Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Naše pare u njegovom džepu

Milovan Brkić

Za samo osam godina, koliko jaše Srbijom, Aleksandar Vučić je, zajedno sa bratom Andrejom i kartelom, opelješio građane za preko 20 milijardi evra.

Uzimao je iz budžeta, kreditnih linija, preko provizija za prodajom resursa, dovođenjem Kineza, Arapa, Iranaca, migranata, prodajom narkotika, oružja...

Američke istražne službe FBI-a, DEA, za spečavanje pranja novca, Europol i evropske kriminalističke policije sve su to zadokumentovale.

Protiv Vučića i njegovog kartela sročene su optužnice u Sjedinjenim Državama.

U ovom broju, u tekstu "Uzimajte, sve Srbija plaća'', delimično su pobrojani likovi iz svetskih centara moći kojima je srpski diktator natrpao u džepove milijarde dolara i evra!

Sva ta govna su glasno i jasno poručivali opelješenim, uniženim, prebijenim i obespravljenim građanima Srbije da je Vučić jak igrač na Balkanu. I kada nas je letos prebio, kada nas je zatvarao kao stoku u stanove i pretio teškim kaznama, niko od te smrdljive gospode nije nas podržao.

Svi oni znaju da je Vučić teško bolestan. To je on i sam javno priznao. Sva ta podmićena gospoda zna da je on šizofrenik.

Vučič je jedini državnik na svetu koji plaća stotine miliona evra da bi mogao da prizna nezavisnost otcepljene pokrajine Kosovo.

Prošle nedelje je u Prištini počelo privođenje optuženih za teške ratne zločine. Magazin Tabloid će objaviti neke od tih optužnica u kojima su ''oslobodioci'' Kosova počinili gnusne zločine, kao pripadnici terorističke organizacije zvane OVK.

Američki predsednik Tramp se pridružio Vučićevim naporima da država koju su stvorili teroristi postane međunarodno priznata. Osnovano se sumnja da je i njegov zet uzeo debele pare za taj posao.

Hapšenje Vučićevog kartela se odlaže. Zbog para.

Po svemu sudeći predsednik Tramp je najavio rat Kini.

Globalisti žele da svet svedu na jednu milijardu.

U tom paklenom planu stradeće bela rasa. Tramp ratuje protiv Evrope i Rusije, Kine...

Globalisti su srećni. Umesto njih, taj prljav posao uradiće američki predsednik. On je za svog mandata povećao znatno plate vojnicima i pripadnicima obaveštajne zajednice. Više od desetine miliona je ostalo bez posla u ovoj zemlji. Predsednikove dekrete da se pomogne ugroženim građanima, duboka država je sabotirala.

Dobro je što će Kina biti isterana iz Srbije. Donela nam je smrt: platila je stotine miliona Vučiću da može da nas truje, da nas pretvori u eksperiment državu.

Ruski predsednik Putin je izjavio da se Rusija neće mešati u hladni rat između Kine i Amerike.

I globalisti misle da Tramp neće naneti veću štetu Kini. Ona ima pola milijarde stanovnika više nego belaca na ceoj planeti!

Globalisti će doći beloj rasi glave. I u Sjedinjenim Državama i u Evropi, kao stecištu bele rase. Rusija deli vakcinu svojim i građanima država koje je žele. Makar su oni sigurni od pomora, koji globalisti planiraju i sprovode.

Građani Kosova su u predvorju pakla, kao i građani Srbije, kojima predsednik Tamp, zbog pohlepe svoga zeta i izborne kampanje nudi šarenu lažu. Ili jututunsku juhahahu.

Kakvo ulaganje u Srbiju (sa Kosovom), kada srpske i kosovske vlasti u sistemu surove mafijaške diktature, nemaju nikakav projekat, osim pljačke, provizije...

On je u Nemačku poslao svog psa Grenela, da vređa Nemce. Sa tako ozbiljnim narodom mora se razgovarati jezikom pristojnosti i predlogom za dogovorom.

Bela rasa se budi. Cela Evropa je u štrajkovima. Administracija predsednika Trampa i američka elita pomaže Kini. Preko nje stvaraju imperije, vode globalnu politiku.

U savkom, pa i hladnom ratu, pobeđuju oni koji ostanu živi.

Američke kolege me uveravaju da će svi članovi Vučićevog kartela biti privedeni pravdi. Oni tvrde da Sjedinjene Države i njena sudbina ne zavise od zeta Donalda Trampa i njegove pohlepe. Ni od moćnika iz duboke države.

Svi razumni ljudi upućuju srpsku opoziciju da vrši pritisak na Brisel, njene korumpirane komesare.

Vreme je da se pobunimo. Da zbacimo ovu zločinačku vlast koja nam je oduzela svaku nadu, izložila nas eksperimentima kao pacove.

Vučić se drži izreke - onaj koji daje, njemu će se i dati!

Dajmo mu ono što stvarno zaslužuje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane