Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Uzimajte, sve Srbija plaća

Srpski diktator Aleksandar Vučić postao je svetski čovek za korupciju.

Trećeg dana, od dana kada je postao prvi potpredsednik Vlade Srbije, dobio je od Stevana Nikčevića, dotadašnjeg direktora SDPR Jugoimport tašnu u kojoj je bilo 50 miliona dolara. Istog dana g. Nikčević je postao državni sekretar u ministarstvu kojim je tada rukovodio g. Rasim Ljajić.

Svakog dana Vučić je prodavao sve važne funkcije u SNS-u, Vladi Srbje, ministarstvima, organima loklane samouprave, u policiji... Neke je prodavao i po tri puta, varajući partijske drugove, biznismene...

A on je od prvog dana plaćao američkog diplomatu Metju Palmera, inače srpskog zeta, čija žena Danica živi danas u Dobrim vodma kod Bara. Po 2 miliona dolara je dobijao g. Palmer, da promoviše njega kao balkanskog lidera.

Bivšeg američkog ambasadora Vilijema Montgomerija plaćao je, kao savtenika, 7.000 dolara mesečno.

Bivšoj ambasadorki Meri Vorlik je poklanjao skupe antikvitete i umetničke slike, a podmićivao je velikim novčanim svotama i ambasadore Kameron Mantera i Majkla Kirbija.

Evropskoj komesarki Federiki Mogerini poklonio je ogrlicu od 130.000 evra, nabavljenu u Abu Dabiju, a na platnom spisku mu je bio i predsednik EK Žan Klod Junker.

Komesar Johanes Han dobijao je pola miliona evra godišnje, plus Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije.

Novog izaslanika EU za predaju Kosova Miroslava Lajčaka platio je pet miliona evra, da pomogne Vučiću da prizna Kosmet.

Na apanaži su i novi evropski komeasar Oliver Varhelji.

Bivši šef predstavništva EU u Beogradu Majkl Devenport bogato je nagrađivan i u novcu i ''naturi''. Imao je pravi kupleraj od Vučićevih momaka, a sladostrasno se voleo sa Markom Blagojevićem.

Gerhard Šreder, bivši nemački kancelar dobijao je po 200.000 evra za posete Vučiću. On se isticao za vreme bombardovanja Srbije, ističući da je treba sravniti sa zemljom.

Sa g. Šrederom Vučić se našao i na optužnici federalnog suda u Mičigenu, zbog posredovanja u korupciji oko nameštanja jednog tendera za nemački automobilski gigant Folksvagen.

Bilu Klintonu, koji je naredio bombardovanje Srbije, Vučić je platio donaciju od 2 miliona dolara, za kampnaju njegove supruge Hilari na prošlim izborima za predsednika Sjedinjenih Država.

Bivšem britanskom premijeru Toni Bleru, koji je gotovo naterao Klintona da bombarduje Srbiju, Vučić je plaćao stotine miliona, da ga zastupa u svetu, da napiše rezoluciju kojom se Srbija osuđuje za genocid u Srebrenici, a Srbi kao genocidan narod. Srećom vetom koji je stavio ruski ambasador Čurkin, to se nije dogodilo.

Preko Blera Vučić je platio 200 miliona dolara prošle godine državnom sekretaru Majku Pompeu da omogući Palmeru da natera Srbiju da prizna nezavisnost Kosova.

Preko Ane Brnabić Vučić je platio, uz pomoć Trampovog izalsanika Grenela, nekoliko desetina miliona za kampanju aktuelnog predsednika za reizbor.

Prvog koga je isplatio bio je Rudolf Đulijani, koji je morao da odustane od najviše funkcije u Trampovoj administraciji, kada se saznalo da mu je Vučić platio veliki novac.

Aleksandar Babakov, izaslanik ruskog predsednika, odnosio je iz Beograda milione dolara, kao ''mali znak pažnje'' srpskog predsednika.

Srpski diktator je opljačkao Srbiju za dvadesetak milijardi. Plaćao je svetske moćnike i kapom i šakom, iz budžeta, zarađivao je uzimajući stotine miliona provizije od brata Si Đinpinga, arapskih šeika, iranskih obaveštajnih službi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane