Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

23. VII 2020.

Hoće li nas, ili njega, pojesti mrak

Nakon štampanja najnovijeg broja Magazina Tabloid u štampariji u Podgorici 21. jula, pristigle su nam informacije koje ćemo podeliti sa čitaocima.

Aleksandar Vučić je preko posrednika kupio nekretninu na elitnoj lokaciji u SAD, Potomac River (najskuplja lokacija u SAD), gde su nekretnine kupili još neki balkanski diktatori.

Redakcija Magazina Tabloid je preko bivših diplomata obaveštena da je Vučić u SAD ponudio ljudima iz okruženja predsednika Trampa da ostvari "odlučujući uticaj na našu dijasporu i da glasaju za njega", a da mu se zauzvrat dozvoli da ostatak života provede u novoj nekretnini u Potomac Riveru. Obećao je pomoć u kampanji od 100 miliona dolara, tako što će je uplatiti američki Srbi, po 1.000 dolara, a to će organizovati čikaški konzulat i ambasada Srbije.

Informacije kojima raspolaže izvor Magazina Tabloid, Vučiću je odgovoreno da će se u njegovom slučaju primeniti zakon.

Izvor Magazina Tabloid sa sigurnošću tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp odbio svaku ponudu da sa Vučićem i balkanskim diktatorima ima bilo kakvog posla.

Podsećamo da je 18. jula u Beloj kući održan konsultativni sastanak sa temom kako rešiti balkansko pitanje. Odbijen je predlog državnog sekretara Majkla Pompea da se ''pomuzu'' balkanski diktatori, a državama prepusti da se same oslobode diktatura, ako narodi imaju snage za takve poduhvate.

Povod za sastanak je bio agresivna politika Nemačke, koja preko Brisela pokušava da prihvati Vučićev predlog da prizna Kosmet i još više Srbiju izloži raznim eksperimentima stranih multinacionalnih kompanija. Posebno je razmatrano uključivanje Ruske Federacije, oštrim stavom da će u Savetu bezbednosti uložiti veto na svaku promenu Rezolucije 1244, a da će na terenu braniti interese srpskog naroda, ne pominjući srpskog diktatora Vučića.

Izvor Magazina Tabloid smatra da je Vučićev posrednik u kupovini nekretnina na najatraktivnijoj lokaciji bio čovek Majkla Pompea, a da te špekulativne poslove nadzire ne samo FBI-a nego i vojne službe bezbednosti.

Za razumevanje novog kursa administracije SAD-a prema balkanskom pitanju je postavljenje novog ambasadora u Grčkoj, koji će biti nadležan za ceo Balkan, tako da će Entoni Godfri ispasti iz igre.

Novi ambasador je žena, koja ima ogromno iskustvo u diplomatiji, ali i u organizovanju borbe protiv državnih narko kartela (to je radila u Avganistanu i u Afričko-Azijsko-Evropskoj zoni). Ovo kadrovsko rešenje, sa ovakvom biografijom, nije slučajno! Predsednik Tramp je na predlog sekretara za nacionalnu bezbednost potpisao ukaz o njenom postavljenju, a u okviru nove strategije za Balkan.

Do nje ne mogu dopreti balkanski diktatori, nuđenjem velike količine novca.

Za razliku od nje, ambasador SAD-a u Beogradu Entoni Godfri i njegov zamenik Gabrijel Eskobar samo što bičem ne šibaju građane Srbije.

U noći kada su građani protestovali zbog najavljenog policijskog časa zbog korona virusa, na terevenci u Pink-u kojoj su prisustvovali Željko Mitrović, nestatusni konsiljero Vladimir Beba Popović i zamenik ambasadora Gabrijel Eskobar i nekoliko starleta, Eskobar je, gledajući proteste, tražio da Vučić na ulice izvede Specijalnu antiterorističku jedinicu (SAJ) i da premlate protstante. Vučić se dugo opirao tom zahtevu, te je tek pred ponoć naredio da SAJ uđe u ''bitku''. Izvori Magazina Tabloid tvrde da su se pripadnici SAJ-a prilično uzdržavali od nasilja, za razliku od ostalih policijskih jedinica.

Sutradan je Ambasada SAD-a tim povodom izdala sramno saopštenje. Objavljujemo u ovom broju i njeno i saopštenje Ambasade u Bugarskoj, koja je snažno podržala pobunjene građane u Sofiji.

Očigledno da Godfriju i Eskobaru treba razbiti nos. Redakcija magazina Tabloid će organizovati proteste ispred američke ambasade u Beogradu.

Od izvora bliskog kontrolnom timu UN, došli smo do saznanja da je nedavno na Torlak došla na ispitivanje vakcina protiv korone (napravljena od strane nekog međunarodnog konzorcijuma), kao deo velikog kontingenta koji je naručen. Primećeno je da se u srpskim medijima već provlači priča da će Torlak sam da napravi vakcinu.

To je izazvalo pažnju međunarodnih, nadležnih, eksperata i nadzornih timova, koji su svesni da Torak već godinama nema kapacitet da samostalno proizvede vakcinu (uvozi se i vakcina za seznonski grip), te se naveliko ispituje kakva je sada prevara u pitanju.

Vučić je besan na obaveštajnu zajednicu u Srbiji koja ne može da mu otkrije novu Trampovu politiku za Balkan, pa se ostrvio na redakciju Magazina Tabloid, tražeći od bezbednjaka da utvrde veze urednika MT ''preko bare i van bare''.

Napadu na redakciju MT pridružila se Poreska uprava Srbije - Filija centar u Beogradu. Po nalogu direktorke Smiljane Balšić zaposlenima nije isplaćeno po 30.000 dinara.

U sledećem broju opisaćemo kriminal pomenute gospođe Smiljane Balšić i stanje u Poreskoj upravi, koja pokriva poslovanje fantomskih firmi Andreja Vučića i nekih srpskih biznismena, poput Željka Mitrovića koji ne plaće uopšte porez.

Koliko je Vučić opsednut da pomoću korona virusa građane Srbije drži u ropstvu, govori podatak da su i Angelina i Anđelko u bolnici od kovida, a on razmišlja da ih umre i da okrivi građane.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane