Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Sudbina srpskog diktatora Aleksandra Vučića slična je sudbini bivšeg diktatora iz Paname

Krvavi pir upišanog diktatora

Vučićev pir po Srbiji postaje nesnosan i za one koji su ga podržavali da ostane na vlasti, da surovo pljačka Srbiju, da je pretvori u eksperiment državu. Više nije čovek koji uliva poverenje da će Srbiju mirno satrti, priznati nezavisnost Kosova, radno-sposobne oterati da arbajtuju po Nemačkoj, da će Srbiju potom pretvoriti u kalifat, islamsku državu u srcu Evrope. Došlo vreme, izdaje ga snaga. I centri moći su mu okrenuli leđa. On to ne priznaje

Milovan Brkić

Manuel Antonio Noriega Moreno, rođen 11. februara1934. je bio general i vojni diktator Paname od 1983. do 1989 godine.

Norijega je od kraja 1950-ih bio saradnik CIA-e.

Vlast je preuzeo 1983. i bio je jedan od najvažnijih američkih saveznika, sve do američke invazije na Panamu.

Invazija SAD na Panamu je izvedena 1989. godine, kada su ga se Sjedinjene Države odrekle zbog optužbi za trgovinu drogom i pranje novca. Norijega je zarobljen u akciji i prebačen u SAD-e. Suđeno mu je 1992, a svoju kaznu je odležao do 2007. godine. SAD su ga isporučile Francuskoj 27. aprila 2010. godine da bi mu se i tamo sudilo za pranje novca.

General Norijega je verno služio Sjedinjene Države i svog zaštitnika iz Lenglija, kada se otrgnuo kontroli i preuzeo poslove transporta droge, pranja novca u regionu i samostalno poslujući sa latinoameričkim diktatorima.

Vučića je dovela CIA, finanisrajući njegov dolazak na vlast, promovišući ga kao čoveka koji se odrekao nasilja i ratnog huškanja i koji se posvetio stvaranju ''mira na Balkanu''. Onda su ga prepustili Nemcima!

Tako je bilo i sa Balkanom. Nemci su razorili bivšu SFRJ. Ovaj prostor je postao poligon za najcrnje pljačke i ekonomske i druge eksperimente. Srbija, kao nepijatelj Nemačke u oba rata, bila je meta surovog napada i pljačke.

Nametnuti Aleksandar Vučić postao je miljenik kancelarke Merkel. Sa njom je poslovao, punio joj račune u arapskim bankama, prebacivao njen novac u arapske i druge pouzdane banke. Oboje su zgrnuli milijarde evra i dolara.

U svojoj osionosti Vučić je pokušao da se ''ugradi'' i kao partner američkih predsednika. Sa velikom količnom novca je finanisrao na prošlim predsedničkim izborima kandidata Hilari Klinton.

I nakon pobede Donalda Trampa, Vučić nastavlja da se bori protiv nove administracije, puneći džepove pripadnicima duboke države Metju Palmeru, Majklu Pompeu, a jedno vreme i miljenicima milijardera Džordža Soroša...

Poslovao je i sa ''bratom Si Đipingom'', sa ruskim predsednikom Putinom, sa arapskim šeicima, sa bratom Erdoganom.

Danas je njegova omiljena pesma - ''Izdali me prijatelji, izdao me brat, sve sam bitke izgubio, al još vodim rat''.

Šizofreni srpski diktator je pre nekoliko dana objavio rat i ruskom predsedniku Putinu, zbog navodnog učeća obaveštajne zajednice Ruske Federacija u pokušaju njegovog obranja, organizovanjem protesta na ulicama gradova Srbije. Samo dva dana ranije, ranom zorom, Vučić je na aerodromu u Batajnici prisustvovao ''poletanju'' najsavremenijih dronova dobijenih iz Rusije, hvaleći srpsko-ruske odnose na sva usta.

Moskva je saopštila da je reč o neozbiljnim optužbama, najavivši da će da nastavi da podržava Srbiju i njene interese, što je za srce ujelo Vučića. On ima životni san da satre Srbiju i na dobrom je putu da to uradi. I nogama i rukama kopa da prizna Kosmet, da se izvine svima za sve što su loše uradili Srbiji, da u naše ima prizna krivicu nas, koje je doveo do prosjačkog štapa.

Opčinjen podrškom koju mu pruža na putu uništenja Srbije, Vučić je otputovao u Pariz, da se prvo sretne sa ''bratom Emanuleom Makaronom'', pa zajedno sa kancelakom Merkel, makar u video komunikaciji, potpiše ''normalizaciju odnosa sa Kosovom''.

Kako su javili neki francuski i britanski portali, u četvrtak (9. jula) Vučić je potpisao “normalizaciju odnosa” sa Kosovom. Tada je bio u Parizu. Vest je objavljena u četvrtak posle 23 časa.

Isto veče na zvaničnom tviter nalogu je Ričard Grenel saopštio da su to neobavezujući dogovori koje su vodili Bajdenovi momci.

Potom je otkazan sastanak zakazan za 16. jul u Briselu, direktni razgovori Vučića, Hotija, Lajčaka ...

Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa Makronom izjavio je da je od njega dobio punu podršku za članstvo Srbije u Evropskoj Uniji, da je prihvatio njegov predlog modela učlanjenja Srbije u EU. I to u trenutku kada je sedam članica, predvođene Holandijom, blokiralo dalje otvaranje poglavlja, a i Hravtska je uložila veto na svaku komunikaciju Srbije sa EU, zbog Vučićčeve diktature!

Vučić je odlučno saopštio da su pregovori sa Prištinom bili teški, da nije postigao nikakav dogovor, jer kosovski Albanci od Srbije traže nemoguće.

- Vučić Rusima govori da je Zapad protiv njega i da mu organizuju ukrajinski scenario i novi Majdan, a Zapadu govori da je sve organizovala Rusija, jer se on protiv da Srbija bude ruska kolonija, dok građanima Srbije govori da albanske i hrvatske službe hoće da izazovu haos. Ne može se, međutim, večito sedeti na više stolica i verujem da je vreme takvih trikova prošlo - kazao je Vuk Jeremić, opisujući Vučićeve trikove da vlada na međusobnoj zavadi istoka, Zapada, Arapa i Kineza.

Čim je izašao iz Jelisejske palate, Vučić je zaboravio na obećanje. Važnija su mu bila dešavanja u Beogradu i drugim gradovima Srbije, u kojima demonstranti protestuju protiv njegove diktature, namere da građane ponovo uvede u policijski čas. U Srbiji se protest protiv mera vlasti za borbu protiv corona virusa pretvorio u protest protiv celokupne Vučiceve politike, izveštavaju svetski mediji.

Svestan da ga čeka sudbina Manuela Norijege, Vučić je rešen da pobije koliko god može, građana Srbije.

On nema nikakav plan za spas Srbije od ekonomske katastrofe, od reorganizacije zdravstvenog sistema, koji je gori od bilo kog afričkog, nema plan zaštite građana od pandemije virusa korona, osim da uvede policijski čas, da hapsi one koji ne mogu da izdrže kućni pritvor, jer nemaju od čega da žive. On uživa u pretnjama podanicima. I u teroru.

Protesti

Akcijama Brigade policije, Žandarmerije i Specijalne antiterorističke jedinice iz komandnog centra je rukovodio Slobodan Mališić, pomoćnik direktora MUP-a Vladimira Rebića. Koordinaciju na terenu izvodio je Goran Papić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, kum ministra Stefanovića. Kako je ovaj bivši konobar u restoranu ''Jahorina'' dogurao do tako visokog položaja, možete pročitati u tekstu objavljuenom u Magzinu Tabloiid, na ovom linku (https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=454&cl=19)

U nasilju nad građanima učestvovali su i visoko pozicionirani pripadnici MUP-a Srbije. Na jednom snimku se vidi kako grupa batinaša u civilu prebija mladića koji nije pružao nikakav otpor. Trojica zločinaca oborili su momka na beton i udarali nogama i rukama.

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, identifikovao je batinaše. Predrag Jandrić, šef odseka u Odeljenju za narkotike, nosio je crvenu majicu. Pored njega se, u zelenom duksu s kapuljačom, nalazio Ivan Đuretić, zvani Kalčo. Đuretić je radio u Bezbednosno informativnoj agenciji, odakle je prešao u Službu unutrašnje kontrole MUP-a.

Vođa tog huliganskog odreda je Srećko Lazić, koji je nedavno postavljen na funkciju zamenika načelnika Uprave kriminalističke policije. Osim ovog zločina, Jandrića, Đure-tića i Lazića povezuje pripadnost grupi, koju je svojevremeno formirala Dijana Hrkalović, dok je bila na mestu državnog sekretara MUP-a. Četvrti pripadnik tog ganga je Zoran Baštovanović, takođe policajac. Baštovanović je bio opravdano odsutan, pošto je uhapšen u aferi “Jovanjica”. U vezu s najvećom državnom plantažom marihuane u Evropi mediji i političari su dovodili i Lazića. Umesto u pritvoru, Lazić je napredovao u službi.

Iako postoje na stotine snimaka i fotografija koje dokazuju da su policajci upotrebljavali nepotrebnu i prekomernu silu i nanosili telesne povrede građanima, nema reakcije Dragana Kujundži-

ća, zvanog ''Jaću”', pomoćnika ministra policije i načelnika Službe unutrašnje kontrole.

Kujundžić je podneo krivičnu prijavu protiv žandarma iz Niša, koji su 2014. godine u samoodbrani udarili Andreja Vučića. Žandarmi su ekspresno procesuirani za jedan udarac pendrekom po ruci, a sada šef Službe unutrašnje kontrole ignoriše stotine slučajeva brutalnog nasilja, koje su izvršili pripadnici MUP-a Srbije.

U nasilju se istakao i Ivan Rovčanin, policijac iz Zvezdare, koji je snimljen kako u civilu, bez ikakvih službenih oznaka, zlostavlja jednog mladića. Oborio ga je, kolenom mu je pritisnuo vrat i rukama okretao glavu. Na sreću, mladić je preživeo zahvaljujući intervenciji grupe građana. Rovčaninove kolege su jednom novinaru otele mobilni telefon, kojim je snimio taj zločin, ali to su zabeležili i mnogi građani, tako da policija nije uspela da ukloni sve dokaze.

- Naši policajci su dostojanstveno obavili svoju dužnost - rekao je Aleksandar Vučić.

Još veće laži i budalaštine izgovara ministar policije Nebojša Stefanović, koji tvrdi da “policajci nisu bacali suzavac, to su radili demonstranti”. Takva laž je u rangu one koju je izgovorio “zaštitnik građana “Zoran Pašalić: “Policija nije upotrebila prekomernu silu”.

Policija je već u prvoj noći protesta, 7. jula, protiv građana upotrebila i službene pse. Svi psi su uginuli od trovanja suzavcem, odnosno kineskog bojnog otrova, koji je bacan na demonstrante 5. oktobra 2000. Oboleli su i konji, koji su upotrebljeni za razbijanje demonstranata.

Policija je upotrebljavala suzavac sa isteklim rokom trajanja. Na većini patrona, koje su pronašli demonstranti, vide se oznake koje potvrđuju da su proizvedene 2012, ali ima i onih iz 1997. Gas CS ima formulu C10H5CLN2, sadrži hlor i druge supstance, koje u procesu raspadanja stvaraju male količine cijanida i nešto više nitrata. Hemijski nestabilan CS gas, posebno kad istekne rok upotrebe, postaje izuzetno opasan po zdravlje ljudi i životinja. Ipak, to nije sprečilo Vučićevu policiju da ga koristi u ogromnim količinama.

Na nekoliko lokacija u okolini Doma Narodne skupštine, u Takovskoj ulici i kod crkve Svetog Marka, policija je dovezla nekoliko rashodovanih vozila, automobila i kombija, s policijskim oznakama, ali bez registarskih tablica. Vozila su upaljena, a za izazivanje požara režimski mediji su optužili demonstrante, koji od kordona nisu mogli ni da im priđu.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi kako iz grupe od njih dvadesetak izdvaja jedan policajac, prilazi kontejneru i podmeće požar. I to je pripisano demonstrantima.

Za lov na ljude, policija je koristila i sanitetska vozila. Kolima Hitne pomoći prilazili bi grupama građana, iskakali i hvatali i tukli koga stignu.

Demonstranti su imali transparente s odličnim parolama, a nabolja je “Vučić i korona - ista govna”.

Demonstrante, uhapšene kod Pravnog fakulteta, policija je držala vezane na podu u holu Doma Narodne skupštine.

Janko Langura, odbornik Srpske napredne stranke, koji na konferencijama za medije često stoji pored Aleksandra Vučića, glumio je lažnog demonstranta. Ne zna se koliko je pripadnika naprednjačkog kartela imalo zadatak da, iz mase, provociraju policiju i izazivaju nerede.

Prof. dr Gradimir Dragutinović, “ugledni” radiolog izjavio je: “Neću da lečim ljude koje je tukla policija, neka ih leči njihova mama”.

Sergeja Trifunovića je kroz masu jurila grupa nabildovanih i tetoviranih batinaša i pripadnika policije i BIA u civilu. Tom prilikom, Trifunović je dobio nekoliko udaraca u glavu, ali uspeo je da pobegne kroz Pionirski park prema Takovskoj ulici. Batinaši su krenuli nazad kroz park, gde ih je opkolila grupa od dvadesetak demonstranata. Istog časa nestala je hrabrost Vučićevih legionara. Iako su pojedinačno jači i obučeniji za nasilje, nisu smeli da se suprotstave mladim i besnim protestantima. Potrčali su prema zgradi Predsedništva Srbije. Policajci su ih prepoznali. Kordon se razmakao i propustio ih da prođu.

Aleksandar Vučić je prvo veče spontanog protesta upotrebio svu moguću naoružanu silu. Na građane je poslao Brigadu policije, Žandarmeriju, konjičku jedinicu, UKP, intervenvtnu jedinicu 92, jedinicu sa psima pa čak i Specijalnu antiterorističku jedinicu u “hamerima” nabavljenim u vreme Milorada Ulemeka Legije, koju nikad nijedna vlast nije koristila za suzbijanje nereda na demonstracijama.

Na demonstrante je bačeno nekoliko stotina patrona sa suzavcem, a ne zna se koliko građana je brutalno prebijeno i uhapšeno. Vučić nije uspeo da smiri nezadovoljstvo. Uzalud je digao na noge sve što je mogao.

Onda je angažovao Dragana Đilasa. Iako je predsedniku Stranke slobode i pravde predloženo da organizuje protest pred zgradom Vlade Srbije sa zahtevom da hitno budu smenjeni čelni ljudi MUP-a i šefovi odeljenja, koji su učestvovali u nasilju nad građanima, kao i da budu procesuirani svi izvršioci zločina. Prema tom planu, protest bi trajao 24 sata dnevno, sve do ispunjenja zahteva. Mirno, bez incidenata, sve vreme bi bio blokiran saobraćaj u Nemanjinoj ulici. Demonstranti ne bi izazivala policiju, a opozicija oko Saveza za Srbiju bi organizovala redarsku službu koja bi sprečila moguće provokacije. Takav pritisak Vučić ne bi mogao da podnese. Međutim, Đilas je odbio taj predlog.

Umesto protesta s konkretnim zahtevom, Đilas je osmislio protest “Sedi, ne nasedaj”. Kao što se u vreme subotnjih šetnji skrivao iza pokreta “Jedan od pet miliona”, tako je sad svoje ideje plasirao preko nekoliko građanskih organizacija, uključujući i “Žene u crnom”. Besmisleno sedenje na betonu pretvorilo se u festival gluposti. Pojedinci su sedeli na dušecima na naduvavanje, kartali se, igrali šah, a devojke su grlile i ljubile policajce, koji su prethodne noći lomili kosti njihovim vršnjacima.

Istovremeno, preko N1 i svojih botova na društvenim mrežama, Đilas je organizovao kampanju kompromitacije opozicionara koji nisu pod njegovom kontrolom. Ko god je pevao o Kosovu ili mahao srpskom zastavom proglašavan je fašistom, huliganom i provokatorom. Na udaru se našao i Srđan Nogo, koga su đilasovci optužili da sarađuje s Vučićem. Ni naprednjaci na protivnike nikad nisu prosuli toliko laži i uvreda, kao Đilasovi botovi na Noga.

Nogo je uhapšen 11. jula i sporveden iz Policijske stanice Stari Grad pred sudiju za predhoni postupak Višeg suda u Beogradu, koji je posle ponoći 12. jula odbio predlog tužioca da se Nogu odredi pritvor zbog, navodnog, izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje nakon sportskog i drugog događaja!

Ludilo je otišlo do tih granica, da su objavljene i želje da “policija pobije prva dva reda demonstranata”.

Đilas je odlično odradio posao. Levičari su odustali od protesta protiv Vučića i prihvatili da učestvuju u kampanji protiv patriota. Na isti način na koji je ugasio subotnje protestne šetnje, Đilas je, opet u Vučićevom interesu, abolirao diktatora i njegove uniformisane kriminalce od svih zločina, koje su izvršili tokom prvih dana demonstracija.

Vučić je pridobio organizovanu kriminalnu grupu sa Senjaka koja se bavi dilovanjem i zelenašenjem pod nazivom “Ultra Boys” na stranu SNS-a. Kombinacijom pretnji da će ih strpati u zatvor i dodeljivanjem lukrativnih poslova firmi poput “Ultra Kop”-a kao i F. K. Grafičar Vučić je u svojoj ludosti odlučio da u državnu službu stavi bandu kriminalaca. I to sve samo sa jednim ciljem: da spreči organizovan otpor građana i da sabotira svaki vid mirnog protesta.

Poučen 5. oktobrom, on je napravio pakt sa Markom Vuškovićem i napravio je SNS zmijarnik od postojećeg Senjačkog zmijarnika-kafe kuvarica Irena Vujović je samo jedan u nizu tragova koji povezuju ove dve bande: SNS i Senjačku mafiju.

Takođe, preko sina Danila, poznatijeg kao Dača Vinar, uspeo je da dopre i do mafije nastale na Partizanovoj tribini i da koristi osuđene ubice poput Velje “Nevolje” i njemu bliskih kako bi razbijao protest iznutra. Izgredničkim ponašanjem ova banda izaziva sukobe sa policijom i onda se ubacuje među kordone policije odakle misteriozno nestaje.

Dok god se Senjački kriminalci i Partizanove ubice-plaćenici slobodno šetaju po Beogradu i izazivaju nasilje, protest neće moći da dobije zamaha jer će ga oni svaki put sa namerom minirati.

Morate ih prepoznati, označiti i rešiti ih se na jedan ili drugi način kako bi se konačno oslobodili njihovog gospodara, psihijatrijskog slučaja sa narcisoidnim poremećajem ličnosti koji sebe naziva predsednikom Republike Srbije iako i sam zna da su izbori bili namešteni.

Advokati momka koji je brutalno pretučen, a tuklo ga je trideset pšripadnika Brigade policije, dok je ležao na asfaltu i šutirali ga nogom, a pripadnici SAJ-a, da ga ne bi pogazili, njih četvorica su ga podigla kao vreću i bacila na trotoar su Miloš Janković, bivši zamenik zaštitnika građana, i Aleksandar S. Petrović. Janković kaže da su mladića Stefana Miletića građani odneli sa ulice i pružili mu prvu pomoć. Momak je kod roditelja, oporavlja se od teških i opasnih povreda, a advokati su podneli krivične prijave protiv zlostavljača. Dugo se nije znalo za njegovu sudbinu, a potpsinik ovog teksta je predpostavljao na društvenim mrežama da je ubijen. Srećom, još je živ.

Snimak prebijanja na svom Tviter nalogu podelio je i Robert De Niro, tako da su srpski policajci stigli i do Holivuda.

Gospodin Rebić je karikatura od policajca. Bio je zamenik generalu Dragiši Simiću, načelniku Uprave za sobraćaj MUP-a Srbije. Kada je general smenjen u čuvenoj ''seči generala'', Rebić je došao na njegovo mesto, mada je bio bez iskustva u operativnom radu. Za direktora policije preporučila ga je pripadnost toplom talasu srpskih naprednjaka.

Grupa policajaca uputila mu je, dok je bio načelnik, pismo, tražeći odgovore.

''Da li je istina da Vi, Vaš zamenik (Slobodan Malešić) i najbliži saradnici do načelnika odeljenja nikada niti ste radili u saobraćajnoj stanici policije, a kamoli bili rukovodioci u istim?; Da li je istina da ste radi “štednje” ukinuli radnicima Vaše Uprave internet, ili da ne bi slučajno nešto pročitali u novinama o Vama i Vašem zameniku?

Kad smo kod štednje, da li je istina da Vaš zamenik vozi i po pet službenih vozila i da vam neki inspektori imaju vozila na svakodnevnom raspolaganju, iako je to zabranjeno od strane direktora i ministra?; Da li je istina da ste sekretaricu koja nije nikada bila policajac, niti ima bilo kakvu obuku za policajca, postavili za inspektora, i dali joj zvanje glavnog policijskog inspektora (majora), a takav čin imaju samo komandiri stanica u Beogradu (ali ne i u ostalim delovima Srbije), ili je to možda u smislu najave novog zakona od strane Vašeg ministra o karijernom napredovanju u policiji?

Kao i pitanja: Da li je istina da se oprema za presretače po nalogu Vašeg zamenika bez ikakvog tendera ugrađuje u firmi Sky Car, koja ni kadrovski, ni zakonski ne može da se bavi ovim poslom, pošto je firma Stevčević Co zastupnik i održava i ugrađuje opremu u presretače?

Kad već pominjemo presretače da li je istina da su iz firme Stevčević Co, prilikom pregleda opreme koju je Vaš zamenik “sredio” da se ugradi u firmi Sky Car, dali ocenu da oprema nije pouzdana i da mora da se pošalje u Veliku Britaniju na pregled i servis?

Da li je istina da se niko iz područnih uprava policije, više ne konsultuje sa Vama i Vašim saradnicima, zato što stručno i kadrovski ne možete da odgovorite na njihova pitanja? Da li je istina da ste uslovili svoje službenike koji stanuju van Beograda, da se odreknu putnih troškova, ili da napuste Upravu, dok ih drugi dobijaju u svim policijskom jedinicama?

Da li je istina da Vam je po preporuci vašeg zamenika, politika da vi i on budete što više u medijima i da kroz uglavnom besmislene akcije “forsirate” što veće rezultate, gde se najmanje kažnjavaju najteži prekršioci, kako bi ostali na položaju?

Da li je istina da ustvari Upravom rukovodi Vaš zamenik Slobodan Malešić i da ne možete ništa da uradite bez njegovog odobrenja?

Pitali su: Da li je istina da predajete na Kriminalističko policijskoj akademiji kontrolu saobraćaja, iako je nikad u životu niste vršili, pa kad treba da se radi praktični deo šaljete svoje inspektore, da se ne „blamirate”? Da li je istina, da ste veliki „zaljubljenik” u pivo i da ste vrlo često učestvovali u saobraćaju pod dejstvom alkohol? Da li je istina da ste od plate policijskog službenika kupili trosoban stan, na Bulevaru Kralja Aleksandra?

Da li je istina da niste ništa preduzeli u vezi otkrivanja istine koje uništio hard disk sa snimcima presretača, i da li ste i Vi tražili da se brišu prijave vašim prijateljima? Da li je istina da je Vaš zamenik dao presretačima pogrešnu informaciju za kojim se vozilom traga, kada je bila oteta devojčica u Beogradu, nego su postupili po informacijama policije iz Sremske Mitrovice, a da je zato bio prvi da se slika sa ministrom i kod premijera kada su se delile nagrade?

Da li je istina da su Vaš zamenik i sekretarica-inspektor u poslednje četiri godine nagrađivani skoro svaki mesec uvećanjem plate, iako se stalno nalažu mere štednje?

Direktor Rebić je zadobio poverenje ministra Sline, jer kada je Veljović odbio da potpiše rešenja o otkazu za preko 2.000 policajaca, i potom bio smenjen, Rebić je mrdnuo dupetom i preporučio se ministru da on može sve to da obavi, a da ne trepne.

Zahvalan je

Ovo je pet tema za dijalog Beograda i Prištine, koje je utvrdila Evropska komisija, a kojim pegovorima je učestvovao i srpski diktator Aleksandar Vučić.

Očuvanje teritorijalnog integriteta Kosova

Očuvanje ustava i ustavne organizacije Kosova

Uzajamno priznanje Srbije i Kosova

Članstvo Kosova u OUN

Da pet preostalih članica EU prizna nezavisnost Kosova.

Vučić je ocenio da su zahtevi teški i neprihvatljivi, a onda se zahvalio Evropskoj uniji:

"Zahvalan sam evropskoj posvećenosti rešavanju problema i spremni smo na razgovore".

Zahvaljuje se što će rešavati probleme kosovskih Albanaca i spreman je na razgovore o očuvanju njihovog ustava!

BIA priča priče za malu decu!

Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta izdala je saopštenje

''Srpske bezbednosne službe zajedno sa vlašću svakim danom tonu sve dublje i dublje u gomili laži i priči za malu decu kojima besomučno zatrpavaju građane Srbije. Prema informacijama koje BIA daje medijima policiju na protestima napadaju desničari i fašisti, a strana podrška im dolazi od dva studenta iz Izraela i jednog radnika iz Tunisa. Dakle u toj bajci koju BIA priča, a koju im je napisao Vladimir Beba Popović u Srbiji su se udružili fašisti sa Jevrejima i muslimanima i svi oni zajedno ruše Vučića!

Ove besmislice koje nam serviraju zvanični državni organi zaduženi za bezbednost zemlje su identične besmislicama koje nam srvira krizni štab za suzbijanje korone, a sve to je posledica šizofrene politike Vučićevog režima koja je dovela do kolapsa svih državnih institucija.

Advokatska komora

Upravni odbor Advokatske komore Srbije najoštrije osuđuje prekomernu upotrebu sile od strane policije prema građanima koji su učestvovali na demonstacijama, ocenjujući da je, u brojnim slučajevima, primena policijskih ovlašćenja bila nezakonita, brutalna i nesrazmerna potrebi zbog koje se preduzimala.

Bez obzira na činjenicu da je pravo na okupljanje i izražavanje mišljenja bilo zloupotrebljeno od strane pojedinih neodgovornih i organizovanih grupa koje su se nasilnički ponašale, Advokatska komora Srbije ukazuje da u svakoj situaciji policija ima veći stepen odgovornosti od samih učesnika protesta.

Policija, u skladu sa Zakonom o policiji, predstavlja organizovan način obavljanja zakonom uređenih poslova, koja pri obavljanju svojih dužnosti mora poštovati Ustavom zajamčena ljudska prava i druge zaštićene vrednosti u demokratskom društvu, i shodno tome uvek upotrebiti najblaže sredstvo prinude kojim se može postići zakoniti cilj.

Upravni odbor Advokatske komore Srbije smatra da je primena sile koja nije zakonita opasnija od protivzakonitog ponašanja neodgovornih pojedinaca. Advokatska komora Srbije jasno ističe da će uvek stati u odbranu prava naših građana kada ona budu ugrožena, a naročito kada to ugrožavanje dolazi od jačeg, od države koja raspolaže aparatom prinude.

Njima više ništa nije sveto. b

Sa krova Skupštine su prvo bacili neki otrov koji mnogo manje dimi od suzavca, ali jače peče. Zato demonstranti u prvom momentu nisu znali šta se dešava i gde da beže.

Na kraju večeri su uhapšene kod Pravnog odveli u Skupštinu.

Ima snimak na Srbin info kako kola hitne pomoći na uglu Resavske i Bulevara staju i iz njih izleću policajci. N1 je snimio kako iz vozila HP policajcima nešto doturaju (nije se videlo šta). Već su po društvenim mrežama počeli da najavljuju kako su od sada i kola HP legitimna meta.

podeli ovaj članak:

Natrag