Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan: DZ Palilula; PU Novi Sad; Centar za socijalni rad NS

Beli mantili na belom hlebu u Domu zdravlja Palilula

''Telefonska veza'' lažnog doktora

Juna meseca ove 2020 godine. navršilo se 4 (četiri) godine od kako je na mesto v.d. direktora doma zdravlja Milutin Ivković- Palilula ul. Knez Danilova 16. došao dr. Aleksandar Stojanović, koji se predstavlja kao Oftalmolog, a diplomu i nema pošto je nije ni doneo u kadrovsku službu, navodi se u pismu belog roblja upućenom Magazinu Tabloid

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Dr Aleksandar Stojanović od kada je došao vrši teror nad nama medicinskim radnicima, maltretira nas da viče i ne znamo gde ko radi, pošto iz dana u dan nas premešta po raznim ambulantama i to uz pretnju kako nam niko ne može pomoći sem samog predsednika Vučića i ministra zdravlja Lončara, a oni to neće, pošto su njegovi "kućni prijatelji" i da su svaki dan na "telefonskoj vezi".

Kaže i da je odbornik u SNS-u ,odnosno na visokom položaju, da ima 5 (pet) funkcija i plata, da ga štiti poslanica i predsednica mesnog Odbora Palilula Jelena Mijatović.

Dr Aleksandar Stojanović v.d. direktor za svoje saradnike je doveo i postavio kadar koji nemaju odgovarajuću školsku spremu.

Njegovu ljubavnicu m.s. Ivanu Crnobrnju postavio je na mesto glavne sestre stomatologije, odmah po dolasku na mesto v.d. direktora 2016. godine. Da bi krajem 2019. godine tu istu m.s. Ivanu Crnobrnju postavio na mesto v.d. Glavne sestre Doma zdravlja Palilula.

Ona je v.d. glavna sestra iz tog razloga što samo ima srednju školu, a ne višu skolu, vidite da obrazovanje čoveku ne predstavlja problem pošto ni on nema diplomu.

Hvali se kako je Ivana bila njegova ljubavnica ima već više od (deset) godina i da su bili zajedno u Grčkoj, a sada odlaze samo na simpozijume na Taru i Vrnjačku banju, gde se ostaje po par dana, sa noćenjem, naravno.

Na kolegijumu je rekao da je ona njega toliko zadužila, i da je iz tog razloga on njen dužnik do kraja života. Pa i što da nije kada mu je prodavala zamrznutu ribu i kineske naočare davne 2008. Tada je radila na Karaburmi, kao stomatološka sestra.

Između ostalog tu su zaposleni penzioneri, tačnije policajac u penziji koji je načelnik tehničke službe, ljudi iz njegovog okruženja, gde se on kreće, a to su menjačnica, kladionica, restorani, butici i osobe koje nemaju veze sa zdravstvom. Bitno je ko da više novaca za to radno mesto. Tehnička služba i medicinska sestra do 4.000 eura a doktori i do 8.000 eura.

Do sada je njih više od 100 zaposlenih napustilo ovaj dom zdravlja. Tačnije zbog njega, a on je doveo njih više od 150, nazovimo radnika koji sve rade samo ono što treba ne rade, dok njih oko 70 se finansiraju iz sredstava Doma zdravlja, pa zato nemamo novca za bitne potrebštine u Domu zdravlja, a nas kažnjava po 10% od plate da bi popunio kasu. To je strašno i nepodnošljivo više.

Nas progoni tako što upada u ordinacije bez kucanja kompromituje nas pred pacijentima tera nas u penziju koji imamo par meseci do penzije, kaže "ajde šta čekate više treba da dođu mlađi" pozove nas u svoj kabinet izmaltretira premesti u drugu ambulantu da bi putovali što dalje i kazni sa 10% od plate naredna dva meseca.

Hvali se kako mu je odelo 800 eura, cipele 500 eura, za ostalo da i ne govorimo, a za beli mantil kaže da ga nikada neće obući pošto je on stvoren da ljude dovodi u red a ne da leči.

Sve mlade koleginice koje je on doveo vodi na razne manifestacije o trošku doma zdravlja, na razna putovanja, na posao dolaze kao manekenke u kratkim suknjicama, štiklama, prosto razgolićene, pa tako šetaju po Domu zdravlja. Bez obzira što smo zdravstvena ustanova, a to nije po kodeksu oblačenja i ponašanja.

Dosta njih se hvali kako su dali novac za radno mesto i da im niko ne može ništa jer će u protivnom otići kod direktora da se žale. Oni mu dođu kao "špijuni", samo snimaju po domu i prenose direktoru a on se hvali kako sve zna i kako po ceo dan dolaze kolege da cinkare jedni druge. Više nemamo poverenja jedni u druge, nažalost.

Mi smo se izborili sa COVID-19, do sada, tako što smo mi dali sve od sebe, a ne zahvaljujući dr Aleksandru Stojanoviću, nego našom savešću i odgovornošću.

Za vreme korone direktor nije ni izlazio iz svog kabineta, pošto je bio vidno uplašen, a svoju decu, rođake i prijatelje dovodio na testiranje, gde bi ih sprovodila glavna sestra i napominjala da vodimo računa, pošto su to direktorovi ljudi.

Dolazio je oko 09.30 h da bi već oko 13.30 h odlazio iz doma, u međuvremenu bi se pojavio samo ako dođu novinari da da izjavu.

Njegov zamenik dr Igor Dimitrijev je bio radno angažovan, i da nije bilo njega, ne bi imali ni jedan par rukavica, masku ili bilo šta od opreme i zaštitnih sredstava.

Mi smo bili u deficitu sa zaštitnom opremom a i sada smo, kažu nema se para, istekli tenderi, ali javnost to nezna.

Snimak na kome je jedan od njegovih sastanaka, a verujte svi su isti, pokazuje kako ponižava i maltretira zaposlene i šta mi sve trpimo i preživljavamo, da ne bi ostali bez posla i parčeta hleba. Snimak možete pogledati na FACEBOOK (Sloboda Pravda Palilula) snimak traje 4:27

Nedavno je iskompromitovao našu m.s. Irenu Srdić, koja je radila u službi ORL i bila glavna sestra na koju se okomio da spava sa njim, ne znajući da je naišao na tvrd orah i da je ona poštena žena, prebacio u Borču, a po Domu zdravlja pričao kako je ona dolazila kod njega u kabinet bez gaćica i molila ga da imaju odnos!

Moramo ostati anonimni jer ne možete ni zamisliti kroz šta smo sve prošli do dana današnjeg, a i ko zna šta nas još čeka u budućnosti sa ovim zlom od čoveka

(Zaposleni u Domu zdravlja Palilula)

Policajac psihopata ljubimac gradonačelnika i šefa policije

Uzdrman i Drmanac

Slobodan Drmanac, policajac koga je odlikovao gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, za hrabrost, nasilnik je i psihopata, sklon kriminalu, što se dokazuje iz brojnih izveštaja i tužbi poslednjih godina.Nasilničko ponašanje u toku protesta u Novom Sadu su ga potpuno razobličili, jer nije ni pripadao jedinicama koje su se sukobljavale sa narodom za vreme protesta.To što je u trku nogama nasrnuo na slučajno oborenog prolaznika, mladića ometenog u tazvoju koga je policija ostavila na miru. govori o kakvoj poremećenoj ličnosti se radi.

Nađ

tome govori i podatak da je tukao i nogama udarao lice koje je ležalo na zemlji.Čovek je psihopata u uniformi, jer i ranije je silu uglavnom upotrebljavao protiv osumnjičenih koje je zavezivao i tukao i gole i obučene i pritom im često podmetao drogu kao dokazni material posle premlaćivanja.

Ovo je posebno naišlo na odobravanje kod gradonačelnika Novog Sada, koji voli da se druži sa kriminalcima i uživi se u njihove poduhvate.

I Dodik je dao izjavu da žali što u Srbiji njegov zemljak Aleksandar Vučić nije upotrebio vatreno oružje protiv demonstranata, odnosno naroda kome ta ista vlast uzima novac i daje tom istom Dodiku!

Slobodan Drmanac je velik oslonac načelniku policije Miloradu Šušnjiću i njegovom zameniku, u čijem je društvu (2017) u policijskom džudo klubu tukao čoveka koga je prethodno vezao lisicama, pa zatim tukao nogama, slomivši mu rebra i nanevši osim psihičkih i tešku povredu kuka, a Šušnjićev zamenik je sve to posmatrao i bio snimljen kamerama.

Nesrećni čovek je padao u nesvest ali se ova dva policajca nisu na to obazirali. Sve ovo su snimile kamere i policajac koji ih nadzire (inspektor D.K) je prijavio unutrašnjoj kontroli i načelniku policije Šušnjiću, koji je počeo hajku protiv njega, nagovarajući i ostale iz policije da šikaniraju uzbunjivača.

Posle krivične prijave protiv Drmanca, za delo od pre tri godine, ovih dana je stigla i presuda da MUP treba za njegovo nasilničko ponašanje iz 2017 da plati odštetu od 140.000 dinara (manje nego što se plaća za ujed psa!) a policajcu uzbunjivaču je rečeno da se čisti iz Novog Sada!

Pre toga je po naređenju načelnika Šušnjića podignuta čitava hajka kod svih policajaca protiv uzbunjivača koji je prijavio Drmanca.Ova hajka i dalje traje.

Duga je istorija nasilništva Slobodana Drmanca.

A 2014. godine Drmanac je zatekao policajce na dužnosti u stanici, koji su ispitivali trojicu mladića.Skinuo je osumnjičene do gole kože i tukao ih da priznaju ono što nisu učinili, a posle ovog nasilja im je pokušao da podmetne kesicu sa pet grama marihuana jer je bio svestan da je počinio policijsko nasilje.Tada je ovaj policajac psihopata i bio prvi put osuđen, jer su građani bili brutalno prebijeni bez povoda u policijskoj stanici.Toliko o tom heroju Miloša Vučevića o kojem je imao prethodno iscrpno saznanje, ali je ovaj bio član SNS-a!

Postupak protiv Drmanca za nanošenje telesnih povreda hendikepiranoj osobi se neće voditi u Novom Sadu, zbog velike povezanosti Drmanca sa tužilaštvom, dok je radio u kriminalističkoj policiji.

Za vreme protesta u Novom Sadu ( 8.Jul 2020), Drmanac se priključio jedinici policije, iako mu nije bila uloga da učestvuje u tome, hteo je opet da se malo sadistički iživljava i videvši mladića (19) koji leži na zemlji pored bicikla, prvo mu je kao divlja životinja daleko odbacio bicikli, a zatim počeo da ga u trku udara nogama dok se ovaj previjao na zemlji.

Posle se ispostavilo da je mladić autističan i da se tu slučajno našao kao prolaznik.Sektor za unutrašnju kontrolu je po treći put podneo prijavu protiv Slobodana Drmanca, ovoga puta za delo gde je predviđena kazna do 10 godina zatvora kako kaže njegov advokat Slobodan Beljanski.

Prošli mesec je Vrhovni sud presudio, posle tri godine, u korist uzbunjivača inspektora Duška Kovačevića, koji je prijavio nasilničko ponašanje Slobodana Drmanca, dok je pred video kamerama prebijao do nesvesti zavezanog osumnjičenog u protorijama policijsakog džudo kluba.

Iako je Duško Kovačević tom prilikom obavestio i načelnika policije Milorada Šušnjića , načelnik je ga tri godine proganjao, zajedno sa svojim zamenikom, a ovih dana mu je skrenuo pažnju da se čisti iz Novog Sada.

Uzbunjivač je načelnika policije obavestio i da u novosadskoj policiji čelnici u kontinuitetu nezakonito angažuju policijske službenike koji postupaju bez kontrole i isključivo po Šušnjičevim usmenim naredbama.Isto tako je uzbunjovač rekao načelniku policije i da se pojedini rukovodioci policije bave ucenama i nezakonito traže novac.

Poznato je da je Milorad Šušnjić bio sa Draganom Amidžićem u trenutku kad je ovaj ubijen i da je dok je sedeo u restoranu vikao odmah posle pucnjeva :''Upomoć policija, ubiše Amidžu! ''- iako nije znao u koga je pucano jer je bio mrak a Amidžić izašao prethodno napolje ,a Šušnjić ostao unutra.Takođe se zna da Milorada Šušnjića u vezi ubistva niko nije ispitivao.

Poznata je činjenica i da su pojedini policajci i oni koji su izašli iz policije u Novom Sadu udruženo počeli da se bave reketom tako što, ako im se ne plati reket, idu i prave enormne račune po kafanama, pa zovu telefonom žrtve da idu da plate račun.

Ovo su na svojoj koži osetili između ostalih Dušan Bajatović i Dragan Amidžić .

Ova grupa za reket se tretira kao posebno opasna u Novom Sadu, ali se ne zna ko im daje naloge.Priča se da im prave račune u kafanama posle pravih bahanalija od 300.000 dinara!

Navodno je Dragan Amidžić odbio da ih plaća, a jednom se i osvetio tako što mu je navodno podmetnuo bombu u kola, pa je ovaj bivši policajac ostao bez noge.

Šta je dalje bilo, svi znamo!

Novosadskom Centru za socijani rad treba staratelj

Nasilnici čuvaju žrtve

Obraćam Vam se u ime zaposlenih Centra za socijalni rad grada Novog Sada kako bi ukazali na nemoralne radnje u Sigurnoj ženskoj kući, iskorišćavanje žrtava nasilja koje su već od strane svojih partnera pretrpele zlostavljanje (psihičko i fizičko) i zataškavanje svega toga zarad ličnih interesa i položaja.

Naime, u Sigurnoj ženskoj kući u Novom Sadu radnik obezbeđenja Đ. M. (Đuro Madžarević) je polno opštio nekoliko meseci sa maloletnom korisnicom M. S. (M. Suvajac).

Kada je sve razotkriveno Đ. M. je premešten na radno mesto vozača u Centru za socijalni rad, a na njegovo mesto dolazi radnik obezbeđenja koji je takođe počinilac nasilja prema supruzi. On je prošle godine premešten sa radnog mesta obezbeđenja u Sigurnoj ženskoj kući na radno mesto portira u Centru za socijalni rad, kada je njegova supruga prijavila Centru za socijalni rad dugogodišnje nasilje, a potom su mu izrečene i hitne mere u odnosu na suprugu.

Takođe, ceo slučaj je zataškan, a sada isti taj počinilac nasilja obezbeđuje žrtve nasilja i dolazi umesto Đ. M. koji je zloupotrebio službeni položaj i polno opštio na radnom mestu sa maloletnom korisnicom - žrtvom nasilja.

Dokle će Centar za socijalni rad grada Novog Sada da zataškava ovakve nemoralne i nečasne radnje?

Da li je direktorica Dobrila Čačija prijavila slučaj nadležnim institucijama?

Da li rukovoditeljka Sigurne ženske kuće Nada Padejski Šekerović sve to zataškava zarad ličnog interesa?

Da li Nada Padejski Šekerović treba da odgovara zbog zloupotrebe službenog položaja i zbog sprovođenja loše organizacije rada i bezbednosti korisnica Sigurne ženske kuće, kao i prikrivanja dosadašnjih radnji zaposlenih?

Da li žrtve nasilja treba da obezbeđuje čovek čija je supruga žrtva dugogodišnjeg nasilja?

Nada Padejski Šekerović je 13 godina rukovoditeljka Sigurne ženske kuće, velika je pobornica za ženska prava i zaštitu žrtava nasilja i da li takva žena na sva ova nemoralna dela ćuti, zataškava ih zbog ličnog interesa pitanje je za nadležne institucije?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane