Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zarobljavanje slobode

Milovan Brkić

Sukob civilizacija kao mogućnost i izvjesnost, pitanje je kojim se na stranicama Magazina Tabloid, bavio jedan od najslavnijih jugoslovenskih disidenata i nezaobilazni suorganizator, strateg i ideolog studentske pobune 1968. godine u Beogradu Goranko Đapić, razmatrajući prošlost, sadašnjost i budućnost islamskih ekspanzija prema Evropi, otvarajući i pitanje daljeg opstanka hrišćanske kulture i nasleđa na Starom kontinentu.

Ovaj tihi dobri čovek, koji se upokojio za vreme ovogodišnje pošasti zvana Corona virus, predvideo je sve događaje, deset godina ranije nego što su počeli da se ostvaruju.

Posle njegovog prvog teksta pod nazivom Kuda nas modni kreatori vode, posetio me je kolega iz inostranstva. Interesovao se o Goranku, koji je izgubio posao i radio kao noćni čuvar, a spavao je i hranio se u našoj redakciji.

Pružio sam mu neophodna obaveštenja, a kolega je želeo da mu šaljem sve njegove tekstove i da ga ne sputavam da piše ono što misli. Opezno sam mu pomenuo strah od američkih Jevreja i njihovih kompanija, nevladinih organizacija. "Samo neka piše'', poručio mi je.

Ta Đapićeva pisanja izazvala su živo zanimanje obaveštajne zajednice, jer je Goranko najavljivao događaje, koje drugi nisu videli, ali se ''nešto iza brda valjalo''.

''Vremena dolaze i prolaze, ali, pažljivijim pogledom na, naizgled neuhvatljive veze čitavih epoha, nepogrešivo donose sliku o zakonitostima nestanka čitavih civilizacija. Ovde posebno, sliku dolazećeg nestanka one nasleđene grčko-rimsko-kršćanske, popularno nazvane: europska civilizacija...''

Taj je proces uveliko odmakao i, mada izgleda nezamislivo, on je onaj stoljećima ranije planirani anonimni globalini: Holokaust!

Ovaj put žrtve nisu oni iz "izabranog naroda", nego stotine onih koji odlaze i koji će otići iz svoje europske prapostojbine. Oni nisu samo pojedinci, narodi, grupe, kršćani... Ne, žrtva je sama europska civilizacija, biološki temelj sveukupnosti mukotrpno stvarane kroz 3.000 godina.'' pisao je Goranko, najavljujući Dan velikog iščeznuća.

''Mnogo upozoravajućih zbivanja, suptilno izazvanih kriza, ali i dekadentnih rekvijema, nevinih zabava, provoda i slatkog propadanja, naizgled jednog normalnog, malograđanskog i samozadovoljnog života, sve govori o dolazećem danu velikog iščeznuća!

Kao u zenitu propasti najviših civilizacija u prošlosti, tako i danas, neke naizgled periferne, antipolitičke i subkulturne ljudske djelatnosti, ispisuju potonju volju sunovraćene današnjice.

To samrtno pismo danas ispisuje između ostalog i takozvana modna industrija, ali i sve što se oko nje dešava...'' - tvrdio je Đapić u tekstu od pre više od deceniju.

Goranko je najavljivao ''trećesvetizaciju EUrope''. Kada su izbeglice iz muslimanskih država pohrlile ka Evropi, njih nekoliko miliona, bio sam zamoljen da prenosim njegovo mišljenje, jer njega razgovori sa tim sojem ljudi nisu zanimali.

I poče trećesvetizacija Evrope. Navališe Kinezi sa istoka. Nezaustavljivo.

''Izabranici'', kako je Đapić krstio američke Jevreje (Rodšildove, Rokfelere, Soroša ...) su napali i Sjedinjene Države. Smetaju im beli ljudi. Žele da trećesvetiziraju najjaču državu na svetu!

Američki predsednik Tramp je izabran najavljujući da će Amerikancima vratiti američki san i vratiti Ameriku hrišćanskim vrednostima. Goranko je tvrdio da je gotov. Nije to dočekao.

Slika koja pokazuje raspored glasova u SAD-u govori da je Tramp pobedio u državama u kojima su belci većina, a izgubio gde su nastanjeni crnci, latinoamerikanci... I pokrali su izbore, zabranivši medijima da to objavljuju. I Bajdenovu izjavu da je krađa glasova bila prvoklasna, nijedan medij ne objavljuje, a Tviter i Youtube skidaju svaki tvit koji prenosi njegovu izjavu.

Sloboda govora je ovih dana umrla u zemlji slobode i demokratije.

Nema više čemu da se nada bela rasa. Pretvoriće nas sve u goje. Kinezima manipulišu kao sa gojama, a oni su civilizacija stara više od 5.000 godina.

Da li je u SAD-u zauvek zarobljena sloboda?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane