Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Koju kugu nam je doneo Aleksandar Vučić

Podaviće nas, ako se ne pobunimo

Srpski diktator je u ponedeljak, 5. oktobra, saopštio ime novog mandatara za satav Vlade Srbije. Izbori su, da podsetimo, održani 21. juna, ali je srpskom diktatoru bilo draže da sam vlada. Skoro četiri meseca Srbija nema parlament, ni Vladu Srbije. Sva vlast je u njegovim rukama. Nova stara premijerka je hrvatska i američka državljanka, lezbejka i opasni kriminalac koja sa svojim bratom Igorom prazni budžet za desetine miliona evra i sumanuto radi da Srbiju potpuno uništi i utekene iz zemlje. Vreme je da ovo čudovišno stvorenje privedemo pravdi, makar i ličnoj. U svakoj pravnoj državi ona bi dobila doživotni zatvor, ili bi bila obešena, a u Vučićevoj Srbiji ona nam se kezi u lice i preti nam. Šta se to dešava sa nama?

Milica Grabež

On je rekao da je bilo više kandidata i da je na stranačkom nivou o tome govorio, kao i da se zahvalio pojedinim kandidatima koji su veoma odani svojoj stranci.

"Pre nekoliko minuta sam potpisao odluku o predlogu kandidata za predsednika nove vlade. Ana Brnabić se žestoko borila za svoju zemlju. Vodila je politiku koja se nije dodvoravala ni stranim centrima moći, ni onim u zemlji. Radila je svoj posao dobro i najbolji dokaz za to je veliki broj kritika koje su upućene na njen račun", rekao je predsednik.

Vučić je istakao da bi imao mnogo više da zameri sebi nego Ani Brnabić.

"Imao sam još dve stvari na kojima sam insistirao - da razmislim da se uvedu dva ministarstva - za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog, i ministarstvo za brigu o deci i demografiji", istakao je Vučić.

Zamolio je, dodao je, mandatarku da 50 odsto Vlade budu žene i kako veruje da će mandatarka imati razumevanja za taj zahtev.

kavim je to uspesima ove nakazne žene reč?

Evopska komisija je početkom oktobra objavila godišnji izveštaj o napretku Srbije u pregovorima za pristupanje EU.

U tom izveštaju se tvrdi da Srbija nije ispunila nijednu preporuku iz prošlogodišnjeg izveštaja. Ovu konstataciju Evropska Komisija je zasnovala na činjenici da i dalje postoji veliki politički pritisak na pravosuđe, da nema nimalo slobode medija, da su ugrožena osnovna ljudska prava, a u borbi protiv organizovanog kriminala napredak je uočen samo u strukturnim reformama, ali ne i u "kontinuitetu istraga, optužnica i, na kraju, presuda protiv organizovanih kriminalnih grupa".

U izveštaju Evropske komisje, koji je razbesno Vučića i dosadašnju premijerku Anu Brnabić i njen kartel, navodi se da Srbija mora da poveća napore kako bi raskrinkala velike i međunarodno aktivne organizovane kriminalne grupe", navodi se u izveštaju Evropske komisije.

Mandatarka se svakodnevno pominje u aferama koje bi, da smo iole pravna država, nju, nenog brata Igora i članove njenog kartela Sinišu i Predraga Malog, odvele na doživotni zatvor.

Osim velikih malverzacija koje je sa svojim bratom vršila u pljački Ministarstva za loklanu samoupravu, Brnabićka je pelješenje budžeta, bez imalo stida, nastavila i sa pozicije premijerke.

I protiv nje je u Sjedinjenim Državama sprovedena istraga od strane Fedelanog istražnog biroa u slučaju reketiranja američkog državljanina Marka Krendla, a optužnica je sročena i čeka da je potvrdi federalni sudija, kako bi mogla biti stavljena na poternicu.

Koliko su nas koštala dosadašnja Brnabićkina putovanja po belom svetu, sa svojom patnerkom?

Gospođa Brnabić, deklarisana lezbejka, koristila je vladin avion za privatna putovanja sa svojom izabranicom. U Berlinu je plaćala budžetskim parama provode i sa bivšim američkim ambadadorom u Nemačkoj Ričardom Grenelom i sa njegovim bračnim drugom Met Ljušom. Odnosila mu je i skupocene poklone i koverte sa kešom, kao mali znak pažnje.

Od g. Grenela, koga je dosadašnji predsednik Donald Tramp imenovao za izaslanika u pregovorima izmešu Beograda i Prištine, gospođa Brnabić je tražila podršku da ostane na čelu srpske vlade, dok Aleksandra Vučića ne privedu pravdi, ili umre od teške bolesti.

Ona je obećala da će potpisati priznanje nezavsinosti Kosova, da će proterati ruske, kineske i sve druge kompanije iz Srbije. Gospođa Brnabić je hrvatska i američka državljanka! I ona se plaši poternice koju očekuje iz Sjedinjenih Država, a žestoko se zamerila demokratama, a naročito Džordžu Sorošu, za koga je radila, pa ga prevarila.

Premijerka je ugovorila sa Grenelom sastanak u Beloj kući, gde je u Ovalnom kabinetu Vučić potpisao izjavu sa Avdulahom Hotijem o priznanju Kosova i ispunjavanju još nekoliko želja Trampovog zeta Džerada Kušnera i njegove kćerke Ivanke

Vučić nam je doneo sva zla ovog sveta, a kugu u vidu belosvetske prevarantkinje Ane Brnabić i njenog kartela.

Bolesni diktator je predložio da Brnabićka formira i Ministarstvo za brigu o deci i demografiji, i ministarstvo za ravnopravnost polova. Da ih ima što više, a dece što manje.

U Svratištu za decu u Beogradu nikad više dece. Oko 200 gladnih mališana, mršavih i slabo obučenih, dolazi svakodnevno u svratišta u Beogradu da dobiju hranu. Oni su toliko slabo obučeni da će jedva zimu dočekati u tome. Sumorna slika dečaka i devojčice koji su mršavi, izgladneli i koji se ni trenutka ne odvajaju jedno od drugog dok čekaju obrok osvanula je sa ovom tužnom vešću i to je slika Vučićeve Srbije!

U Beogradu se svake godine 40.000 dece manje upisuje u školu.

To su strašne brojke! Ova deca su se rodila od kad je on na vlasti.

Ovu kugu nam je doneo Vučić! A Vučić vodi posprdno akciju ZA NAŠU DECU!!! ZLATNO DOBA!!!

U Srbiji nesmetano deluju strane Agencije za posredovanje u usvajanju srpske dece.

Centri za socijalni rad čine izuzetne napore da od siromašnih roditelja uzmu deci i prodaju ih agencijama koje posreduju u ''izvozu srpske dece'' i prodaju u inostranstvu. Reč je o nekoliko hiljada dece koju su srpske vlasti, uz pomoć Centara za socijalni rad, oduzele od roditelja. Mnogi od roditelja su siromašni i nemaju mogućnost da angažuju advokate da ih zastupaju, pa centri za socijalni rad divljaju po unutrašnjosti. Umesto da pomažu roditeljima da odgaje decu.

U Srbiji više od 150 hiljada dece živi ispod granice siromaštva.

kavim zločincima na vlasti je reč govore i izjave Ane Brnabić i člana njenog kartela Siniše Malog.

Brnabićka tvrdi da je sasvim dovoljno 200 dinara dnevno za ishranu jednog čoveka, pravdajući to minimalnom potrošačkom korpom. Ministar Mali tvrdi da je dovoljno i 150 dinara po čoveku za njegovu ishranu!

Istovremeno dok ministar priča o jednom evru, dovoljno za ishranu jenog gladnog građanina, on istovremeno, svakog dana, kupuje nekretnine, poput Beograđanke, koju će preprodati za nekoliko desetina miliona skuplje.

Kolika je imovina ovog ovejanog kriminalca teško je prosuditi, ali i sa onim podacima, koji dopiru do srpske javnosti, reč je o stotinama miliona evra.

Srpski diktator, koji je preporučio Brnabićku za ponovnog premijera, ne vidi pustoš koja je ostala iza njega i njene vladavine. Dve trećine građana bori se, svakodnevno, za preživljavanje. Očekuje sa da će bez posla ostati još najmanje pola miliona onih koji su zaposleni u javnim preduzećima i uslužnim delatnostima. Diktator je primoran da iz EPS-a otpusti i nekoliko hiljada članova svoje partije, koji i nisu radno angažovani, već služe samo kao glasači i sledbebnici njegove zločinačke vlasti.

U Telekomu, recimo, samo osam montera održava instalaciju u glavnom gradu! A nekoliko stotina naprednjaka, uglavnom ženskog sveta, nema ni mesta gde da sedne u kancelarijama. Oni su potpuni višak, a primaju velike plate, kao članovi SNS botova, organizatori skupljanja potpisa, lepljenja plakata, kao eskadroni za zastrašivanje građana i njihovo privođenje na glasanje.

Isti je slučaj sa svim javnim preduzećima, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou. Starh od gubitka posla uvlači se i u dušu naprednjaka, koji nisu u gornjim struktruama Srpske napredne stranke.

U Beogradu Goran Vesić sadi palme, premešta mostove... a migranti se množe!

Od Evrope nema ništa. Znaju koga treba da prime a saučesnik u ovome je svaki građanin koji misli da mu je danas dobro.

Vakcinu od gripa neće da primi 95 % zdravstvenih radnika. Nemaju poverenja u ovu vlast i državu!

Nemaju nikakav osećaj časti i moralne odgovornosti za ono što su od Srbije učinili.

Šešeljev zmijski okot vlada Srbijom!

Šta reći, slika priča, jače od reči. Nije ovo ni Vučićev ni Vesićev Beograd. Beograd je naš, ali smo ga nedovoljno odbranili. Beograd je Vučićeva i Vesićeva žrtva, žrtva manijačnih lopova, ogorčenih protivnika svakog dobrog, tolerantnog, lepog gospodina sa pogledom mudraca, obogaćenog istorijom.

I taj divni naš Beograd, svedok naših ljubavi, posrtanja, dizanja, predaja i pobeda, gledajući svoje, svog brata brata Dunav i sestru Savu, pita se šta taj talog od čoveka,Vučićev i svačiji virus, radi sa njegovim ulicama, spomenicima, njegovim rekama i njegovoj sve siromašnijoj deci, koja sa njim sazrevaju i bitišu. Pita se lepo, ali pomalo umorni Beograd, zašto je toliko njegove dece, napustilo Beograd sa knedlom i grlu i sa suzom u oku otišlo da živi, tamo negde daleko. Tamo negde daleko da rađa decu kad ovde nema egzistencije.

Beograde, pogledaj lice Vesića, istetovirano mržnjom, zaviri u dušu, praznu i pohlepnu, pogledaj mu srce i shvatio si, ti si mudar.

Vesić te ne voli, ne voli te ni bolesnik, težak psihopata Vučić, voli samo pare i sebe, ranjava te, jer mu se opireš od kada je došao iz Čipuljića kod tebe. Osetio si Beograde, tvoj nepogrešiv i instinkt, da je on zlo.

Dok ispusujem ove redove, peko puta zgrade u kojoj radim, sklapaju spomenik Velikom županu Stefanu Nemanji. Podižu ga radnici iz Turske, koji ne znaju o kojoj istorijskoj ličnosti, važnoj za Srbe je reč.

Skoro godinu dana Vesić drži razlokan Savski trg. Desetine miliona se obrću. Izvođači su njegove firme, a radnici dolaze iz Turske. Što da zapošljava nezaposlenu mladež iz Beograda i Srbije.

Kinezi su od Vučića dobili mnoge poslove, uz proviziju. Oni grade mostove, pruge, podižu fabrike.

Desetine hiljada Kineza, koji su dovedeni iz zatvora u Kini, radi u Rudarsko-topioničarskom basenu u Boru, u Smederevu, na gradilištima pruga, puteva, mostova. Kinezi imaju status robova, ali to šizofrenom Vučiću ne smeta. Njemu je važna provizija, a ni srpskim radnicima nije bolje.

Pravo na slobodu

Vreme je za veliko buđenje

SAMI SMO KAP, ZAJEDNO OKEAN

Pozivamo vas da nam se dana 10.10.2020. u 17:00h priključite na protestu građana pod nazivom PRAVO NA SLOBODU na Trgu Republike, Beograd. (Skup je i održan, ali režimski mediji ga nisu zabeležili).

Cilj protestnog skupa je iznošenje argumentovanih podataka o trenutnom, nepovoljnom stanju u Republici Srbiji, uzrokovanom najpre nepoštovanjem Ustava i Zakona Republike Srbije od strane funkcionera i službenika na vladajućim položajima, korupcijom, nerazumevanjem za zahteve građana ove države, grubim kršenjem međunarodnih zakona o pravima deteta, kao i ostalim spornim temama.

Republika Srbija definisana je kao demokratsko društvo njenih građana, a već duži niz godina organi vlasti se ne ponašaju u skladu sa tom definicijom i ne žele službenim putem da saslušaju i reše probleme naših sunarodnika.

Glavna tema skupa biće svakako učešće nadležnih lica u trgovini decom, za šta će se izneti dokazi. Iz ovog razloga, a kako su pripadnici različitih organizacija, političkih partija, kao i bilo kojih udruženja bili zahvaćeni pomenutim problemom lično, pozivamo vas da uzmete učešće u ovom protesnom skupu, kao privatna lica (bez obeležja vaših organizacija, stranaka, ili udruženja), te nam tako pružite podršku u procesu otklanjanja iznetih problema.

Želimo da napomenemo da priprema ovog skupa traje duže od mesec dana kao i da smo 01.10.2020 godine poslali zahteve nadležnim institucijama za rešavanje pitanja nestalih beba, nelegalnih migracija kao i zašto se konstantno donose uredbe da je Kosovo i Metohija zasebna država i ako svi znamo da je prema Rezoluciji 1244 sastavni deo teritorije Srbije.

Tri dana pošto smo poslali zahteve kao organizatori ovog protesta stranica pokreta QANON Balkan je trajno ugašena kao i privatni nalozi svih administratora. Apsolutno smo svesni da je do ovoga došlo usled intervencije države Srbije i Aleksandra Vučića koji se plaše naše čistoće i iskrene namere da konačno rešimo probleme u Srbiji. Po sili zakona naša organizacija je promenila naziv u BALKANON sa trenutnim delovanjem na teritoriji Srbije. Takođe želimo da napomenemo da su dana 04.10.2020 pokušali da ugase i dve patriotske grupe.

Napominjemo da ma koliko naloga gasili ili koliko stranica nam uništili mi ćemo da nastavimo da radimo jer ISTINA JE JEDNA, A ISTINA NEMA ALTERNATIVU

GDE IDE JEDAN, IDEMO SVI!

Umreti od smrti

Lokalni nivo širenja korone-uprkos uticaju medija osetite upalu grla (npr), odete kod lekara koji je deo sistema. Neko dobije i upalu pluća ali nema testova. Pošalju vas kući u izolaciju na 14 dana, vi i dalje pod strahom zovete prijatelje i "širite" virus.

Opet se vraćamo na globalni nivo, koji putem zastrašivanja svakako pojačava simptome kod ljudi.

Arena je bila PRAZNA, a na Konovom " sajmištu" nikad više od 200 ljudi-sendvičara ili nadničara.

Pred Batutom gužve usred jula i zatvorenih granica za testiranje, kilometarske gužve, a gde će, a ako su sa nekim simptomima odakle im snage da stoje po 3-4 sata u redu za test koji će dobiti kroz 10 dana, i koji se ustanovljava nekakvim prosekom???? Opet se očekuje novo vanredno stanje!!??

Narod u Srbiji, ako bude ćutao, onda zemlja i treba da propadne.

Otvoreno se sumnja da režim drogira narod preko aditiva u hlebu i preko vode .

Kome je prodata Navip Plantaža u Leskovcu?

Kome je prodato oko 200 hektara plodne zemlje na kojoj je godinama postojala Navip Plantaža još uvek je tajna, sem da se, kako je rekao nedavno gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, radi o "privredniku iz Beograda".

Po leskovačkoj obično dobro upućenoj čaršiji već se uveliko licitira imenima a naši dobro obavešteni izvori navode da je ova kupovina pripremana za kompaniju "Milenijum tim" koja ima razgranate poslove u različitim oblastima.

Nije poznato za koliko novca je prodato ovih 200 hektra.

Prema saznanjima JUGpressa, 600 preostalih hektara državne zemlje na kojoj se nalazila Navip Plantaža biće dato u zakup novom vlasniku.

Prodaja imovine Preduzeća ''Navip AD Beograd'' u stečaju na teritoriji grada Leskovca bila je procenjena na oko 145 miliona dinara.

Javno nadmetanje je bilo 30 septembra.

Imovina ''Navipa'' u Leskovcu, podeljena je u dve celine. Prva obuhvata poljoprivredno zemljište sa objektima u Vinarcu, Milanovu i Donjem Stopanju, a druga porodični stambeni objekat u Priboju i prodavnice u Leskovcu.

Dobro upućeni kažu da su objekti ruinirani.

Procenjena pojedinačna vrednost prve je oko 135 miliona dinara ali je tada najavljeno da će kupcima biti ponuđena po početnoj ceni od 67,7 miliona. Druga celina vredi nešto više od deset miliona dinara a pripremano je da javno nadmetanje počne od pet miliona.

Grdaonačelnik Leskovca je najavio, zbog prodaje dela Navip Plantaže, ulaganja lokalne samouprave u putnu infrastrukturu na lokaciji buduće investicije odnosno u selima Vinarce, Gornje i Donje Stopanje.

Praktično, za potrebe privatne kompanije koja je kupila 200 hektara zemljišta, a očekuje da iznajmi još 600, i koja će da ubire profit od toga , uređivaće se putevi od novca svojih građana, iz budžeta grada.

Naravno, reći će neko, zaposliće ljude.

Da li iko očekuje da će tim ljudima koje zaposle, i koji će raditi na stvaranju profita za vlasnike, plata biti mnogo veća od minimalca?

Skandalozna najava kupovine turskih dronova bombardera!

U jeku rata između Azerbejdžana i Jermenije oko Nagorno-Karabaha u kojima ulogu ima i Turska smatramo da je krajnje neumesno javno se dogovarati o kupovini vojne tehnike od Turaka. Pogotovo je degutantno pričati i javno se hvaliti nabavkama bespilotnih bombardera koji upravo u ovom momentu seju smrt među Jermenima u Nagorno-Karabahu.

Smatramo da se na ovaj način Vučićev režim otvoreno svrstava na stranu Azerbejdžana i Turske, a što je potpuno u neskladu sa voljom građana Srbije koji su ili protivnici bilo kakvog mešanja ili podržavaju Jermene. Nažalost, ali i ova Vučićeva akcija je povezana sa sporazumom iz Vašingtona i obavezama koje je tamo preuzeo i sada na ovaj način sebi kupuje politički mir dalje ugrožavajući nacionalni interes.

Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta

Otpor zločincima

Sin generala Todorova, ratnog komandanta čuvene 63. padobranske brigade, kriminalac sa nadimkom Peka Kartel ubio je bivšeg žandarma ZBOG ŠAMARA

Predrag Todorov (27), zvani Peka Kartel, čiji je otac brigadni general Ilija Todorov, sumnjiči se da je usmrtio iz pištolja Sašu Mihajlovića (36), a posle zločina je pobegao.

Pravi, zaštićeni supermen, kao i vladajuca elita.

Vidi se da je intelektualac :) Na drugog tatu se i bacio verovatno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane