Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

U Novom Sadu, u Novom Sadu ej...

Dodž Siti

Nekad je bio bezbedan grad i nosio je titulu najlepšeg grada u Srbiji. A danas... O tome piše inspektor PU Novi Sad u pismu upućenom Magazinu Tabloid

***

U Novom Sadu je za vreme 90. godina, i u vreme ratova i sankcija, kao i svuda, bilo kriminala i korupcije, ali nikad kao na sadašnjem nivou, posle 25 godina.Onda su vladale dve ekipe, nije bilo pucnjava, pretnji običnim građanima, sve se na neki način rešavalo sporadičnim tučama.

Danas, dve i po decenije, stanje bezbednosti u Novom Sadu je katastrofalno.

U gradu deluje nekoliko ekpa, običan narod ne može niti da živi mirno, a kamoli spava, sve se svodi na pretnje i ucene, bahatost, korupciju, a sve ekipe su vezane za vladajuću partiju.

Načelnik policije u NS Milorad Šušnjić je totalno diskreditovao policiju i napravio sebi svojstvenu ekipu, koja, ili neće da reši ništa, ili je nesposobna, a najveće pitanje je da li policijom rukovodi on, ili mafija i novopečeni tajkuni.

Od kad Šušnjić šefuje, policiju je napustilo 10-15 kvalitetnih inspektora, koji su kvalitetno obavljali svoj posao, a oni koji su ostali ako i reaguju, kao inpektor Knežević koji je prijavio slučaj maltretiranja u Sali za džudo PU NS, kad je Slobodan Drmanac, tukao čoveka vezanog lisicama, a zamenik načelnika Šušnjića to mirno posmatrao, jer nije znao za kamere, u sali je posle bio prijavljeni uzbunjivač kome je lično Šušnjić rekao da se čisti iz grada jer mu je i prijavio da neki inspektori reketiraju ugledne novosađane.

Knežević je sada šikaniran i ucenjen, najviše od načelnika policije Milorada Šušnjića.. Milorad Šušnjić je omiljenim inspektorima sve dozvolio - jedni rade kao obezbeđenje klubova, drugi na obezbeđenju tajkuna i sumnjivih tipova, treći pak svoj kriminal peglaju u stanici.

Poznate su priče o Dramancu i Radonjiću, kao i o kolegenici koja je posle zabavljanja, policajcu dala ključeve za pljačku sefa iz kojeg je odneo 26.000 evra i potrošio. Inače, to je bila treća po redu pljačka policijskog sefa u Novom Sadu!

Ova kafe kuvarica koja je dala ključeve sefa je zabavljajući se redom sa svim kolegama, od njih je posle seksa izvlačila informacije i prenosila Miloradu Šušnjiću šta ko misli loše o njemu kao načelniku policije, uspela da uđe u grupu omiljenih policajki pored onih atraktivnih, koje vole slikanje i postove na društvenim mrežama, a sve su inače sa sumnjivim diplomama koje niko ne proverava.

Velika većina sadašnjih inspektora su takođe sa sumnjivim diplomama, a oni koji imaju redovne su obični poslušnici ili bivaju totalno šikanirani.

Većina inspektorki voli popularna mesta, kao i slikanje pored elitnih restorana i kafića, a u Beogradu je zbog toga pokrenuta istraga unutrašnje kontrole, zbog sve češćeg zabavljanja policajki sa šefovima narko klanova iz Crne Gore.

U Novom Sadu unutrašnja kontola kao da ne postoji.

Poznato je da Novim Sadom vlada Slobodan Milutinović (34), zvani Snajper, funkcioner FK Kabel, i nekadašnji vođa navijača,u njegova vozila je nekoliko puta stavljana eksplozivna naprava. Zadnji put pored Osnovne škole na Grbavici, on se povezuje sa vladajućom garniturom. Njega lično kontroliše gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je još kao maloletnik bio delikvent, pa ga je otac, kao gimnazijalca premestio na mirnije mesto, u gimnaziju u Bački Petrovac, da ga odvoji od lošeg društva.

Posle je voleo da ide u Vinoteku u Dunavsku, koja je vlasništvo Rajana Lučića, da mu kriminalci ubice pričaju priče dok sa njima pije u posebnom separeu.

Kriminal ga je uvek privlačio, a njegova obrijana glava i naočare su samo maska. Miloš Vučević je zaposlio Slobodana Milutinovića (Snajpera) legalno u Elektrovojvodini, a ovaj mu je zauzveat skupio bandu od desetak kriminalaca, koji izvršavaju naređenja i terorišu Novi Sad.

Zatim ima ekipa okupljena oko bivšeg policajca i telohranitelja Nenada Čanka, potpredsenika FK Vojvodina, Dalibora Bogdanovića Boće, kome je takođe postavljena bomba ispod automobila, a kome se sudi za otmicu Gorana Cvijetića.

Sudi se i još nekim osobama, iza kojih stoji opet gradonačelnik, kao što je Nenad Stević, čija je devojka ubijena ispred zgrade na Telepu, kao i osuđivani narko-diler Goran Kovačević Goranac.

Iz ovoga se vidi da je gradonačelnik Novog Sada dobro učio mafiješki zanat od malih nogu i da mu je to druga diploma, pored pravnog fakulteta, gde mu je put trasirao njegov otac, radikalski advokat Zoran Vučević!

Miloš Vučević dobija direktno naređenja od sive eminencije Novog Sada - Andreja Vučića!

Sve te ljude povezuje vladajuća partija i povezanost sa tajkunima i policijom, tako da sve češće Unutrašnja kontrola iz Beograda dolazi u Novi Sad, jer u NS očigledno unutrasnja kontrola ne postoji!

Tako je u elitnom restoranu ZAK u NS došlo do tuče između članova vrbaške ekipe i načelnika dežurne službe PU NS, a poznato je da je restoran u suvlasništvu građevinske firme Galens koja je vezana za vladajuću garnituru i jedina diriguje građevinarstvom u Novom Sadu.

Tako je i gradonačelnikov savetnik Slobodan Milić Bocara, mašinovođa po zanimanju, postao vlasnik kapitala od 40 miliona evra, zato što mu je omogućeno da pretvori njivu u građevinsko zemljište pod dirigencijom Miloša Vučevića, kome naređuje Andrej Vučić!

Svi oni se i međusobno sukobljavaju zbog dobiti oko poslova i ucena, gradnje stanova, droge, itd. Oni mogu začas da izbroje milione evra koje su stekli na brutalne načine, zbog čega danas pati i gladuje narod.

Njihova bahatost nema granica. Sve te ekipe, kao i policija, rade zajedno i izazivaju strah kod naroda i nemogućnost bilo kakvog bunta. Mafijaši dobijaju poslove, policajci stanove i rad za njihove lokale. Policajci rade u obezbeđenju kriminalaca dok oni grade. Sve dok se ne ispita činjenica kako je pojedinim inspektorima sve dozvoljeno, ko je pokupovao stanove u zadnjih tri godine, zato svi istražni postupci tapkaju u mestu, kakve su veze načelnika PU NS sa vlastima i tajkunima, zašto se pošteni inspektori šikaniraju i zašto im se preti, ko je naredio prebijanje opozicionih aktivista i mladih ljudi, koje nevažeće diplome imaju pojedini šefovi odseka u policiji, kao i njihovi zamenici...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane