Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

U očekivanju predsedničkih izbora

Neka Bog spasi Ameriku

Svakog dana redakcija Magazina Tabloid dobija elktronskom poštom na desetine poruka od izbornog štaba aktuelnog predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa. Podržali smo gospodina Trampa i na prošlim izborima, kada je pobedio protivkandidata Hilari Klinton. Građani Sjedinjenih Država su na nogama. U ratnom su stanju. Samo da posle izbora Sjedinjene američke države ne postani Razjedinjene države Amerike. To bi, bez sumnje, uzdrmalo ljudksi rod.

Milica Grabež

Plivač Milorad Čavić, rođen 1984. godine u Kaliforniji, državljanin i Amerike i Srbije, nastupao je na svetskim prvenstvima i olimpjadama pod zastavom Srbije. Osvojio je skoro sve titule najboljeg u Evropi i na svetu.

Na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu u martu 2008, Čavić je osvojio zlatnu medalju u disciplini 50 m delfin stilom, oborivši dva puta u dva dana evropski rekord. Evropska plivačka federacija je Čavića diskvalifikovala sa daljeg takmičenja u Ajndhovenu, uključujući i trku na 100 m delfinom u kojoj je bio apsolutni favorit, zato što je prilikom primanja medalje nosio majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Upitan šta bi voleo još da ostvari, Čavić je izjavio da bi voleo da dođe vreme da njegove dve zemlje (SAD-e i Srbija) ne budu više najomraženije na svetu!

Pre Čavićevog istupa na proglašenju za pobednika i majice sa natpisom Kosovo je Srbija, mesec dana ranije, američki predsednik Džordž Buš (Mlađi) potpisao je ukaz kojim SAD-e priznaju Kosovo kao nezavisnu državu.

Srbija i Sjedinjene države bili su savezenici u oba svetska rata, a Kraljevina Srbija je 1903. godine dala kredit ovoj državi od tri miliona dinara (dinar je bio konvertibilan) za izgradnju pruge Union Pacifik.

Danas je Srbija na crnoj listi američke spoljne politike.

Kada je kao protivkandidat senatorki gospođi Hilari Klinton nastupao na prošlim izborima (i pobedio), biznismen Donald Tramp je najavio da će učiniti sve da se njegova zemlja vrati hriščanskim vrednostima, da će učiniti sve napore da se ona vrati svojim unutrašnjim problemima i razračuna sa sistemskom korupcijom i omogući svakom građaninu da može da ostvari američki san. Obećao je da će male države, kojima su SAD-e namutnule diktatorske režime, omogućiti da se i njihovi građani osećaju slobodno, i da sarađuju sa njegovom zemljom.

I, dao Bog, Tramp je pobedio na izborima.

Demokratske vlasti SAD-a povele su oružani rat protiv Srbije sa NATO alijansom, bez saglasnosti Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Okupriale su Srbiju, a potom je administracija Bila Klintona oborila režim Slobodana Miloševića.

Okupatori su na Kosovu oteli svu srpsku imovinu, počev od tadašnje državne sekretarke Medlin Olbrajt, genrerala Vesli Klarka i čelnika administracije koji su Srbiju proglasile kao genocidnu. U Prištini su Klintonu podigli spomenik u prirodnoj velični, a čelnici administracije Baraka Huseina Obame dobili su nazive ulica (tadašnji potpredsednik Džozef Bajden), autoput je dobio ime po njegovom sinu Bo Bajdenu koji je umro od narkotika...

U Srbiji su demokratske vlasti opljačkale Duvansku industiju u Nišu i Vranju, smederevsku Železaru... sve što je bilo od kapitalne vrednosti. Potom su nas prepustili na milost i nemilost nemačkoj kancelarki Merkel, koja nas je u crno zavila.

Stejt Department je gledao na Srbiju, kao svoju ulovinu, pa je tako osmišljen plan da se u Srbiji dovede zločinačka vlada, koja će nemilosrdno razoriti Srbiju i priznati Kosovo. Promoter te politike bio je diplomata Metju Palmer, koga je nametnuti vladar Aleksandar Vučić platio kešom dva miliona i mesečnom apanažom, kojoj se pouzdano ne može ući u trag.

Predsednik Donald Tramp se suočio u svojoj zemlji sa zastrašujućim otporom duboke države, koja je imala planove rušenja civilizacije i smanjenje populacije na jednu milijardu stanovnika.

Predsednik Tramp je uspeo da zaustavi te organizovane napade kartela, vlasnika najjačih kompanija, koje su želele da zavladaju svetom, kao da druge države na svetu nemaju nuklearno oružje, koje mogu da upotrebe, ako budu napadnute, uključujući i ekonomske ratove koje Sjedinjene države često koriste u ostvarivanju svojih ciljeva.

Predsednik Tramp nije poveo nijedan rat! Ostvario je veliku zaposlenost, vratio samopouzdanje građanima, povratio američke kompanije da ulažu u svojoj zemlji, a ne u Kini, da plaćaju poreze svojoj državi. Posebno je pripadnicima oružanih snaga povećao plate i omogućio im da rešavaju popunjenost redova Armije beneficijama onima koji u njoj služe.

Duboka država, predvođena Bil Gejtsom, Džordžom Sorošom, gej populacijom, demokratskim guvernerima i korporacijama, preko svojih medija, od kojih Jevrejski lobi drži glavne listove i te-ve stanice i društvene mreže, satanizovao je Trampa i njegovu politiku.

U bitku protiv Trampa uveden je i virus korona, sa ciljem da zastraši sve građane sveta, a Gejtsova fondacija Svetska zdravstevna organizacija započela je treći svetski rat protiv svih građana na planeti. Od te bolesti su zarazile i predsednika Trampa.

Kao protivkandidata, Trampu su na megdan izveli vremešnog Džozefa Bajdena. Ovaj dementni starac zabrinjava glasače demokratske stranke i duboke države. On je ozbiljno bolestan, dezorjentisan je. Tako je na poslednjem nastupu u intervjuu kandidata za predsednike, Bajden optužio Trampa da sarađuje sa Severnom Korejom i njenim predsednikom Adolfom Hitlerom. Na promotivnom nastupu izjavio je da se nada da će biti izabran za senatora, a na drugom predizbornom skupu predstavio se kao supruga sentaora Bajdena, koja želi da podrži svog muža!

Medijski mrak koji se nadvio na Sjedinjenim Državama ukazuje da duboka država ne smatra da joj je uopšte potreban uračunljiv predsednik. Oni će vladati umesto njega.

Protiv predsednika Trampa se digla i kuka i motika. Da li to Amerikanci sve više liče na Srbe? A u ovoj zemlji živi oko 750 hiljada Srba, koji su naseljeni u državama koje mogu odlučiti pobednika.

Pozivamo Srbe u Sjedinjenim Država da podrže izbor predsednika Trampa za drugi mandat.

Zbog sebe, sveta, budućnosti civilizacije, zbog Srbije...

Duboka država i građani SAD-a su na ratnoj nozi, naoružani, spremni da ginu za svoje ideale.

Predsednik Tramp za sada ima kao saveznika Vrhovni sud, sa većinom sudija, koji neće dozvoliti njegovo nasilno uklanajanje, a oružane snage i bezbednosna zajednica se spremaju da po svaku cenu spreče građanski rat i podelu zemlje.

Mnogi u svetu bi želeli da se to desi, ali bi to ostavilo tragične posledice po budućnost sveta.

Neka Bog čuva Sjedinjene Države. I predsednika Trampa. Žao nam je što moramo podržati čoveka, koji neće moći spasiti Srbiju. Neka spasi ljudski rod.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane