Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Kako demokratske vlade tretiraju balkansku političku mafiju

Negovanje diktatora

Predsednik Sjedinjenih država Donald Tramp je pre četiri godine, kada je ušao u Belu kuću, obećao da će vratiti građanima američki san, vratiti ih hriščanskim vrednostima, da će porobljenim narodima, koje su porobile prethodne demokratske administracije, vratiti slobodu. Prođoše četiri godine, a od obećanog osta ludom radovanje

Milica Grabež

Urednik Magazina Tabloid je pitao svoje američke kolege, na čašici razgovora, kako je moguće da američke bezbednosne službe raspolažu podacima o balkanskim diktatorima koji su svoje zemlje opljačkali za stotine milijardi evra, švercom narkotika, oružja, migranata, belog roblja... a da ih ne privode pravdi.

Puštamo ih sada da se malo krčkaju, da osete strah od zatvora koji ih čeka.

Nije to bio odgovor koji nas može zadovoljiti.

Ipak, treba podsetiti da već tri godine američka DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca... svojski rade na otkrivanju i hapšenju opasnih mafija u svetu, naročito balkanskih.

Samo je u akcijama DEA zaplenjeno stotinu tona kokaina, nekoliko puta više heroina, marihuane i drugih sintetičkih droga. Tako je nanet veliki udar vođama kartela, na čijem su čelu nosioci najviših funkcija u balkanskim despotijama.

I srpski kartel, na čijem je čelu Aleksandar Vučić sa bratom Andrejom, označen je kao najopasnijim na svetu, koji ugrožava i američke nacionalne interese, pa i interese same Evrope.

Nemilice pljačkajući fondove, budžet, kreditne linije, braća Vučić su stekli desetine milijardi keš novca, kojim su plaćali zaštitu. Natrpali su u džepove kancelarke Merkel i evropskih komesara destine miliona evra. Stotinama miliona evra plaćali su zaštitu i američkom državnom sekretaru Majku Pompeu...

Setimo se kako su evropskim komesarima i izaslanicima kancelarke Merkel, pa i njena, usta bila puna hvale za ''mladog, hrabrog i perspektivnog političara sa Balkana Aleksandra Vučića''. Ista klika je na isti način hvalila i udarala po ramenu Tačija, Haradinaja, Edi Ramu, Đukanovića, Zajeva, Bojka Borisova.

Sada ih više nema, ali se pojavio Miroslav Lajčak, sa velikom tašnom, u koju može da stane nekoliko miliona evra u malim apoenima!

Američka ambasada u Beogradu, njen ambasador Godfri i zamenik mu Gabrijel Eskobar javno podržavaju najopasnijeg kriminalaca u Evropi, diktatora Vučića. On im daje lepu apanažu, novac, kokain, podvodi dame sa PINK-a...

U ovom broju zamenik glavnog urednika Predrag Popović opisuje kako je Vučić pod optužbom federalnog tužioca iz Mičigena, zbog učešća u korupcionaškoj aferi, u kojoj su već slobode lišeni, po poternici pomenutog tužioca, visokorangirani službenici "Folksvagena''.

Vučića čega brzo hapšenje, jer je naveden u optužnici već uhapšenih, koji čekaju na ekstradiciju, a Vučić se peče na tihoj vatri.

No, to je najslabija tačka u opotužnicama protiv Vučića. Njega čeka porota za šverc narkotika, pranje novca, trgovinu migrantima, saradnju sa iranskim obaveštajnim generalom Solejmanijem.....

I golim okom se vidi da je Vučić danas zapušten i napušten, ali još pravi pare, preko trgovine migrantima, pljačka fondove, služi Svetskoj zdravstvenoj organizaciji za pranje para, za izazivanje panike i straha, pokušava da potplati kandidata za predsednika Džo Bajdena...

Treba izdržati njegovo nasilje i nasilje njegovog kartela u rasulu. U Srbiji vlada glad, nezaposlenost, siromaštvo, beznađe... Smrt se kezi iznad naših glava.

Lakše bi nam bilo da podnosimo i glad i žeđ, samo da ode njegov kartel, da ne gledmo kako nam se keze ta zločinačka lica.

Vučićevu strahovladu razbila je You Tube televizija. Portali su pozivali u goste one koji su raskrinkali, poimenično, sve zločine i pljačke braće Vučić i članova njegovog kartela, kao i diplomate koji štite i neguju ove zločince, kao retke biljke koje zalivaju i brinu danonoćno o njima.

Režim Aleksandra Vučića je uništio privredu i opljačkao građane, pa se sad od istine brani tako što gasi You Tube kanale i retke preostale medije koji nisu uključeni u njegovu Veliku propagandu laži. Guši se i sloboda na društvenim mrežama. Diktator na taj način sprečava da u javnost dopru slike stvarnosti. U režimskim medijima nema vesti i priloga o poljoprivrednicima koji bacaju tone i tone paradajza, krastavaca i ostalog povrća. Na to ih je naterao očaj. Ne žele da nakupcima prodaju kilogram paradajza za 10 dinara, pa da ga oni preprodaju za 70 dinara. Ili neka, kao što je rekao Vučić, uvoze iz Albanije.

U još težoj situaciji se nalaze stočari. Meso nikad nije bilo jeftinije, a nema kome da se proda. Restorani, hoteli i ostali komitenti su smanjili obim posla. Najgore će tek stići kad dođe gladna jesen.

Srbija je u kritičnoj situaciji, postala je najsiromašnija država u Evopi. Ljudi su izgubili nadu, ne veruju da će ovde ikad biti bolje. Građanima se guli koža s leđa, a nema nikoga da im pomogne. To ne pokušava ni opozicija. Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović se hvale kako pripremaju strategiju za predsedničke izbore 2022. godine. Njima se ne žuri, oni do tada mogu da štancuju saopštenja i opušteno gledaju kako Vučić zatire državu i narod.

Pomoći nema ni sa Zapada, ni sa Istoka. U Vašingtonu imaju prečih briga, koje potresaju njihovu političku scenu. Briselske birokrate se ne oglašavaju povodom balkanskih diktatora, a Moskva se drži starih principa nemešanja u unutrašnje stvari drugih država.

Narod u Srbiji osuđen je na to da se sam izbori za svoju slobodu. I to hitno. Više nema vremena za čekanje. Otpor diktatoru više nije političko ili moralno pitanje, nego surova borba za opstanak.

Izbor nije lak, ali jeste jednostavan: ili Srbija ili Vučić

I You Tube je rešio da kritičarima Vučićevog režima stane na put. Neki kanali se stavljaju pod sankcije!

Kancelarija Bojović-Dašić-Kojović, sa sedištem u Bulevaru kralja Aleksandra 28 cenzuriše You Tube kanale!

''Ova kancelarija pruža pravne savete najvišeg kvaliteta o pravu Srbije Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici spadamo među tržišne lidere. Gradimo trajne veze sa klijentima koje opstaju tokom različitih poslovnih ciklusa i trudimo se da budemo na spisku pravnih savetnika vodećih kompanija i važnih insitucija kako bi im pružili podršku u rešavanju ključnih problema i na kapitalnim projektima. Naš tim koji doživljava dinamičan rast trenutno broji dvadeset pravnika''.

Predsedniku Advokatske komore Beograda uputili smo pismo tražeći odgovor da nam objasni da li je u ''u opisu poslova'' koji srpski advokati mogu da obavljaju i cenzuirsanje srpskih You Tube stanica.

Nismo dobili odgovor ni od BDK kancelarije pomenutih advokata, ni od predsednika Advokatske komore. Ako ih dobijemo, objavićemo ih. U svakom slučaju ovoj kancelariji treba trajno zabraniti rad u Srbiji, jer je čuvala, nezakonito, ''lik i nedela srpkog diktatora i njegove bande''.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane