Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

EKSKLUZIVNO: Noćna mora nacionalne sigurnosti napuštenog laptopa Hantera Bajdena koji sadrži brojeve telefona za Clintonove, policajce Tajne službe i većinu iz Obaminog kabineta, kao i njegove zavisnosti od seksa i droge - sve osigurano lozinkom Hunter02

Očeva slika i prilika

Caroline Graham iz Los Angelesa i Ian Gallagher iz Londona,

za poštu u nedelju 31. oktobra 2020, ažurirano 2. novembra 2020.

Biznismen i samopriznati zavisnik odneli su laptop u zabeleženu IT prodavnicu u Delaveru 2019. godine. Razmera i osetljivost njegovog sadržaja - lako dostupnom hakeru - danas se otkrivaju tek prvi put. Uključeni lični broj mobilnog telefona i brojevi Džoa Bajdena i bivšeg predsednika Bila Klintona i supruge Hilari. Takođe su to bili lični dokumenti, uključujući Hanterov pasoš, vozačku dozvolu, socijalno osiguranje i kreditne kartice. Laptop je takođe pokazao da je potrošio 21.000 američkih dolara na jednoj veb stranici „live cam". Nađeni su i njegovi „selfiji" u seksualnom činu

Priredio potpukovnik Goran Mitrović

Sin čoveka koji su mnogi očekivali da će biti sledeći američki predsednik napustio je laptop koji je sadržavao riznicu vrlo tajnog materijala, uključujući privatne e-adrese i brojeve mobilnih telefona njegovog oca, može da otkrije The Mail on Sundai.

U zapanjujućem zastoju, Hanter Bajden je odlučio da zaštiti svoj MacBook Pro računar - pretrpan onim što je sinoć IT stručnjak opisao kao „noćnu moru nacionalne bezbednosti" i „klasični materijal za ucene" - jednom, jednostavnom lozinkom: Hunter02.

Izuzetno je to što je 50-godišnji biznismen i samopriznati narkoman odneo mašinu u zabludnu IT prodavnicu u Delaveru u aprilu 2019. da bi je popravio - ali se nikada nije vratio po nju. Njujork post je prošlog meseca otkrio njegovo postojanje, ali zapanjujuća razmera i osetljivost njegovog sadržaja - lako dostupnog hakeru sa malo veštine - danas se otkrivaju tek prvi put.

Materijal, od kojih nijedan nije šifrovan ili zaštićen nečim tako osnovnim kao dvofaktorska autentifikacija, uključuje:

Lični broj mobilnog telefona Joea Bajdena i tri privatne adrese e-pošte, kao i imena njegovih agenata tajne službe;

Brojevi mobilnih telefona za bivšeg predsednika Bila Klintona, njegovu suprugu Hillari i gotovo svakog člana kabineta bivšeg predsednika Baraka Obame;

Baza podataka o kontaktima za 1.500 ljudi, uključujući glumicu Gvineth Paltrov, pevača Coldplai Chrisa Martina, bivšeg predsedničkog kandidata John Kerri-a i bivšeg šefa FBI-a Louis Freeh-a;

Lični dokumenti, uključujući Hanterov pasoš, vozačku dozvolu, karticu socijalnog osiguranja, kreditne kartice i bankovne izvode;

Detalji o Hanterovim problemima sa drogom i seksom, uključujući 21.000 dolara potrošenih na jednoj veb stranici „live cam" i „selfiejima" o njegovom seksualnom dejstvu i pušenju kreka i kokaina;

Iako je Hanter optužen da koristi svoje porodično ime za pomoć u poslovima sa ukrajinskim i kineskim firmama, na prenosnom računaru nema ničega što bi Joea Bajdena umešalo u bilo kakva nedela.

Jedan imejl koji se odnosi na propali kineski dogovor odnosi se na uplatu od deset odsto „Velikom frajeru", za koju neki smatraju da je predsednička nada. Međutim, gospodin Bajden je insistirao: „Nikad u životu nisam uzeo ni centa ni od jednog stranog izvora."

Sinoć je IT stručnjak Chris Greani rekao da "zapanjujući" laptop nije šifrovan. "To je provala/obijanje podataka i opasno je da ovakva vrsta materijala pluta/dostupna slobodno", rekao je bivši komandir policije, koji je uzastopne britanske sekretare za inostrane poslove savetovao o bezbednosti laptopa.

„Za nekoga istaknutog postoji ne samo rizik od velike reputacijske štete, već i rizik od ucene ako materijal padne u pogrešne ruke."

Tviter-ov šef je iskritikovan zbog cenzure priče

Činom „politički motivisane cenzure" Tviter je namerno sprečio korisnike da dele vezu do novinskog članka na naslovnoj strani o privatnom životu Hantera Bajdena i njegovim kontroverznim poslovnim vezama sa Ukrajinom.

Uključila je i tvrdnju da je ugovorio sastanak svog oca Džoa i ukrajinske energetske kompanije u čijem je odboru Hanter služio. Obojica muškaraca porekli su bilo kakvu neprimerenost, ali obično bi optužba takve vrste koja uključuje kandidata za predsjednika SAD-a postavila dnevni red vesti.

Ali s obzirom na to da Facebook takođe nameće ograničenja do „nezavisne verifikacije" od strane „proveravača činjenica", članak koji je objavila New York Post propao je.

U onom što je postalo čudan slučaj priče koja nestaje, republikanci su tvrdili da je suzbijena kako bi se izbeglo pomaganje u predizbornoj kampanji predsednika Trampa.

Ispitivajući izvršnog direktora Tvittera Džek Dorsija tokom virtuelnog saslušanja u Senatu prošle nedelje, senator iz Teksasa Ted Kruz pitao je: „Ko vas je dođavola izabrao i zadužio za ono što mediji smeju da izveštavaju i šta američki narod sme da čuje?"

Gospodin Dorsi se izvinio zbog akcije Tvittera i rekao da je njegovo postupanje prema priči New York Posta „neprihvatljivo". Republikanci već dugo optužuju šefove tehnoloških kompanija za dvostruke standarde za uređivanje, brisanje ili proveru činjenica g. Trampa, dok istovremeno omogućavaju da štetan govor mržnje ostane na njihovim uslugama.

Ali bes zbog priče o Hanteru Bajdenu nije ograničen samo na Desnicu. Prošlonedeljni istraživački levičarski novinar Glenn Greenwald podneo je ostavku u Intercept-u, veb stranici sa vestima koju je on osnovao, nakon što je tvrdio da je prećutao članak koji kritikuje Džoa Bajdena.

„Urednici Intercepta, kršeći moje ugovorno pravo na uređivačku slobodu, cenzurisali su članak koji sam napisao ove nedelje, odbijajući da ga objavim ukoliko ne uklonim sve odeljke koji kritikuju demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena, kandidata kojeg žestoko podržavaju svi urednici Intercepta iz Njujorka koji su uključeni u ovaj napor u suzbijanju, napisao je.

Otkrića se pojavljuju samo 48 sati pre nego što Amerikanci donese presudu na kraju raskalašene predizborne kampanje. Oni će poslati udarne talase kroz predizborni tim gospodina Bajdena, koji očajnički želi da izbegne skandale u poslednjem trenutku koji bi mogli nagristi njegovo vođstvo od osam bodova na biralištima.

Donald Tramp optužio je glavnu američku štampu i gigante društvenih medija da ignorišu - pa čak i sahranjuju - aferu sa laptopom Hanter. Tvrdi da liberalna, prodemokratska elita 'štiti' svog rivala. Hanter-ov laptop sadrži 11 gigabajta materijala i pokriva period od kada je gospodin Bajden bio potpredsednik pod Obamom do kada ga je Hanter bacio u Mac Store u Wilmingtonu.

Mali izbor njegovog sadržaja u štampu je procurio advokat Trampa, Rudi Giuliani, što je izazvalo neutemeljene tvrdnje da je Rusija možda izmislila materijal da bi skrenula s puta pohod gospodina Bajdena na Belu kuću.

Drugi su sugerisali da su laptop i njegov sadržaj podvala koju Kina nastavlja da bi oslabila gospodina Bajdena.

Ipak, ni Hanter ni njegov otac nisu sumnjali da je laptop ostavljen u prodavnici u Delavareu, kao ni autentičnost materijala iz njega koji se do sada pojavljivao u medijima.

Čini se da dokazi koje je The Mail video u nedelju potvrđuju da je Hanter ostavio laptop u radnji i da ga je FBI kasnije podigao. Sinoć su advokati Hantera odbili da komentarišu.

Predstavnici g. Bajdena nisu odgovorili na ponovljene zahteve za komentarom. Forenzički sajber stručnjak angažovan da analizira materijal preuzet sa laptopa kaže da je on autentičan. „Radim to već 20 godina i nema ničega što bi nagoveštavalo da je laptop ili njegov sadržaj na bilo koji način ometan ili menjan", rekao je stručnjak koji je sarađivao sa američkim agencijama za sprovođenje zakona. 'Nema znakova da se dodaju podaci. U mom umu nema sumnje da je ovo prava stvar.'

FBI, koji je prošlog decembra posedovao kopiju računarskog čvrstog diska, odbio je da potvrdi ili porekne da li je sprovodio istragu. Međutim, Toni Bobulinski, jedan od Hanterovih bivših poslovnih partnera, tvrdi da su ga agenti FBI u Vašingtonu razgovarali 23. oktobra i tokom tog sastanka predao zapise mobilnih telefona koji se podudaraju sa materijalom na laptopu.

Sinoć je izvor upoznat sa sadržajem MacBook Pro-a rekao: „Obim ličnih i finansijskih podataka ukazuje na to da je Hanter već godinama potencijalna ucena. „Izgleda gotovo nezamislivo da je Hanter Bajden, sin čoveka koji će verovatno postati naš sledeći predsednik, bio toliko naivan i nepromišljen da nije imao osnovno šifrovanje ili čak dvostepenu lozinku za zaštitu tako visoko osetljivog materijala."

Podaci koji se čuvaju na prenosnom računaru uključuju imena i brojeve mobilnih telefona koje je osoblje u kancelariji gospodina Bajdena u Beloj kući poslalo Hanteru u junu 2015. godine, nekoliko dana nakon sahrane Hanterovog brata Boa, koji je umro od raka mozga u starosti 46 godina.

Pored Klintonovih, postoje i brojke za dve najmoćnije američke političke vođe - Nensi Pelosi, predsednicu Predstavničkog doma i lidera republikanskog senata Mitch McConnell-a.

Raniji imejl iz novembra 2011. navodi imena i brojeve mobilnih telefona za detalje tajne službe g. Bajdena dok je bio potpredsednik. Izvor je rekao: „Sve je ovo flagrantno narušavanje bezbednosti. „Da je neprijateljska država ili pojedinac uspeo da provali Hanterov računar - a to ne bi bilo teško s obzirom na nedostatak zaštite na njemu - lako bi saznali ko je čuvao potpredsednika i potencijalno mogli da ugroze porodicu pripadnici tih članova tajne službe. ' Posle bratove smrti, Hanter - dok je još bio oženjen, ali odvojen od prve supruge Kathleen - imao je vezu sa Beau-ovom udovicom Hallie. Laptop sadrži mnoštvo tekstualnih poruka između sebe, kao i e-poštu između Hantera i Kathleen kako je njihova veza pukla i što je započela žestoka bitka za razvod.

U jednoj besnoj belešci Kathleen, Hanter kaže: „Da li sam ikad propustio plaćanje školarine ili hipoteku, predstavu ili igru ili bilo šta što je ikad bilo važno ... Da li znate šta sam učinio da to omogućim. 'Imate li predstavu o stepenu degradacije?'

Hantera već dugo smatraju crnom ovcom porodice Bajden sa svojim problemima sa alkoholom, drogom i seksom koji vode naslove u Americi - iako je njegov otac odano stajao uz njega.

Nakon što je Hanter javno priznao svoju bitku sa alkoholom i drogom u aprilu 2019. - istog meseca u kome je posetio Mac Store - gospodin Bajden je rekao: „Bo je bio moja duša. Hanter je moje srce. '

Čak je i prošle nedelje čovek sa velikom naporom da postane 46. američki predsednik opisao je svog sina kao „najpametnijeg momka kojeg znam". Dvojbeno je da li njegovi rukovodioci kampanje ili pristalice dele to mišljenje.

Laptop Hantera Bajdena razotkriva svet izopačenosti zbog kojeg je meta ucena: potrošio je 21.000 dolara na porno „veb cam" veb lokaciju i 11.400 dolara u striptiz klubu u jednoj noći

Caroline Graham

iz Los Angelesa za Mail On Sunday

Hanter Bajden postao je toliko zavisan od ilegalnih seksualnih uzbuđenja da je jednom potrošio 11.400 američkih dolara na jednu noć razvrata u striptiz klubu u Njujorku i izdvojio više od 21.000 američkih dolara za jednu odraslu porno veb stranicu za „live cam". Razmere spuštanja sina Džoa Bajdena u močvaru droge, pića i ljigavosti - ostavljajući ga otvorenim za moguće pokušaje ucene - otkrivene su u stotinama dokumenata i fotografija na njegovom napuštenom laptopu.

Pedesetogodišnjak je potrošio bogatstvo na pratnju i nagomilavao velike hotelske račune, često plaćajući više soba u jednoj noći. Elektronske fotografije prikazuju ga kako očigledno puši kokain iz lule i učestvuje u seksualnim odnosima sa neidentifikovanim ženama. Iako su Hanterovi demoni dobro zabeleženi - ne samo tokom razvoda od prve supruge Kathleen, koja je u sudskim dokumentima tvrdila da su njegovi interesi „droga, alkohol, prostitutke, striptiz klubovi i pokloni za žene sa kojima ima seksualne odnose" - skala njegove nepromišljenost je zapanjujuća.

Nakon što je njegov otac 2009. godine postao potpredsednik, Hanter je zatražio od Službe bezbednosti da prestane da raspoređuje agente koji će ga pratiti. Nevoljno se složio - odluka koja je sinu političara dala više slobode da se prepusti svojim porocima.

Izvor upoznat sa sadržajem prenosnog računara, uključujući bankovne izvode i priznanice sa kreditnih kartica, rekao je: „Hanterova potrošnja na porno sajtovima je zapanjujuća. U jednom trenutku veb lokacija je odbila njegovu kreditnu karticu jer je maksimalizovana. 'Za istu noć naplaćuje se više hotelskih soba. Troši hiljade na pratnju.

Nije tajna da Hanter ima problema sa zavisnošću, ali sadržaj prenosnog računara i očigledan nedostatak sigurnosti oko Hantera ili njegovog računara moraju da izazovu sumnju.

„Očigledno je bio veoma ranjiv na potencijalni pokušaj ucene spoljnih sila koje bi mogle pokušati da utiču na njegovog oca." U intervjuu prošle godine, Hanter je otvoreno opširno opisao svoj udar u sumorni svet droge i ljigavosti.

'Svi imaju traume. U svakoj porodici postoji zavisnost ', rekao je za časopis The Nev Iorker. 'Bio sam u tom mraku. Bio sam u tom tunelu - to je tunel koji se nikad ne završava. '

Taj tunel je zauzeo Hustler Club u Njujorku, gde je u jednoj noći u septembru 2018. potrošio 8.800 funti, i porno veb stranicu Streamray od koje je za samo šest meseci kupio petocifreni zbir usluga.

Datoteke Bajdena sadrže detalje o prijavljivanju i lozinke za brojne seks lokacije i višestruke isplate ženama čija imena vode do veb stranica za pratnju. Jedna poruka sa Jasminove veb stranice za odrasle pokazuje da je Hanter-ov pokušaj kupovine kredita „odbijen zbog nedovoljnih sredstava na kreditnoj kartici".

Imejlovi otkrivaju očajničke molbe da Hanter zatraži pomoć porodice. U e-pošti njegove prve žene Kathleen kaže se: 'Rekli ste mi da ako ponovo počnete da pijete, to će vas ubiti. Osećam se kao da me mučite. '

Moleći ga da se vrati na odvikavanje, njegova sestra Ashley piše: „Ti si Bajden. Zapamti to. Ne radimo ovako. ''

Hanterova opsesija seksualnim slikama je jasna. Pored selfija snimljenih sa neidentifikovanim ženama i video snimka na kojem je on seksualno povezan, na laptopu su se nalazile i bizarne slike njegovog ulja golog tela dok je ležao na krevetu.

Kada je trezan, Hanter izgleda izmučen štetom koju njegovo ponašanje nanosi.

„Krivica je odgovarajuća emocija kada smo nekome učinili zlo (uključujući i sebe)", napisao je na jednom dokumentu koji se nalazi u slabo zaštićenom računaru. „Krivica koja se ne priznaje postaje sramota. A sramota postaje ili narcizam, i zavisnost, i bol, i prazan život. ' Izvor je rekao: „Kad vidite sadržaj, slika koja vam ostaje, je problematičan čovek koji očajnički pokušava da održi porodični imidž u javnosti, ali koji se raspada iza kulisa. „Ima pritisak da ispuni Bajdenovo ime, ali privatno zaranja u ovaj mračni svet. Bio je glineni golub za svakoga ko bi mogao da ga uceni. '

Ideja Hantera Bajdena za 'zaista ozbiljnu tragičnu dramsku komediju'

Laptop sadrži brojne holivudske scenarije 'terena' koje je izradio Hanter Bajden. Izvor je rekao: 'Oduvek je sanjao o tome da napravi priču o svom životu.'

Čita se:

Misterija za sebe:

(Zaista ozbiljno tragična dramska komedija).

U roku od osam godina: Moj otac je izabran za potpredsednika Sjedinjenih Država. Izgubio sam ŠsicĆ ceo posao. Pronalazim novi način poslovanja i većinu svojih prihoda zamenjujem. Ponavljam se posle 7 godina trezvenosti. Vraćam se na rehabilitaciju. Tajna služba me prati. Tu su i slike, ulje na platnu, golog Hantera raširenog preko neopremljenog kreveta i slike tetovaže na leđima koja izgleda da pokazuje dugačke, crne tragove ogrebotina koji mu se protežu od ramena do pojasa.

Izvor je dodao: „U njegovom umu on je renesansni čovek. Piše poeziju i želi da o njemu napravi film. Ali, kao i kod većine stvari, ovo su samo snovi. Stvarnost je da je Hanter odgovornost za svog oca. Ako Joe pobedi, jedan od prvih zadataka biće smišljanje kako da se Hanter sačuva od nevolja u naredne četiri godine. '

Neuredan čovek ostavio je svoj laptop u nediskretnoj prodavnici računara u tržnom centru u Delaveru - i više se nije vratio Neuredan i neobrijan, čovek je naleteo na neopisivu prodavnicu računara u tržnom centru u Delaveru. Ušavši u Mac Shop noseći tri računara oštećena vodom, prišao je vlasniku John Paul MacIsaac-u, koji je kasnije tvrdio da mušterija oseća miris alkohola u dahu. Gospodin MacIsaac je uspeo da popravi dve mašine, ali treća se nije mogla popraviti. Tada je kupac dao svoje ime: Hanter Bajden.

Naizgled bezazlen susret 12. aprila 2019. godine, sada je postao globalna vest koja je preko Silikonske doline stigla do Bele kuće i naseljena živopisnim likovima. Pored vlasnika albino prodavnice, tu je i lični advokat Donalda Trampa, Rudi Giuliani, krupni rvač pretvoren u oficira američke mornarice, štreberski tehnološki čarobnjak i sam predsednik.

Gospodin MacIsaac, 44, popunio je obrazac na jednoj stranici sa Hanterovim imenom, adresom i podacima o mobilnom telefonu - koji su svi verifikovani - i račun za 85 dolara koji treba da stigne po završetku posla.

Rekao je svom kupcu da će trebati kopirati sadržaj MacBook-a na spoljni čvrsti disk da bi ih oporavio, a postupak će trajati nekoliko dana. Čovek je otišao - ali se više nije vratio. Prema američkom zakonu, kada je prošlo 90 dana, neprikupljeni laptop legalno je postao vlasništvo g. MacIsaaca. Odlučio je da pogleda oporavljeni materijal na laptopu - koji je sada u rukama FBI-a u okviru istrage u kojoj je gospodin MacIsaac materijalni svedok - i kaže da mu je jeza prošla niz kičmu.

Danas objavljena pošta u nedelju prvi put otkriva deo tog materijala - otkrivajući kako se sin čoveka koji je dobio nameru da bude sledeći američki predsednik ostavio širom otvoren za ucene. Gospodin MacIsaac se plaši posledica. 'Imam sve dokumentovano. Sve sam sačuvao. Ali radnja je gotova. 'Neću moći da održavam svoje poslovanje ... previše ljudi je besno.' Na kraju je alarmirao FBI koji je prikupio laptop 9. decembra 2019. Agent je ostavio „priznanicu za imovinu" i sudski poziv Velike porote kojim je g. MacIsaac-u naloženo da svedoči o njenom sadržaju.

U ovom trenutku priča postaje mutnija. Gospodin MacIsaac počeo je slati e-pošte raznim senatorima o onome što je pronašao. Nakon što nije dobio odgovor, kontaktirao je g. Giulianija koji ga je kontaktirao sa njegovim advokatom Robertom Costellom. 14. oktobra, New York Post je objavio priču na naslovnoj strani sa naslovom: BAJDEN TAJNI IMEJLOVI.

Izmedju njih su objavili nekoliko imejlova koji se odnose na Hanterovo poslovanje u Ukrajini i navodne veze sa njegovim ocem. Džo i Hanter Bajden porekli su bilo kakvu neprimerenost. Čudno je da je priča u američkim medijima imala malo poteza. Još čudnije, Tviter je blokirao račun New York Posta, dok su Facebook i Google cenzurisali svako pominjanje članka. Pod pritiskom su popustili.

Čak i kada je Toni Bobulinski, bivši vojnik američke mornarice i bivši šampion u rvanju, koji je bio Hanterov poslovni partner, nastavio da podržava Trampa Fox News da bi potvrdio da ima e-poštu kojom se verifikuju oni na laptopu, priča je uglavnom ignorisana.

U međuvremenu, stručnjak za sajber bezbednost, kojeg je angažovao slobodni novinar, odvezao se do kuće gospodina Costella 19. oktobra kako bi kopirao čvrsti disk. Zatim je proveo „stotine sati" proveravajući informacije i uveravajući se da podaci nisu ometani.

Konačno, dok je g. Trump gnjavio odsustvo medijskog izveštavanja o Bajdenovim dosijeima, materijal je ponuđen The Mail on Sunday i MailOnline.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane