Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Građani Srbije ćute i mirno gledaju

Čerupanje očerupane Srbije

Kome je suđeno da ga j..., tom samom spadaju gaće, stara je srpska izreka. Poslednje tri decenije Srbija je pod sankcijama, izolacijom, bombardovana je, izopštena, okaljana, oklevetana, opljačkana do gole kože, onda je i spolja i iznutra okupirana, a sve sa ciljem da se od Srbije sve otme. Ama baš sve. I imovina i vode i resursi i ljudi!Vašingtonski sporazum je nastavak čerupanja Srbije. I završni udarac njenom nestanku sa zemljopisne karte.

Milovan Brkić

Nakon bombardovanja i obaranja Miloševića s vlasti, Amerika nas je opljačkala koliko je mogla. Otela nam je Duvansku inustriju u Nišu i Vranju, koje su punile budžet sa 70 odsto godišnjeg prihoda. Potom su nam, nakon streljanja premijera Đinđića razvalili vojnu industriju. Pretopili su sve tenkove, haubice, topove, pontonske mostove... u Železari Smederevo, a kada su zaradili milijarde, ostavili su nam železaru, praznog računa. Još smo morali i da platimo. Ponovo su je ''kupili'' da nas opljačkaju izvlačenjem para iz mrtvog srpskog budžeta, koji se zaduživao da američki gangsteri zgrnu stotine miliona dolara.

Tako očerupanu Srbiju prepustili su Nemcima, koji su nas, takođe bombardovali. Nemačke vlasti su prema Srbiji gajile neskrivenu mržnju, jer Đinđić nije hteo da Nemcima ustupi Železaru, odnosno da je proda, jer su oni u njenu izgradnju i poslovanje uložili desetine miliona maraka, koje je Đinđićeva vlada priznala kao dug Srbije prema Nemačkoj.

Srpski premijer se zbog toga žestoko pokajao, ali već je bilo kasno i za njega i za Srbiju.

Dolaskom na vlast kancelarke Angele Merkel, počelo je stvaranje Četvrtog Rajha, a Srbija se našla na spisku starih neprijatelja. Rasturanje Srbije počelo je da se ostvaruje izborom Aleksandra Vučića za prvog potpredsednika Vlade Srbije.

Njega je ''iz arhiva'' CIA izvukao bivši ambasador SAD-a u Beogradu Vilijem Bil Montgomeri.

Zajedno sa bivšim službenikom u Ambasadi i visokopozicioniranim službenikom Metju Palmerom, Vučić je doveden da odigra smrtonosnu ulogu u nestajanju Srbije.

Aleksandar Vučić je odmah počeo da šuruje sa Arapima, sa šeicima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa ''bratom Bin Zajedom, siflističarom i šizofrenikom. Njemu je nudio plodnu zemlju, reke, izvorišta, zajednička ulaganja, prepustio im JAT, bez dinara...

Bio je prijatelj Redžepa Taipa Erdogana, ''brat'' sa Đipingom, kineskim Vođom.

Kinezima je dao da grade put svile kroz Srbiju o našem trošku, doveo njihove najprljavije tehnologije i zatvorenike da rade u Srbiji!

Na Kosmetu je imao bratske odnose sa Ramušem Haradinajem, sa Hašimom Tačijem, sa svim vođama OVK-a.

Podmićivao je Hilari i Bila Klintona, u njihovim kriminalnim poslovima, podržavao Džordža Soroša, tako što je, umesto njega, na srpski budžet stavio nevladine organizacije koje kontroliše gospodin Soroš i koje telale protiv Srbije.

Američki predsednik Donald Tramp je u svojim nastupima jasno potvrdio da sporazum između Prištine i Beograda neće potpisati ratni zločinac (Tači) i ratni huškač (Vučić).

Sve je ličilo da će tako i biti. A možda će tako mi da bude.

Hašim Tači je optužen i čeka hapšenje. Već su počela hapšenja vođa OVK, optužen je i Vučić u Sjedinjenim Državama, a sa njihovim pravosuđem nema šale.

Ali...

I ako je ispod žita, uz pomoć Metju Palmera i Majka Pompea, gradio odnose sa dubokom državom, tražeći zaštitu od Trampove administracije, Vučić je računao na novac koji je opljačkao, a koji se može, a reč je o milijardama dolara i evra, upotrebiti za spas.

Izbor je pao na Ričarda Grenela, ambasadora Sjedinjenih Država u Nemačkoj, predsednikovog izaslanika za pregovore Beograda i Prištine.

Gosppodin Grenel je deklarisani homosksualac, koji živi u braku sa svojim izabranikom.

Na njega je srpski predsednik posalo predsednicu Vlade Anu Branbić, koja je i hrvatska državljanka, koja živi u braku sa svojom izabranicom dr Milicom Đurđić, lekarom u Kliničkom centru.

U Berlinu su se najmanje šest puta sreli gospodin Grenel i premijer Brnabić, sa svojim partnerima, na večerama, koje su pomno praćene od više osposobljenih stranih službi.

Premijerka Brnabić je obavestila Grenela da je predsednik Srbije ''opasan lopov i kriminalac, da je teško bolestan i da ga treba pritegnuti. Rekla je da on ima ogroman novac, koji je spreman predati u zamenu za svoju i slobodu svoje porodice.''

Gospodin Grenel je o tome razgovarao sa gospodinom Robertom O' Brajanom, savetnikom za nacionalnu bezbednost predsednika Sjedinjenih Država.

Njih dvojica su bili saradnici Džona Boltona, bišeg savetnika za nacionalnu bezbednost i prijatelja predsednika Trampa, koga je on otpustio, ne saopštivši razloge. Bolton je potom napisao knjigu koja je štampana u velikom tiražu.

I ako je predsednik Tramp pružao otpor svakoj pomisli da se sretne sa Vučićem, njegov zet je to prihvatio. Vučić je iskoristio jevrejske veze.

Tako je došlo do Vašingtonskog sporazuma koji Srbiju dovodi u težak i nesnošljiv položaj. Sadržina sporazuma je, manje-više, poznata javnosti.

Potpisao ga je čovek koji po Ustavu Srbije nema nikakva ovlašćenja.

Aleksandar Vučić je tajno obećao Trampu, za njegovu zaštitu, investicije i ostanak na vlasti, da će uvesti sankcije Rusiji, zatvoriti Centar u Nišu, konfiskovati NIS, a Kinezima Bor i Smederevo, skloniti 5G mrežu, Irance proterati iz Srbije, kao i nejasnog obećanja povračaja imovine svih Jevreja, bez naslednika, koju Srbija, usvojenim zakonom od pre pet godina, već vraća. Kao da je Srbija, umesto Nemačke, bila okupator Srbije.

Premijer Brnabić je član gej lobija, raznih tajnih udruženja.

Ona je odnela najpoverljivija dokumenta, koja je obezbedio ministar finansija Siniša Mali, u zamenu da ga FBI-a, DEA, Agencija za sprečavanje pranja novca ne gone. Oni ne znaju da to nije u mogućnosti bilo kojeg američkog predsednika, već je zato zadužen sud, tužilaštvo i istražni organi.

Siniša Mali, njegov brat Predrag i braća po materi Aleksandar i Andrej Vučić su opasna četvoročlana banda, koju povezuje kriminal, pljačke, ubistva, nasilje, šverc oružja, droge, duvana... Svetski mediji ih opisuju kao opasne razbojnike, iza koji stoji Aleksandar Vučić, diktator i bolesnik. Pridružila im se i Ana Brnabić, bivša devojka Predraga Malog, danas lezbejka, kao Kalamiti Džejn.

Ana je bila devojka Predraga Malog, sve dok je jednog dana, u stanju teškog pijanstva nije krvnički pretukao. Ona je operisana i više nije mogla da rodi.

"...Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda", izjavio je pred kraj premijerskog mandata Aleksandar Vučić. On je novinarima u Beogradu, tokom obilaska radova na "Beogradu na vodi" rekao da "Mali uskoro više neće biti gradonačelnik, jer je zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima".

Ovu tvrdnju tadašnjeg premijera Srbije, prenele su agencije Beta i Tanjug 3. maja te godine. Vučić je tom prilikom dodao da za takvu odluku postoji većina u Skupštini grada Beograda, naglašavajući da će Mali sa mesta gradonačelnika Beograda otići "mnogo pre izbora, već tokom letnjih meseci". Tih dana, Vučić je uporno ponavljao da će se smena Malog desiti, "ne zato što Mali nije dobro radio i ne zato što SNS više nema većinu u Skupštini grada, nego zbog sveopšte kampanje koja se vodi protiv njega".

Tih dana, održao je i jedan beskonačno dugi monolog na konferenciji za štampu, govoreći o rezultatima rada gradonačelnika, tvrdeći da je Mali uspeo da smanji deficit grada na manje od četiri odsto i dodao: "...Od 45 gradilišta danas smo došli do 450 čime je omogućeno da Beograd bude grad kranova!" Vučić se osvrnuo i na rezultate u oblasti turizma: "...I sve to nije bilo dovoljno... Rezultate ne možete da izbrišete." Žalio se Vučić svojim poslušnim medijima da situacija sa Malim nije ni za koga održiva zbog kampanje koja se protiv njega vodi.

To izusti, al' dušu ne ispusti!

Malo ko je poverovao ovim Vučićevim rečima, jer ovaj šizofreni peder laže čim zine. Da je u pitanju njegov nagon za prevarom ubrzo smo se uverili. Vučić se prekombinovao, jer je istog dana dobio ćušku od brata po materi, Andreja Vučića, koji je nerazdvojan drug sa Predragom Malim, rođenim bratom Siniše Malog, koji je sa njim radio u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca u Topčideru do 2015. godine.

Naime, Vučić je planirao da ''ražaluje'' Malog sa mesta gradonačelnika, a da ga unapredi za premijera Srbije!

Siniša Mali je od početka svog mandata sticao rušiteljsko iskustvo. Tako je još 2015. holandskoj kompaniji sa izraelskim kapitalom "Plaza Centers Group" pomogao da brzo i efikasno od objekata očisti teren na kome je započela izgradnju najvećeg tržnog centra u Srbiji. Za to je već dobio pola miliona evra, dok će još toliko dobiti po završetku radova, a uzeo je i provizije od preduzeća koja je progurao da budu izvođači radova i obezbedio sebi i svojim saučesnicima bonus, ako se radovi završe četiri meseca pre prvobitno planiranog roka. I centar je pušten u rad, jer je gradonačelnik mislio da će već biti na drugoj funkciji. Inače, "Plaza Centers Group" je multinacionalna kompanija sa sedištem u Holandiji.

Najveći akcionar ovog društva je izraelska kompanija "Elbit Imaging", koja ima 44,9 odsto akcija, dok je drugi veliki akcionar sa 26,3 odsto učešća firma "Davidson Kempner", koja je istovremeno i vlasnik 14,3 odsto akcija "Elbita". Na čelu borda direktora "Plaza Centers Group" je Ron Hadasi. Do sada je, po sopstvenom priznanju, kompanija akumulirala ukupnu dobit od 1,2 milijarde evra.

U Srbiji ova poslovna grupa ima svog predstavnika, preduzeće "Plaza Centers Management" doo koje se nalazi u Lazarevačkoj ulici broj 1. u beogradskom naselju Senjak. Direktor je Rabia Šihab iz Izraela.

Zbog ovakve vlasničke i direktorske strukture investitora, Beograđani su odmah projekat "Belgrade Plaza" u Višnjičkoj ulici na Karaburmi nazvali "Izraelski tržni centar".

Pomenuti centar se gradio na ukupnoj korisnoj površini od 61.000 kvadratnih metara, dok će se prodajni objekti nalaziti na površini od preko 32.000 m2, a vrednost radova je oko 80 miliona evra. Projekat je planiran pre više godina, ali je početak radova stalno odlagan, jer nisu mogle da se pribave sve potrebne dozvole.

Pošto je za dobru proviziju na gradilište ugurao preduzeća od kojih ima novčanu korist, Siniša Mali se kod izraelskog investitora obavezao da će radovi biti završeni čak četiri meseca pre roka. Zbog toga, a da ne bi ostao bez visoke provizije, Mali je bio najredovnija "inspekcija" koja je obilazila pomenuto gradilište. Nekada dolazi najavljeno, ali često je dolazio kada ga niko ne očekuje

Svima, osim istražnim organima, poznato je kako je organizator rušitelja pod fantomkama u Savamali bio Siniša Mali.

Ali, Vučić je direktnom intervencijom naterao da se Savamala i pravno zataška, jer je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu. Niko nije kriv. Objekti su srušeni, noćni čuvar je ubijen na VMA...

Brat Siniše Malog je važan lik u Srpskoj naprednoj stranci, odmah je do Andreja Vučića. On rukovodi odborima, izdaje naredbe. U poslu je sa Andrejom oko transporta heroina sa Kosmeta. Andrej je u najtešnjoj vezi sa Hašimom Tačijem. On osigurava transporte sa Kosmeta. Nekoliko stotina hiljada mladih u Evropi truje se narkoticima, koji dolaze preko Kosmeta.

Ono što je Andrej Vučić u Vojvodini, to je Siniša Mali u Beogradu - apsolutni gospodar i nezaobilazni faktor u svim kriminalnim radnjama u srpskoj prestonici. Zbog toga je on nesmenjiv, jer bez njega bi zločinački klan Vučića teže dolazio do novca pribavljenog na nezakonitim poslovima.

Skupština grada Beograda je harem braće Mali i Vučićevog kartela. Nakon smrti (ili ubistva) Vanje Grujić, Predrag Mali je upao u srce Ivone Jevtić. Ona je danas sekretar za kulturu grada Beograda! Imovinu Siniše Malog nije mogla da opiše njegova bivša supruga Marija, jer je on, po nečijem nalogu, krio šta je sve i kojim parama kupio.

Predrag Mali, brat gradonačelnika, bio je godinama u vezi sa Anom Brnabić, pijanicom i propalicom, koja je volela društvo, provod i laku paru. Radila je kao direktor u firmi Lidije Udovički. Predrag je naterao Anu da svedoči protiv Lidije Udovički.

Nakon raskida njihove veze, Ana se prolezbejisala i prekinula svaki seksualni odnos sa muškarcima.

Izbor Ane Brnabić za premijera je delo Andreja Vučić i Predraga Malog, jer izborom ove lezbejke Vučić osigurava podršku gej lobija, a ona, i onako, ni o čemu neće da odlučuje.

Grenel je dobio od premijera Brnabić i ministra Malog dokaze koje, nisu znali, već ima FBI-a, istražni organi u Sjedinjenim Državama sve te dokaze ugradili u krivične prijave koje su federalna tužilaštva ugradila u optužnice podnete protiv diktatora Vučića i njegovog kartela.

Pre neki dan je uhapšen bivši šef tajne policije Kosovaalih Mustafa i predsednik uduženja ratnih vojnih veterana Guncati, a priveden je i brat Hašima Tačija i prebačni u Hag. Stotinak njih još čeka na bukagije.

Ovo je direktna poruka Vučiću, a on je toga, izgleda, potpuno postao svestan, da će pravda i za njega i kartel stići, kao i za sabraću iz Prištine (Haradinaja, Tačija, Kadri Veselija...)

Dolazak navodnog investitora u Beograd, koji je smešten u Ambasadi u Beogradu, ima za cij da zbuni već sluđene Srbe. Od toga posla neće biti ništa, jer Srbija nije povukla novac iz više kreditnoih linija, koje je uzela, jer nema nikakve projekte, niti je to cilj sadašnje vlasti u Srbiji.

U okruženju bukte građanski protesti. Vlast je već pala u Crnoj Gori. Vučić je na velikoj muci jer se Kinezi pakuju da odlaze iz Srbije. Oni dugoročno grade svoju politiku i znaju da je Srbija bivša zemlja.

Sergej Lavrov, ministar inostranih poslova Ruske federacije je 16. jula ove godine iz Moskve doneo predsedniku Srbije jasne poruke: Rusija ne prihvata ideju podele Kosova i Metohije i spremna je da to spreči u Savetu bezbednosti! Ukoliko Vučić bude ostao pri obećanju datom Ričardu Grenelu, Moskva smatra da je logično da podnese ostavku i da raspiše prevremene predsedničke izbore i proveri koliku podršku naroda ima za svoje rešenje.

U razgovoru koji je trajao duže od planiranog, Lavrov je jasno poručio Vučiću: Nema trgovine Kosovom za EU integracije, nema stolice za Kosovo u UN i nema podele Kosova i Metohije.

Razoružan ovim tvrdim ruskim stavom Vučić je neposredno posle toga novinarima izgovorio:

- Ako je potrebno da budem nedvosmislen, naš odgovor će biti veliko NE, ali nisam razumeo kakve to veze ima sa našim ruskim prijateljima.

Nakon što je potpisao Vašingtonski sporazum, Vučić je od gospodina Lavrova dobio poruku da će Rusija podržati svaku odluku po pitanju Kosova, ako je doneta dobrovoljno!

Opasnije probleme Vučić će imati sa kineskom i iranskom obaveštajnom službom, a nadamo se da svoje obećanje neće ispuniti i Hezbolak. Građani Srbije nisu pitani za takve odluke.

Ekonomisti smatraju da je dolazak američkog investicionog fonda priča o novoj pljački, već surovo opljačkane Srbije.

Vreme je da se pobunio i oslobodimo skota koji nam je nametnut kao uništitelj. Ili nas neće biti!

Pogled na događaje koji su iza nas

Kako stalni čitalac Magazina Tabloid Marko Toković vidi rasplet događaja u svetu

NSP vodi apsolutnoj vlasti i moći. Ljudi bi postali robot-robovi, bukvalno, u vlasništvu pojedinaca, kompanija, država, „besmrtne elite". Faraoni i robovi. A NSO se bazira na - suverenitetu građana, naroda, država; na bilateralnim odnosima; regionalnim povezivanjima; neizbežnom globalnom umreženju. Jer je sasvim normalno da vlasnici države budu njeni osnivači, građani i narodi. I prirodno je da međunarodne odnose uređujemo prvo bilateralno. Da se zatim udružujemo regionalno da bismo bili faktor u globalnim dimenzijama.

I ako SAD i Tramp pobede u ovom ratu, a verujem da hoće i bliži se čas pobede, svet će krenuti ka novim odnosima. Stari poredak će se urušiti i biti srušen. I stvoriće se svet pravedniji i lepši. Niti savršen, niti bez nepravde i zala.

Ljudi, grupe, narodi će uvek biti slobodni da izaberu između dobra i zla. Ali zlo neće biti model i standard kao što je sada. I kao što bi zlo tek bilo ako mi predamo ključeve sveta u ruke „elite". Jer neće dobiti rat oni zato što su moćniji od nas već zato što se mi predasmo slabijima od nas. Mi „smireni", „poslušni" „milosrdni" a zapravo ravnodušni, sebični, komformisti i mlaki.

U konstelaciji pobede NSO Srbija ima idealnu poziciju i potenciju da postane ključna zemlja regiona. Imamo i geografiju i prirodu i istoriju i pametne i dobre ljude. I biće; pojaviće se i projaviti harizmatični ljudi i svenarodni pokret.

Treba verovati, delati i sačekati doba pametnih i časnih ljudi, Srba. Jer je očigledno da će SAD svojom ekonomskom silom i strateškom politikom regionalizovati Evropu, Balkan, Bliski istok, svet; i pomoći decentralizaciju sveta. A verujem da će se i Evropa od centralizovanog i otuđenog monstruma preobraziti u davno obećanu zajednicu građana i naroda.

Teško je promeniti savest naroda ali ne i nemoguće. Treba i vremena i strpljenja. Biće i muke i nesloge i zlobe... ali treba izdržati još malo. Jer kud prođe 200 godina lutanja, neka prođe još par meseci u velikom iščekivanju pobede dobra. Zar Crna Gora nije primer - celom svetu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane