Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (190)

Sudije - pendreci u diktatorovim rukama

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Što je vođa luđi i u većim problemima, sve više koristi i pravosuđe kao pendrek protiv pobunjenih građana.

Sunvrat srpskog pravosuđa je okončan. Ponašanje većine ''delilaca pravde'' podseća na turska vremena.

Pobuna građana protiv vođine namere, koju je nadmeno najvio, da opet uvede policijski čas, kako bi nas, navodno, zaštitio od pandemije korona virusa, dojadila je okupiranim grđanima.

Protesiti, koji su, pokazalo se, bili spontana reakcija građana na svu Vučićevu tiraniju, dobrano su ga uzdrmali i uplašili. Nakon prvog dana protesta od 6. jula, on je glasno i jasno poručio da je dao ovlašćenja (koja on nema) da se puca na ''huligane koji ruše poredak''. I poručio je da mogu da ga ubiju, on se neće povući.

Slike surove brutalnosti policajaca iz brigade policije sa Banovog brda, koja je na građane izvela četu konjanika i dovela vod pasa da kidišu na građane koji su tražili Vučićevu ostavku, zaprepastila je svet. Osim njegovog pajtosa Emanuela Makrona, koji sa srpskim diktatorom ima biznis poslove, koji su s one strane zakona i morala.

Diktatoru su pritrčali u pomoć Više javno tužilaštvo u Beogradu i Prekršajni sud u Beogradu i prekršajni sudovi u drugim gradovima, u kojima traje pobuna protiv diktature.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, na čijem je čelu tužilac Nataša Krivokapić (iz Podgorice) za svakog građanina, kojeg je policija privela, tražilo je odeđivanje pritvora. Neočekivano, sudije za predhodni postupak Višeg suda u Beogradu, na čijem je čelu sudija Ana Milošević, izrazili su neslaganje sa zahtevom tužilaštva za određivanjem pritvora poslaniku Srđanu Nogu i jednom od najeskponiranijih vođa protesta Damjanu Kneževiću i drugim privedenim.

Ali, tu su sudije Prekršajnog suda u Beogradu.

Magazin Tabloid je objabvio više pisama sudija ovog suda koji su očajni zbog ponašanja v.f. predsednika ovog suda.

''Predsednica Prekršajnog suda u Beogradu Olivera Ristanović ima tri i po godine sudijskog staža, a uslov za izbor za predsednika Prekršajnog suda je 5 godina rada na sudijskoj funkciji.

Posle njenog izbora na navedenu funkciju ona radi šta hoće, za šta ona javno priča da je zaslužan njen suprug, koji je između ostalog član GO SNS-a, te da su njoj ruke na ovoj funkciji odvezane, u smislu da može da radi šta hoće. Predsednica suda Olivera, kolegama koji su bili protiv njenog izbora, preti disciplinskim prijavama, službenicima menja prethodno uhodani sistem i način rada pri tome ne konsultujući se ni sa kim, stručne saradnike raspoređuje na rad kod četvoro sudija, što znatno umanjuje kvalitet njihovog rada.

Predsenica suda Olivera javno omalovažava svoje kolege, sudiju Bogavca naziva crnogorskim majmunom i pita kada će da progovori ekavicu. Pred sudijom Slavicom Antonović je rekla da će proterati sve Crnogorce iz suda. Sa sudijom Marinom Šćekić umalo nije došla u fizički sukob.

Omiljeni sudija joj je Đuro Pavlica, koga je naimenovala za zamenika predsednika suda za poslove informacija od javnog značaja, a kako bi mu se smanjio priliv predmeta da bi isti što manje radio. Inače isti je 1971. godište, bez porodice i ima nekontrolisane tikove ramenima što je naročito vidljivo (da ne kažemo tragikomično) na suđenjima, ali i kada uđe u prevoz.

Dok se prema instituciji suda, sudijama i službenicima odnosi kao prema privatnom vlasništvu, neke kolege su zaštićene poput sudije Zorana Cvjetkovića, koga je njegova zapisničarka zatekla u primanju mita, zbog čega je protiv njega podnela prijavu sudu zbog primanja mita i seksualnog uznemiravanja od strane sudije Cvjetkovića.

S obzirom na napred navedeno molimo da pokrenete postupak i da utvrdite da li predsednica ispunjava uslov da bude predsednica suda i da li je dostojna da obavlja tu funkciju.'' - pisalo je u pismu sudija ovog suda koje smo objavili u broju 471, sa međunaslovom Kome je Olivera verna, a možete tekst pročitati na ovom linku https://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=465&cl=17

U kažnjavanju privedenih posebno se isticao pomenuti sudija za prekršaje Đuro Pavlica, zvani Palica.

Privedeni su besprizorno poslati na izdržavanje kazne, mada je većina bila od policije krvnički pretučena, a nije im dozvoljena lekarska pomoć. Privedeni nisu mogli da se jave rodbini, niti da angažuju advokate.

Nisu sve pekršajne sudije nalik sudiji Pavlici i Oliveri Ristanović. Njima predmeti nisu ni dodeljivani.

Istakli su se i proverene sudije koji su dislocirani sa sudnicama u zgradu Policijske uprave Beograda, u ulici Despota Stefana broj 107

Dežurna služba, ul. Despota Stefana br. 107 - sudije Goran Milutinović, Aleksandra Radojičić i Kosta Mitrović rado izlaze u susret policiji, kada i privede ''huligane''.

Najopasnija mafija je koncentrisana u Visokom savetu sudstva. Osim ministarke Nele Kuburović, koja je po funkciji član VSS, kao i Petar Petrović, predsednik Odbora za pravosudje Narodne skupštine i Ranko Kreća, penzionisani profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Dragomira Milojevića, predsednika Vrhovnog kasacionog suda, u VSS se po kriminalu i privatizaciji naročito ističe sudija Branislava Goravica (sudija Privrednog apalecionog suda), a i sudije Savo Đurđić, Aleksanadr Pantić i Matija Radojičić.

Čitajući zapsinike sa sednica VSS na kojem se biraju sudije, čoveku zastane dah. Pomenuta Goravica je nanela više štete srpskom pravosuđu nego Aleksandar Vučić. Predlažemo da na ovom linku pročitate zapsinik sa sednice VSS održane 24. 12. 2019. godine. Na toj sednici su za sudije Vrhovnog kasacionog suda izabrane sudije Dubravka Damjanović, predsednica Apelacionog suda u Kragujevcu i Jovan Jovanović, predsednik Privrednog suda u Beogradu (inače se vodi kao sudija Privrednog apelacionog suda) i sudija Branka Dražić, sudija Apelacionog suda u Beogradu...

Tako su danas sudije Vrhovnog kasacionog suda i Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, Dragan Jocić, predsednik Apelacionog suda u Nišu, Dubravka Damjanović, predsednik Apelacionog suda u Kragujevcu, Duško Milenković, predsednik Apelacionog suda u Beogradu, Jovan Jovanović, predsednik Privrednog suda u Beogradu!

Da li je to moguće?

Srećom, zapisnici sa sednica Visokog saveta sudstva poslužiće kao osnov za krivično gonjenje pomenutih sudija, članova Viskog saveta sudstva.

Na sednici VSS od 24. 12. 2019. član VSS sudija Matija Radojičić, sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu, predložio je za sudiju Višeg suda u Beogradu, sudiju Bojanu Čogurić, koja je kuma predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, budućeg predsednika Vrhovnog kasacionog suda. Radojičićevo obrazloženje biće dovoljan dokaz da bude osuđen za korupciju ili zloupotrebu službenih ovlašćenja. Zapisnik sa te sedbnice VSS možete počitati na ovom linku https://vss.sud.rs/sites/default/files/attachments/Zapisnik-27.%20sednica%202019%20za%20sajt.pdf

Istraživači Magazina Tabloid prikupili su dokaze o kriminalu u Visokom savetu sudstva. Ti dokazi ukazuju na životinjsko ponašanje članova Visokog saveta sudstva.

Isti ovaj VSS izabrao je za sudije Višeg suda u Beogradu sudije koje su teški duševni bolesnici, kao što je sudija Sanja Knežević Jojić. Ova šizofrena žena, teška 43 kilograma i 700 grama, mumla dok priča, kasni na suđenja po pola sata, vređa advokate, preti strankama, poziva se na svoje veze!

Visoki savet sudstva izabrao je od prošle godine više od 30 sudija za rad i Višem sudu u Beogradu. Nastoja-

ćemo da u elketronskom izdanju objavimo većinu briografija tih delilaca pravde i obrazloženje Visokog saveta sudstva koji ih je na te funkcije izabrao.

Ovih dana javnost se bavi i Apelacionim sudom u Beogradu, u kome polovina sudija parničnog odeljenja su batinaši Srpske napredne stranke, a neki i već umirovljene Demokratske stranke.

U krivičnom odeljenju Aprelacionog suda u Beogradu po ''opasnosti za građane'' ističu se tri veća, čije presude treba preispitati. Reč je o veću - Bojana Paunović - predsednik veća, Rastko Popović i Aleksandar Vujičić - članovi veća

Drugo veće koje je partijski sud SNS-a čine sudija Milena Rašić, predsednik veća i sudija Mirjana Popović - član veća.

Milimir Lukić je predsednik trećeg veća, a Olivera Anđelković i Maja Ilić su članovi veća.

U spisima odeljenja za istrage Magazina Tabloid prikupljeni su dokazi za svakog od pomenutih sudija. Nastojaćemo da i to objavimo što je moguće pre.

Ubili Džoa Bageristu

Sudije Privrednog suda u Beogradu su konačno došli glave Ljubisavu Đokiću, poznatijem kao Džo Bagerista, čoveku koji je 5. oktobra 2000. godine bagerom srušio TV Bastilju.

Džo je sahranjen 14. jula na gorblju Orlovači. Njegovo srce nije moglo da izdrži nasilje koje je nad njim sproveo Privredni sud u Beogradu, koji mu je deset godina plenio dve trećine penzije, zbog navodnog kredita koji je dobio od Astra banke, koja je otišla u stečaj. Bogoljub Karić je poklonio Džou 15.000 maraka da popravi izrešetani bager. Dao mu je i potvrdu da je kredit otplatio. Nakon optužbe, Karić je pobegao u inostranstvo, a stečajni sudija je počeo da Džou pleni penziju.

Kada je isplatio dug, sudija Jelena Kaluđerović je pre nekoliko godina obustavila izvršenje, pravosnažnim rešenjem, jer je stečajna uprava obavestila sud da je dug namiren.

Potom je na scenu stupio stečajni upravnik, pa sud kreće sve ispočetka. Na prigovor Džoa, sud obustavlja izvršenje, ali to rešenje preinačava veće kojim je predsedavala sudija Tijana Popović. Ona potom odlazi u Privredni apelacioni sud.

Uvidevši da dolaze teška vremena, iz izvršenja se povlači stečajni upravnik, pa je pre mesec dana predsednik suda Jovan Jovanović (izabran za sudiju Vrhovnog kasacionog suda u decembru prošle godine) doneo rešenje kojim je predmet dodelio javnom izvršitelju, da po treći put globi nesrećnog Džoa, koji je gladovao godinama sa porodicom, da bi stečajni upravnik i predsednik suda uzimali novac za svoje honorare.

Prijatelji su se zakleli da će pomenutu Tijanu Popović i Jovana Jovanovića privesti pravdi i tako osvetiti pokojnog Džoa. Njih dvoje su članovi SPS-a, koje je Džo tog 5. oktobra 2000. oborio s vlasti.

2

I advokati na ulici: Poništiti izbore!

Advokati su 14. jula održali protest ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, gde je iznet zahtev: da se izbori održani 21. juna ponište.

Srbija se pobunila. Na ulice su izašli građani, pokazali su da neće više da trpe poniženja, da ne žele više da saginju glavu... Suprotstavili su se režimu Aleksandra Vučića, zbog čega su pojedinci i privedeni.

Pojedini advokati smatraju da su oni bez razloga lišeni slobode, pa su zato danas izaši na ulice! Zakazali su protest ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, u 13 sati pod nazivom "Da se sudi u ime naroda, a ne vlasti".

Na pomenutom protestu poslata je poruka režimu da se uhapšeni posle protesta oslobode, ali će i izneti jasan zahtev - da se parlamentarni izbori održani 21. juna ponište, jer smatraju da su oni falsifikovani.

Advokatska komora se ograđuje

"Advokatska komora Srbije nije organizator skupa koji je danas održan pred zgradom Ministarstva pravde, niti je uputila zahtev za poništenje izbora. Objavljivanjem neistinitih informacija dovodi se u zabludu javnost Srbije, kako u pogledu organizatora skupa, tako i u pogledu stavova Advokatske komore Srbije", saopštila je AKS.

Iako su advokati istupali u svoje ime, kao građani, uprava Advokatske komore Srbije se ogradila od štrajka. Čije to interese zastupa Advokatska komora Srbije

3

Kao i Ana Brnabić

Mrtva usta koja ne govore, Zagorka Dolovac, javni tužilac Srbije, nije se oglasila ni povodom najtežeg nasilja nad građanima Srbije u novijoj istoriji.

Evo i zašto.

Zagorka Dolovac je sa bratom i roditeljima najčešće boravila na letovanju kod porodice Flanders Mare (muško, i nije se ženio) i njegove sestre Flanders Marice koji su živeli na Korčuli, Žiurovska banja, broj pošte 50275.

Flanders Mare je bio u diplomatiji SFRJ, a diplomata je bio i Muhamed Šahipašić (rođen u Olovu u BIH) koji je takođe bio diplomata SFRJ, a živeo je u Beogradu. Supruga mu je bila Olga Popović rođena u selu Pečenjevce kod Leskovca (gde je rođen i Toma Zdravković). Olga je sa bratom došla sa roditeljima u Beograd kada je imala 7 godina, a otac joj je bio učitelj.

Olga i Muhamed nisu imali dece. Olga je bila vrsni arihitekta. Bila je mahom projektant industrijskih objekata i krajem 70-tih godina je dobijala i evropska priznanja za idustrijskog arhitektu. Ona je projektovala Železaru Skoplje i poslovnu zgradu RTB Bor. A projektovala je i dosta kuća za stanovanje i vikendica, pogotovu u Kredinu. Živeli su u stanu u Beogradu ul. Neznanog junaka 6. Oni su imali i vikendicu u Krčedinu.

Olga i Muhamed su upoznali Zagorku Dolovac i njene roditelje kod svog prijatelja Flanders Mareta na Korčuli, i od tada je krenulo njihovo druženje. A onda je otac Zagorke Dolovac kupio plac na Korčuli i onda je Olga projektovala kuću za porodicu Dolovac. Bilo je to otprilike negde 1978.g. ili 1979.g. Kuća je brzo završena i od tada Zagorka Dolovac preko svog prijatelja Flanders Mareta je dobila i Hrvatsko državljanstvo, a svake godine letuje u kući na Korčuli.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane