Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Aleksandar Lukašenko simbol otpora GLOBALNOJ MAFIJI

Ko ne sluša, biće napadnut

U vremenu kada MAŠINERIJA SMRTI ISTINU GLOBALNO gazi naočigled cijeloga svijeta, POJEDINAC koji se tome suprostavi postaje jasna meta MAŠINERIJE SMRTI... SAM JE SEBI PRESUDIO svatko tko ne želi sagnuti glavu pred MAŠINERIJOM.To se upravo provodi nad ALEKSANDROM LUKAŠENKOM predsjednikom BJELORUSIJE.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Svi su upoznati sa činjenicom kako je Lukašenko odbio sudjelovati u globalnoj podvali zvanoj "pandemija korone". Izjavio je kako će on i njegov narod radije umrijeti radeći, na nogama, nego zaključati Bjelorusiju i Bjeloruse strpati u kućni pritvor. Ipak se radi o najobičnijem virusu prehlade a ne o GLOBALNO napumpanoj opasnosti koja masovno ubija ljude, obrazlagao je svoj "neobičan" potez Lukašenko.

Slično su postupile Švedska i Tanzanija. Slušali su svoje stručnjake i postupili po njihovim naputcima. NISU UVELI IZVANREDNO STANJE. Pogotovo jer taj virus napada samo one koji imaju višestruke dijagnoze, one kojima je imunitet znatno smanjen.

Ugrožena skupina su uglavnom osobe u visokoj životnoj dobi. To je pak ogromna manjina ugroženih i zbog toga nije trebalo "tretirati" ogromnu većinu radi korone.

Već sam atribut PANDEMIJA korone daje naslutiti kako u toj cijeloj priči o koroni nešto zaudara. Naime, virus postoji, on se pojavio diljem svijeta ali ipak se radi o EPIDEMIJI a ne pandemiji. To je velika razlika u cijeloj sagi o COVID-19 koja je u tijeku i ne znamo kada će završiti.

Dakle, Lukašenko je na svoj malo šaljivi način odbio "globalne autoritete" da poput OSTALOGA "normalnoga" SVIJETA zatvori Bjelorusiju!

Danas primjerice, vidimo naše parlamentarce kako poput DRESIRANIH MAJMUNA nose maske u parlamentu. Ako neki parlamentarac ne želi staviti masku, tada je osuđen od okoline tj. svojih kolega uz objašnjenje PA SVI NOSIMO MASKE. Iako je svima objašnjeno kako maske nikoga ne štite od korone, već štoviše šteti onima koji nose maske, parlamentarci ipak nose maske?! To je stoga kako bi OBIČAN PUK vodeći se primjerom svojih izbornih izabranika još čvršće pritegao masku-simbol poniženja, poslušnosti, prezira prema njima-LJUDIMA!!

Možete li zamisliti kakva je reakcija GLOBALNIH PODMETAČA PANDEMIJE na odbijanje njihovih zahtijeva od strane Aleksandra Lukašenka?

No, globalisti su bili uporni. Nisu odmah SANKCIONIRALI tvrdoglavog predsjednika Bjelorusije. Dali su mu dovoljno vremena da shvati kako je najjednostavnije i najjeftinije po njega i Bjelorusiju da se sagne na diktaturu iz GLOBALISTIČKIH DESTINACIJA MOĆI. Jedna od tih destinacija je i neprikosnovena Svjetska zdravstvena organizacija. Na stranu što je ta organizacija raskrinkana kako je zapravo PRIVATNA a ne svjetska organizacija. Na stranu što je OSUMNJIČENA kako je baš ona sukrivac zataškavanja na vrijeme obavijestiti svijet da je virus "POBJEGAO".

Dakle, pustili su virus da se rasprostranjuje a o tome nisu blagovremeno obavijestili svijet!? Logično je kako su zbog toga SZO prestali financirati SAD, Velika Britanija i mnogi drugi koji su shvatili SRŽ postojanja ove organizacije koja se uplela u mutne rabote sa onima kojima ova tzv pandemija savršeno odgovara.

A odgovara onima koji su na tom virusu do sada ostvarili OGROMNE PROFITE i koji žele još više profitirati.

U međuvremenu se podigla i razina ljudske svijesti pa sada iako je ISTINA strogo cenzurirana-prešućena vezano za podvalu COVID-19, istina ipak dopire do ljudi.

Ono što najviše šteti GLOBALNIM skrbnicima za naše zdravlje, činjenica je kako ISTINA dopire sve šire i dublje u SVIJEST običnog čovjeka.

ON, ČOVJEK teško shvaća ali ipak sve više shvaća kako ga NJEGOVA VLAST u koju ima povjerenje, kako ga baš ta vlast želi zbrisati sa zemlje.

Još bi tu činjenicu običan čovjek nekako i progutao ali NJEGOVA VLAST se upregla kako će likvidirati i unuke običnog čovjeka, majku mu, oca, sestru, brata.

To je u normalnoj situaciji nemoguće POIMITI ali u zadnjih pet mjeseci čovjek shvaća kako korona uopće nije nikakva po život opasnost.

Korona je samo POVOD i zavjesa za njegovo-čovjekovo materjalno i fizičko uništenje. Što se ta svijest u običnog čovjeka više budi, više buja to se GLOBALNIM SCENARISTIMA GENOCIDA NAD ČOVJEČANSTVOM VIŠE ŽURI.

Stoga oni postaju nervozni i neoprezni. To pak za posljedicu ima mnogo pogrešaka koje svakodnevno čine ZLOČINCI. Najopasnije po njih je što im vrijeme curi a oni su tek na početku realizacije ZAVRŠNOG plana o nestanku ljudske vrste, nestanku ljudskog društva koje ljudsko društvo žele svesti na "razumnu" mjeru i svakoga ponaosob podvrgnuti najstrožoj kontroli.

Tim činom LJUDSKO DRUŠTVO kao sustav će nestati već će nastati ZOMBIRANA ZAJEDNICA sastavljena od nekadašnje ljudske vrste.

Nije lako postiči taj cilj iako se za takav scenaij GLOBALISTI pripremaju STOLJEĆIMA. Mi do nedavno pojima nismo imali da doslovce živimo u paralelnom svijetu.

Jedan svijet koji su nam mediji prikazivali i gurali pred naše oči i onaj drugi strogo sakriven koji se upravo sada izvlači i pojavljuje iz nekakvoga bunkera, tunela, podzemlja i koji tek sada vidimo i shvaćamo da nas želi uništiti.

ZLOTVORI su svjesni kako mogu ostvariti svoj monstruozni naum samo u slučaju ako naša svijest i refleks samoobrane ostanu na što manjoj razini.

U ovom razdoblju u kojemu sve više shvaćamo što nam se sprema, GLOBALISTI putem svoje filijale SZO nude Aleksandru Lukašenku priliku da se iskupi za drskost što ih je prvi puta odbio.

Nude mu i ovce za šišanje-BJELORUSE, nude mu brdo novaca i sve ono što su ponudili i našim BALKANSKIM vođama poput Vučića ili Plenkovića. No, tvrdoglavi Lukašenko opetovano ODBIJA NEMORALNU PONUDU.

Ostaje SUVEREN kojiemu je skrb za vlastitu zemlju i narod primarna zadaća.

Nije Lukašenko poput naših BALKANACA iz Zagreba ili Beograda pa da se ušuljaju u ČMAR globalista i smjeste se tamo na što toplije i ugodnije mjesto, kako bi uživali sve blagodati koje nudi takav GLOBALNI ŠUPAK.

Ne, Lukašenko ne želi biti stanovnik ičije STRAŽNJICE, ne želi viriti niti iz čijega džepa ili nedajbože ičije GUZICE poput BALKANACA na čelu svojih državica.

Globalistima je primarno smetalo što JEDNA ZEMLJA odlučno se odupire njihovim bolesnim namjerama.

To je svakako trebalo kazniti jer nije "ZGODNO" da ITKO na GLOBUSU STRŠI u kršenju volje GOSPODARA SVIJETA.

Tako vam funkcionira i OBAVEZNO NOŠENJE MASKE ZA SVE.

Nije "zgodno" da ITKO krši "preporuke" nadležnih. To što se javno i masovno govori kako su maske štetne i nekorisne, to je najmanje bitno.

BITNO je pokloniti se i bespogovorno izvršiti volju GOSPODARA ili SLUGU GOSPODARA.

Zbog ponovljene tvrdoglavosti te iskazanog prezira prema GLOBALNIM UCIJENJIVAČIMA, u Bjelorusiji preko noći nastaje pravi mali pakao.

ZLOČUDNA MAŠINERIJA se razmahala i počela gaziti Bjelorusiju!!

Naime, Aleksandar Lukašenko je prije nekoliko dana pobijedio po tko zna koji puta na izborima za predsjednika BJELORUSIJE.

Dobio je povjerenje više od 82% birača!! Globalnoj mašineriji LAŽI I PREVARA i ta pobjeda čista kao suza, bila je povod GLOBALNOG OPANJKAVANJA izbora i pobjednika izbora. Po njima izbori su pokradeni, neregularni, naštimani. Opozicija je terorizirana. Protukandidat je završio u zatvoru. Navodno se radi o nekom BLOGERU. Zamislite..BLOGERU?! No, kada je taj završio u zatvoru jer je navodno pisao protiv svojega protukandidata, tada je BLOGEROVA žena preuzela mjesto glavnog lidera OPOZICIJE i ušla u trku za predsjednika Bjelorusije.

Nesuvislo to djeluje ali ima logičan slijed. Vidi se kako "opozicija" i u Bjelorusiji ima svoje tutore izvan Bjelorusije.

No, ako si PIJUN u globalnoj igri šaha, tada imaš ogromnu i moćnu mašineriju iza sebe koja vuće poteze umjesto tebe.

Toliko je moćna ta mašinerija da i nekoliko postotaka glasova ta mašinerija proglasi u pobjedu na izborima!

Stoga su globalisti iz debakla Lukašenkovog protukandidata, načinili cijeli cirkus. No, niti to nije bilo dovoljno. Počele su demonstacije IDENTIČNE onim u Americi kada je ANTIFA započela demonstracije nakon pogibije onog kriminalca crnca. Isti se scenarij na trenutke pojavio i u Bjelorusji. Uništavanje javnog i privatnog dobra, bili su u prvom planu demonstranata. No, u Bjelorusiji su snage čudoređa i javnog mira odreagirale odlučno pa su NARUČENE DEMONSTRACIJE protiv Aleksandra Lukašenka sasječene u korijenu.

Opet će se potvrditi kako iza bjeloruske oporbe stoji dobro organizirana globalna banda kriminalaca.

Da je Lukašenko PIJUN onda bi izbori u Bjelorusiji prošli kao Vučićevi u Srbiji ili Plenkovićevi u Hrvatskoj.

Tamošnji su izbori bili OČITA LAKRDIJA od demokratske procedure zvane IZBORI. Krađe izbora od strane režima na vlasti bile su evidentne. Stoga su izbori bili nelegitimni i nelegalni ali ih REŽIMSKO-GLOBALNI mediji nisu opisali kao takve!

Nije GLOBALNIM VUCIBATINAMA dovoljna pouka kako su prošli u RUSIJI vezano za tamošnje predsjedničke izbore. Pisao sam o tome i u Magazinu Tabloid. I tamo su kao Putinovog kandidata stavili SOROŠEVOG čovjeka HODORKOVSKOG. I što se uspostavilo? BIO JE KRIMINALAC!! Odležao zbog toga 7 godina. Zašto SOROŠ ne povede malo više računa o kriterijima i razini kvalitete ljudi koje izabire i šalje na odgovorne zadaće? Zaista je indikativno kako se uglavnom radi o osobama niske razine morala i obavezno sa krim prošlosti.

U Rusiju je SOROŠEVA "organizacija" poslala TONINA PICULU u ime OESS-a kontrolirati regularnost izbora.

Zna Soroš kako je Tonino Picula sa pozicije ministra vanjskih poslova RH, sudjelovao u organizaciji likvidacije dr. Zorana Đinđića. I SAM JE SOROŠ DIO ORGANIZACIJE ATENTATA. Postavio je Đinđića koji je postao "neposlušan" i morao ga je "skloniti".

Isto tako "ORGANIZACIJA" razmišlja o "sklanjanju" tvrdoglavog Donalda Trumpa sa čela AMERIKE.

Slično se događa i u Bjelorusiji. Razne "neovisne" organizacije poput Amnesti Internationala, Hjuman RAJTA i slične GLOBALNO SOROŠEVE ekspoziture idu kontrolirati zakonitost izborne procedure.

To je ruganje demokraciji i cijelom svijetu. Poput sijanja izmišljene PANDEMIJE, za koju je zadužena famozna SZO, koja tobože brine za GLOBALNO ZDRAVLJE a dokazano je kako je uglavnom financira GEJTS koji želi svoja cjepiva prodati cjelom čovječanstvu!!

Pa ko koga tu pravi ZOMBIJEM i prije nego što su nas ČIPIRALI?! Potcijenili su i našu inteligenciju i našu svijest misleći da smo hrpa nemoćnih IDIOTA koja će slijepo slijediti svoje svjetovne ali i duhovne autoritete i zajednički bez pogovora ili prigovora krenuti u kolektivnu smrt?!

ČOVJEČANSTVO JOŠ NISU SVELI NA SEKTU koja bezpogovorno vjeruje svojemu GURUU!!

Halo GEJTS, HALO SOROŠ.. HALO REPTILI... Vremena LENJINA, Staljina, Hitlera i TITA prošla su!!

Pred sobom imam tekst govora koji sam održao 31. ožujka 2006. u Zagrebu.

Dotakao sam se i ondašnjih netom završenih izbora u BJELORUSIJI.

Dio tog teksta također želim dati na uvid cijenjenim čitateljima Magazina Tabloid. Kao da se od tada do danas malo toga promijenilo.

"...A sadašnja (austrijska op.aut.) ministrica Plassnik, odriče pobjedu Aleksandru Lukašenku, OESS prijeti sankcijama Bjelorusiji. Svi nosioci "takvih ideja" orkestrirano viču o nepoštenim izborima, ne demokraciji, autoritarnom režimu, policijskim represijama... i mi koji slušamo takve analize, primorani smo vjerovati im. Eto, analize izlaze iz ustiju autoriteta, predstavnika institucija, političkih odličnika, najvećih analitičara kojima se nitko ne usudi osporiti njihove sadržaje i obznaniti kako zapravo "Soroševu doktrinu" brane posljednji ešaloni protagonista njenih "raskrinkanih ideja". Srž "takvih ideja" upravo se razbija na tvrdom asfaltu francuskih ulica..." Zbog gore navedenog upućujem čestitke pobjedniku izbora. Ne samo u Bjelorusiju.

Unaprijed čestitam institucijama Ruske Federacije koje će, nadam se, načiniti mjesta u svojem Ustavu, kako bi predstavnici njihove sadašnje administracije mogli demokratskom procedurom i eventualnom novom pobjedom na izborima, nastaviti borbu protiv "takvih ideja"... ISTRIJEBITI TERORISTE KAO ŠTAKORE je interes svakog poštenog čovjeka."

Lik i delo jednog "mrskog diktatora neprijatelja demokratije"

KAKO IZGLEDA BELORUSIJA DANAS, POSLE ČETVRT VEKA VLADAVINE LUKAŠENKA I KGB-a

Benzin je jeftiniji od vode. 1 litra benzina - 0,14 dolara

Mladencima se daje 64.000 dolara za kupovinu stana. Stan košta u proseku 5.000 rubalja.

Za svakog člana porodice država plaća 1.000 USD subvencija godišnje.

4 Kajmak kao u SSSR-u, mleko u skladu s GOST-standardom.

Zatvorene vojne baze NATO-a.

Plaća medicinske sestre - 1.000 dolara. Plata nastavnika - 4.000 eura.

Za svako novorođenče plaća se 7.000 dolara.

8. Za otvaranje ličnog posla jednokratna novčana pomoć - 20.000 dolara.

9. Možete hodati oko Minska u belim čarapama, savršene čistoće.

10. BDP po glavi stanovnika - 14.192 USD

11. Obrazovanje i usavršavanje u inostranstvu na teret države.

12. Lanac prodavnica za velike porodice sa simboličnim cenama osnovnih prehrambenih proizvoda.

13. Za prodaju proizvoda sa istekom roka trajanja - velike novčane kazne i pritvor od strane specijalnih policijskih jedinica.

14. Deo apoteka - sa besplatnim izdavanjem lekova.

15. Ne postoji plaćanje električne energije za stanovništvo.

16. Zabranjena je prodaja i konzumacija alkohola - "suvi zakon".

17. Krediti za kupovinu automobila i stana su bez kamate.

18. Usluge pri prodaji nekretnina su zabranjene.

19. Država plaća pri kupovini automobila do 50%, za borce i policiju - 65%.

20. Dolaskom na vlast Lukašenko je proterao iz zemlje internacionalne korporacije.

21. Tokom 26 godina njegove vladavine stanovništvo se utrostručilo.

22. Smrtnost novorođenčadi smanjena je 9 puta, dakle 900%

23. Očekivani životni vek u zemlji povećan je sa 51,5 na 83,5 godina.

24. Nije podlegao pritiscima u vezi Covid-a - zabranio je koronavirus.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane