Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (192)

El Čapo Vučić se ne predaje

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Specijalci Federalnog istražnog biroa su prošlog meseca doneli u srpsko Ministarstvo pravde, državnom sekretaru Radomiru Iliću, koji menja ministarku u ostavci Nelu Kuburović, ''Zahtev za pružanjem međunarodne pravne pomoći'', koji se zasniva na međunarodno ratifikovanom Ugovoru o izručenju i saradnji, koji je potpisan između Srbije i Sjedinjenih Država.

Zahtevom je traženo da agenti FBI-a, u pristustvu tužioca za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, i uz učešće pripadnika srpske specijalne antiterorističke jedinice, izvrše pretres na 16 lokacija i uhapse toliko osumnjičenih za pranje novca, kojom akcijom su oštetili Sjedinjene Države za 70 miliona dolara.

Kolovođe nisu zatečene na pretresenim lokacijama, jer su bili obavešteni o hapšenju, a srpska policija je odbila da traga za njima.

Znajući da je na mnogim optužnicama, Vučić je odlučio da izigra ugovor o izručenju koji je potpisan sa Sjedinjenim Državama.

On za sebe tvrdi da je mnogo pametan. Uzda se u poslušnost sudija, koji mu verno služe. Po sprovedenom postupku, on će, verovatno, izručiti četvoricu od 11 uhapšenih, koji su strani državljani, dok će se poigravati da američkim službama preda preostalih sedam.

Sud će, kao i u slučaju bugarskog državljanina Cvetana Vasileva, koji je debelo platio Vučiću, donosio prvostepene odluke o izručenju, koje je ukidao Apelacioni sud u Beogradu, pa od izručenja nije bilo ništa.

Nakon što se našao na poternici Federalnog suda države Mičigen, u aferi koju smo opisali u prošlom broju, Vučić je odlučio da se bori ''do poslednje kapi srpske krvi''.

Istražni organi Sjedinjenih Država započeli su ovih dana akciju ''Temida'', koja treba da krene sa hapšenjem u Srbiji. Osim Vučića, Ane Brnabić, Zlatibora Lončara, traži se hapšenje više ministara i guvernerke Jorgovanke Tabaković.

Borbu protiv Svetske zdravstvene organizacije i Džorža Soroša i Bil Gejtsa, Sjedinjene Države počeće iz Beograda, jer je Vučić slao prazan avion, da bi doneo novac od Soroša, za finansiranje lažne pandemije koronavirusa.

Istražni organi raspolažu dokazima da je isperd SZO dr Marjan Ivanuša, po Soroševom i Gejtsovom nalogu isplatio milione dolara ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru da širi strah od pandemije, kako u Srbiji, tako i u regionu. Za svaklog umrlog od korone virusa, direktori bolinca dobijaju po 20.000 evra. Posebno se nagrađuje smrt poznatih ličnosti, kao i novinari koji šire strah od pandemije, među kojima se ističe Ana Stamenković sa RTS-a, novinarke PINK-a i N1.

Vučić je uzeo iz budžeta milione evra, kupujući, bez tendera, po nekoliko puta skupljoj ceni medicinsku opremu, a novac je stavio sebi u džep i delio sa kineskom mafijom. Uz to, Vučić je dozvolio da se nad pacijentima u Srbiji vrše nedopušteni eksperimenti, radi pronalaženja i eksperimentisanja sa kineskom vakcinom.

U kriminal je Vučić uveo mnoge diktatotre sa Balkana, promovišući akcije Svetske zdravstvene organizacije, koja tvrdi, preo svog direktora, Etiopljanina, koji je po obrazovanju pravnik, ''da za koronu nikad neće biti pronađen lek''

Tako je 29. maja Tužilaštvo BiH zatražilo određivanje pritvora za Fadila Novalića, premijera BiH. Zbog afere "respiratori" uhapšeni premijer BiH Novalić i još dve osobe.

Novalić, suspendovani direktor Uprave civilne zaštite Federacije BiH Fahrudin Solak i vlasnik firme "Srebrena malina" Fikret Hodžić pušteni su na slobodu, uz određena ograničenja, a tužilaštvo je najavilo da će se žaliti na tu odluku suda.

Oni su uhapšeni zbog nabavke 100 respiratora iz Kine plaćenih 5,25 miliona evra.

Prema sudskom rešenju o momentalnom puštanju na slobodu osumnjičenih, njima je zabranjeno da kontaktiraju među sobom, da se sastaju s određenim osobama i da kontaktiraju s osobama koje bi mogle biti svedoci tužilaštva u tom predmetu.

Mera zabrane kontaktiranja trajaće dok za njom bude bilo potrebe i njena opravdanost biće proveravana svaka dva meseca, a osumnjičeni su upozoreni.

Do hapšenja je došlo dan nakon što je državni sekretar SAD-a Majk Pompeo u svom tvitu kritikovao premihjera Novalića za nabavku kineskih respiratora po nekoliko puta uvećanoj ceni. U BiH je tužilaštvo odmah reagovalo, ali je sud sprečio zatvaranje.

Vučić se sumnjiči da je nekoliko stotina miliona evra u kešu podigao iz trezora Narodne banke Srbije i njima, navodno, plaćao po 20 puta višoj ceni kineske respiratore, od kojih je većina bila neupotrebljiva.

Kongres i predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp prekinuli su članstvo u SZO, a odmah se priklučila i Vlada Borisa Džonsona i još nekoliko država, koje su prekinule dalje članstvo u ovoj zločinačkoj organizaciji, koju finansira farmaceutska mafija.

Viši sud u Beogradu, odeljenje za organizovani kriminal još nije dobilo nikakav zahtev tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića da se slobode liše ključni ljudi u Srbiji. On će taj zahtev, verovatno, obrazložiti činjenicom da pomenuti još imaju imunitet.

U tom pravcu ide i izjava srpskog diktatora, koji čeka na izručenje Sjedinjenim Državama, da će ''formirati Vladu Srbije u zakonskom roku'', a taj rok je 3. novembar ove godine, dan uoči izbora u Sjedinjenim Državama. On se nada da će pobediti Bajden na izborima, te da će sudovi da mu se izvine. On američko tužilaštvo i sudove poistovećuje sa srpskim sudovima, koji mu slepo služe.

Ali...

Nema sumnje da američki istražni i državni organi znaju za Vučićeve marifetluke i sklonost ka davanju lažnih obećanja.

Na njegove višestruke prevare, Sjedinjene Države će odgovoriti primenom ugovora koji je potpisao svojevremeno srpski ministar spoljnih poslova Vuk Drašković, koji omogućava NATO snagama, u kome su okosnica vojnici oružanih snaga Sjedinjenih Država, da mogu da bez najave uđu u Srbiju, da vrše pretrse i hapšenja međunarodnih terorista i onih sa interpolovih poternica.

U Sjedinjenim Državama je upravo okončana akcija privođenja pravdi organizatora pedofiliskih seansi i trgovinom maloletnicima, preko Klintonove Fondacije, o kojoj u ovom broju piše zamenik glavnog urednika Predrag Popović. U seansama je učestvovala i Andrea Mitrović, kćerka Željka Mitrovića, vlasnika PINK-a, a velikim novčanim sumama pomogao je (sa dva miliona dolara) Aleksandar Vučić, parama iz budžeta. Na seanse je vodio i kćerku Milicu... I tako se našao na optužnici, a kaznu ne može da izbegne, dok je u životu.

Vučićeva Srbija je ugrožavala nacionalne interese Sjedinjenih Država. FBI-a, DEA, Agencija za sprečavanje pranja novca Ministarstva finansija, NSA i Vojno obaveštajna služba, a u poslednje vreme i Obaveštajna uprava Ministarstva spoljnih poslova, sprovele su detaljne istrage, u kojima je Aleksandar Vučić ključni učesnik u najtežim zločinačkim akcijama.

DEA je okončala istragu oko šverca narkotika, u kojem su povezani balkanski diktatori, kao vođe kartela, počev od albanskog premijera Edi Rame, Zorana Zaeva, Tačija i Haradinaja, Viktora Orbana, Mila Đukanovića, Aleksandra Vučića...

U akciji je učestvovao i Europol i policije balkanskih država, koje su stidljivo pomagale da tovari narkotika padnu u ruke agenata DEA u američkim lukama, tako da se zasniva i naležnost američkih federalnih sudova.

Braća Vučić su glavni dileri narkotika na Balkanu. Očekuje ih nekoliko doživotnih robija. Reč je o milijardama evra koje su zaradili, a dobar deo i izgubili, zapelnom tovara.

Braća Vučić čekaju i na suđenje zbog trgovine belim robljem, trgovine oružjem, migrantima, saradnje sa iranskom obaveštajnom službom i generalom Solejmanijem, kojeg su ubile američke oružane snage u Iraku, stvaranje islamskih ćelija i namera stvaranja kalifata u Srbiji.

Veliki i spektakularni proces Vučića očekuje optužnica da je zajedno sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, Tačijem, Haradinajem, Zaevim, Edi Ramom, bivšim grčkim premijerom Ciprasom, Bojkom Borisovim, Sebastijanom Kurcom, Emanuelom Makronom i arapskim šeicima, stvarao ''novi svetski poredak'', perući desetine milijardi evra, koje su isisavane iz budžeta balkanskih država.

Vučićev kartel će biti, neizostavno, izveden na optuženičku klupu, a optužnice su već pripremljene, zbog korupcije u davanju Kini i njenim kompanijama poslova koji moraju na međunarodni tender i u kojima je Vučić i njegov brat Andrej, aneksom ugovora dobijao masnu proviziju.

Ove ugovore u Vašington je odneo bivši ministar finansija Dušan Vujović, a zbog toga je podneo i ostavku.

Saradnja Vučićevog kartela, njega, Nenada Kovača, Nebojše Stefanovića sa kineskom firmom Huavei, od koje su kupovali tehnologije i izvozili u Iran, kojem su SAD-e uvele sankcije, koštaće ih, takođe, doživotnih robija.

Vučićev kartel se u Srbiji osećao vrlo sigurnim. Iza sebe su imali ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, direktora BIA Bratsilava Gašića, direktorku Poreske uprave Srbije Draganu Marković, predsednike srpskih sudova i glavne tužioce, na čelu sa Zagorkom Dolovac.

Osionost sa kojom su postupali, teško je opisati. Brutalnost prema građanima je slična onoj sa kojom su nastupakli Pablo Eskobar, El Čapo Guzman... Obojica su loše prošli. Eskobar je ubijen, a El Čapo je u američkom zatvoru, na doživotnoj robiji. Istražni organi SAD-a dostavili su Ministarstvu finansija spisak od 500 osoba, zahtevajući detaljnu proveru njihovog poslovanja, stanje bankovnih računa i imovine. Navodno, provera je u toku.

Ali, ko će u Srbiji optužiti one koji su opljačkali Srbiju?

Imamo li tužilačku organizaciju koja je sposobna da sprovede samostalnu istragu, a sudove da nezavisno postupaju i odlučuju, kako u pitanju ekstradicije, tako i u procesuiranju onih koji nisu za velik transport za Gvanatanamo?

Kada Aleksandar padne u ruke američkih istražitelja, raspašće se i njegova mafija u tužilaštvima, pravosuđu i policiji.

A.

Olivera je, hvala Bogu, dobro, niko joj ništa ne može

Još jedna besramna, nepravedna podla i pokvarena odluka predsednice Prekršajnog suda Olivere Ristanović. U petak je mojoj ćerki istekao ugovor o radu na 2 meseca posle 15 meseci provedenih u tom sudu na ugovor, prvo 2 puta po 6 meseci kao zapisničarka a onda još 3 meseca kao upisničarka. Pre toga je volontirala ovde kao pripravnik 8 meseci, jer je završila privatni pravni fakultet. Sve to nije bilo dovoljno ovoj korumpiranoj i nemoralnoj ženi pa je i pored svog Natašinog truda i zalaganja bez reči i objašnjenja dala joj otkaz odnosno nije produžila ugovor kada je u petak istekao. Jasno je da je Nataša morala da ustupi mesto nekom maminom i tatinom sinu a pošto sama nije imala nikakvu zaštitu, bila je laka meta, prva na udaru. Šta reći na ovu bruku i sramotu i odsustvo svake časti, poštenja i pravde. Toliko bedno i jadno da nema kud gore. Eto čemu služe naši Sudovi kakav primer daju ovim mladim ljudima. Stidim se i sramim se u njihovo ime. Nadam se samo da ne spavaju mirno i da je pravda spora ali dostižna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane