Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Naprednjaci u srednjem Banatu nove mandate uteruju strahom i pljačkom

NIŠTA MOŽE DA PONUDI SAMO - NIKO

Ako svoje živote „naduvate" do veličine najvećih nevolja koje vas ikada mogu snaći, preostaje vam samo, da uživate...predizborno je SNS-SPS obraćanje vlasnika vlasti građanima srednjeg Banata na nedavno pokradenim, lažnim i protivustavnim izborima. Nakon osam godina najjezivijeg horora, vreme je najbolji učitelj koji tako lako ubija u pojam (m)učenike - građane, tako lako saterane u crveno-crni „tor".

Zoltan Horvat

Nakon nelegitimnih i nelegalnih konstitutivnih sednica u svih pet opština srednjeg Banata (Zrenjanin, Novi Bečej, Nova Crnja, Žitište i Sečanj), izbor još pet najgorih, trasira put u otrov nad ničim. Ništa je jedino što se nudi.

U Zrenjaninu je održan bal pod maskama, uglavnom lopovskim. Na konstitutivnoj sednici, Čedomir Janjić, bivši nesretni gradonačelnik kojem je kašika upadala do lakata u med, izabran je za predsednika skupštine grada. Očiglednu, već dogovorenu degradaciju ovog proverenog stranačkog preletača unutar stranke, nesretnik kojem je kašika još uvek u medu (prsti u gradskoj kasi), primio je „dostojanstveno", rekavši da je počastvovan velikim poverenjem koje mu se ukazuje. Samo nekoliko časova kasnije, njegov bivši pomoćnik i pajtos Dragan Ćapin, ekspedovan je iz kancelarije, bivši načelnik finansija Vukić, takođe pajtos, sa takođe nula u minusu radnim učinkom, premešten je u kancelariju sa više SNS običnih stranačkih ćata...

Prvi deo scenarija novih-starih vlasnika vlasti, „sklepan" je u zrenjaninskim kancelarijama SNS-a, u režiji bolesno ambioznog Gorana Kneževića, predsednika gradskog odbora stranke, bivšeg ministra privrede i Vladimira Galića, pokrajinskog stranačkog poverenika - tutora za srednji Banat. Vučiću, predsedniku stranke je, baš mnogo žao što ovaj njegov miljenik zdravstveno i psihički boluje i pati, pa mu, eto, u znak poverenja, al' sa kontrolorom Gajićem, poklanja novi mandat nazadnjačkog iživljavanja nad gradskom kasom. Knežević, od milja Regionalni Isus, opsednut foteljama kojima se okružio i lakoćom kojom se barata gradskom kasom, „poverenje" je stekao 7. jula 2012. godine.

Tada je nakon izborne klackalice gde je DOS imao 34 naspram 33 crveno-crna odbornika, bukvalno ukradena i oteta odbornica LSV-a iz Ečke, što je označilo pljačkašku overu kriminala u Zrenjaninu. Prva lopovska „pobeda" na dar SNS-u se ne zaboravlja, centrala stranke je večito zahvalna Kneževiću na uzletu i uvodu u najgori pogrom građana.

Septembra meseca ove godine očekuje se nastavak konstitutivne sednice i (samo)postavljenje Kneževića za novog-starog gradonačelnika Zrenjanina, do sada, samo dva puta u istoj fotelji.

Ozbiljno narušenog zdravlja, al' junačkih ambicija da se satre još po nešto, a gradska kasa na izvol'te, Regionalni Isus doživljava klimaks raspamećenog upravljanja nad dozlaboga sujetnim samim sobom, gde, sem minulog slavnog pljačkaškog rada po Zrenjaninu i šire, baš i nema nekih problema.

Pravi neimar, sretnik sposoban položiti kamenje svog temeljca kojima bi ga ogromna većina ogorčenih sugrađana gađala, vala i pogodila.

Po preostalim opštinama srednjeg Banata, takođe, stanje redovno - užas. U Novom Bečeju je novi - stari predsednik opštine, Saša Maksimović. I u ovoj opštini, poznatoj po razvaljenosti svega čega se SNS dohvati, glasalo se tajno, uz prethodni dogovor u stranci, pod moranje, svi kao jedan.

Valentina Vlaškalin, nova sekretarica SO Novi Bečej, sretna k'o malo dete nakon imenovanja, uzvikivala... do neba hvala, radiću ko pčelica, dan-noć...

U opštini Nova Crnja, nedođiji najcrnjoj, sa titulom jedne od najsiromašnijih opština na Planeti, jopet isti predsednik, Vladimir Brakus, idealan poslušnik za stranačko plansko isterivanje para iz opštinske kase. Radi se, još kako se radi u opštini...rade se meštani...u zdrav mozak.

Evo, u maloj partijskoj opštini, samo za članove stranke ima posla oko večite obilaznice, samo za članove stranke obezbeđuju se bespovratna sredstva, samo za članove subvencije ženskom preduzetništvu, samo za članstvo kupovina kuća i paketi pomoći izbeglicama, samo za članstvo javni poziv za korišćenje zemljišta bez naknade...

Dok nesretni Vlada Brakus iz Aleksandrova poslušno sprovodi stranačke naredbe i uživa u ničim izazvanoj fotelji, Pera Milankov, bivši predsednik opštine poslat je na izdržavanje preostalog dela zatvorske kazne.

Istovremeno, nova supruga zatvorenika je novi opštinski odbornik, bivša supruga je i dalje direktor škole u Srpskoj Crnji, ćerke su mu, hvala na pitanju, redom situirane i nesmetano„jašu" osvojene fotelje...

U opštini Žitište žive siromaštvo i beda, ne događa se baš ništa, poslednjih dana još manje i manje. Izabran je novi - stari predsednik, Mitar Vučurević, zakoniti suprug načelnice Srednjobanatskog upravnog okruga Snežane Vučurević. Izabran je i novi - stari potpredsednik, Đorđe Žuža, da opštinska kasa bude, lakša muža.

Šta reći, a ne zaplakati, pomislio bi meštanin centra opštine gledajući lepe razvaline preostalog ničega i ništa.

Od nekadašnjeg Agroživa, osta' smrad od kanala smrdljivog, sve što radi, i javna preduzeća pogašena, sve što životari, naslanja se na birokratske stranačke igrarije sa narodom.

Pedantno se eliminiše i pomisao na drugačije mišljenje od napredno - nazadnjačkog, pa je nadležna opštinska komisija otkucala rešenje o stranačkom odobravanju, ali, i o neodobravanju sredstava po javnom pozivu za sufinansiranje posebnih programa...Nisi SNS, marš, javno!

U Sečnju je već značajno drugačije. Predsednik opštine nije Mitar, no stari - novi Predrag - Peđa Rađenović, čovek kojem se u rodnom Krajišniku dive i tepaju mu: jes' lopov, al' svaka mu čast!

U legalnom i legitimnom lopovluku je preterao, pa je, verovali ili ne, izdao i najnovije saopštenje u kojem upozorava meštane opštine da...neki tamo ekstremisti ugrožavaju javni red i mir...

Majku mu, mora da je mislio na sebe i sebi slične pajtose kojima se okružio u lokalnoj izvršnoj vlasti, horski mu odgovara ogromna većina, pitajaći ga: koliko često ide da proveri žiro - račun opštine kod svoje supruge, Nataše Rađenović, direktorice Predškolske ustanove Povetarac, gde se, bez povetarca, već olujno, slivaju opštinske pare (na desetine i desetine miliona)?!?

Stigne sirota Nataša, pod punim imenom i prezimenom, da privatno kupi i nešto zemlje (sitnica, po nekoliko desetina hektara obradivih površina -6 hiljada evra po hektaru), pa je Peđa u rodnom Krajišniku dobio konkurenciju u časnom igranju legitimnih i legalnih lopova sa opštinskim parama u državi bezakonja!

Pokušaju lepog pakovanja izbornih SNS baljezgarija, nisu odoleli ni lokalni mediji. Dalibor Bubnjević, glodur lista Zrenjanin, iz milošte Dežurni Regionalni Jebivetar, raspisao se u hvalospevima Kneževiću: samo on za kradonačelnika. Opojni miris i blizina gradske kase neverovatno spajaju ljude, što armija lokalnih medijskih nesrećnika koristi da se primakne jedinom javnom valovu u državi.

Istovremeno, Danijel Radić, novinar KTV-a, precizan, jasan i tačan izvor informacija o kriminalu i pljački partijskog grada od strane SNS izvršilaca, nateran je da, po krivičnoj prijavi, prisustvuje suđenjima u Palati nepravde.

Protiv njega se digli foteljaši iz Javne (Gradske) Kuće, jer je navodno, remetio njihov red i mir. U prijavi se navodi, da je bez zaštitnih maski i rukavica, nenajavljeno pokušao da dobije izjave od čelnika grada. Na snimku koji je KTV objavio, jasno se vidi da je Danijel imao masku na licu, rukavice na rulama, i mikrofon koji je najviše zasmetao. A tek pitanja, od kojih čelnici grada beže ko đavoli od krsta: zašto javno lažete sugrađane zbog...o - ho - ho toga...

Dokazane činjenice i istina baš i nisu na listi prioriteta lovaca na mikrofon Danijela Radića, Čedomira Janjića, Saše Santovca, Gorana Kneževića, Nenada Karapandže, ovdašnjeg načelnika policije, javnog tužioca...

Novi opljačkan SNS mandat u srednjem Banatu, ponovo za temelj ima strah građana: ako je problem vlasnika vlasnika u novcu gradske i opštinskih kasa, ni po jada. To su samo ukalkulisani troškovi na račun blentavih za život na visokoj nozi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane