Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Braća Vučić, Ana Brnabić i članovi kartela čekaju na hapšenje

Strah od bukagija

Prvog dana nakon glasanja u SAD-u počeo je veliki transport ratnih zločinaca, miljenika američke administracije, avionom za Hag, u međunarodni zatvor u kojem će im suditi zbog ratnih zločina. Njihovu sabraću u Beogradu očekuje duži put, ka federalnim zatvorima u državama Amerike. Nigde nisu mogli uteći, niko ih neće. Kao i za Tačijem, ni za Vučićem niko neće pustiti suzu. Navire pitanje - a gde su ovi banditi sklonili opljačkane pare

Milovan Brkić

Bivši oficiri Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Hašim Tači, Kadri Veselji i Redžep Seljimi, optuženi za zločine protiv čovečnosti na Kosovu i u Albaniji, smešteni su u pritvor suda za zločine OVK u Sheveningenu (Ševeningen), saopštio je taj sud.

Tači (51), Veselji (53) i Seljimi (49) avionom iz Prištine doleteli su u Holandiju pošto su obavešteni da je sudija za prethodni postupak potvrdio optužnicu protiv njih.

U saopštenju suda piše da su oni bili "uhapšeni".

Optužnicom protiv Tačija, Veseljija i Seljimija obuhvaćen je i Jakup Krasnići, koji je dan ranije uhapšen u Prištini i prebačen u Hag, piše u saopštenju.

Oni su, kao pripadnici Dreničke grupe OVK, u 10 tačaka optuženi za ubistva, nasilni nestanak osoba, progon i mučenje.

Ta krivična dela kvalifikovana su kao zločini protiv čovečnosti i ratni zločini.

Sud je saopštio da su zločini iz optužnice počinjeni od marta 1998. do septembra 1999. na Kosovu i u Albaniji.

Kao ratni zločini, u optužnici su navedeni "nezakonito ili proizvoljno hapšenje i lišavanje slobode, surovo postupanje, mučenje i ubistva", a kao zločini protiv čovečnosti "zatvaranje, drugi nehumani postupci, mučenje, ubistvo, prisilni nestanci lica i progoni".

"Na nekoliko lokacija širom Kosova, kao i u Kukešu i Cahanu u severnoj Albaniji, pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) izvršili su krivična dela iz optužnice nad stotinama civila i lica koji nisu učestvovala u neprijateljstvima", piše u saopštenju suda.

Sud navodi da su "žrtve bile lica za koja se podozrevalo da ne podržavaju OVK i kasnije privremenu vladu Kosova".

To su bili: "Srbi, Romi i Aškalije; katolici; civili za koje se verovalo da sarađuju sa srpskim vlastima ili da komuniciraju sa Srbima; Albanci koji su podržavali Demokratski savez Kosova ili bili povezani sa tom strankom, kao i sa drugim strankama za koje se smatralo da su protiv OVK".

Vest o hapšenju Hašima Tačija, kao maljem je udarila njegovog pobratima i poslovnog prijatelja Aleksandra Vučića. On je lepo poslovao sa Tačijem i mnogim drugim zločincima na Kosmetu. Južnu srpsku pokrajinu prodao je Tačiju za 200 miliona evra, a dogovor je pao u Parizu. Tači je pošteno platio, a Vučić ''nije imao novca da mu vrati'', pa su prebili dug preko projekta Beograd na vodi.

Euleks je dobio nekoliko koverata sa imenma ratnih zločinaca koje treba da uhapsi, privede do aerodroma, a potom da im pretrese stanove, kuće, poslovne i stranačke prostorije.

Žrtve čekaju na spektakulartno hapšenje Ramuša Haradinaja.

Tri godine sam nagoveštavao ovakav rasplet. Mnogi su mi se smejali, optuživali me da lupetam, da su to sve američki ljudi. Pominjali su mi seksualne veze Hašima Tačija sa tadašnjom državnom sekretarkom Medlin Olbrajt, prijateljstvo sa Klintonovima, sa generalom Vesli Klarkom, sa Džo Bajdenom...

Koliko sam mogao odvraćao sam sve te sumnjivce od takvog zaključivanja, navodio sam slučaj gospođe Biljane Plavšić. Ona je bila velika jaranica pomenute gospođe Medlin Olbrajt, ali je osuđena u Hagu kao zločinac, u svojoj 80. godini života. Pa sam pominjao ambasadora BiH u Vašingtonu Muhameda Šaćirbeja koji nije izlazio iz zagrljaja gospođe Olbrajt. A osuđen je na zatvorsku kaznu.

Kada je Ramuš Haradinaj pozvan u Hag, srpski predsednik se sav ozaren, obratio javnosti 20. jula 2019. godine

„Vratiće se kao heroj". Predsednik Srbije kaže da je u potpunosti siguran da Haradinaj neće provesti mnogo vremena u Hagu.

„Naša su predviđanja da će otići sledeće nedelje u Hag i da će ga odmah pustiti, posle 48 sati, da će se vratiti kao veliki heroj albanskog življa na Kosovu i njegova popularnost će se udvostručiti, a popularnost njegovih protivnika padati.

Čak i ako bi pokušali da pronađu nekog drugog, mandat koji nije po volji Ramuša Haradinaja neće biti moguć", smatra Vučić.

Srpski predsednik kaže da će posledica ove situacije biti dodatna homogenizacija kosovskih Albanaca.

„Glavni cilj je da se formira većina bez Srpske liste - koristiće se predstavnici našeg naroda za obračun sa Srpskom listom.

Biće to veliko albansko unutrašnje ujedinjenje, kao i ujedinjavanje sa Tiranom", smatra Vučić.

Balkanska oluja oduvaće sve balkanske tiranine. Odoše zločinci iz OVK-a, vlast se promenila u Crnoj Gori, na redu je Srbija i njena mafija koju predvode braća Vučići, a ljulja se, iz temelja, Edi Rama.

Aleksnadra Vučić je na najmanje tri optužnice u Sjedinjenim Državama. Više od 500 srpskih državljana u arhivama su američkih istražnih organa i Euleksa.

Ali...

Kao da nije razumeo poruke o potrebi da se preda, da podignutih ruku sa svojim kartelom ode pred sud, ili da se pokaje pred građanima, Vučić sa svojim bratom Andrejom, premijerkom Anom Brnabić, njenim bratom Igorom, sa braćom Sinišom i Predragom Malim, ide dalje.

Braća Vučić i vođe kartela su izolovani. Nisu ni svesni kako će vrlo brzo krenuti put Jajinaca a završiti u Gvantanamu.

Nikom nije teže nego onom koji je pod poternicom! Njega svi love, najradije prijatelji i saradnici. ''Nije ništa lično, to je samo posao'' - govore mafijaši kada izdaju Kuma.

Pre pet dana dobio sam na redakcijsku e-mail adresu poruku, poslatu sa adrese u kojoj je ime i prezime kojim sam se, sa svog privatnog mejla, potpisivao u komunikaciji sa prijeteljem.

''Poštovani,

Obaveštavamo Vas da pripadnici BIA Vladimir Vučković (Zaplanjski Hemingvej), Dušan Ćirković (Magarinjo) i Bojan Dimić (Ispušeni Inzagi) u stranim bankama poseduju tajne račune sa novcem iz domaćih državnih fondova, koji koriste u privatne svrhe. Novac treba vratiti u domaće finansijske tokove. Zbog ovakvih debila Srbiji preti krah. Ukupna količina novca koju je BIA iznela iz zemlje i koji se nalazi na privatnim računima iznosi 50 milijardi eura. Uglavnom je stečen u poslovima sa drogom, oružjem i u burazerskoj privatizaciji.

Pozdrav od zabrinutih građana Srbije''

Zaključio sam da me pošiljaoci dobro poznaju, da me službeno prate.

Osim imena Bojana Dimića, koji je pominjan u više tekstova u Magazinu Tabloid, u serijalu o kriminalu u tajnoj policiji, drugu dvojicu ne poznajem, niti sam čuo za njih.

Bojan Dimić je iz Prištine, kosovski je kadar i zaštitnik kosovskog kartela.

Znam da tajna policija (BIA) osniva kompanije, preko kojih posluje, da uveća prihode.

Onda sam se setio da je 7. marta 2019. održana proslava Dan BIA. Na Banjicu je stigao i On.

''Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je povodom Dana državnosti Srbije odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima. Sretenjskim ordenom odlikovani su pojedinci, institucije ili udruženja u oblasti kulture, privrede, nauke, diplomatije, medicine, sporta.

Svečanosti u Predsedništvu Srbije prisustvovali su ministri Ivica Dačić, Nebojša Stefanović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin, Vladan Vukosavljević, direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, kao i premijer Bugarske Bojko Borisov, koji je među laureatima.

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da su pred državom i društvom veliki izazovi, a da su centralne vrednosti kojima se rukovodimo- sloboda, mir, ravnopravnost i ljubav prema Srbiji.

Za uzorno i časno izvršavanje dužnosti i obavljanje zadataka iz oblasti bezbednosti, ordenom zasluga za odbranu i bezbednost drugog stepena, odlikovana je Prva uprava Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Odlikovanje je primio Bojan Dimić, načelnik Prve uprave.

Ništa nije logično u Vučićevom ponašanju, pa ni odluka da odlikuje jednu od mnoštva uprava u bezbednosno informativnoj agenciji!

Ko je ta uprava. Prva uprava je zadužena za kontraobaveštajnu zaštitu države. Njoj je pridodata i služba koja se bavi praćenjem tokova organizovanog kriminala. Nekada su ove dve službe bile odvojene, a zbog ''zasluga'' načelnika Dimića, stavljene su pod njegovu šapu, a pod njegovu kapu su, kao što nas obaveštavaju, sada računi od preko 50 milijardi evra, koje on čuva na inostranim računima, kao svoj privatni novac i novac kompanija koje su osnovali.

Nije, dakle, slučajno, Vučić napravio presedan, pa umesto BIA, odlikovao upravu koja čuva njegovo blago. I ko zna još čije.

Kakva je Vučić luda! Sam ih je stavio pod lupu.

Da li se pomenuta trojka odmetnula, pa hoće da zbriše, ili je zbrisala, sa Vučićevim novcem.

I to baš sada, kada narednih nedelja braća Vučić očekuju da ih odvedu.

Hašim Tači i svi ''junaci'' OVK-a su rekli da idu u Hag da brane slobodu koju su doneli Kosovu.

Šta će reči Vučić. Vodite me u Hag, da budem blagajnik mojoj sabraći.

Takvih hulja, kao što je Vučić i članovi njegovog kartela nema na planeti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane