Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

EKSKLUZIVNO

Vučić otima Telekom, a Telekom kupuje pre toga SBB i TV N1

Srpski Telekom parama Narodne banke Srbije kupuje imperiju Dragana Šolaka u Srbiji, SBB i N1, a potom Telekom, oslobođenog svih dugovanja, koje će preuzeti budžet Srbije, Aleksandar Vučić prodaje kineskoj fimi, u kojoj će polovinu akcija imati njegov brat Andrej.

Milovan Brkić

Vest koju je N1 objavila 28. septembra ukazivala je da se nešto iza brda valja.

''Zbog svih neistina koje se svakodnevno objavljuju u tabloidima i na pojedinim televizijama u Srbiji o suvlasniku United Grupe Draganu Šolaku, Šolak je tužio Pink International Company d.o.o, Radiodifuzno Preduzeće Studio B d.o.o, Insajder Tim d.o.o. koji je zvanični vlasnik tabloida Informer i Dragana J. Vučićevića. Okružni sud u Cirihu doneo je presudu kojom je nepobitno utvrđeno da je došlo do povrede prava ličnosti Dragana Šolaka od strane tuženih medija.

Okružni sud je utvrdio da su ti mediji vodili medijsku kampanju protiv tužioca, lažno ga optužujući i objavljujući neistine koje se odnose na samu ličnost i način poslovanja tužioca i navodni politički angažman, uz izražavanje komentara i mišljenja sa ciljem da se tužilac neobjektivno prikaže u lošem svetlu.

Tuženi mediji na sudu nisu dokazali nijednu od tvrdnji koje objavljuju.

Švajcarski sud je doneo odluku da su tuženi mediji obavezni da isplate Draganu Šolaku obeštećenje u deviznom iznosu (CHF), da moraju da uklone stranice svih tekstova i linkove emisija na kojima su vršili povredu prava ličnosti, kao i da se uzdrže od budućeg ponavljanja ovog dela i da objave sadržaj presude.

Pink, Studio B, Informer i Dragan J. Vučićević dužni su i da nadoknade tužiocu troškove postupka.

Ovom presudom posebno je zabranjeno glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću da daje izjave koje krše lična prava Dragana Šolaka. Presuda Okružnog suda u Cirihu postala je pravosnažna 15. septembra 2020. godine.

Dragan Šolak, koji već godinama živi u Švajcarskoj, pravdu je potražio na švajcarskom sudu, gde, po njegovom mišljenju, tuženi mediji ne uživaju zaštitu vladaoca. Dragan Šolak će pokrenuti tužbe i protiv ostalih medija koji su u međuvremenu iznosili različite neistine o njemu i dovodili javnost u zabludu obmanjujući gradjane Srbije potpunim izmišljotinama."'- javila je njegova televizija N1.

Odmah pada u oči da su tuženi mediji iz Velike propagande laži koji su pod punom kontrolom srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Magazin Tabloid, koji je list protiv mafije, objavio je nekoliko tekstova o Šolakovim kriminalnim postucima, navodeći precizno izvore i dokaze, jer se o mutnim i prevarnim poslovima gospodina Šolaka sprovode međunarodne istrage.

Gospodin Šolak nije tužio izdavača Magazina Tabloid, mada je reč o javnom glasilu koje po jednom broju ima i po 200.000 čitalaca, a namenjen je posebnoj javnosti.

Sve je ukazivalo da je reč o dogovorenom procesu u kojem gospodin Šolak dobija pranje i tuširanje pred javnosti, a pomenuti mediji brišu o tome tragove.

Koji je povod ovom dogovoru između Šolaka i Vučića?

Vest koju je njegova televizija N1 emitovala dva dana kasnije, počela je da para uši.

''Nacionalni telekomunikacioni operater Telekom Srbija krajem prošle nedelje emitovao je korporativne obveznice u vrednosti 23,5 milijardi dinara (oko 200 miliona evra), što su prve obveznice koje je neka domaća kompanija izdala od kada su proletos korporativne obveznice uvrštene u paket pomoći privredi u borbi protiv krize izazvane koronavirusom, a o tome je, iznenađujuće, obavestila Narodna banka, a ne sam Telekom, navodi se u vesti TV N1.

Prema saznanjima, četiri poslovne banke su kupci ovih petogodišnjih obveznica, a kako nezvanično saznaje taj dnevni list od upućenih u transakciju, Narodna banka je od njih već otkupila korporativne obveznice Telekoma u vrednosti od oko 100 miliona evra.

Prema saznanjima koje je urednik Magazina Tabloid dobio od međunarodnog izvora, Vučić i Šolak su preko posrednika ugovorili veliki špekulativni posao.

Naime, FBI-a, Europol i slovenačka i švajcarska policija privode kraju zajedničku istragu o pranju novca preko gospodina Šolaka i njegovih povezanih firmi.

Prodajom SBB i TV N1 Šolak pere novac i pokušava dobiti keš, kome bi nestao trag, ako bude uhapšen nakon temeljne istrage FBI-a, Europola i kriminalističkih policija.

Prema dogovoru N1 će postati vlasništvo Telekoma, a da se Vlasi ne sete, Šolakova druga televizija Nova S ostaće u njegovom vlasništvu. Nju će Vučić takođe kontrolisati, jer je nekoliko novinarki sa RTS-a prešlo na ovu televiziju, sa koje će biti proterani Ivan Ivanović i Olja Bečković, po isteku ugovora.

Ova strašna prevara ima i svoj kraj. Ovakav Telekom, zadužen do guše, Vučić namerava da proda kineskoj kompaniji, u kojoj će udeo imati njegov brat Andrej. Dugove Telekoma preuzeće da plaća država.

Pred Evropskom komisijom, evropskom i svetskom javnošću, čovek koji se nalazi na tri američke poternice, nastavlja da se bavi pranjem novca i rasprodajom državne imovine. A o slobodi medija, na koje dramatično ukazuju izveštaji Evropske Unije, opet će se, iznova, voditi samo jalove rasprave.

Hoćemo li ovom ludaku stati na rep? Hoćemo li ga ukloniti s vlasti?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane