Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Karteli

Braća Vučić su Novi Sad pretvorili u Medeljin

Kradi Miloše, kradi

Vučić je stvorio paralelni sistem u kom predsednici opština i direktori samo pravno osmišljavaju njegove kriminalne marifetluke. Miloš Vučević je Forest Gamp SNS-a, samo što mu Andrej Vučić ne govori "trči, Miloše, trči" nego "kradi, Miloše, kradi", a on to i radi.

Arpad Nađ

Novi Sad je, od mirnog i bezbednog mesta, postao sigurna kuća i eldorado za kriminalce svih vrsta. Najveći kriminal u Novom Sadu jeste sprega Andreja Vučića i Miloša Vučevića sa kompanijom "Galens" u vlasništvu Nebojše Petrića iz Prijepolja, koji je blizak sa novim načelnikom novosadske policije Slobodanom Malešićem. To osnovanim čini sumnju da posao načelnika Malešića neće biti da otkriva nego da zataškava kriminal u Novom Sadu.

U zanatskom i intelektualnom smislu Miloš Vučević je podkapacitiran dečko. U Novom Sadu nije nikakva tajna da je završio gimnaziju u Bačkom Petrovcu, jer prosekom ocena nije mogao da upiše ni jednu solidnu srednju školu u Novom Sadu a imao je već i podebeo dosije u SUP-u kao maloletnički delikvent koji je uvučen u kriminal.Štitio ga je njegov otac kao istaknuti član Šešeljevog zmijskog legla.

Iz vizure centrale SNS-a,Miloš Vučević, takođe bivši radikal, je sve svoje mane pretvorio u vrline: poslušan, snishodljiv, lojalan i koristoljubiv. Dakle, idealan za manipulaciju!

Novi Sad je zgrožen činjenicom da su Vučevićevi najbliži saradnici Slobodan Milić Bocara i Srđan Kružević - dva opskurna gradska lika.

Porodična firma Slobodana Milića Bocare koji je mašinovođa po zanimanju i Vučevićev savetnik, "ES Kapital 2013 d.o.o" gradi dva naselja u Novom Sadu ukupne vrednosti preko 40 miliona evra. Kleptomanija je deminutiv za pljačku koju čine Andrej Vučić i Miloš Vučević sa svojim saradnicima.

Primera za pljačke Andreja Vučića preko Miloša Vučevića je bezbroj! Kako su samo pogodovali kompaniji "Galens" u vlasništvu Nebojše Petrića, prilikom gradnje Pupinove palate.

Prvobitan urbanistički projekat je planirao kaskadni izgled zgrade, tako što je u čeonom delu omogućena gradnja do pet spratova, kula od četriri sprata i kraj zgrade koji se spuštao na tri sprata. Promenili su projekat i omogućili da u čeonom delu umesto pet grade osam spratova, kulu od četiri sprata su "digli" na 12 spratova, a zadnji deo od tri sprata su podigli na 11 spratova! Tako je "Galens" od planiranih 18.000 kvadrata, dobio mogućnost da gradi 31.000 kvadrata. Dakle, dodatnih 13.000 kvadrata. Pošto je Pupinova palata u centru Novog Sada cena kvadratnog metra je minimalno 2.000 evra. Računica je jednostavna: na račun "Galensa" dodatno se slilo preko 26 miliona evra! Policija, tužilaštvo i BIA znaju tačan iznos koliko su na ruke primili Andrej Vučić i Miloš Vučević od ovog posla. Nažalost, dok je ove vlasti to neće biti procesuirano.

Aleksandar Vučić je inspirator i organizator te kriminalne organizacije. Nema vremena jedino da bude i izvršilac, bar ne neposredan. Obzirom na obim korupcije u državi Andrej i Aleksandar Vučić su van svake sumnje najveći kriminalci u ovom delu Evrope.

Novi Sad ima ravničarski mentalitet, mirnih, umerenih, odmerenih i smernih ljudi. Neka vrsta panonske letargije. Nažalost, Novi Sad više ne liči na sebe. Samo u poslednjih godinu i po dana desilo se pet nerazjašnjenih ubistava. Maloletnička delikvencija cveta, a droga je trenutno najdostupnija u celoj državi. Pritom nas stalno zasipaju statistikom, koja je protivna zdravom razumu. Novi Sad je od mirnog i bezbednog mesta postao sigurna kuća i eldorado za kriminalce svih vrsta.

Postojanje organizovanog kriminala po definiciji podrazumeva saglasnost i saradnju države i mafije. Između SNS-ove elite i kriminalaca postoji jednostavan dogovor: mi vama kupujemo kapilarne glasove, a vi nama obezbedite policijsku zaštitu i poslove.

Nigde tako obuhvatno, intenzivno i sistematično nisu kupovani glasovi kao u Novom Sadu i Vojvodini. Samo u Novom Sadu je kupljeno preko 20.000 glasova. Zauzvrat, kriminalcima je omogućeno da preko "svojih" firmi, registrovanih na tuđa imena dobijaju poslove, uglavnom kao podizvođači da stvar ne bi bila vidljiva već na prvi pogled.

Svetska organizacija koja prati tokove prljavog mafijaškog novca sa sedištem u Ženevi uvrstila je Novi Sad na svoju mapu, kao jedno od najznačajnijih čvorišta za pranje prljavog novca u ovom regionu i to iz tri razloga. Prvi razlog je procena da je Novi Sad postao značajno sedište narko mafije. Drugo, u Novom Sadu se po mišljenju te organizacije peru ogromne količine prljavog novca u građevinarstvu i stanogradnji i napokon puno nelegalno stečenog novca se koristi za kupovinu poljoprivrednog zemljišta. Tako da trenutno i pored recesije i realnog pada životnog standarda cene stanova vrtoglavo rastu, a cena poljoprivrednog zemljišta je otišla u nebo.

Lokalna vlast je odlučila da gradi "Novi Sad na vodi" tako što bi pomerila nasip 500 metara u korito Dunava, u dužini od 4,5 kilometara i time dobila oko 165 hektara novog građevinskog zemljišta na obali reke. To je praktično potez Ribarskog ostrva, Brodogradilišta, Mornarice, Šodroša i Kameničke ade.

Bez sumnje najlepši deo dunavske obale. Cena kvadratnog metra stana na ovom potezu u zavisnosti od položaja i lokacije bi varirala od 2.500 - 4.000 evra. Zato je ovo trenutno najveći posao organizovanog kriminala u državi. Međutim, ovaj projekat već sada izaziva bar pet problema.

Uznemirujuća i šokantna scena lomljenja ruke ispred kladionice MaxBet nažalost više liči na Medeljin Pabla Eskobara, nego na Čikago Al Kaponea.

Užasno uvredljivo, pa i ponižavajuće deluje činjenica da pored brojnih profesionalaca u gradskoj policiji, po treći put zaredom na čelu novosadske policije dolazi čovek koji nije stručno i profesionalno stasavao u Novom Sadu.

Naprotiv, iz direkcije policije za prvog čoveka PU Novi Sad planiraju Slobodana Malešića, koji Novi Sad nije video ni na razglednici! Njegovo postavljenje dodatno kompromitantnim čini činjenica da se još iz rodnog Prijepolja poznaje i ima lično dobar odnos sa vlasnikom kompanije "Galens" Nebojšom Petrićem.

Naravno, nije problem što su oni iz istog mesta, problem je njihov blizak odnos koji ne garantuje ni minimum profesionalne distance bez koje je nezamisliv policijski posao. Najveći kriminal u Novom Sadu i jeste sprega Andreja Vučića i Miloša Vučevića sa kompanijom "Galens". To osnovanim čini sumnju da posao Mališića neće biti da otkriva nego da zataškava krimimal.

Posle lomljenja ruku mladom čoveku od strane psihopate iz Crne Gore, u noćnim satima većina Novosađana zna šta može u Novom Sadu da očekuje od gradonačelnika Miloša Vučevića.Nažalost mnogi su saznali da je Miloš Vučević bio i maloletnički delikvent tek ovih dana.

Uz malo cinizma može se kazati da tužilaštvo i policija ne mogu da uhapse Ivana Kontića, jer znaju gde se krije. Kontić je jedan od mnogobrojnih kriminalaca koji su kupovali glasove za SNS. Tužilaštvo i policija nikog ne hapse pre nego što provere da li je lice koje čini krivično delo u hijerarhiji SNS ili je blisko vrhuški. Dakle, rutinski su mogli da privedu Kontića isto veče, a evo on je već mesec dana na slobodi.

Građani su zgroženi i uplašeni. Novi Sad pamti bezbednosnu kulturu i pravnu sigurnost, koja je ovaj grad činila jednim od najmirnijih i najsigurnijih gradova u državi.

Građane, ne brinu toliko ekcesi i krivična dela kojih će uvek u manjoj ili većoj biti, građane brine ono što se vidi iz aviona, a to je sprega vlasti i kriminala.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane