RAŠKOVIĆ, novinarka lopovsko-režimskog Večernjeg lista iz Zagreba.

ČLANAK JE NAPISAN POVODOM DESETOGODIŠNJICE ATENTATA dakle 2013. godine pod naslovom

"PO ČIJEM SU NALOGU I ZAŠTO SU UBILI Zorana Đinđića"

"....Deset godina kasnije, u Srbiji ne postoji akcijski tim, netko tko svaki dan dolazi na posao sa zadatkom da otkrije neku novu činjenicu povezanu s ubojstvom Zorana Đinđića. Neki je dan više od 20.000 građana u "Šetnji za Zorana" podsjetilo na njegov nikad izvršeni politički testament, glasno pitajući zašto je i po čijem nalogu ubijen srpski premijer. Uistinu, mnogi novinari i politički analitičari slažu se da je sramota za Srbiju da se istragom o naručitelju ubojstva bivšeg premijera bavi obitelj Đinđić, a ne tužiteljstvo i policija po svojoj savjesti i dužnosti. - Da me netko zaposli u tužiteljstvu, trebalo bi mi tri mjeseca da riješim pozadinu Đinđićeva ubojstva - kaže ugledni beogradski odvjetnik Srđa Popović koji je, u ime majke i sestre Zorana Đinđića, 2010. podnio kaznene prijave temeljene na pobuni "Crvenih beretki" u studenom 2001. koja je, prema ocjeni brojnih analitičara, ključni događaj koji može pomoći u istrazi i političkoj pozadini atentata na premijera Srbije...."

Pročitajte više na: - www.vecernji.hr

Sve je 2003. g., urađeno BRATSKO-ORTAČKI. Podsjećam, pripadnici Hrvatskog i Srpskog režima nikada ratovali nisu. Uvijek su bili u slizanim odnosima. Uvijek su štitili i danas štite ZAJEDNIČKE INTERESE.

Ponašaju se i djeluju kao zakon o spojenim posudama.

Vi Srbi imate "USTAŠICU" Anu Brnabić. Mi Hrvati imamo "ČETNIKA" Milorada Pupovca. Kada se želi nešto najaviti ili naglasiti tada DELIJE pjevaju pogrdne pjesme upućene Torcidi. S druge strane, iz Hrvatske stižu natpisi UBIJ SRBINA, ili SRBE NA VRBE. Osim režimu kako Srbije tako Hrvatske kako bi učvrstio vlast, kome je još interes slati ovakve neprihvatljive poruke i revoltirati narode s obje strane?? NIKOME!!

Interes je Hrvatske da baš vaš VUČIĆ ostane na čelu SRBIJE. Ako ne Vučić onda neka KURTA KOJA ĆE ZAMIJENITI VUČIĆA-MURTU. Zašto?

Zato da se malo Hrvatski državni lopovi mogu skrasiti u Srbiji te Srpski u Hrvatskoj ako postane vruće.

Zato da se mogu ponašati kao da su neprikosnoveni VLASNICI OVIH PROSTORA i nikome ne trebaju polagati račune. Eto zašto su i ta dva BALKANSKA REŽIMA SLIZANA.

Osim toga, takvu slizanost financira i podupire GEORGE SOROŠ, poslodavac režimskim Hrvatima i režimskim Srbima. Inače i sam je kriminalac i terorista sa potjernice.

Zatim, kriminalka ANGELA MERKEL, zatim Europska unija koja je također zločinačka organizacija.

Nebi me iznenadilo da je među srpskom policijom bilo i HRVATSKIH KILERA koje je poslao ANDREJ PLENKOVIĆ a koji su bili spremni i pucati na protestante ispred Srbijanske skupštine predvođenim SRĐANOM NOGOM.

Da, ineres je u pitanju a ne neka puka mržnja između Srba i Hrvata. Mržnja je za priprosti narod.

Zašto bi ALEKSANDAR VUČIĆ na protestante slao vojno osposobljene muslimane-emigrante? Biti će vremena i za takve "egzibicije" ako mu vi Srbi dozvolite da se i dalje ZLOTVOR iživljava nad vama!

Ima VUČIĆ svog ORTAKA ANDREJA u Zagrebu. Jer, padne li VUČIĆEV REŽIM, ponavljam, domino efektom pada i njegov ORTAČKI REŽIM U HRVATSKOJ!!

Također me ne bi iznenadilo da Andrej Vučića zovne u pomoć kada će i njemu i njegovom zločinačkom režimu DUPE RADITI "dinar-dva".

I došli smo do najaktualnijeg paravana. Do namjerno puštenog virusa korone.

I taj je virus samo jedna globalna zavjesa. Cijepljenje prljavim cijepivom, također je zavjesa. Čipiranje također, 5G mreža koja i ubija po potrebi, također je zavjesa.

MOTIV puštanja KINESKOG VIRUSA je prikriti i zaštititi kako GLOBALNI TAKO I LOKALNI kriminal i kriminalce.

Dovoljno je pogledati na ljude koji vode BALKANSKE države i Europsku uniju i vidjeti ćete kako se mahom radi o masovnim ubojicama i kriminalcima tipa HITLERA, STALJINA, TITA, MAO CE TUNGA.

Počinili su toliko zla razni SOROŠI, GEJTSEVI, ROTŠILDI, ROKFELERI i sada nad time treba dignuti zavjesu.

Pred javnošću se svi GLOBALNI LOPOVI brinu za naše tobože ugroženo zdravlje, za DIGITALIZACIJU 30-og stoljeća a u biti, SVI oni pokušavaju sakriti ono što viri iz svih njihovih zločinačkih pogleda POHLEPU, SOTONIZAM, LJUDOŽDERSTVO, BEZBOŠTVO, SVEKOLIKI KRIMINAL I OPAČINE.

Kako bi to prikrili služe se starom već izlizanom šprancom. Svoj ogroman dosadašnji kriminal prikrivaju još većim kriminalom obrazlažući kako je to cijelom svijetu u interesu.

Iako su ovdje na BALKANU naizgled stvorili ogledni teritorij, kako treba izgledati "moderno i napredno društvo", uvjerenja sam kako će lokalni kriminalci tako će i globalni BASTARDI baš ovdje na Balkanu uskoro polomiti svoje zube.

U tom smislu dajem punu podršku SRBIMA da se obračunaju sa svojim zlotvorom Aleksandrom Vučićem jer njegovim zbacivanjem sa scene, jedan po jedan također odlaze sva njegova BALKANSKA, ALI I GLOBALNA BRAĆA I ORTACI.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane