Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Godinama su se pripadnici režima Jugoslavije pripremali za stanje u kakvo nas gurnuše!!

ORGANIZIRALI SU RAT NA PROSTORU BIVŠE DRŽAVE...

Prorijedili su stanovništvo za vrijeme trajanja ugovorenoga rata.. Također, učvrstili su vlast i uspostavili REŽIM KLASIČNE MAFIJE.. Razlika je u tome što mafija ima svoju mafijašku čast, mafijašku riječ, etiku.. OVI, državni činovnici proizašli iz raspadnute Jugoslavije te instalirani u sustave novonastalih državica, beskrupulozni su kriminalci... Ako bilo tko stane na put njihovih interesa u najkraćem je roku S/MAKNUT. I doista, NE MOŽE IM NITKO NIŠTA JAČI SU OD SUDBINE, kako kaže jedna stara i danas rado slušana pjesma od Vardara pa do Triglava.. Nakon dolaska sa ratišta ratnicima su bez radnih mjesta, tvornica jer sve što je bilo DRŽAVNO-NARODNO preko noći je došlo u privatne ruke... PODOBNICI su poduzeća kupovali za jednu jedinu kunu...

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Zašto je ugovoren rat na ovim prostorima?

Zato kako bi DRŽAVNI LOPOVI OVIH PROSTORA u miru mogli odrađivati najprljavije poslove... Sva kupovina, prodaja, lopovluci-"trgovina" odvijala se transparentno i po zakonu... Podrazumijeva se na zakonu koji su iz Pokojnice komunisti prenjeli u nove državice, skinuli partijske uniforme i odjenuli odore demokracije sa šahovnicom na čelu, domoljubljem i molitvama punih ustiju, poprskani svetom vodicom sa oltara nastavili su raditi ono što jedino raditi znaju... PLJAČKATI, LAGATI I VLADATI...

Pazilo se na svaki detalj kako bi PLJAČKA I PLJAČKAŠI bili što vjerodostojniji duhovno-državni nositelji skrbi za običnog malog hrvatskog čovjeka, koji je upravo ginuo, kako bi KASTU učvrstio na poziciji vlasti... PO VERTIKALI I HORIZONTALI! I doista, niti jedan dosadašnji predsjednik Hrvatske države ili vlade ili sabora nije stigao na ovu poziciju ako nije niknuo iz zločinačke Komunističke Partije Jugoslavije.

Možda se potkrao koji pojedinac ali tada je taj pojedinac na funkciju lansiran iz MASONSKO-GLOBALISTIČKO SOTONSKO-LOPOVSKE LOŽE!!

Također, čelnici novonastalih državica bez prekida međusobno su tijesno povezani, surađuju. U svemu su se uortačili, poglavito u kriminalu. Ako nekome od njih zaškripi kod kuće, SUSJED ORTAK spremno dolazi u pomoć.

Primjerice, zbog počinjenog kriminala, pojedinac pobjegne iz matične u susjednu državicu i tamo je siguran. Naime, novonastale državice nakon raspada Jugoslavije poput Hrvatske, Srbije, BiH ili Crne gore nemaju između sebe potpisane sporazume o izručenju državnih kriminalaca!!

Eto, DRŽAVNA SE KASTA štiti na svekolike načine. Ako je pak državni kriminalac suradnik ili poslušnik struktura koje su ga montirale na poziciju, tada je potpuno siguran na bilo kojoj točki kugle zemaljske. Tko se primjerice uortačio sa DŽORDŽOM SOROŠEM ili uredno novcem poreznih platiša financira kriminalnu organizaciji poput Svjetske Zdravstvene Organizacije, taj može biti potpuno miran i ne treba strepiti da će ga stići ruka zakona.

Tja, takav je ZAKON. Bio pisani ili nepisani zakon.

Tko nije zadovoljan živjeti u ovakvoj vrsti DEMOKRACIJE širok mu je šor. Neka napusti zemlju i otiđe u bijeli svijet tražiti kruha.

"NE ČAČKAJ MEČKU PO P...I" kaže jedna izreka.

Mnogi vide i shvaćaju "genijalnost" kom-partijsko zločinačkog perpetuummobila.

Ljudi uglavnom šute jer su nemoćni u odnosu na ZLOČINAČKU MAŠINERIJU. Zato brinu vlastite brige oko elementarnog preživljavanja i ne čačkaju mečku.

Zna narod kako je SVAKA SILA ZA SVOGA VREMENA. Međutim, što vrijeme više odmiče zle su sile snažnije, dugoročnije i slizanije. Mijenjaju samo svoj oblik ali suština je ostala onakva kakva je bila još u SREDNJEM VIJEKU.

Iza SILE uvijek su se valjali isti nositelji sile. I tako to ide i prenosi sa generacije na generaciju. Iz stoljeća u novo stoljeće pa do današnjih dana. Američki Građanski rat, Francuska revolucija, Napoleonovi ratovi, Američki građanski rat, Oktobarska revolucija, Prvi i Drugi svjetski rat, Vijetnamski rat, ratovi na Bliskom istoku, rat u bivšoj Jugoslaviji, globalni rat izazvan puštanjem COVID19...

Iza svih nabrojenih i nespomenutih ratova stoje ISTI NOSITELJI, isti sijači smrti samo su naraštaji, alati i načini postizavanja istog cilja različiti.. A CILJ JE JASAN... KONTROLA LJUDSKOG DRUŠTVA KAO SUSTAVA kao što je to isplanirao jedan od današnjih globalnih SILEDŽIJA George Soros.

LOPOVI nas drže pod potpunom kontrolom. Iživljavaju se nad nama likujući kako im se NITKO suprotstaviti ne može. Pravosuđe, policija, medicinska i ina znanost i struka, mediji, državni aparati. SVI su u službi šačice kriminalaca koji misle da kontroliraju svijet.

No i sa takvom snagom i potpunom nadmoći ISTINA o njima sve više dolazi na površinu. Ljudsko se društvo sve više osvješćuje i shvaća kako je gurnuto u pomno pripremljenu klopku.

Sve više gubi snagu njihova podvala zvana KORONA.

Da, kriminalci su se toliko osilili pa čovječanstvu IZRAVNO prijeti fizičkim uništenjem. Tim činom prezreli su i ono malo povjerenja koje je čovjek do sada polagao u njih.

Ipak se radi o pripadnicima najviših državnih i crkvenih vlasti.

Da, da.. KRIMINALCI nam otvoreno prijete istrjebljenjem!!!

U realizaciju svojega BOLESNOGA PLANA uključeni su ogromni i moćni resursi kojima kriminalci upravljaju.

NOVAC, ORUŽJE, POLICIJU, VOJNE POSTROJBE, INSTITUCIJE KOJE RADE PO NJIHOVU NALOGU, PAPINO ŽEZLO, BLAGOSLOVE PATRIJARHA, IMAMI, RABINI...

Svi su se stavili pod zastavu SIJAČA SMRTI.

Mediji su se također upregli u realizaciju njihovih SOTONSKIH ZAMISLI.

Čini se kako je čovječanstvo u neizglednom položaju, bilo što učiniti kako bi se obranilo od ŠAČICE izvrsno organiziranih i svemoćnih PREDATORA.

Ostalo mu je na raspolaganju vjera u BOGA, snalaženje, visoka razina svijesti, inteligencija, želja za opstankom i volja za preživljavanjem pojedinca, OBITELJI, naroda!

Na prvi mah je to sve skupa vrlo vrlo skromno, oskudno, "primitivno" ali NAS UGROŽENIH ima mnogostruko više. Dapače, GRABEŽLJIVCI su svedeni na ogromnu manjinu, koja gospodari i manipulira ogromnom većinom.

U dosadašnjim iskustvima u ovom ratu za OPSTANAK, shvatili smo kako ISTINA učinkovito razara naše neprijatelje. Također smo shvatili kako ne treba očajavati već se NEPRIJATELJU moramo suprotstaviti i njegovom taktikom ratovanja protiv nas.

ONI nama svakodnevno ARAPAPAGAJSKI serviraju istu priču o broju zaraženih, broju novo oboljelih, broju liječenih, broju izliječenih te BROJU UMRLIH. Svojim PROGNOZAMA siju STRAH I PANIKU što je opakije i od virusa prehlade, kojemu su dali epitet neslućene masovne smrtnosti.

Iz dosadašnjeg djelovanja od nacionalnih štabova CZ pa sve do samog vrha SZO-a, vidi se kako se NITKO OZBILJNIJE NE BAVI LIJEČENJEM ZARAŽENIH-OBOLJELIH OD COVID19 već se isključivo bavi najavama masovnoga umiranja stanovništva.

Zašto? Primarno zato jer se radi o virusu prehlade što su neovisni stručnjaci diljem svijeta odavno PROVALILI i raskrinkali PODVALU sijača virusa straha, panike.

COVID19 je izmišljeno sredstvo i služi im kao poruka i zavjesa kako će nas fizički uništiti.

MI koji se medijski trudimo razobličiti MEDIJSKU PODVALU, moramo podržavati jedni duge bez obzira gdje se tko od nas nalazi. Kojoj državi ili narodu pripada.

Moramo također UČITI i od sijača straha, smrti i opačina koje nam prijete. Svakako moramo jedni druge javno citirati kao primjere načina kako raskrinkavati ovu globalnu ZVIJER.

Gdje su KRIMINALCI TANKI?

Tanki su jer permanentno LAŽU.

Lažu da je COVID19 masovno smrtonosni virus. Lažu kako je od toga virusa pomrlo do sada ogroman broj stanovništva.

Ispiraju nam mozgove lažima kako se oni brinu za naše zdravlje i kako se bore protiv najezde ovog virusa.

Zar je zatvaranje u karantenu i policijski sat učinkovita borba protiv širenja zaraze? Zar je nošenje dokazano nepotrebnih maski način suzbijanja epidemije? Testiranja nepouzdanim testerima također su nepotrebna!

Dakle, potezi koji čine naše vlade su OPĆE ŠTETNI potezi kojima je krajnja namjera uništavanje privrede, nametanje kaotičnog stanja, uvod u sveopću psihozu straha, gladi neimaštine kako bi bez pogovora prihvatili njihova rješenja izlaska iz ovog ludila.

Poticanje međusobne mržnje jedni na druge, naroda protiv naroda, države protiv države.. Pokušaj uvođenja KAOSA u BJELORUSIJI samo stoga što je tamošnji režim s prezirom odbacio ponuđeni MITO kako bi zbog "pandemije" maltretirao vlastiti narod!

Njihove su metode stoljećima prakticirane, prokušane i uvijek su uspješne.

KAKO SE ODUPRIJETI TOM SVEKOLIKOM ZLU?

Protiv njih treba ići ARGUMENTOM I SAMO ISTINOM i to treba svakodnevno ponavljati kao što oni nama svakodnevno ispiraju mozak svojim COVID raportima i tvrdnjama kako je spas u nekakvom još nepostojećem cijepivu!!

Koliko je to UNIVERZALNO CIJEPIVO zamka kojom nas žele zombirati, toliko je to cijepivo KLOPKA U KOJOJ SU I SAMI SEBE UHVATILI.

Objašnjeje je logično i jednostavno..

Naime, postoji LIJEK na tržištu koji se zove KORONAVIR. Proguglajte i shvatiti ćete kako je taj lijek vrlo učinkoviti u liječenju i suzbijanju COVID19.

Zašto nadležni štabovi CZ taj lijek ne nabave i njime ne liječe potrebite???

Ako jedini spas vide u čekaju za sada nepostojećeg spasonosnog cijepiva, zašto za vrijeme išćekivanja, ljude ne zaštite i liječe KORONAVIROM ?

Nije samo KORONAVIR učinkoviti lijek za suzbijanje epidemije. Ima još lijekova koji su se u međuvremenu pokazali efikasnima.

Javnost nema informacije da ijedan nacionalni štab civilne zaštite oboljelima štiti zdravlje i živote postojećim visokoučinkovitim lijekovima među kojima je KORONAVIR najučinkovitiji i najpoznatiji lijek!!

ONI TAKVIM STAVOM SVJESNO ŠIRE EPIDEMIJU!

ZANEMARUJU OBOLJELE I NE BRINU NITI ZA NJIHOVO ZDRAVLJE NITI ZA NJIHOVE UGROŽENE ŽIVOTE!!

Dakle, stoji činjenica kako SVE SVJETSKE VLADE osim ŠVEDSKE, BJELORUSIJE, SJEVERNE KOREJE I TANZANIJE zaraženima svjesno uskraćuju pravo na učinkovito liječenje protiv epidemije virusa COVID19.

Tim činom sve vlade i stožeri CZ osim nabrojenih zemalja, SUKRIVCI SU ZA STANJE ZDRAVLJA svojih oboljelih građana i suodgovorni su i za NJIHOVU SMRT!

Doista je čudno kako tu očitu i groznu činjenicu do sada NITKO nije svakodnevno raportirao javnosti.

Zašto JAVNOST svakoga dana ne upozoravamo na UGROŽENOST zbog NE/RADA, NE/ZNANJA ili nečega trećeg njihovih nacionalnih stožera CZ-a?!

ONI nama svakodnevno ispiraju mozgove LAŽIMA, stoga bi MI ZAJEDNIČKI morali svakodevno postaviti isto pitanje.

ZAŠTO OBOLJELE I ZARAŽENE IZBJEGAVATE LIJEČITI I SUZBIJATI "PANDEMIJU" VISOKO UČINKOVITIM LIJEKOM KORONAVIROM i nekim drugim poznatim lijekom?

Zar je to ZABRANJENO PITANJE iza kojega se odgovora krije ZABRANJENA ISTINA i suština sijanja globalne panike i straha?!

Nje to prvi puta kako su MOTIV I KREATORI počinjenja GLOBALNOG ZLOČINA najstrože skrivani od javnosti.

Na primjer, ZNAMO kako je NJEMAČKA vođena HITLEROM počinila GENOCID nad Židovskim narodom za vrijeme II svjetskog rata.

To uči svako malo veće dijete u školama i taj ih NAUK prati cijeloga života. MEĐUTIM, šira javnost ne zna TKO SU KREATORI GENOCIDA NAD ŽIDOVSKIM NARODOM ZA VRIJEME II SVJETSKOG RATA.

Kreatori genocida nad ŽIDOVIMA imaju vrlo malo dodirnih točaka sa NJEMAČKIM NARODOM!!

TO JE ISTINA KOJA SE I DANAS POMNO KRIJE!!

Za razliku od tog slučaja, KREATORI, NARUČITELJI TE IZVRŠITELJI kaosa zvanog COVID19 poznati su najširoj javnosti.

Oni nude rješenje kaosa u vidu za sada nepostojećega ali "SVEMOGUĆEG" CIJEPIVA za koje se također pouzdano zna kako je PRLJAVO-NEPOUZDANO CIJEPIVO!

Da se radi o SOTONSKOM SCENARIJU I KREACIJI, dokazuje i moja ali i opća SPOZNAJA, kako KREATORIMA nije cilj suzbijati navalu virusa niti je njihov cilj liječiti zaražene i oboljele.

Da je tome tako, zar ne bi SVI STOŽERI CIVILNE ZAŠTITE najezdu i širenje virusa sprečavali općepoznatim učinkovitim lijekom KORONAVIROM i drugim također učinkovitim terapijama.

NE, KREATORI SOTONSKOG SCENARIJA okreću glavu od ČOVJEKA i puštaju ga da pati i umire?!

"SPASONOSNO CIJEPIVO" je po njima rješenje KAOSA KOJI SU NAM PRIREDILI !!

Kako bi SOTONISTI bili što uvjerljiviji u LUCIFEROVA I ŠEJTANOVA su kola upregli SVE ČELNIKE najvećih svjetskih religija !

Protiv ovakve ZVIJERI boriti se moramo isključivo ISTINOM koja će BEŠTIJE natjerati da je progutaju i uguše se u vlastitim LAŽIMA.

Kao prilog ovoj temi nudim stav jedne prelijepe i pametne žene, koja putem društvene mreže upozorava običnog čovjeka kakvim LAŽIMA ga mame lokalni i globalni "skrbitelji" za njegovo tjelesno i duhovno zdravlje.

Podijeljeno sa:

Javno

Upravo saznala, krenulo, HOĆEŠ POSAO I PLAĆU, MORAŠ SE CIJEPITI?...AJMO, POKUSNI KUNIĆI PO ČIP, tateki će vas cijepiti a vi bez pameti hodati, GORAK I OTROVAN KRUH.

Pitati ćete, a što ćemo jesti, kako živjeti...

Kako god, nekako, romi žive svakako pa živi i zdravi....s ovim VI STE I DIO BORGA, UNIVERZALNA SVIJEST, VI STE ZOMBI.....ŽIVI MRTVACI KOJI STE BOGU REKLI NE!

podeli ovaj članak:

Natrag