Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Gej je geju mio, ma odakle bio

Pas upravlja njegovim, a on našim životima

Vašingtonski sporazum je (ne)delo izaslanika američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore između Prištine i Beograda Ričarda Grenela. I po svemu sudeći njegove ''sestre'' Ane Brnabić, premijerke Srbije. Ko su oni?

Milica Grabež

Gospodin Grenel je postao ambasador Amerike u Nemačkoj 8. maja 2018. godine

Za sebe na Tviteru kaže da je „nesavršeni sledbenik Hrista" i da je „posle raka postao jači", kao i da „pas upravlja njegovim životom".

Ima 54 godine i bogato diplomatsko i iskustvo u odnosima s javnošću, a ujedno je verovatno i prva gej osoba u kabinetu predsednika Donalda Trampa.

Na ambasadi je pored američke istako i zastavu gey poulacije, što je strogo zabranjeno dekretom iz Bele kuće. Ali..

Nemci su bili šokirani njegovim ponašanjem.

Poslanik Bundestaga Kubicki je izjavio da bi ministar spoljnih poslova „trebalo da Ričarda Grenela odmah proglasi personom non grata". Jer: „onaj ko se kao američki diplomata ponaša kao visoki komesar jedne okupacione sile, taj mora da nauči da i naše strpljenje ima granica."

Poslanik SPD u Bundestagu Karsten Šnajder nazavao je Grenela "potpunim diplomatskim promašajem": „Sve to više podseća na junačenje nekakvog neotesanog čoveka."

Osim toga, Grenel je upao u oči izjavom da želi da ojača "konzervativce u celoj Evropi", što je ocenjeno kao neuvijena najava da namerava da podstiče desnopopulističke stranke. Grenel se umešao i u raspravu o izgradnji gasovoda Severni tok 2, i u jednom pismu zapretio američkim sankcijama firmama koje učestvuju u izgradnji, s obzirom da taj projekat, prema njegovom mišljenju, dovodi Ukrajinu u loš položaj i povećava opasnost od ruske intervencije.

"On i partner se kod kuće mole svakog dana. Kada je polagao zakletvu to je učinio na Bibliji iz 1892. koja je pripadala njegovom pra-pradedi", pisao je Knobe za Špigl.

Pored Tvitera, aktivan je i na Instagramu gde se na brojnim slikama vidi kako uživa sa partnerom i prijateljima.

U junu 2013. Grenel je saznao da boluje od non-Hočkinsovog limfoma i ubrzo krenuo sa terapijom.

U to vreme se nije osećao bolesno i dnevno je trčao oko osam kilometara, pisao je Grenelov partner Leši. Ova bolest je teška i od nje obolevaju oni koji su zaraženi virusom side.

Za Srbiju je ovaj američki diplomata postao posebno važan u oktobru 2019. kada ga je Tramp imenovao za specijalnog izvestioca o pregovorima Beograda i Prištine. Predsednik je to uradio dan nakon što je državni sekretar Pompeo imenovao zloglasnog diplomatu Metju Palmera za ličnog pregovarača između Beograda i Prištine.

Da saberemo. Gospodin Grenel je teško bolestan, bogobojažljiv, aktivan je na promovisanju gey populacije. Pas iz njega je veran pas predsedniku Trampu. Zato g. Grenel kaže da njegovi stavovi nisu koezistenti. Zavise od onog koji će ga nahuškati.

U Berlinu se g. Grenel sa svojim partnerom susreo na večeri najmanje šest puta sa srpskom premijerkom Anom Brnabić i njenom partnerkom!

Reklo bi se pederska posla. Njihova stvar. Sve bi to bilo u redu da njih dvoje nisu kovali plan kako da hrvatska državljanka Ana Brnabić, uz potpis šizofrenog srpskog predsednika, potpiše Vašingtonski sporazum, koji Srbiju gura u ambis.

Koliko je koštao taj dogovor? Ruka ruci, nismo Turci. Pa pravo kod Trampovog zeta. Uzmite braćo, sve Srbija plaća.

Ko je gospođa Brnabić? O njenim poslovima sa bratom Igorom možete pročitati u više tekstova u ovom broju Magazina Tabloid

Pred Prekršajnim sudom u Beogradu dve godine se vodio postupak protiv Ane Brnabić zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Suđenje je obustavljeno kad je izabrana za predsednicu Vlade Srbije.

Prema nedemantovanoj izjavi datoj u zasedanju Narodne skupštine Srbije, Šešelj je pobrojao sve prekršanje prijave podnete protiv nje, zbog vožnje u pijanom stanju.

Zbog prebrze vožnje, Brnabić je imala problema i sa hrvatskim pravosuđem.

Policijska patrola splitske lučke kapetanije zaustavila je gliser, kojim je upravljala Brnabić. U bikiniju, mokre duge kose, zaplićući jezikom, pripita Brnabićka je policajcima rekla: "Krenuli smo uobičajeno... Ova plaža, tu nema puno kupača, tako da smo... Samo je za čamce... I onda, kada smo krenuli prema moru, sam malo brže krenula..."

Na kratkom snimku, koji je objavljen na You Tube, ne vidi se da li je tada i uhapšena. Verovatno jeste, jer je Hrvatska pravna država.

I dvoje teško bolesnih ljudi, sklonih nasilju i kriminalu, odlučili su da umilostive Grenelovog vlasnika Trampa, da natera pedera Vučića, da stavi potpis koji Srbiju tera u ambis.

"Pas koji upravlja'' Grenelovim životom ujeo nas je za srce. Tamo gde gey ludaci vladaju, nema sreće za druge.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane