Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (198)

Tajna služba u ministarstvu pravde

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Evropski parlament je održao zasedanje 4. novembra koje je bilo posvećeno Srbiji i odgovoru na pitanje da li je u ovoj zemlji moguće uvesti demokratiju.

Vlada Srbije, koju je imenovao srpski diktator Aleksandar Vučić izazvala je veliku zabrinutost poslanika Evropskog parlamenta, jer je, očigledno, Evropska komisija spremna da još zažmuri na tiraniju u Srbiji, na gušenje osnovnih ljudskih prava, na sistemsku korupciju, kriminal, na kartele koji u Srbiji još nekažnjeno deluju. A sve sa ciljem da Aleksandar Vučić ostvari cilj koji je sebi zacrtala nemačka kancelarka Angela Merkel, koja je, poslujući sa Vučićem i balkanskim diktatorima, postala i sama predmet žestokih istraga njenog poslovanja.

Vučićev izbor Ivice Dačića za predsednika Narodne skupštine, koga Vučić namerava da pusti da vrši dužnost predsednika Srbije, dok se on bude lečio od svojih bolesti i tako izbegao da potpiše priznanje otcepljene ''Republike Kosovo'', prozreli su i na istoku i zapadu i u Evropskoj uniji.

Podsećamo, Evropska komisija je najtežim rečima ocenila stanje ljudskih prava u Srbiji, u pravosuđu, u medijima, posebno ističući sistemsku korupciju protiv koje se, kao i organizovanih kriminalnih grupa, u Srbiji ne vodi nikakva akcija.

Zato je i izbor Maje Popović, pravnika po struci, koja na funkciju ministarke pravde dolazi sa pozicije bivšeg šefa kabineta i savetnice direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića, ukazao na Vučićevu odlučnost da kontroliše sve eventualne postupke oko izručenja optuženih, koje zahtevaju Sjedinjene američke države, koje imaju potpisan Ugovor o saradnji i izručenju optuženih koji su u ovim državama optuženi za teška krivična dela.

Ekstradicioni postupak protiv 11. lica koji su u Srbiji uhapšeni po zahtevu Ministarstva pravde Srbije, usporen je pritiscima izvršne vlasti, a svojim kartelima Vučić je poručio da je za ministra pravde izabrao ženu, koja ima snage da odbije, svojim potpisom, izručenja.

Maja Popović, jedno je od novih imena i jedna od ukupno 11 žena u novoj vladi Ane Brnabić i na mestu ministarke pravde zameniće Nelu Kuburović, a “Blic”, kako je navedeno, eksluzivno objavljuje njenu fotografiju i profesionalnu biografiju.

''Popović je završila Pravni fakultet u Beogradu, školovala se i usavršavala u inostranstvu, radila u advokaturi, a u svojoj 26 godini bila je i sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu i to najmlađi ikada izabran u našoj zemlji (ova laž je u skladu sa Vučićevim viđenjem, - prvi u svetu, nikad dotada u Srbiji...).

Tokom službe u BIA, radila je u Upravi za međunarodnu saradnju, Upravi za ljudske resurse, sistemsko pravne, imovinske i stambene poslove, da bi potom bila i šef kabineta direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Maja Popović je osnovno obrazovanje stekla u Beogradu, a srednju školu završila u Španiji u statusu đaka generacije (opet čudo od deteta) - na englekom koledžu “Baleares international school” gde se nastava održavala na španskom i engleskom jeziku.

Pravni fakultet u Beogradu upisla je 1989. godine i isti završava u roku u svojoj 21. godini. Te godine je bila najmlađi svršeni student na Pravnom fakultetu u Beogradu (opet čudo od devojke). Posle položenog pravosudnog, znanje usavršava na Pravnom fakultetu u Novom Sadu (šta je Pravni u Beogradu za novosadski... ha... ha... ha)sa prosečnom ocenom 9.80 gde stiče stručno zvanje diplomirani pravnik master

Radno iskustvo stiče u Advokatskoj kancelariji Vesne Kušić, ( ljubi je majka), nakon čega radi kao sudijski pripravnik i sudijski saradnik u Okružnom sudu u Beogradu. U svojoj 26. godini izabrana je za sudiju Prvog opštinskog suda u Beogradu kao najmlađi sudija ikada izabran u našoj zemlji. Postupala je kao istražni sudija i kao predsednik veća u građanskom odeljenju.

Od januara 2.000. godine, pa narednih 12 godina, radila je kao advokat u sopstvenoj advokatskoj kancelariji, gde je zastupala pravna i fizička lica u svim materijama pred redovnim i trgovinskim sudovima, u krivičnim, trgovinskim, građanskim i vanparničnim predmetima. Zastupala je okrivljene u predmetima visokotehnološkog kriminala, kao i u predmetima pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu za organizovani kriminal.

Od 2012. do 2014. zaposlena je u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć kao pomoćnik direktora za nemedicinske poslove. Potom se zapošljava u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA).

Tokom službe u Agenciji raspoređena je u upravi za međunarodnu saradnju. Nakon toga obavljala je poslove u Upravi za ljudske resurse, sistemsko pravne, imovinske i stambene poslove, i na mestu načelnika odeljenja za sistemsko pravne, normativne, imovinsko pravne i stambene odnose.

Potom postaje šef kabineta direktora Bezbednosno-informativne agencije. Karijeru u BIA nastavlja na mestu specijalnog savetnika direktora Bezbednosno-informativne agencije.

Maja Popović tečno govori engleski, španski, italijanski i francuski jezik. Udata je i majka je dvoje malelotne dece.

Maja Popović, novoimenovana ministarka pravde, koja potiče iz ugledne pravničke porodice, iza sebe ima briljantnu, ali i krajnje neobičnu biografiju, a kako saznaje portal Nova.rs iz dobro obaveštenih pravosudnih krugova, njen dolazak na čelo ovog ministarstva nije preterano iznenadio struku, imajući u vidu njeno poznanstvo s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koje datira još iz fakultetskih dana. Takođe, nova ministarka je u braku sa sudijom Apelacionog suda Rastkom Popovićem, koji se dobro poznaje s Vučićem, kako s fakulteta, tako i preko svog nekadašnjeg šefa - predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića, za čije ime se, navodi ovaj portal, navodno vezuju brojne kontroverze u vezi sa “državnim “ slučajevima.

Kako saznaje portal Nova S Popovićeva je 1989. godine upisala Pravni fakultet u Beogradu, koji je završila u roku, i radi se o koleginici predsednika Srbije Vučića.

Buduća ministarka pravde, koju u pravosudnim krugovima prati glas da ima poprilično neobičnu biografiju, na ovo mesto dolazi sa pozicije šefa kabineta i savetnice direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića, a gotovo svi članovi njene porodice rade u pravosuđu Srbije.

Na toj funkciji nije se zadržala preterano, već je prešla u advokaturu, a preko mesta zamenice direktora Hitne pomoći za nemedicinske poslove, stigla je u BIA kao šefica kabineta najpre Aleksandra Đorđevića, a potom i Bratislava Gašića.

Ova frizirana biografija gospođe Maje Popović je očišćena od svih podataka koji bi je predstavili kao nedostojnom i nepodobnom za funkciju minuistra pravde.

Gospođa Maja Popović, prema informacijamao do kojih je službenim putem došao Magazin Tabloid, ona nikada nije radila kao sudija Prvog opštinsklog suda u Beogradu!

Nije bila ni odličan student Pravnog fakulteta u Beogradu, niti je taj fakultet završila u 21. godini života. To nije bilo ni moguće.

Nakon što se njen ispisnik Aleksandar Vučić busao u prsa da je u rekordnom roku zavšio ovaj fakultet, sa najvećom prosečnom ocenom, uvidom na sajt ovog fakulteta utvrđeno je da je on studirao skoro šest godina, a prosečna ocena je bila manja od 8! Danas, kada je utvrđeno koliko je godina Vučić studirao kao ''đak generacije'', sa sajta fakulteta skinut je spisak studenta, kada je, po godinama, svaki student upisao studije, a koje je godine završio.

Na zvaničan zahtev da dobije informacije od javnog značaja o studijama gospođe Popović, nismo dobili zvaničnu potvrdu, ali su nam nezvanično potvrdili da je studije okončala kao i Vučić - za šest godina.

Nakon polaganja pravosudnog ispita, preselila se u advokatsku kancelaiju svoje majke Vesne Kušić, koja je bila dugogodišnji sudija Okružnog suda u Beogradu.

Maja Kušić je do 2012. godine kao advokat pokazala sklonost ka kriminalu i ugovaranju presuda, jer je njen sadašnji suprug Rastko Popović bio sudija Višeg suda u Beogradu, u odeljenju za organizovani mkriminal!

Da bi izbegla sudski progon, ona se zapošljava u Službu hitne pomo-

ći, uz pomoć tadašnjeg advokata Aleksandra Đorđevića, čija je tada bivša supruga Vera Stojiljković bila direktorka Hitne. Ona je za v.d. direktora Instituta Torlak postavljena februara 2013. godine, kao specijalista fizikalne medicine! Nekompetentan stručnjak, koja je imala velike afere u Službi Hitne pomoći, dolazi u Institut za virusologiju, kao specijalista fizikalne medicine! Ona je i danas na tom mestu.

U to vreme njen, već bivši suprug, advokat Aleksandar Đorđević, postaje direktor bezbednosno informativne agencije. On 2014. u Bezbednosnu informativnu agneciju preuzima i Maju Popović, bez neophodnih provera, kroz koje moraju da prođu svi službenici.

Magazin Tabloid je duže od tri godine iz broja u broj pisao u rasulu u ovoj tajnoj službi.

Tako je u broju 361 (https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=361&cl=08), u tekstu kojim je opisivan kriminal u tajnoj službi na Banjici, pomenuta i gospođa Maja Popović

''Družina Ivana i Rade opservira sve, pa i Đorinu šeficu kabineta Maju Popović, koja je svoje mesto zaslužila preko svog muža i njihovih pederskih žurki. I šefica kabineta ima svog „miljenika” - načelnika Centra BIA u Beogradu Parezanovića koji je u odličnim odnosima sa penzionerima BIA.

Maja pokušava da ga postavi za načelnika operative, i smeni Jovu Drobnjakovića, koji je... prošle godine službenim kolima Rade Selaković (načelnice za logistiku) pogazio jednu službenicu Ministarstva spoljnih poslova Srbije, koja je otkrila pljačku od pola miliona dolara, kojom je finansiran boravak Vučićevog sina Danila u Čikagu. Maja je radila kao pravnik u Hitnoj pomoći Beograda, zajedno sa bivšom Đorinom nevenčanom ženom dr Vesnom Stoiljković, koja je postavljen za direktora Instituta za virusologiju Torlak''.

Sa mesta šefa kabineta direktora tajne sližbe, gospođa Popović je imala uvid u skoro sve tajne ove Agencije. Na njen sto su dolazile informacije i izveštaji o praćenju građana i stranih diplomata, oni sa dozvolom suda, kao i one bez dozvole suda. Imala je uvid i u lična dosijea većine rukovodilaca BIA, koji su, takođe praćeni. Izveštaji o njenom praćenju nisu dostavljani direktoru Đorđeviću, koje je pravio načelnik tehničke službe Zoran Stanić, zvani ZIS.

Kako je moguće da lice, koje je nakon smene Đorđevića, bavila se stambenim problemima u Agenciji, postane ministar pravde.

Poznato je da je u to vreme BIA aktivno pratila i prisluškivala, bez naloga, veliki broj sudija i javnih tužilaca, a ona je sve to iznela iz Agencije, kao ličnu dokumentaciju.

Bratsilav Gašić je za šefa svog kabineta doveo dugogodišnjeg operativca Igora Kecojevića, koji je i danas njegov šef kabineta.

Da bi pravosuđe još više stavio pod svoju šapu, jer Evropska komisija intenzivno radi na planu oslobađanja pravosuđa od kriminalne bande koja njime hara, Vučić je, maloumnu Nelu Kuburović, koja se u međuvremenu udala za Vladimira Kisća, rođenog brata dr Darije Kisić Tepavčević, koja je danas ministarka za rad, socijalna i boračka pitanja, zamenio Majom Popović.

Kuma gospođe Popović i njenog supruga Rastka Popovića je sudija Vrhovnog kasacionog suda Jasmina Vasović, takođe drugarica sa studija Aleksandra Vučića. Ona je u 47. godini života izabrana za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, a špekulisalo se da je bila i u bliskim, prisnim odnosima sa Vučićem. Možda je to i sam Vučić širio te priče, ali je Jasmina, upamćena kao besprizorni sudija, napredovala.

Kao član Visokog saveta sudstva, Maja želi da progura na mesto predsednika Vrhovnog kasacionog suda svoju kumu Jasminu.

Njen suprug Rastko je u Apelacionom sudu u Beogradu na mestu predsednika odeljenja za ratne zločine. On i predsedava većem za ratne zločine, koje odlučuje po žalbama. A ova činjenica je važna, jer je gospodin Popović kao sudija odeljenja za ratne zločine u Višem sudu u Beogradu, oslobodio policijske oficire optužene za pomaganje u ubistvu braće Bitići, koji su pogubljeni za vreme NATO-o agresije na Srbiju.

Američki kongres doneo je rezoluciju kojom se od predsednika traži da od Srbije ultimativno traži da se ovoj državi izruče ubice i naredbodavci ubistva braće Bitići. Među osumnjičenima je i Goran Radosavljević Guri, tadašnji komadant te policijske službe, koji je u vrhu SNS-a.

Jednom mesečno službenica američke ambasade u Beogradu ......... šalje izveštaj Stejt departmentu o stanju predmeta u slučaju braće Bitići. Ako Viši sud u Beogradu donese rešenje o ekstradciji optuženih, tu je Rastko Popović da poništava ta rešenja ili da barem, odugovlači postupak. Vučić, kada su kriminale kombinacije, ništa ne prepušta slučaju.

Da bi držao pravosuđe pod svojom šapom, srpski diktator je odlučio da svoju ljubljenu drugaricu Jasminu Vasović postavi za v.d. predsednika Vrhovnog kasacionog suda, jer ona predsedava po funkciji Visokim savetom sudstva, a član saveta je i ministarka pravde, kao i predsednik skupštinskog odora za pravosuđe. A to je, poznatgo je, poslanik Vladimir Đukanović zvani Đuka Bizon, protuva koji je ogrezao u kriminalu i učestvovao je i fizički u pljačkanju kase Lutrije Srbije.

Sa ovom trojkom u Viskom savetu sudstva i Državnom veću tužilaca, pravosuđe će biti pod šapom Aleksandra Vučića i njegove mafije.

Dnevnik Srpski Telegraf poveo je kampanju protiv predsednika Višeg suda u Beogradu, sudije Aleksandra Stepanovića, koji je takođe sudija Vrhovnog kasacionog suda, a generacija je sa fakulteta Vučića, Popovića, Jasmine Vasović i Maje Popović, da ga sklone kao kandidata za predsenika Vrhovnog kasacionog suda.

Izbor gospođe Pavlović opisan je u izveštajima mnogih ambasada i misija u Beogradu, kao dokaz da je nemoguća reforma paravosuđa dok je Vučić na vlasti.

Krevetna drugarica diktatora

Jasmina Vasović rođena je 1. avgusta 1969. godine u Čačku.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1995. godine. Pravosudni ispit je položila 27. juna 2000. godine( nakon pet godina rada u pravosuđu)

Pripravnički staž obavila je u periodu od 18. maja 1998. godine do 26. juna 2000. godine u Prvom opštinskom sudu u Beogradu. U periodu od 27. juna 2000. do 9. januara 2002. godine radila je kao sudijski pomoćnik u istom sudu. Za sudiju Prvog opštinskog suda u Beogradu izabrana je 27. decembra 2001. godine, gde je do juna 2002. godine bila raspoređena u Odeljenje istrage, a od juna 2002. godine do jula 2003. godine u Građansko odeljenje. U periodu od 2003. godine do 2009. godine bila je raspoređena da postupa u Krivičnom odeljenju Prvog opštinskog suda u Beogradu. Dana 16. decembra 2009. godine izabrana je za sudiju Višeg suda u Beogradu, gde je raspoređena u Odeljenje istrage, a od decembra 2011. godine u Krivično odeljenje istog suda. Za sudiju Apelacionog suda u Beogradu izabrana je 22. oktobra 2013. godine, gde je bila raspoređena u Krivično odeljenje, dok je od januara 2015. godine postupala i u predmetima Posebnog odeljenja za organizovani kriminal.

Predstavnik je Republike Srbije u Evropskoj pravosudnoj mreži, član je Programskog saveta Pravosudne akademije, mentor, predavač i trener na Pravosudnoj akademiji. Učesnik je brojnih seminara iz oblasti pravosuđa u zemlji i inostranstvu, bila je član radne grupe i autor je predgovora za Zakon za suđenje u razumnom roku, autor je više radova objavljenih u pravosudnim biltenima.

Na funkciji sudije Vrhovnog kasacionog suda je od 8. novembra 2018. godine.

Postupa u krivičnoj materiji.

Ministarkin suprug

Rastko Popović je rođen 27. januara 1969. godine u Beogradu

Obrazovanje i kvalifikacije:

Pravosudni ispit položio 29. maja 1996. godine;

Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 9. februara 1994. godine.

Radno iskustvo

- od avgusta 2018. godine, sudija Apelacionog u Beogradu:

od januara 2020 godine sudija Krivičnog odeljenja i predsednik i sudija Odeljenja za ratne zločine, te član Redakcijskog odbora Biltena Apelacionog suda u Beogradu,

od januara 2019. godine sudija Krivičnog odeljenja i Odeljenja za ratne zločine Apelacionog suda u Beogradu,

od avgusta 2018. godine sudija Krivičnog odeljenja;

- od januara 2010. godine, sudija Višeg suda u Beogradu:

od januara do jula 2018. godine sudija Posebnog odeljenja za organizovani kriminal;

od januara 2014. do decembra 2017. godine predsednik i sudija Posebnog odeljenja za organizovani kriminal

od maja 2012. godine sudija Posebnog odeljenja za organizovani kriminal;

od februara 2010. godine sudija Odeljenja za ratne zločine;

od januara 2010. godine predsednik i sudija Prvostepenog krivičnog odeljenja;

- od marta 2005. godine sudija Okružnog suda u Beogradu;

- od maja 1998. godine, sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu;

- od juna 1996. godine sudijski pomoćnik u Prvom opštinskom sudu u Beogradu;

- od maja 1994. godine pripravnik u Prvom opštinskom sudu u Beogradu.

Sertifikati

- Sertifikat o posedovanju posebnih znanja iz oblasti prava deteta i prestupništva mladih

Ostale aktivnosti u oblasti pravosuđa

- učesnik velikog broja seminara i skupova u oblasti pravosuđa;

- bio član Komisije za izmenu i dopunu Krivičnog zakonika;

- bio član Komisije za ocenu i vrednovanje kandidata u izvoru tužioca za ratne zločine i

- bio član Komisije za vrednovanje rada i rezultata rada sudija osnovnih sudova.

Strani jezici

- Engleski i francuski jezik

Ko je sudija Rastko Popović

Suprug nove ministrake pravde u pravosudnim krugovima važi za dobrog, temeljnog i strogog sudiju krivičara, koja iza sebe ima skoro tri decenije radnog iskustva. Prvih deset godina proveo je u nekadašnjem Prvom opštinskom sudu, da bi potom bio izabran za sudiju Okružnog suda. Nakon što je "preživeo" čuveni reizbor iz 2009. godine postavljen je za sudiju Višeg suda u Beogradu, odakle je ubrzo prešao u njegovo Posebno odeljenje za ratne zločine, gde je sudio u medijski poznatom slučaju ubistva trojice braće Bitići u Petrovom Selu, 1999. godine.

Sudija Popović je dvaput izrekao oslobađajuće presude srpskim policajcima Sretenu Popoviću i Milošu Stojanoviću koji su bili optuženi za pomaganje u ovom ratnom zločinu, i to zbog nedostatka dokaza.

Sredinom 2012. godine, okvirno u isto vreme kada je nakon ponovljenog suđenja izrekao oslobađajuću presudu u slučaju Bitići, ali i kada je SNS došla na vlast, sudija Popović "napušta" ratne zločine i prelazi u Posebno odeljenje za organizovani kriminal. Posle godinu i po dana, tačnije s početka 2014., odlukom predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića postaje predsednik tog odeljenja, ili bliže rečeno Specijlanog suda. Interesantno je da je na funkciji predsednika "Specijale" nasledio sudiju Vladimira Vučinića, koji je svoju zakonsku odluku da Miroslavu Miškoviću kom je sudio vrati pasoš, platio time da je na kraju napustio sudstvo zbog stalnih pritisaka.

Ime njegovog naslednika to jest sudije Popovića pominjalo se u vezi sa slučajem Branka Lazarevića, bivšeg šefa kabineta Ivice Dačića, kom se sudilo zbog odavanja službene tajne članovima grupe Darka Šarića. Sudija Popović je tokom prvog prvostepenog suđenja bio član veća sudija u ovom postupku, a kojim je predsedavao sudija Danko Laušević, ali krajnji epilog nije sačekao jer je prešao u Apelaciju. Spočitavalo mu se što kao predsednik Specijale koji je zadužen za raspodelu predmeta, ovaj slučaj nije dodeli sudiji koji je u radu imao dva postupka protiv Šarićeve grupe, već sudiji Lauševiću koji je već jednom sudio i oslobodio Dačićeve saradnike, u poznatoj aferi "Kofer".

Iz suda su tada tvrdili da predmete dodeljuje softver na osnovu toga koji je sudija "na redu", odnosno da predmet nije dodeljen Lauševiću s predumišljajem. Takođe, sudija Popović je bio u veću koje je sudilo bivšem ministru privrede Predragu Bubalu zbog malverzacija sa Lukom Beograd, kao i sudijama Branislavu Blažiću iz Beograda i Goranu Krstiću iz Zaječara koji su bili optuženi za trgovinu uticajem.

Ima sudije Popovića pominjalo se i u trenutku kada je u aprilu 2015. trebalo da otpočne suđenje optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, jer su pojedini mediji upravo njega označavli kao sudiju kome je dodeljen taj predmet. Optuženim šefovima DB međutim, sudi i dalje, u ponovljenom postupku sudija Snežana Jovanović.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane