Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Povodom feljtona u magazinu "Tabloid": Nisam organizator ubistva Dragiše Kašikovića i Ivanke Milošević!

Nije istina!

Ja, Đorđe Nikolić, pred Bogom i pred ljudima, pred Srbijom i pred Amerikom, izjavljujem da nisam organizator i da nemam nikakvog, ni svesnog ni nesvesnog, ni znanog ni neznanog, udela u ubistvo Dragiše Kašikovića i moje voljene sestričine Ivanke Milošević, koje je izvršeno 19. juna 1977. godine u Čikagu!

Đorđe Nikolić

Magazin "Tabloid" objavljuje u nastavcima feljton o tome kako je, navodno, poč. dr. Uroš Seferović, ugledni srpski lekar u Čikagu i dugogodišnji predsednik Srpske narodne odbrane u Americi i koji je kršteni kum Ivanke Milošević, naručio ubistvo Dragiše Kašikovića i kako i ko je to, navodno, organizovao. „Tabloid" prenosi odlomke iz neistinite, zlonamerne i klevetničke knjige, autora Mihaila Šaškijevića, a koja je cinično naslovljena Smrt male Amerikanke srpskog porekla: ubistvo,-Dragiše Kašikovića i Ivanke Milošević. Namena te knjige je da odvrati pažnju sa svirepog Udbinog zločina, i da neistinito i nesavesno optuži mene, Đorđa Nikolića, Ivankinog ujaka, i Ivankinu majku, moju sestru, Dragicu Milošević.

To, što je Mihailo Šaškijević napisao, nije istina!

Ni ja ni moja sestra nismo ni na koji način bili umešani u taj strašni, monstruozni zločin, i apsolutno nemamo nikakve veze ni sa ubistvom ni sa Udbom, ni sa osobama koje dotični pominje u svojoj prljavoj i sramnoj knjizi.

"...jedna laž u moru istine uništi svu istinuG"

U jednoj diskusiji na internetu, io. jula 2005. godine, Šaškijević, taj što piše neistine o ubistvu Dragiše Kašikovića i moje sestričine Ivanke Milošević, kaže: "...jedna laž u moru istine uništi svu istinu" On to vrlo dobro zna! I toga se čvrsto drži! To je njegova vera! I zbog toga on luta po Čikagu, širi neistine po internetu, trčkara po Beogradu, zove i presreće ljude, vara svakoga na koga naleti, sve do Boga, osim Boga! Prodaje knjigu, pravi pare na krvi naše Ivanke i Dragiše Kašikovića!

Klevetnička, prepuna neistina i izmišljotina, gore navedena knjiga ima za cilj da uništi istinu i da skrene istragu sa pravog puta!

Čikaška policija je preopterećena njegovim neistinitim i isfabrikovanim optužbama protiv mene i moje porodice. Ne znaju šta će da rade sa njim, kako da ga se otresu, govorili su! To su njegovi tkz. "dokazi"! "Dokazi" koji su promenili fijoke!

Kažu, ako se laž ponovi bezbroj puta, ona može da zazvuči kao istina. Ali laž ostaje laž! Šaškijević to vrlo dobro zna i zbog toga nema mira, hteo bi to da promeni! A Bog, kao Bog, samo ćuti i gleda!

Ja, Đorđe Nikolić,

Nisam organizator i nisam učestvovao u organizovanju ubistva Dragiše Kašikovića, i nemam apsolutno nikakvog ni svesnog ni nesvesnog, ni znanog ni neznanog udela u ubistvo Dragiše Kašikovića i moje voljene sestričine Ivanke Milošević, zenice očiju naših.

Nisam nikada bio član čikaškog niti ijednog podzemlja, kako Mihailo Šaškijević zlonamerno i klevetnički tvrdi!

Nisam sada i nisam nikada ni na koji način bio saradnik Udbe!.

Nisam onakav čovek, tj. nisam nečovek kakvim me Mihailo Šaškijević pred ljudima predstavlja, sramoti i klevetnički, zlonamerno, nabeđuje i bruka!

Moja sestra i ja, sve što smo znali, rekli smo vlastima. Očigledno, vlasti protiv nas za više od četrdeset godina od ubistva nikada nisu pokrenule krivični postupak. Nismo i nemamo šta da krijemo. Naše ruke i naša savest su čisti! Mi nikakvo zlo nismo učinili!

Srbima u Otadžbini i u izgnanstvu, koji su došli u bilo kakav kontakt sa zlobnim, i svakoj duhovno trezvenoj osobi providnim izmišljotinama opadača Mihaila Šaškijevića upućujem ovaj apel:

Nemojte mu se pridruživati u iživljavanju i ne učestvujte u njegovim neistinitim, strašnim i zlonamernim optužbama protiv nas, protiv naše familije. On svima baca prašinu u oči i nabeđuje nas, moju sestru i mene, iako zna da mi sa ubistvom nemamo apsolutno nikakve veze!

Ne prenosite i ne ponavljajte njegove budalaštine, ne nasedajte na njegove neistine, ne grešite se! To nije samo rekla kazala! To su užasne optužbe i izmišljotone koje Šaškijević neprestano protiv nas širi, od kojih se krv u venama ledi!

Ako neko ima konkretne informacije o ubistvu, neka ih iznese, i neka ih pošalje čikaškoj policiji, gde je predmet još uvek otvoren. Šaškijević je, izgleda, sebi dao zadatak da muti vodu i da remeti istragu. Zašto on to radi, ja to ne znam, nisam stručnjak za kriminalnu psihologiju.

Blefirant! govorio je Kašiković

Ne nasedajte na Šaškijevićeve izjave da se "potpisuje" ispod svojih paškvilantskih tvrdnji! To je njegov blef! Blef je njegov zaštitni znak, brend! On se u lice smeje svakome ko poveruje u ono što je on napisao i potpisao! To nije ništa novo! Blefira, zabavlja se tuđom tragedijom i nanošenjem bola drugim ljudima! To je njegov stil, najblaže rečeno. Blefirant, govorio je za njega Kašiković.

Mihailo Šaškijević je u toj svojoj knjizi napisao užasne neistine protiv mene, protiv moje sestre, protiv istine, protiv pravde, protiv svetlih žrtava Dragiše Kašikovića i moje sestričine Ivanke Milošević, protiv časnih ljudi srpske nacionalne emigracije! Napao je istinskog čuvara i branioca Srpske pravoslavne crkve u Americi i u svetu, Blaženopočivšeg Episkopa Američko kanadske eparhije g. Dionisija, koji je, uz pomoć srpske nacionalne emigracije, unapredio, čuvao i očuvao srpsku pravoslavnu veru u Americi i šire, i koga su komunistički zlikovci raspinjali sve do njegove smrti.

Da je Dragiša Kašiković živ, on bi danas bio u ojađenoj Otadžbini, branio bi Otadžbinu za koju je život dao, kao što ju je i Princip branio. Ne bi sedeo u Čikagu, u evropskim birtijama ili trčkarao po Beogradu i bavio se sramnim poslom čaršijskog širenja neistine o tome ko stoji iza ubistva jednog čestitog Srbina i jedne hrabre devojčice, čiji je život mučki presečen, a koja bi danas bila zrela žena i majka sa preko 50 godina.

Ivanku i Dragišu su ubili jednom, a mene i moju sestru Dragicu, koja ni posle decenija nija prebolela gubitak svoje jedinice, ubijaju svakodnevno. Pored pregolemog bola i patnje za našom Ivankom, mi svakodnevno preživljavamo ubistvo od tog mračnog, netalentovanog piskarala izmišljenih kriminalnih knjiga, koji nije dostojan da mu se ime u pristojnom društvu izgovori ili napiše! Nema mu veće kazne od Boga, do toga da zlo koje, razjedan demonskom mržnjom u svojoj neizmernoj pakosti, piše-i potpisuje! Da svako vidi njegovo zlodelo. Veliki je Bog!

Jednom rečju, moj odgovor na pisanje magazina "Tabloid" i na sramnu, neistinitu, zlonamernu i klevetničku knjigu, jeste:

NISAM!

Sve optužbe, sve pakosti i svo zlo koje je Šaškijević protiv mene i moje sestre napisao su neistiniti! Čak i naše godine rođenja. Želim da ponovim:

Nisam organizovao i nisam ni na koji način učestvovao u organizovanju gnusnog zločina nad Dragišom Kašikovićem i mojom sestričinom Ivankom Milošević! To su strašne, užasne optužbe i neistine protiv nas, dva nevina, uplakana, ožalošćena i u crno zavijena ljudska bića, protiv mene i moje sestre Dragice Milošević.

Ivankinom smrću naše nebo je izgubilo svoje zvezde. Izgubili smo sve! Izgubili smo zvezdu koja bi danas obasjavala Srbiju. Naši životi su u koren sasečeni!

Daće Bog, svanuće dan, razneće vetar prašinu, saznaće se istina, Gospodu se pomolimo!

Đorđe Nikolić

KLETVA

Kunem u ime majke koja ne može da preboli, U ime pravde - kune i Časni krst, Onoga koji nije voleo - neka ni svoju decu ne voli, Nek sada sam u sebe uperi prst.

Dabogda bežao od sebe samog i od sveta, Ne imao nigde ni sna ni svanuća, Nek mu kao sećanje božur tvojih rana cveta, Neka mu raka bude njegova pusta kuća.

Nek mu bez kletve ni badnjak ne pređe prag, Nek mu se ruka skameni i u kajanju ne prekrsti, Ne rastavio se s dušom, Gospod mu ne bio blag, Nek mu se u Trojstvo nikad ne sklope grešni prsti.

Neka se okuje u muka hladni kov, Neka ga prokunu rođena majka i sin, Neka je Bogom proklet vo vjeki vjekov, Neka mu ne bude spasa. Amin.

1978. Čikago

Ispod fotografija:

Đorđe Nikolić sa svojom sestričinom Ivankom Milošević, u parku pored jezera Mičigen, u Čikagu, posle Ivankinog izlaska iz škole, prvog dana, prvog razreda osnovne škole, Septembra, 1973. U šetnji, razgovaraju kako je prošao Ivankin prvi školski dan.

Đorđe Nikolić sa svojom sestričinom Ivankom Milošević

Đorđe Nikolić sa svojom sestričinom Ivankom Milošević, 1976. g. pred polazak za Pariz, za pripremanje doktorske disertacije

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane