Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ko će počisiti smrad iza nje, ako ona postane ministar ekologije

Irena za sve poze i uloge

Prođoše izbori i polako se bliži formiranje nove Vlade Srbije. Da će u njoj biti svega i svačega nije ništa neobično, ali jedno ime svakako odzvanja - Irena Vujović. Bivša kafe kuvarica, poslanica, pomoćnica gradonačelnika Siniše Malog, a sadašnja predsednica beogradske opštine Savski venac je viđena za ministarku ekologije! O njoj je pisala novinarka Magazina Tabloid Milica Grabež, a sada smo od njenih bivših drugarica, od kojih su se neke udale i odselile iz Srbije, od straha od nje, saznali nove detalje iz života ove naprednjačke prostitutke.

***

Naime, od kada je 2016-e godine postala predsednica opštine Savski venac, jedna od firmi, koja dobija najviše poslova iz oblasti projektovanja i građevinarstva je firma ,,Vemex''.

Vlasnik ove firme je dečko Irenine majke Svetlane, sa kojim je dotična gospođa u vezi već 12 godina. Firma se nalazi u ulici Đure Daničića 4 u Beogradu. Čika Velja, kako ga od milošte zovu je sklon alkoholu od ranih jutarnjih sati, ali to nije prepreka da njegova firma dobija milionske poslove na teritoriji opštine Savski venac.

Druga firma, koja dobija poslove preko Irene Vujović je firma ,,Ultra kop'', iza koje stoji vođa navijača Crvene zvezde Marko Vučković, tačnije grupa ,,Ultra boys'' sa Senjaka. I Marko i Markov otac su članovi Skupštine FK ,,Crvena zvezda''. Irena Vujović je u dobrim odnosima i sa Markom Vučkovićem, a i sa njegovom suprugom Jelenom Šikanjom.

Šta god treba vlasti Marko i njegova grupa su tu, poslednja usluga vlasti je bila prebijanje demonstranata ispred Skupštine Srbije, na protestima protiv policijskog časa u julu mesecu. Naime, Marko je organizovao navijače, koji su obučeni u policijske uniforme tukli mirne demonstrante. Član ove grupe i dobar drug Irene Vujović je Ivan Bogdanov, zvani Ica i Zver, koji je širom sveta postao poznat posle utakmice Italija-Srbija, kada je klještima sekao žicu na stadionu i izazvao nemire na stadionu u Đenovi 12.10.2010. Bogdanov je učestvovao, takođe u krvničkom prebijanju demonstranata.

Kružeći Dedinjem, Senjakom i Topčiderskim brdom u svom službenom autu ,,Škoda Super B'' registarski broj BG 1349 SV, mimo radnog vremena i posla, zbog koga duži auto, Irena je koordinirala između navijača Vučkovića, Bogdanova i ostalih i Andreja Vučića. Inače, Ireni je vozač na raspolaganju 24 sata dnevno.

Što se tiče njenog obrazovanja, zvanično je magistrirala na ,Megatrendu, ali je vrlo priprosta i primitivna osoba. Do magistrature je došla tako što je razvela rektora Miću Jovanovića od žene i odvela ga u kuću, gde je Mića živeo sa Ireninom babom, dedom, majkom, sestrom i bratom. I tako par godina, te je usput i Irenina sestra Jelena došla do magistrature.

Još uvek se po Dedinju prepričava svađa Irene i Jelene, gde je Irena Jeleni rekla: ,,Glupačo, ajde da te odvezem do zgrade ,,Megatrenda'' na Novom Beogradu, da vidiš gde ti je faks, ako te neko pita''.

Porodica Vujović je ekstremno bogata. Poseduju kuću u Đorđa Radojlovića 7, a na Dedinju, koju izdaju Indijskoj ambasadi za 6.000 evra mesečno, kuću na uglu Mladena Stojanovića i Malog Radojice na Dedinju, gde žive Irenini deda, baba, majka, brat i Irena. Irenina sestra Jelena je udata za Rusa Rostika Bokoeva i poseduju stan na Mačkovom kamenu od 200 kvadrata. Jelena nigde ne radi, njena uloga je da iz senke vodi poslove za Irenu, špinjunira ko šta priča o njenoj sestri i podvodi svoje drugarice momcima od kojih treba saznati šta se priča o Ireni, ili izvući neku informaciju.

Njen brat .... je homoseksualac i uzalud su obe sestre pokušavale da mu podvedu drugarice.

Irenina dobra drugarica Tijana Maljković, školska iz 4. Beogradske gimnazije, se distancirala od Irene. Radi u Privrednoj komori Srbije, zadužena je za turizam i ne želi više da je Irena uvlači u blud i nemoral. Tijana voli alkohol, ali zna granice u svemu.

Dve Irenine dobre drugarice su od straha da ih ova ne upropasti, napustile Srbiju, zauvek.

Irena je vrlo promiskuitetnog i problematičnog ponašanja. Bahata, osiona, primitivna i osvetoljubiva. Voli oženjene i bogate muškarce. .... Aleksandar Lukić ,,Delta legal'', Siniša Mali, Goran Vesić, Luka Petrović ... samo su neki od momaka sa kojima je Irena bila. Šta drugo očekivati od najbolje drugarice Sanje Papić sa kojom je Irena nerazdvojna. ,,Caffe-caffe'' na Senjaku im je kao druga kuća.

Za šeficu kabineta je postavila Dašu Belić, ... bez dana radnog staža. Sem što žbira, cinkari i preti zaposlenima u SO Savski venac, ova ne zna ništa drugo da radi.

Dubravka Miljuš i Nada Macura, prva direktorka DZ Savski venac, a druga bivša lekarka i prostituka, služe Ireni da pod kontrolom drži lekare sa Opštine, zdravstvenim kartonima ucenjuje stranačke kolege, a takođe da vidi ko od bolesnika nema naslednike i da se o njemu ,,pobrinu'' i da što pre, nakon smrti dođu do njegove imovine.

Para im nikada dosta, šta će, kada su početkom devedesetih počele sankcije, otac je bio predstavnik jedne od naših firmi u Moskvi. Sa strahom, sada već pred penzijom, osoblje AIR SERBIA, tada JAT-a, prepričava kako su Irenini roditelji Svetlana i Dragan, stavljali zlato i dijamante Ireni i Jeleni u garderobu.

Tada, kao bebe, niko ih nije pretresao. Njihov otac je bio mnogo bogat čovek, ali su ga ,,umrli'' pre 4 godine.

Irena je vrlo promiskuitetna i večito nezasita.To joj je početkom 2000-e godine umalo došlo glave.

Imajući seks bez kondoma sa jednim momkom, dobila je upalu i infekciju jajinika. Hitno je operisana i jedva spašena, ali, nažalost, neće moći nikada da postane majka. Autorka ovog teksta nikada ne bi napisala ovo saznanje, ali Irena svojim radom i delovanjem podstiče iseljavanje naše dece, a zbog politike koju zastupa, mnogi ne mogu da imaju decu.

Nadajmo se, da će se po odlasku sa vlasti opametiti i okajati svoje grehe u Požarevcu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane