Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Odbrojavanje

Milovan Brkić

Brojne su optužnice koje su i protiv Aleksandra Vučića podigla federalna tužilaštva u Sjedinjenim Državama. On je uznemiren, svestan da više niko ne stoji iza njega.

Ričard Grenel, izaslanik predsednika Trampa, pozvao je ''vlasti u Beogradu i Prištini'' da pošalju svoje predstavnike na pregovore o ekonomskim pitanjima. Poziv je zvanično naslovljen na Vladu Srbije i Vladu Kosova. Nisu navedena ničija imena.

Vučić je u velikoj panici. Da li da 1. septembra krene za Vašington. Federalni sud u Mičigenu izdao je nalog za hapšenjem Vučića u aferi "Folskvagen''.

Politika je 15. avgusta objavila tekst o aferi "Folskvagen". Povod je vest da je ubijen čovek koji je osumnjičen da je tajno snimao njihove menadžere, o čemu smo pisali u prošlom broju. Politika pominje i Šrederovu ulogu, samo nema ni reči o Vučiću.

Zbog učešća u aferi "Folksvagen" nekoliko bivših menadžera je već u pritvoru ili bekstvu, a pre nekoliko dana pala je i prva glava. U nemačkom gradiću Rotdorf pronađeno je telo bivšeg radnika "Folksvagena", za koga se pretpostavljalo da je tajno snimao razgovore menadžera.

Nemački mediji, koji su objavili da poseduju više od 50 sati snimljenih razgovora, nisu otkrili identitet "krtice", ali naveli su da ga je policija saslušavala zbog sumnje za špijunažu.

Ko zna koliko će žrtava odneti afere u kojima je učestvovao i Aleksandar Vučić. Nemačka BND je, očigledno, okrvavila ruke.

U ''večna lovišta'' trebalo je da pošalju i moju glavu.

Podstaknut od gospođe Merkel, o čijem kriminalu sam godinama pisao, Vučić je odlčio da me skrati za glavu. Njegovi seizi su počeli da se raspituju o meni kod bivših šefova srpskih tajni službi. Interesovali su se ko stoji iza mene, te da li će se dići bura, koja može da ih odnese. Gde sam pozicioniran u bezbednosnom sistemu međunarodne zajednice, pitali su.

Po Beogradu je poslednjih godinu dana ispisano stotine grafita kojima je tražena moja smrt. "Brkić će proći kao Ćuruvija", ''Brkić je ustaša'', "Brkić je strani agent''... To je bila akcija koje je predhodila konačnom rešenju ''pitanja Brkić''

Jedan od pitanih je bio i Jovica Stanišić, bivši načelnik Resora državne bezbednosti. On je rekao da sam pošten čovek, da sam veliki patriota. Njegov bivši pomoćnik, koji je pisao na ovoj strani, tvrdio je da sam bezvezan čovek!Pitani su shvatili da je reč o mojoj glavi, pa je tako nastavljena bitka jednih da je smaknu, a drugih da mi je sačuvaju na ramenima.

Kolega iz inostranstva, pristigao tim povodom, naveo mi je imena onih koji su ''kolektivno odlučili'' da me smaknu. Rekao je da sam u lošoj poziciji, tražeći da mu navedem imena dece Vučićevih dželata. Pitao me zašto nijedan medij nije objavio akciju pisanja stotinu grafita koji pozivaju na moju smrt, a dižu dreku do nebesa, zbog sms poruke koju nepoznati građani upute nekom novinaru sa N1 ili Danas-a. Izvinjavajući se, interesovao se da li bi Politika objavila plaćenu čitulju. Slegnuo sam ramenima..

Nije red da vam opisujem kako se oseća čovek koji treba da primi metak u leđa. I da, pritom, nastavlja da pravi novine u kojima raskrinkava najopasniju bandu na svetu.

U hiljadu tekstova opisivao sam kriminal srpske političke elite, predsednika vlada, ministara, sudija, tužilaca, policijskih funkcionera, šefova u tajnim službama...

Dao sam 300 intervjua najuticajnijm stranim listovima i televizijama, ali me je Zoran Kesić, za pare, opisao na TV N1 kao marginalca i opskurnu ličnost. Više od novinara iz Velike propagande laži protiv mene harangiraju tzv nezavisni mediji, NUNS, UNS, novinari N1, Danasa, KRIK-a... Oni zgrću velike pare, ne pominjući poimenično ljude na vlasti i njihova zlodela. Njihova kritika je u stilu - neki ljudi u nekim sredinama, ugrožavaju ljudska prava!

Počelo je odbrojavanje i braća Vučić se okreću oko sebe... Čekaju. Prebiraju po svojim glavama ko će ih prvi izdati od njihovih. Juda je Isusa izdao za 32 srebrenjaka, koliko će uzeti oni koji su danonoćno uz njih, podstičući ih da čine to što su činili i što ih je dovelo na ozbiljne optužnice, sa kojih se ne skida podmićivanjem i korupcijom.

Znam kako im je. I znam da im nije lako.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane