Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Dok nam nudi 200 dinara za hranu, po jednom danu, Brnabićka živi kao kraljica

Probisveti u carskim odajama

U Beogradu, na Dedinju i Senjaku, Republika ima na desetine rezidencijalnih objekata. Nekoliko reprezentativnih objekata korsiti srpski predsednik Vučić, premeštajući se noću, u strahu da ga ne ubiju, ili uhapse. Njegov prethodnik Nikolić nije napustio dvorske odaje koje je koristio. Doskorašnja premijerka Ana Brnabić nije bila zadovoljna vilom u kojoj je stanovala, pa je naložila da se useli u vilu ''Bor'' od 750 kvadrata, široke ruke plaćajući iz budžeta milione evra da sebi i svojoj supruzi Milici obezbedi kraljevski luksuzan život. Dolaskom naprednjaka na vlast oni su sve okupriali. Sve je njihovo i imaju neutoljivu glad za raskošnim i raskalašnim životom. Kao da su im to poslednji dani. A mnogima od njih i jesu, jer su na optužnicama i čeka ih zatvor ili linčovanje od strane gladnih građana

Milica Grabež

Predsednici mnogih zapadnoevropskih vlada i ministri na posao idu biciklom, motociklom, taksijem ili svojim ličnim automobilom. Službene automobile koriste samo u službene svrhe. Sami plaćaju ručkove, nemaju fondove za reprezentaciju i čašćavanje. A reč je o veoma bogatim državama, kao što su Švedska, Norveška, Holandija, Danska, Luksemburg...

Srbija je među najsiromašnijm državama u Evropi, a možda i planeti.

Pohlepa za vlašću, pljačkom, otimanjem svega što im stigne pod ruku došla je sa dolaskom naprednjaka na vlast.

Tomislav Nikolić se nije uselio u vilu u Lackovićevoj, koju je koristio njegov prethodnik Boris Tadić i iz koje se iselio, već se iz stana od 150 kvadrata na Novom Beogradu, uselio u vile u okviru kompleksa Belog dvora na Dedinju.

- Sramno je ponašanje Nikolića, koji ne samo da nema pravnog osnova da boravi u ovoj vili od 800 kvadrata, nego i vrlo dobro zna da je taj objekat otet od strane komunista najpoznatijem lekaru pre Drugog svetskog rata, Dr Moačaninu, koji je lečio i samog kralja, a čijim potomcima država neće da vrati njegovu imovinu. Ljudima je dosta parazita i onih koji na grbači naroda uživaju u luksuzu i privilegijama, a boravak Nikolića u vili je školski primer toga, jer za njeno održavanje država izdvaja 5.000 evra mesečno, za plate baštovana, spremačica, ostale posluge, kao i troškove struje vode i ostalih potrebština - izjavio je Vojislav Mihailović, potpredsednik POKS i unuk Draže Mihailovića.

I tu je ostao i posle odlaska sa funkcije predsednika Srbije.

Njegov naslednik i politički sin Vučić, osim vile Mir, koristi još nekoliko luksuzno opremljenih rezidencijalnih objekata, jer se plaši hapšenja ili ubistva.

Prethodni predsednici Srbije Vojislav Kopštunica i Boris Tadić ne koriste nikakve privilegije, žive kao obični građani, u svojim stanovima.

Daleko od očiju javnosti, a pod zaštitom posebne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, privodi se kraju opremanje vile na Dedinju, u kojoj je nekada živela zvanična supruga pokojnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

Opremanje vile je odobreno još 2016, tri godine nakon smrti udovice Jovanke Broz. Odobreno je 50 miliona za renoviranje kuće stambene površine od 750 kvadrata.

Renoviranje je počelo pre godinu dana, kada je odlučeno da se u nju useli premijerka Ana Brnabić, koja je bila sigurna da će dobiti novi madat.

Rekonstrukcija državne vile u kojoj je do smrti živela Jovanka Broz, a u koju bi trebalo da se useli nova-stara premijerka Srbije Ana Brnabić, praktično je gotova.

U ovako renoviranu vilu iz Italije se dovoze najskupoceniji delovi nameštaja, svaki deo je iz inostratnstva, počev od građevinskog materijala, pločica, lustera... komoda, ogledala

Nameštaj i građevinski materijal lično je birala i naručivala gospođa Brnabić. Za samo grube radove potrošeno je više od 75 miliona dinara, ne računajući da su fakture umanjivane, jer su radove izvodila i javna preduzeća.

Opremanje kuće lusterima, pločicama, senzorima, kamerama, stilskim nameštajem pravljenim po ukusu gospođe Brnabić, ugradnja, transport, plaćeno je nekoliko miliona evra.

Novac je isplaćivan iz fonda Direkcije za imovinu Srbije, a dobijan je iz budžeta Vlade i raznih ministarstava.

Gospođa Brnabić, koja je svome bratu namestila poslove u vrednosti od nekoliko desetina miliona evra, kupuje skupocene satove, najskuplja odela, parfeme, koristi avione vlade, jahte da splavari po Dunavu, koje su u vlasništvu BIA, dete koje je rodila njena supruga Milica, u sekuslanom odnosu sa njenim bratom Igorom, vodi se u američke bolnice na preglede, Ana putuje sa svojom partnerkom i detetom u najskuplja letovališta, restorane, troši desetine hiljada evra za večere i provode, a da niko o tome nije obavešten, nikome ne podnosi račune.

Brnabićka ima zlatnu karticu, kojom može da, bez provere, kupuje i avione, preduzeća...

Na bahanalijama sa Ričardom Grenelom i njegovim partnerom gospođa je potrošila preko 100 hiljada evra. Tako je platila naklonost ovog američkog pedera, zaraženog sidom i obolelog od non-Hočkinsovog limfoma, a karticom Vlade plaćala je skupocene poklone za njega i njegovog bračnog druga Meta Ljuša. Prebacivala je novac na račune njegovog partnera, preko firme svoga brata, koji ga je, navodno, angažovao na fiktivnim poslovima.

Predsednica Vlade šokirala je i pre tri godine megalomanskim zahtevom.

Premijerka Ana Brnabić zatražila je da se preseli u državnu vilu na Dedinju, i to ni manje ni više nego od čak 1.000 kvadrata.

Ovde nije u pitanju samo preseljenje u luksuznu vilu u najotmenijem kvartu u Beogradu, tu su i enormni troškovi selidbe premijerke i njene partnerke u tu nekretninu, koji će ići preko grbače naroda.

To su rezidencijalni objekti, te kuće imaju sve što vam padne na pamet. U dvorištima su i bazeni.

Brnabićeva po zakonu ima pravo da koristi državnu vilu, ali, iskreno, niko nije verovao da će hteti da ode iz svog stana.

Prema imovinskoj karti, Ana Brnabić spada među najbogatije u Vladi. Ona ima stan od oko 328 m2 u Beogradu, i to na Dedinju, u blizini Belog dvora, pa je njena želja za preseljenjem u državnu vilu u istom kraju u najmanju ruku zbunjujuća.

Ona je tada izjavila da i ako napusti stan u kojem živi, neće menjati lokaciju! Njen stan je obezbeđivalo 20 policajaca Uprave za obezbeđenje štićenih ličnosti! Kojim se to kriminalnim poslovima bavila gospođa Brnabić, da je čuva 20 policajaca?

Brnabićka je nakazana osoba. Lezbejka koja često pretuče svoju partnerku dr Milicu Đurđić, ali policija to ne sme da registruje, niti Milica ima gde da se od nje sakrije. Hrvatska je državljanka, a preko Milice ima i američko državljanstvo. U SAD više ne sme da ide, zbog istrage oko kriminalnih aktivnosti i prevarnih radnji u aferi Marka Krendala.

Zar će ova spodoba da vlada Srbijom, samo zato što je lezbejka i na tom mestu je žele njen prijatelj Ričard Grenel i njegov partner Met Ljuš?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane