Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Procesi veka

Počeo je i obračun sa ''stvorenjima iz močvare''

Klintonovi, perverzije i ostali zločini

Počeo je lov na Bila i Hilari Klinton. Otvorena je istraga njihovog učešća u trgovini decom s Haitija. Počelo je saslušanje Gislejn Maksvel, „madam" koja je podvodila maloletnice Džefriju Epstajnu. Afera „Picagejt" dobila je nastavak u novim dokumentima koje objavljuje Vikiliks. Agenti FBI hapse Klintonove i Obamine saradnike osumnjičene za nelegalne aktivnosti u Ukrajini. Svi politički, kriminalni, pedofilski i finansijski skandali tragove vuku prema Klintonima i njihovoj fondaciji Globalne inicijative, kojoj je Aleksandar Vučić donirao dva miliona evra. Lov na Klintone predstavlja početak obračuna i sa ostalim „stvorenjima iz močvare" američke „duboke države" i njihovih belosvetskih saradnika.

Predrag Popović

Mračni par Klinton nalazi se na udaru američkih pravosudnih organa. Bil i Hilari nisu napravili zločinačku mrežu seks trafikinga, ali postali su simboli savremenog globalističkog satanizma.

Na dugom spisku njihovih saučesnika nalaze se Barak Obama, Džozef Bajden, stotine demokratskih i republikanskih kongresmena i senatora, mnogi tužioci i sudije, milijarderi kakav je bio Džefri Epštajn, istaknuti naučnici i dobitnici Nobelove nagrade, poput Frenka Vilčeka i Mari Gel-Mana, holivudske zvezde Kevin Spejsi i Vudi Alen, umetnice Marina Abramović i Biljana Đurđević, sportisti i novinari, pa i pripadnici britanske dinastije. Svako je učestvovao na svoj način, samo su Klintoni uključeni u sve sporne akcije.

Bil Klinton ima pola veka dugu istoriju seks-skandala, optužbi za ubistva, kriminal i korupciju. To nisu povremene avanture, nego stil života. Početkom i sredinom osamdesetih godina prošlog veka, dok je bio guverner Arkanzasa, nastala je legenda o "Klintonovim pokojnicima", u kojoj je opisano kako je ubijeno pedesetak svedoka njegovih švalerskih i mafijaških kombinacija.

Drugi predsednički mandat obeležio je nestašlucima u oralnom kabinetu. Mediji već desetak godina objavljuju pojedinosti iz veze Bila Klintona i perverznog bogataša Epstajna. Ipak, da u tom užasu ima sistema dokazuje slučaj Laure Silsbi, bivše direktorke nevladine organizacije "Novi život".

Silsbi je, navodno, preko svoje organizacije pružala pomoć deci iz izbegličkih porodica. Pod njenim okriljem, uz pomoć baptističke crkve iz Meridijana u Ajdahu, "Novi život" je osnovao sirotište na Haitiju.

Krajem januara 2010. godine, Silsbi i devetoro njenih saradnika uhapšeno je prilikom pokušaja da iz Haitija u Sjedinjene Američke Države prokrijumčare 33. dece, od kojih većina nisu bili siročići i izbeglice. To nije bila prva švercerska tura Silsbi, pre toga je bila uhapšena pri pokušaju da iz Haitija nelegano izvede četrdesetoro dece.

Prvi put je podmitila policajce i provukla se bez sankcija, drugi put je optužena za otmicu i trgovinu ljudima.

Devetoro saradnika "Novog života", svi su bili američki državljani, pušteni su da se brane sa slobode, u pritvoru je zadržana samo Laura Silsbi. No, imala je kome da se obrati za pomoć. Hilari i Bil Klinton su i ranije finansijski podržavali akcije Silsbi, a iskoristili su politički uticaj kako bi joj pomogli da se izvuče iz pritvora.

Iz elektronske pošte Hilari Klinton, do koje su došli hakeri, vidi se da je ona insistirala da se Stejt department angažuje u slučaju Laure Silsbi. U prepisci sa savetnicom Šeril Mils, Hilari Klinton je razmatrala "sve opcije" za izvlačenje iz zatvora svoje štićenice. Američka vlada je omogućila pravnu pomoć Silsbi, a Bil Klinton je lično izvršio pritisak na vlasti u Haitiju. Sa statusom specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija, Klinton je otišao na Haiti da "ugasi vatru skandala s otmicom dece u koju su umešani američki državljani". Na Klintonovu intervenciju, tužioci su pristali da prekvalifikuju delo. Umesto za otmicu i trgovinu ljudima, Silsbi je optužena za "organizaciju nezakonitih putovanja". Osuđena je na šest meseci zatvora.

Klintoni su zaštitili i njenog advokata. Horhe Tores Pueljo uhapšen je deset meseci kasnije pod optužbom za trgovinu maloletnicima i ženama iz Centralne Amerike. Američki mediji su ignorisali taj slučaj, iako je Pueljo bio na poternicama SAD, Kanade, Salvadora i Kostarike. Još od 2003. godine, američka Služba za imigraciju i carinu (ICE) vodila je istragu njegovih kriminalnih akcija.

Pueljova supruga je u tom trenutku već bila u zatvoru u Salvadoru, gde joj se sudilo zbog "seksualne eksploatacije žena i maloletnih lica", a u Nikaragvi je optužena za organizovanje prostitucije i trgovinu decom. Kao i u slučaju Laure Silsbi, krivična dela iz prve optužnice su prekvalifikovana, pa Puelju nije suđeno zbog trgovine ljudima, nego zbog krijumčarenja imigranata. Osuđen je na 37 meseci zatvora.

Laura Silsbi je zadržala vrlo značajnu ulogu u trgovini ljudima u mreži u koju su uključeni i Klintoni. Iz Haitija se vratila u Ajdaho, udala se i uzela prezime Gejler. Postala je šef marketinga i potpredsednik organizacije "Alert Sense", koja sarađuje s američkom vladom u javnom sistemu upozoravanja i obaveštavanja prilikom otmice ili nestanka dece. Programe "Alert Sense" promovisala je "Podesta Group", čiji vlasnici su bili braća Džon i Toni Podesta, a direktor Ed Rotšild. U vreme Klintonove afere s Monikom Levinski, Džon Podesta je bio šef njegovog kabineta, a kasnije je bio šef izbornog štaba u predsedničkoj kampanji Hilari Klinton..

"Podesta Group" je imala reputaciju najuticajnije firme za "lobiranje i strateške komunikacije". Među njenim klijentima nalazile su se najmoćnije američke i multinacionalne kompanije "Volmart", "Britiš petroleum", "Hajneken". Ta kompanija je lobirala za interese Albanije i još nekoliko država iz Istočne Evrope i Azije. Posle hapšenja, 2013. godine, i Miroslav Mišković, vlasnik "Holdinga Delta", angažovao je tu firmu.

Akcije "Podeste" imale su podršku medijskog konglomerata "Inter Active Corp.", u čijem upravnom odboru se nalazi Čelsi Klinton, ćerka Bila i Hilari.

Veze između bračnog para Klinton, braće Podesta i Laure Silsbi Gejler otkrivene su u aferi "Picagejt" ("Pizzagate"), koja je potresla Ameriku pred predsedničke izbore 2016. godine.

Hakeri su iskoristili nesmotrenost Džona Podeste, koji je tada bio šef izbone kampanje Hilari Klinton. Upali su u njegovu elektronsku poštu i skinuli prepisku s nekoliko desetina zanimljivih ličnosti. Podestini mejlovi objavljeni su na sajtu Vikiliksa.

Afera je dobila naziv "Picagejt" jer se u porukama često spominje pica i to u vrlo neobičnom kontekstu. Nije bilo teško da se dešifruju pedofilske poruke. "Pica" je kodni naziv za devojčicu, "hot dog" i "špagete" za dečake, "krem od lešnika" za tamnoputu decu.

Džon Podesta nikad nije ni potvrdio, ni demantovao navode iz poruka objavljenih u "Picagejtu". Dodatno je kompromitovan kad je na internetu okačen snimak njegovog iživljavanja nad nepoznatom devojčicom. Na snimku se vidi kako Podesta viče i šamara dete, tražeći da ga oslovljava sa "tata".

U nekoliko mejlova, Podesta je opisao kako je tadašnji predsednik Barak Obama za jednu proslavu u Beloj kući naručio pice koje su ukupno koštale 65.000 dolara. Naravno, prave pice ne mogu da se unesu u Belu kuću iz bezbednosnih razloga, tako da je i bez analiziranja visine cene jasno da su Podesta i Obama organizovali pedofilsku žurku.

Objavljena je i prepiska u kojoj Marina Abramović poziva braću Podesta na veče "Duhovnog kuvanja". Abramović je tom sintagmom nazivala performanse u kojima je učesnike navodila na samopovređivanje: "Uzmi oštro sečivo i zaseci duboko srednji prst leve ruke. Pojedi bol!"

Kad je Vikiliks objavio te mejlove, neki mediji su iz arhive izvukli fotografije Baraka Obame iz tog vremena, na kojima mu je srednji prst leve ruke bio u zavoju ili s hanzaplastom.

"Duhovno kuvanje" je samo bezazlena igra u odnosu na druge bizarnosti iz opusa Marine Abramović. Osim bola, ona je svojim klijentima iz američkog džet-seta nudila da jedu "svoju esenciju" - svežu spermu, prvi jutarnji urin i mleko nerotkinja. Po njenim receptima, jela se pripremaju u obliku ljudskog tela, sa sastojcima koji izazivaju efekte iskašljavanja krvi i tkiva.

Već godinama takve gozbe privlače njujoršku finansijsku vlastelu i holivudske zvezde.

Tu vrstu umetnosti, kojoj su medijsku i novčanu podršku davali levičari s Menhetna i duhovne vođe Demokratske stranke, mnogi smatraju afirmacijom pedofilije, kanibalizma i satanizma.

Možda baš zbog toga, Vlada Srbije je nedavno bogato nagradila Marinu Abramović za retrospektivu izložbe "Čistač". Za izložbu u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, koja je održana krajem januara, Srbija je platila 666.000 evra. Za bizarne sadržaje, Vučić nije štedeo pare, ali zato danas i deca moraju da plaćaju testove na korona virus.

Vučićeve veze s Klintonima i ostalim učesnicima u globalističkoj mreži mnogo su komplikovanije i čvršće od ove koja je ostvarena preko Marine Abramović. Vučić je 2016. podržao predsedničku kandidaturu Hilari Klinton.

Na račun Klintonove fondacije uplatio je dva miliona evra. Da bi se shvatio nivo tog poltronstva dovoljno je da se zna da je multimilijarder Džefri Epstajn nekolikoli puta uplaćivao donacije Klintonima, nikad više od 50.000 dolara.

Iako su mediji pod kontrolom globalista pokušavali da aferu predstave kao teoriju zavere, koju je izmislio i plasirao izborni štab Donalda Trampa, sve državne i privatne i istrage utvrdile su autentičnost poruka. Takođe, nijedna istraga nije uspela da Trampov štab dovede u vezu s aferom "Picagejt", iako je on i u vreme kampanje, a i kasnije, kao predsednik SAD, često koristio detalje kojima je kompromitovao političke protivnike.

U jednoj debati o pedofiliji, Tramp je poručio Hilari Klinton da ima sreće što on ne može da utiče na pravosuđe: "Da to mogu, ti bi već bila u zatvoru".

Epstajn je ličnim primerom dokazao devizu "pravda je spora, ali dostižna". Tri duge decenije bavio se trgovinom maloletnicama, koje su mu služile za seksualno iživljavanje. Prve optužbe protiv Epstajna pojavile su se još početkom devedesetih, ali nisu procesuirane. Uvek su ga štitile veze s najmoćnijim ljudima u Americi.

Provlačio se i kad bi bio uhvaćen inflagranti, kao što se desilo krajem 2006. godine. Tužilaštvo je imalo dovoljno dokaza da ga pošalje na doživotnu robiju, ali pristalo je na nagodbu kojom je osuđen na 18 meseci zatvora. Odslužio je 13, a i to s pravom da svaki radni dan provede u svojoj kancelariji na Menhetnu.

Policija, tužilaštvo i mediji, svi su ignorisali informacije koje je u novembru 2018. godine počeo da objavljuje Majami herald. Novinarka Džuli K. Braun je godinu i po istraživala Epstajnove zločine. Na osnovu iskaza 80 svedoka, sudskih spisa i ostalih dokaza napisala je tekst koji je prećutala cela Amerika. "Niko nije pratio tu priču. Šokiralo me saznanje da niko neće da ustane i vrišti", rekla je Braun.

Nekoliko devojaka je skupilo hrabrost da javno ispriča svoja iskustva s Epstajnom. Sve su prošle sličnu torturu. Neke od njih su Epstajnu privodili njegovi saradnici, a mnoge je lično vrbovao. Sačekivao ih je pred školom ili u parkovima. Najčešće im je nudio posao maserki ili modela. Većina žrtava je bila iz problematičnih porodica, živele su na rubu siromaštva, pa su Epstajnove ponude shvatale kao priliku da zarade lak novac. "Bili smo glupa, siromašna deca. Samo smo želele novac za odeću i cipele.

Rečeno nam je da ćemo dobiti novac, dovoljno je da sedimo, a on će nas gledati. Imala sam 14 godina", opisala je Alisa Vilson. I Kortni Vajld je opisala svoje iskustvo: "Imala sam samo 14 godina, još sam nosila zubnu protezu. Ponudio mi je da ga masiram za dobru novčanu nadoknadu. Kasnije sam i ja bila angažovana da mu pronalazim devojke. Uvek je tražio što mlađe devojčice. Nikad mu ih nije bilo dosta, menjao ih je i po tri dnevno."

Dženifer Eroz je ispričala kako ju je Epstajn silovao. "Silovao me. Napao me protiv moje volje. Bila sam prestravljena. Nisam vrištala, ali govorila sam mu da prestane, ali nije hteo. Dobro je znao šta radi. Nisam se usudila da to prijavim policiji, plašila sam se, znala sam da je moćan čovek. Žao mi je što nisam imala hrabrosti, možda bih uspela da ga sprečim da povredi druge devojčice", rekla je Eroz.

Virdžinija Roberts Džufri je imala 15 godina kad ju je "kupio" Epstajn. Ona je opisala seksualna zlostavljanja kojima je bila izložena u Epstajnovom avionu i imanjima u Njujorku, Palm Biču, Novom Meksiku i Devičanskim ostrvima. Roberts Džufri je priznala da je uvek dobijala novac nakon što bi "zabavila" Epstajnove prijatelje. Ona kaže da je u avionu videla Bila Klintona.

Pod pritiskom javnosti, državno tužilaštvo Njujorka pokrenulo je istragu protiv Epstajna. Krajem juna prošle godine, policija je upala u njegovu sedmospratnu zgradu u Njujorku. Pronađeno je nekoliko stotina fotografija golih devojčica, ali i Epstajnovih uticajnih prijatelja i klijenata. U tom paketu nalazila se i fotografija golog Bila Klintona, na kojoj se vidi kako go sedi na rubu kreveta dok ga masira jedna od Epstajnovih devojaka.

U jednoj od 40 soba, na zidu je visila umetnička slika Bila Klintona u plavoj ženskoj haljini, kakvu je nosila njegova supruga Hilari.

U tom pretresu pronađeni su i mnogi drugi dokazi, koji povezuju Epstajna i Klintona. Tu je bio i tekst sporazuma o priznanju krivice za nelegalnu prostituciju, koji je Epstajn napisao u julu 2007. godine. Na 23 stranice, pored objašnjenja onoga što se dešavalo na njegovim imanjima u Palm Biču na Floridi i ostrvu Little St. James na Karibima, Epstajn je istakao i blisko prijateljstvo s Bilom Klintonom, kome je pomogao da osnuje fondaciju Globalne inicijative. Takođe, otkriven je i dnevnik letova "Lolita ekspresa", jednog od dva Epstajnova Boinga 717, kojima je odlazio na svoje ostrvo u Karibima. Zabeleženo je da je Klinton koristio usluge "Lolita ekspresa" 26 puta, od čeka pet puta sam, bez obezbeđenja.

Na spisku putnika za ostrvo Little St. James nalaze se Barak Obama, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Sendi Berger, nekoliko senatora, kongresmena, sudija, uticajnih novinara i skoro kompletan krem Holivuda. Na "Pedo Island" putovali su Vudi Alen, Stiven Spilberg, Kventin Tarantino, Vil Smit, Alek Boldvin, Ben Aflek, Meril Strip, Demi Mur, Džim Keri, Tom Henks i, naravno Kevin Spejsi, osuđeni silovatelj i pedofil. Među gostima su bili i Madona, Opra Vinfri, Eminem i još nekoliko stotina javnih ličnosti. Čest gost bio je i britanski princ Endru.

Na spisku se nalazi i Andrea Mitrović, ćerka Željka Mitrovića, vlasnika Pinka. Njeno ime i njujorška adresa nalaze se i u Epstajnovoj "crnoj knjizi". Nije poznato da li je i ona učestvovala u orgijama na ostrvu, u "hramu devica", ali i to će se otkriti u sudskom postupku protiv Gislejn Maksvel, Epstajnove "madam".

Džefri Epstajn je uhapšen 6. jula prošle godine, čim se vratio iz Pariza u Njujork. Osumnjičen je za organizovanje nelegalne prostitucije i trgovinu ljudima "u ogromnoj mreži maloletnih žrtava" u periodu od 2002. do 2005. godine, za šta je zaprećena doživotna zatvorska kazna. I pre nego što je saslušan u tužilaštvu, odrekli su ga se skoro svi prijatelji i saučesnici u bahanalijama s maloletnicama. Bil Klinton je to uradio prvi.

Bivši američki predsednik odmah je demantovao da je bio prijatelj s Epstajnom. Navodno, još pre deset godina je prekinuo sve veze s njim. Suprotno dokazima i svedocima, Klinton tvrdi da je na ostrvu bio samo četiri puta i da ne zna ama baš ništa o "strašnim zločinima gospodina Epstajna". Evidencija Federalne uprave za avijaciju pokazuje da je Klinton koristio Epstajnov "Lolita ekspres" i za putovanja u Rusiju, Norvešku, Singapur, Japan, Kinu, Italiju, Belgiju... Na ta putovanja vodio je deset agenata Tajne službe, ali sad tvrdi da se to nije desilo i da činjenice nisu bitne.

Uz podršku medija pod kontrolom globalista posthumno su plasirane optužbe na račun Epstajna.

Popularni milijarder, ugledni pripadnik džet-seta preko noći je proglašen za opskurnu osobu, neobrazovanog prevaranta, koji je do novca i uticaja došao špekulacijama na berzi i raznim krivičnim delima. Epstajnova stara izjava da se "obogatio ulaganjem u ljude" sad je protumačena kao priznanje da je na zabave pozivao bogate i moćne javne ličnosti, uvlačio ih u seksualne avanture, da bi ih potom ucenjivao.

Epstajn se u pritvoru nije zadržao dugo. Nije priznao krivicu, tvrdio je da su "susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni" i da je verovao da su imale više od 18 godina. Krajem jula stražari su ga pronašli "u položaju fetusa" na podu, s povredama na vratu. Sumnjalo se da je pokušao da izvrši samoubistvo. Posle toga pojačan je nadzor, ali nije vredelo. Epstajn se obesio 10. avgusta. To je zaključak zvanične istrage u koju ne veruje Epstajnov advokat Dejvid Šoen. Advokat tvrdi da je devet dana pre smrti imao petočasovni razgovor s klijentom. Primetio je da je Epstajn uznemiren i uzbuđen, ali i odlučan u nameri da skine ljagu sa svog imena. Šoen tvrdi da se nije desilo samoubistvo, nego ubistvo. Tu tvrdnju nije lako dokazati, pošto stražari cele noći nisu obilazili Epstajna, a kamere u ćeliji i hodniku su bile isključene.

Vest o Epstajnovoj smrti obradovala je njegove bivše prijatelje i mušterije. Mrtva usta ne govore. Međutim, radost je bila kratkog veka. Umesto Epstajna, progovorila je Gislejn Maksvel, čuvar pedofilskih tajni.

Maksvel je uhapšena početkom jula 2020, a saslušana je pre nekoliko dana video linkom iz pritvorske ćelije u Bruklinu. "Madam" je negirala odgovornost za regrutovanje i podvođenje maloletnica. Tužiocima je predala dokumentaciju o putovanjima, susretima i "zabavama" koje je organizovala u saradnji sa Epstajnom. I u toj dokumenaciji često se pominju imena Bila Klintona, Baraka Obame i drugih pripadnika "duboke države". Iako je pristala na saradnju, tužioci su zahtevali da ostane u pritvoru kako ne bi mogla da pobegne iz Amerike, pošto ima britanski i francuski pasoš. Ako je ne zadesi sudbina Epstajna, ako je stražari ne nađu mrtvu, Maksvel će imati šta da kaže na suđenju.

- Predsednik Klinton je dugovao usluge Džefriju Epstajnu - rekla je "madam" Gislejn.

Osim svedočenja o Klintonu, Maksvel će morati da odgovara na optužbe da je podvodila maloletnice i princu Endruu, vojvodi od Jorka, mlađem sinu britanske kraljice Elizabete. Virdžinija Roberts Džufri tvrdi da je imala 17 godina kad je preživela seksualno zlostavljanje Epstajna i princa Endrua.

- Princ je doživeo ekstazu dok je lizao moje nožne prste. To je bilo najdužih deset minuta u mom životu. Gislejn Maksvel me jednom dovela kod princa, rekla mi je da mu sednem u krilo. Princ Endru je imao lutku sa svojim likom u prirodnoj veličini, koju je držao pored sebe. Kad sam mu sela u krilo, prvo je moje gole grudi dodirivao s tom lutkom. Seks nije dugo trajao.

Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao i zahvalio mi se. Ostala sam na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo - opisala je Roberts Džufri u iskazu na 137 strana.

Očekuje se da suđenje počne do sredine septembra. To će biti prva velika pravosudna bitka protiv "stvorenja iz močvare", kako Donald Tramp naziva pripadnike "duboke države". Iako će se na optuženičkoj klupi naći samo Maksvel, proces će se pretvoriti u suđenje Bilu Klintonu i ostalim učesnicima u širokoj mreži pedofilije i trgovine ljudima. Postoje dokazi i svedoci, pa i politička volja da se konačno isuši močvara.

antrfile

Hilari Klinton reže decu

Britanska pevačica Matija Buena nedavno je šokirala javnost objavama na Instagramu u kojima je navela da je Hilari Klinton izrezala kožu s lica jedne devojčice i nosila je kao masku na svom licu.

- Zašto niko ne zna da nije uvažena žalba Hilari Klinton povodom slučaja sa 600.000 mejlova o zlostavljanju dece, trgovini ljudima i mučenju i da mora da se pojavi na sudu u septembru? - napisala je Buena.

Pevačica je u tom kontekstu pominjala Obamu, Bila Gejtsa, Opru i još neke javne ličnosti.

antrfile

Propast Tonija Podeste

Iako nije bio politički angažovan kao njegov brat Džon, Toni Podesta je iz senke rukovodio svim poslovima "Podesta Group". Na svetlost je isteran 2017. godine, kad je optužen za kršenje Zakona o registraciji lobista za strance.

Toni Podesta je osumnjičen zbog učešća u kampanji koju je, u saradnji s Polom Manafortom, vodio za Evropski centar za modernu Ukrajinu. Manafort je osuđen na 7,5 godina zatvora, a Podesti je ponuđen status svedoka saradnika. Ne zna se da li je prihvatio ponudu, ali ni to nije isključeno, pošto je napustio kompaniju čiji je osnivač i povukao se iz javnosti.

Prilikom pretresa njegovog apartmana u Vašingtonu pronađeno je nekoliko desetina umetničkih slika i više stotina fotografija dečje pornografije. Između ostalog, Toni Podesta je posedovao kolekciju dela "Art Angela", čiji je osnivač Rodžer Tuk, osuđeni pedofil.

Braća Podesta izuzetno su bliski s bračnim parom Klinton.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane