Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Mračne slutnje dr Kona namenjene su samo za širenje panike

Laka zarada na bolesti i smrti

Nova kampanja širenja straha od korona virusa za cilj ima da pojedincima iz Kriznog štaba i sa vrha vlasti donese zaradu od najmanje 200 miliona evra. Razlike između proizvodne i prodajne cene vakcina su enormne, a posebno su drastične u slučaju kineskog proizvođača koji sprema i najviše provizije za one koji mu pomognu da svoj proizvod proda nekoj državi. Počela je trka za laku zaradu na smrti i bolesti.

Milan Malenović

Polako pristiže sve više dokaza zbog čega pojedini političari, a posebno stručnjaci i „stručnjaci" šire paniku kako je korona najopasniji virus koji se pojavio u modernoj istoriji, opasniji i od onoga koji je izazvao „Špansku groznicu" po završetku Prvog svetskog rata.

U Srbiji je očigledna sprega između „stručnjaka" i najviših državnih funkcionera po ovom pitanju. A kako da ne budu povezani kada se radi o plenu vrednom više stotina miliona evra. Kako je Ministarstvo zdravlja na čelu sa ministrom Zlatiborom Lončarom najavilo, Srbija se sprema da uveze do deset miliona doza vakcine protiv korone koja još nigde u svetu nije registrovana, a najčešće se pominje ona kineskog porekla.

Jedna nemačka studija objavljena početkom septembra baca novo svetlo na ovu navodnu brigu ministra Lončara za narodno zdravlje. U toj studiji su upoređivane najavljene cene buduće vakcine i to nekolicine najvećih farmaceutskih kompanija koje su blizu dobijanju dozvole za njeno korišćenje.

Britansko-švedska multinacionalna farmaceutska kompanija „Astra Zeneca" planirala je da svoju vakcinu prodaje po ceni od oko 2,5 evra po jednoj dozi. Za uspešnu vakcinaciju potrebne su dve doze po pacijentu. Dva meseca pre toga ova kompanija je obelodanila kako proizvodna cena jedne doze vakcine iznosi oko 1,5 evra. U međuvremenu je testiranje ove vakcine privremeno prekinuto, jer se u trećoj, presudnoj fati ispitivanja na dobrovoljcima kod jednog pacijenta pojavili neželjeni efekti.

Francuski „Sanofi" i britanski „GlaxoSmithKline" (GSK) planiraju da svoju zajedničku vakcinu, koja je još u fazi testiranja, prodaju po ceni ispod 10 evra po dozi. Američki koncern „Moderna" najavljuje prodajnu cenu svoje buduće vakcine od 30 do oko 34 evra po dozi.

Najdalje je u ceni otišao kineski proizvođač „Sinoppharm" koji će naplaćivati 121 evro po duploj dozi, odnosno 60,5 evra po običnoj dozi.

Ako je proizvodna cena 1,5 evra, odakle onda ovako drastične raztlike u prodajnim cenama? To dolazi odatle što će najveći procenat ovog ekstra profita ići na podmićivanje medicinskih stručnjaka, medija i politiačara da propagiraju uvoz i obavezno korišćenje upravo njihove vakcine.

Otuda i već prepoznatljiva galama dežurnih vakcinaša u Srbiji kako ćemo svi umreti, ako se ne vakcinišemo, kao i da država mora za naše dobro da uvede obaveznu vakcinaciju za sve, a za to će biti potrebno najmanje deset miliona doza.

Najveću proviziju za sada obećava kineski „Sinoppharm", odnosno oko 20 evra po dozi, što bi u ovom slučaju bilo 200 miliona evra koje bi podelili članovi Kriznog štaba (čiji je posao da plaše narod novim restriktivnim merama) sa funkcionerima na državnom vrhu.

Realno stanje u Evropi i kod nas u potpunosti demantuje ove „stručnjake" i njihove pesimističke prognoze.

Pre nego što počnemo da gledamo i analiziramo aktuelne statističke podatke koje objaljuje nemački „Robert Koch Institut", da kažemo i kako je ovo prvi put u istoriji da se radi ovako obimno i konsekventno testiranje u Evropi, na prisustvo nekog virusa, zbog čega pravo poređenje sa prilikama iz prethodnih godina realno nije moguće.

Osim toga, razne zemlje primenjuju različite modele testiranja, koriste manje ili više pouzdane testove i koriste drugačije metodologije procene dobijenih podataka, zbog čega sve rezultate dobijene međusobnim poređenjem treba uzimati sa rezervom.

Što se tiče tačnosti rezultata dobijenih testiranjem proizvođači u Zapadnoj Eropi tvrde kako je ona iznad 98 odsto, ali nezavisna istraživanja pokazuju kako se kod pozitivnih rezultata postiže tačnost od maksimalno 90 odsto, a kod negativnih od 80 odsto. Nezavisne i verodostojne studije kineskog „Vatrenog oka" ne postoje, jer njih niko u Evropi (osim Srbije) ne uzima za ozbiljno, niti ih koristi.

U ovom trenutku, po podacima našeg Ministastva zdravlja (koje svi uzimaju sa izuzetno velikom rezervom) je stopa novozaraženih 0,0077 odsto od ukupnog broja stanovnika i to na nedeljnom nivou. Ukupno je do sada (po nepouzdanim podacima Ministarstva koji se oslanjaju na neprecizne kineske testove) u Srbiji bilo zaraženo 0,468 odsto stanovništva, a od posledica korone je umrlo 0,011 odsto stanovnika.

Do sada se smatralo kako je apsolutna gornja granica smrtnosti od teških oblika gripa u Evropi ispod 0,1 odsto od ukupnog broja stanovnika zaražene zemlje, odnosno u okviru EU se računalo sa prosečnom smrtnošću do maksimalno 0,05 odsto, dok su one najrazvijenije zemlje imale prosek do 0,02 odsto. Pošto su ovi podaci dobijeni uz daleko manji obim testiranja od ovih današnjih, ne treba preterano verovati ovom poređenju. Samo mali broj članica EU je dosegao ili prešao gornju granicu utvrđenu dosadašnjim iskustvima, a to su Belgija, Velika Britanija, Švedska, Italija i Španija.

U svakom slučaju, do sada je najviša stopa smrtnosti od posledica korone (kako se veruje) zabeležena u Belgiji, gde je umrlo 0,8367 odsto celokupnog broja žitelja, što je manje od smrtnosti do sada zabeležene kod najtežih oblika gripa, mada je viša od one nastale od posledica običnog, redovnog sezonskog gripa.

U drugim zemljama je situacija daleko bolja, pa je tako u Slovačkoj smrtnost od korone samo 0,001 odsto računato na celokupnu populciju. Nekoliko država su zabeležile smrtnost od samo 0,003 odsto.

Najbolja zemlja za proučavanje dometa i posledica korona-viurusa je Luksemburg u kome je statistički testiran svaki stanovnik. Tamo je virus ovog gripa utvrđen kod 1,2 odsto celokupne populacije, a smrtnost je dosegla stopu od 0,02 odsto. Trenutna stopa novozaraženih iznosi 0,0604 odsto na nedeljnom nivou.

U trenutku nastastanka ovog članka daleko najvišu stopu novozaraženih imala je Crna Gora: 0,1924 odsto na sedmodnevnom nivou.

Po procentima ukupno zaraženih kao i Luksemburg ima Španija, gde je do sada virus otkriven kod 1,3089 odsto stanovnika, ali je zato smrtnost trostruko viša: 0,064 odsto. Šta je to što su španski lekari lošije radili od svojih kolega iz Luksemburga?

Najzanimljiviji su, svakako, podaci iz Švedske koja nije uvodila nikakve mere opreza, pa je ovaj način pristupa koroni dobio naziv „Švedski model". Kako je objavio „Robert Koch Institut" u ovoj zemlji je zaraženo 0,856 odsto stanovnika, a stopa smrtnosti je 0,057 odsto, što je manje nego u Španiji, Velikoj Britaniji, Italiji ili Belgiji gde su bile uvedene maksimalno stroge mere (istina, ne onako stroge kao u Srbiji koja je po tome jedinstven slučaj u Evropi).

Sa druge strane Švedska je imala daleko višu stopu i zaraženih i umrlih u odnosu na susednu Norvešku (uvela restriktivne mere), gde je virus otkriven kod 0.2326 odsto stanovnika, a stopa smrtnosti je iznosila 0,005 odsto.

Za razliku od svojih suseda, Šveđani se ne boje drugog talasa, jer tvrde kako su stekli kolektivni imuniutet, što dokazuju i konstantnim padom broja novozaraženih koji trenutno na nedeljnom nivou iznosi 0,0124 odsto. Zbog stečenog kolektivnog imuniteta u Švedskoj se ne razmišlja o obaveznoj vakcinaciji.

Kako god da tumačimo ove brojeve, jasno je da su mračne slutnje dr Predraga Kona samo namerno širenje panike kako bi narod prihvatio obaveznu vakcinaciju koja će ovom članu Kriznog štaba doneti daleko više para nego što mu je trebalo da bi kupio stan u „Beogradu na vodi" gde kvadratni metar košta do 7.000 evra.

A1:

Protivili se nagradi

Pogrešno se u javnosti smatra kako je tvorac PCR testova na osnovu kojih se utvrđuje prisustvo nekog, pa i korona virusa, Amerikanac Kari Mulis koji je bio oštar ptotivnik ovakvog načina testiranja. Mulis je dobio Nobelovu nagradu za hemiju 1993. zajedno sa Majklom Smitom za otkrivanje Reakcije lančanog umnožavanja (engl. Polymerase Chain Reaction - PCR) koja je kasnije korišćena od strane Hauarda Temina i Davida Baltimora za razvijanje RT PCR metode otkrivanja virusa.

Reakcija lančanog umnožavanja je metoda kojom se umnožava molekul DNK. Metoda omogućava stvaranje velikog broja kopija ciljne DNK sekvence koristeći malu početnu količinu DNK uzorka. Virusi, međitim nemaju DNK,. već samo jednu njegovu polovinu, RNK, zbog čega je Mulis smatrao da je njegova metoda neadekvatna za razvoj testova kojima bi oni bili otkrivani.

Članovi Nobelovog komiteta su bili drugačijeg mišljenja, pa su Temin i Baltimor takođe postali nobelovci.

Mulis, dakle, nije kritikovao sopstvenio otkriće, već metodu koja je razvijena na njegovim osnovama, a u poznim godinama je čak postao zagovornik teorije kako virusi ne postoje, odnosno da nisu opasni i čak je negirao vezu između HIV virusa i AIDS-a. Ovaj brilijantan naučnik koji je umro 2019. u starosti je počeo da gubi kontakt sa realnošću, pa je u svojoj autobiografiji naširoko prepričavao svoje navodne razgovore sa vanzemaljcima.

A2:

"Lakše je ljude prevariti nego ih uveriti da su prevareni!"

Mark Tven

Da li ste znali?

Da li ste znali da NI JEDNA maska nema sertifikat za zaštitu od virusa i da duža upotreba maski (par sati na dan) smanjuje nivo kiseonika i povećava ugljen dioksid u telu?

Da li ste znali da oduzimanjem samo 35% kiseonika nekoj ćeliji ona postaje kancerogena?

Da li ste znali da za sve "smrtonosne" viruse postoji posebna procedura za skladištenje medicinske opreme koje u slučaju Covidl9 niko nema?

Da li ste znali da su Covidl9 "detektovali" 2019.g. u Vuhanu, tzv Pandemiju proglasili tek 2020.g. a sve države sveta kupovale medicinsku opremu za Covidl9 još 2018.g.? Sve to imate na sajtu Svetske carinske organizacije! i ...

Da li ste znali da je po svetskoj statistici smrtnost od ovog virusa na planeti ispod 0,00087% a da se pandemija proglašava kada je smrtnost iznad 10%?

Da li ste znali da je od pogrešne dijagnoze, pogrešnog pristupa i pogrešnog tretmana lekara zbog neznanja i nepoznanica oko ovog virusa umrlo preko 90% ljudi od ukupne statistike umrlih?

Da li ste znali da su 2009.g za svinjski grip, ptičiji grip "stručnjaci iz struke" i SZO predvideli na stotine miliona žrtava i sve su dokazane kao svetska prevara? Da li i dalje verujete preporukama SZO i "stručnjacima iz struke"?

Da li ste znali da za virus koji je tako "smrtonosan" da bi znali da ga imate je potrebno da se testirate?

Da li ste znali da je virus "toliko pametan" da tačno zna kada sedite bez maski u kafićima i restoranima i kada ulazite u wc bez maski spremni da Vas "opsednu"?

Da li znate da PCR testovi nisu pouzdani testovi za zarazne bolesti (viruse) nego za upalne procese?

Da li ste znali da su PCR testovi u Japanu za testiranje HIV-a pokazali da Japan ima NAJVEĆI broj zaraženih od HIV-a na planeti, nakon čega su druga testiranja drugom metodom pokazala da Japan ima NAJMANJE zaraženih od HlV-a?

Da li znate da je direktor SZO Thedros (svetske zdravstvene organizacije) prva osoba koja nije lekar, da je bio čobanin u Etiopiji koji je bio na crnoj listi USA označen kao mogući terorista? A usput da je gay i pedofil?

Da li ste znali da fondacija Bil Gejtsa i njegove žene godinama sponzoriše SZO, isti Bil Gejts koji se javno zalaže za vakcinaciju cele populacije radi "spašavanja života" i javno zalaže za smanjenje populacije?

Da li ste znali da se bolnicama širom sveta uplaćuju velika novčana sredstva za dijagnoze i tretmane pacijenata od Covidl9, pogotovo za "umrle" od korone?

Da li ste znali da trenutno hiljadama puta više ljudi umire od drugih bolesti nego od Covidal9 kao što su od kancera, problema srca, dijabetesa, psihičkih oboljenja, gladi, samoubistava, depresije, psihičkih bolesti i dr.?

Da li ste znali da je 1920.g. kolektivni imunitet ljudi za boginje bio 99,6% koji se drastično smanjio upotrebom vakcina?

Da li ste znali da su samo u USA isplaćene milijarde dolara odštete roditeljima čija su deca imala teške posledice nakon vakcinacija?

Da li ste znali da su uvođenjem vakcinacije protiv velikog kašlja i polio obolevali u mnogo većem procentu isti oni koji su i vakcinisani?

Da li ste znali da sva nevakcinisana deca imaju 0% oboljenja od autizma, na primer Amiši?

Da li ste znali da je ponuđena nagrada od par miliona dolara bilo kom lekaru na planeti da ubrizga sebi bilo koju vakcinu koja je namenjena deci ali srazmerno svojoj težini? I da li znate da to još nijedan lekar nije prihvatio?

Da li ste znali da se cenzurisanjem suprotnih mišljena lekara i naučnika u vezi pandemije krši sloboda govora i skriva prava istina?

Da li ste znali da su se zbog ćutanja i straha za egzistenciju se sve struke degradirale u svim do tada postignutim u oblasti medicine, prosvete, sudstva, policije, vojske i dr. O vlasti se može pričati samo u kontekstu profita i interesa!

Da li znate da međunarodno pravo zabranjuje bilo kakav medicinski tretman (kao nošenje maski, testiranje, vakcine) bez istinite edukacije i pristanka same osobe koje su iznad interesa bilo koje države upravo zbog NACISTA koji su vršili eksperimente te vrste?

Da li ste znali da Vaš strah narušava Vaše zdravlje, daje mogućnost da sa Vama manipulišu i sprečava da do istine uopšte dođete?

Da li ste znali da ako samo jedan u hiljadu u nekoj državi podnese tužbu za kršenje svih ustavnih i zakonskih prava će ista ta država otići u bankrot?

Da li ste znali da je ISTINA jedini način da živite u slobodi i da je iluzija da će Vam drugi doneti istinu i slobodu?

Da li ste znali da Vaša neinformisanost i želja da NE saznate pravu ISTINU pravi od Vas poslušnog roba 21-veka?

Nije problem ako do sada sve ovo niste znali, problem je samo ako SAMI NE ŽELITE SAZNATI DA LI JE SVE OVO ISTINA?!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane