Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Umesto in memoriam-a

Čekajući na hapšenje srpskog diktatora i zlotvora

A u Vučića zečje srce

Ko laže taj i krade, ko krade, taj i ubija, kažu. Srpski odlazeći diktator je svakodnevno lagao, krao je kao lud, a voleo je i da ubija i da svom kartelu prašta ubistva. Njegova poruka članovima kartela je bila da moraju da znaju da piju, jedu i da se jebu, ako žele da budu njegovi sledbenici u stranci... A onda dođe crni petak. I danas ga love, kao kojota. Šta će biti sa njim nije lako pretpostaviti. Šta će biti sa nama, nakon što ga ulove, navire pitanje. Njegova pomada dugo će se osećati.

Milovan Brkić

Mafija je, kažu, način života. Koza nostra, ili naša stvar. Drže se strogih pravila, koja važe hiljadama godina.

Srpski predsednik Vučić najmanje dva puta mesčno gleda kultni Kopolin film Kum.

Iako ga decenijama gleda, izgleda da nikakve pouke iz njega nije izvukao.

Use, nase i podase

Seks, droga i novac, to povezuje većinu vodećih funkcionera Srpske napredne stranke. Otkad su došli na vlast, naprednjaci su dobili i iskoristili priliku da zadovolje te porive. Otimaju se oko para i poslova, ali i oko tuđih žena, muževa, ljubavnica i švalera. Kao pacovi, gmižu jedni preko drugih, menjaju partnere, rasturaju i, uglavnom na silu, sklapaju brakove.

U perverzijama prednjači Aleksandar Vučić. Poput Alistera Kruolija, napravio je sektu kojoj nije nametnuo samo političke i kriminalne, nego i seksualne devijacije.

Vučič, u ulozi Kuma, samo je nasilnik i čist kriminalac.

tome je javno svedočila i Milena Jovančević, koju je Vučić sablaznuo već na prvom razgovoru. - Tražila sam prijem kod Vučića jer 2014. godine nisam stavljena na listu odborničkih kandidata pred beogradske izbore, a obećali su mi. Vučić me saslušao i rekao da, ako hoću da napredujem u stranci, moram da znam samo tri stvari: da jedem, pijem i da se jebem. Šokirala sam se. Rekla sam mu da sam udata, imam sina od šest godina... „Pa, šta? Dobro izgledaš, a svi više vole mlade mame, nego starlete..." - napisala je Jovančević na jednoj društvenoj mreži.

Ona se odrekla napredovanja u SNS-u, ali Vučiću to nije smetalo, ima mnogo njih koje su pristale da jedu, piju i da se jebu.

Oponašajući šefa mafije, Don Vita Korleona, Vučić je pokazao da je šizofreni nasilnik, koji ne brine ni za svoju porodicu, o tuđim da i ne govorimo.

Don Korleone je poštovao svoje saradnike, vodio računa o njima, da ne posrnu, podržavao ih. Nije olako puštao krv, jer je skupa, govorio je. Podimićivao je sudije, policajce, senatore, kongresmene. I nije ih ucenjivao, potkazivao. Držao se dostojanstveno, sve je to posao, govorio je. Vučić je činio sve suprotno.

Više braća nisu

On je poslovao sa barabama većim od sebe. Sa Šrederom, šeicima, Merkleovom, Erdoganom, bratom Si Đinpingom, Kurcom, Makronom, sa briselskim komesarima.

Nakon svakog razgovora i predaje novca, a bio je galantan kada je davao svojoj ''braći'' i ''sestrama'' i važnim svetskim liderima, Vučić se, kao malo dete, ispovedao savtenici Suzani Vasiljević i svojim saradnicima, koji su ''povezani'' sa stranim službama, precizno izveštavajući o njegovim mutnim i crnim poslovima.

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder je u problemima, jer mu je Vučić dao polovinu novca koju je dobio od Folksvagena, za koruptivni posao, zbog čega je, za sada, samo Vučić na optužnici federalnog tužilaštva iz države Mičigen.

Sa njim, od kada je optužen, niko od ''braće'' i ''sestara'' ne kontaktira, ne javljaju se na pozive, na e-mailove, svi ga upozoravaju da su zauzeti, prete mu da ih više ne uznemirava, ambasadori tih zemalja mu prenose poruke da njihove gazde ostavi na miru...

Aleksanadar Vučić i njegov brat Andrej opljačkali su Srbiju za najmanje 20 milijardi evra.

Srpski predsednik je novac nemilice trošio. Nosi najbolja i najskuplja odela, godišnje je i po 100 puta avionima PINK-a i Vlade Srbije putovao u luksuzna odmarališta, u prestižne kafiće, ''obilazio je noću knjižare'' u Beču, Njujorku, Parizu. O tome javnost nije ništa znala, a iz budžeta je sve plaćano.

U Beču mu je Ivica Tončev zakupljivao autobus, sa najskupljim kurvama, sa najkvalitenijom drogom, šenlučili su noćima.

Sve te Vučićeve bahanalije pažljivo su pratile strane obaveštajne službe, a i gospodin Tončev im je pomagao, informišući ih o svim detaljima i Vučićevom ponašanju i ličnosti.

Kako je nesrećni Vučić postao ''uvažen i pažen''?

Kada je skinut sa američke crne liste, ponuđeno mu je da zgazi Srbiju: da prizna nezavisnost Kosova, da rasproda preostale banke, sva javna preuzeća, da dozvoli GMO proizvode, da uništi stočni fond, da rasproda vodne resurse, rudnike, da prizna gey brakove, gey parade, da uvede gey populaciju u vrhove izvršne, sudske i rukovodne vlasti, da u Srbiji naseli migrante i stvori kalifat!

Sve je to Vučić prihvatio.

Počeo je da nam reciklira veru, istoriju, kulturu, da svakodnevno ruži narod. Migrante je prihvatao, grlio i slavio.

I zaista, poslovao je sa Džordžom Sorošem i njegovim sinom Aleksandrom, Vladimir Putin ga je primio 18 puta, grlio se sa Aleksandrom Lukašenkom, Si Đinpingom, arapskim šeicima... Primala ga je, nasamo, Angela Merkel, Makron, Sebastijan Kurc...

Šta ga je preporučivalo kod ovih svetskih državnika?

Vučić je bio izdašan. Davao je i šakom i kapom.

Merkelovoj je obećao da će ostvariti njen san, koji Nemačka još nije ostvarila, da sa zemljopisne karte izbriše Srbiju. Dok se devojački osmehivao pred njom, kao pred svojom majkom Angelinom, kleo se da će iz Srbije oterati sve radno sposobne, radio je na uništenju socijalnog, privrednog, kulturnog i svakog drugog sistema koji će učiniti Srbiju zemljom u kojoj nema života. Naseliće migrante, stvoriti kalifat. Oboje su uzimali milijarde od arapskih milijardera, šeika i emria, koje su stavljali u banke u Rijadu, Abu Dabiju, Dubaiu, Kataru...

Preko Vučića Merkelova je uzimala pare od Tačija, Zaeva, Ciprasa, Borisova, Đukanovića. Čak je i BND smogla snage da to registruje..

Sa kojom je lakoćom Vučić uzimao kredite i pljačkao Srbiju, darujući stotine miliona evra i dolara svojoj ''braći'' i sestrama'', tek treba da utvrde sudski procesi koji čekaju Vučića, Tačija, balkanske diktatore i kriminalce i pripadnike američke duboke države, sa kojom su sarađivali i koja im je bila zaštitnik.

Nakon što je imenovan za prvog potpredsednika Vlade Srbije, Vučiću su u londonskoj bolnici ustanovili da ima rak tankog creva. Srećom, po njega, on je uspeo da preko izraelske firme nabavi lek, te se ispostavilo, nakon nekoliko meseci, da je bolest zaustavljena.

Bio je užanust, pa je najavljivao svoj ''brzi kraj''.

Vučić je '' gostovanja u Njujorku'' koristio za pregled u klinici Mayo. On boluje od sarkoma pelvis (sarkom karlice). Inače, lečio se u Royal hospital u Londonu, imao je metastazu na debelom i tankom crevu, ali je injekcije dobijao od izraelske firme Tadiran, koje su zaustavile napredovanje kancera creva. Aleksandar Vučić se danas leči od sarkoma karlice. Nemilice troši pare na lečenje. Reč je o stotinama hiljada evra i dolara. Svetski državnici koji primaju Aleksandra Vučića preduzimaju sve mere opreza i zaštite.

Prošle godine Vučić umalo da otputuje na nebesa. Kada je izašao iz bolnice (VMA) saopštio je da je hronično i teško bolestan, da nije redovno uzimao lekove.

Njega je doskora lečio ruski lekar dr Petrov, koji je, očigledno uspešno, zaustavio krajnji ishod njegove bolesti.

Kako je moguće da tako teško bolestan čovek, kakav je Aleksandar Vučić, bude lice preko koga su se obrtale milijarde, poslovi, prljave tehnologije, ševrcovali narkotici, pasoši, ljudi, migranti, finansirani poslovi i mračni projekti?

Zato što je baš takav, kakav je!

Setimo se samo našta liči direktor Svetske zdravstvene organizacije,Tedros Adhanon Gebrejesus

''Svetu je potrebno da potroši najmanje 100 milijardi dolara na nove "alate" za rešavanje pandemije korona virusa, izjavio je generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus, preneo je Rojters.''

Ovaj Etiopljanin je homoseksualac, osuđivan je u Etiopiji zbog korupcije, ali danas je na čelu organizacije koja pokušava da uništi svet.

Američki Federalni istražni biro je registrovao da je Tedros platio srpskom diktatoru u martu preko 590 miliona dolara da podrži projekat ''koronavirus'', da uvede najstrožije mere protiv građana, vanredno stanje, policijski čas, zabranu kretanja građana, zatvaranje škola, hotela, domova zdravlja, sportksih objekata.

Televizijske stanice i novine su posvećene promociji straha od korona virsua. Najviše se u tome ističe televizja N1 u vlasništvu odbeglog kriminalca Dragana Šolaka, koji je u džepove urednika N1 Jugoslava Ćosića, natrpao stotine hiljada dolara.

Pored Đuzepe Kontea, italijanskog premijera, koji je od Kineza primio ogromne pare, da od njih kupi bolf respiratore i medicinski materijal, da upotrebi italijansko zdravstvo i da umre mnoge sunarodnike, Vučić je među najkorumpiranijim političarima, koji se priključio američkoj dubokoj državi, koja želi da planetu učini ''podnošljivom za život'', odnosno da ubiju oko 6 milijardi ljudi!

Ko su bili Vučićevi saradnici?

Teško je sada, dok je Vučić na vlasti, ući u trag njegovim saradnicima. Prvog koga je angažovao, uz ogromne honorare, bio je bivši britanski premijer Toni Bler, koji je skoro naterao tadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona da odobri da NATO alinjansa više od 70 dana besomučno bombarduje Srbiju.

kakvoj vrsti angažmana je reč, svedoči Blerova akcija da Vučićevim parama, oko 20 miliona dolara iz srpskog budžeta, finansira Rezoluciju koju je britanska vlada podnela Savetu bezbednosti UN na usvajanje, kojom je Srbija proglašena genocidnom, zbog zločina u Srebrenici. Vučić je bio presrećan zbog te rezolucije. Hvalio se okruženju da će zbog toga dobiti Nobelovu nagradu. A biće, tvrdio je, državnik sveta, ako potpiše nezavisnost Kosmeta.

Advokat Toni Bler je uzeo milione evra od Vučića zastupajući ga u svim pregovorima, pa i onim u Ujedinjenim nacijama, sa Majkom Pompeom i njegovim pomoćnikom Metju Palmerom, koje je on, kako je savetnicima objasnio, platio 200 miliona da Pompeo omogući Vučiću da prizna nezavisnost Kosmeta i bude proglašen za državnika sveta!

FBI-a nije zaključio istragu povodom ovog nesvakidašnjeg događaja u istoriji američke diplomatije.

Mnogi belosvetski kriminalci, bivši premijeri i ministri i begunci, dobili su azil u Srbiji, ako im je Toni Bler bio advokat.

I dođe kraj!

Vučić je danas pod poternicom. Njegov slučaj je iscrpljen.

On u zemlji, među kartelom, nema nikakv ni ugled ni podršku. Policiju je prerano potrošio, ona je izvukla pouke. Nepouzdan mu je ministar unutrašnjih poslova, načelnik General-štaba, a ni u ministra odbrane i šefove tajnih službi ne može se pouzdati.

Ukoluko ode u Vašington, bez poziva koji glasi na njegovo ime, Vučić će završiti u pritvoru federlanog zatvora u Mičigenu.

Malo je verovatno da će napraviti takvu grešku.

Onda sledi plan B. Njegovo hvatanje.

Vučić je neodložno potreban za istrage koje su temeljno sprovele FBI-a, NS-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, DEA, CIA, Europol... Na Andreja Vučića čeka akija "Familija'' koja se vodi u Zagrebu, a na optuženičkoj klupi nedostaju Andej i njegovi saradnici, koji su u Srbiji otvorili 26 lažnih firmi, preko kojih su oprali stotine miliona dolara i evra.

Vučić je potreban i kao dragoceni svedok. On bi mogao da bude svedok saradnik. Znajući za njegovu osobinu da bi i Angelinu izdao, ne trepnuvši, njemu će to biti ponuđeno. Na hapšenje čeka Merkelova, balkanski diktatori, Makron, Kurc...

Ko je kandidat za Vujicu?

S druge strane, opravdana je bojazan istražnih organa iz Sjedinjenih Država i Europola da bi, ovakav kakav je, sav u rasulu, beznađu i strahu, Vučić mogao biti plen svog kartela, koji bi mogao da ga se oslobodi. Vučić je bolestan, mogao bi da nosilac konačnog rešenja pitanja braće Vučić bude dr Zlatibor Smrti. Njenu to ide od ruke, ne bi mu bilo prvi put. Zato danonoćno istražitelji brinu o Vučićevoj bezbednosti.

U čiju se pomoć u Srbiji Vučić uzda?

Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše.

Ministar vojni Aleksandar Vulin je promenio retoriku. Vučić ga je koristio kao krpu. Maltretirao, ponižavao, provlačio ga kroz blato svoje velike propagande laži.

Evo, dođe vreme da Vuletu krene.

Načelnik General-štaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović je dugo godina bio predstavnik oružanih snaga u Briselu, u sedištu NATO alijanse. On jeste gnjiga, baraba neopevana, ali ima uši kao radare. Neće prstom mrdnuti da sačuva Vučića.

Njegov zamenik Petar Cvetković je vojni policajac, a grdno se Vučić vara da će ga zaštiti direktor Vojnobezbednosne agencije Đuro Jovanić. On to nije kadar da uradi.

Plan hvatanja Vučića je potpuno razrađen. Nadleteće apači iz Tuzle, pokupiti ''ulov'' i za petnaest minuta nestaće sa teritorije Srbije. U SAD-e apači vežbaju na lokacijama, sličnim onima u kojima se krije Vučić, sa kojim sredstvima da savladaju obezbeđenje, a da ih ne ubiju i tako sačuvaju ''život ulovini''.

Vučić je pokušao da sazna šta sve FBI-a i istražitelji SAD-a znaju o njegovim kriminalnim radnjama. Platio je američkog ambasadora Godfrija da povodom Dana nezavisnosti pozove na prijem njega i Stefanovića. Godfri je sa Stefanovićem razgovarao u gluvoj sobi, tražeći da mu saopšti šta su mu o Vučiću i njegovom kartelu rekli Kristofer Vrej, direktor FBI-a, direktor DEA Utam Dilon i čelnici obaveštajnih službi SAD-a kada je u prošloj godini posetio Ameriku. Nudio mu je garancije budućeg predsednika Bajdena!

To što je Stefanović saopštio gospodinu Godfriju uplašilo je i ambasadora, još više Vučića.

Protiv Vučića je i činjenica da je sudija za predhoni postupak u Sudu za ratne zločine protiv OVK-a u Hagu potvrdio optužnice protiv većeg broja kriminalaca iz vlasti u Prištini i da one moraju biti poslate na realizaciju, odnosno na hapšenje optuženih. Da bi se napravila ravnoteža u regionu, potreban im je i optuženi Aleksandar Vučić. I to živ.

Vranjanci bi rekli Vučiću - Ne se kurobeacaš. Predaj se. Pozovi sud i tajno se dogovori sa tužiocem kada ćeš da dođeš. Pitaj za nagodbu, ako može. Ako odeš, sačuvaćeš glavu. Što manje ljudi za nagodbu zna, veće su ti šanse da peživiš.

Vučićevo pirovanje trajalo je više od 8 godina. Toliko nas je nemilosrdno tlačio, pljačkao, ponižavao, ostavljaući nas bez nade.

Ali...

I bi sudbina.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane