Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Parada smrti

Milovan Brkić

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej preminuo je u Vojno-medicinskom centru Karaburma usled komplikacija od Kovid19. Vernicima Srpske pravoslavne crkve upućujemo saučešće.

Ovu vest prvi je, pre SPC ili lekara, saopštio nelegitimni predsednik Srbije na svom Instagram profilu(!).

Dan ranije njegova bivša supruga Ksenija se lijući suze oprostila od patrijarha, žaleći za njegovom smrću. Ona je znala dan ranije da on nije živ. Ali, u ovoj zemlji niko nije mrtav, ako to šizofreni kriminalac ne potvrdi.

Znali smo da Vučić ne zna za čast i sramotu ali ovom medijskom zloupotrebom smrti probio je granice koje su prosečnom čoveku nepojmljive.

Čovek koji je čitavu karijeru izgradio na zloupotrebama smrti, počev od ratova devedesetih pa do ubistva Olivera Ivanovića, juče se potpuno ogolio.

Sada je i najnaivnijima jasno sa kakvim zlikovcem imamo posla. Krajnje je vreme da ga se rešimo.

Od kada je, kao prvi potpredsednik Vlade Srbije zajašio narod, ovaj šizofreni peder je, barem sto puta umirao i njegovu smrt je najavljivala Velika propaganda laži.

Potpisnik ovih redova je 17 puta optuživan da poziva na ubistvo Aleksandra Vučića. Da traži njegovu i smrt njegove porodice. Velika propaganda laži, podržana novinarskim udruženjima UNS i NUNS i ''nezavsinim medijima'' osuđivala me je zbog tih, inače neizrečenih pretnji, traženo je moje hapšenje. Vučić bi, snuždeno, poručivao da se on od mene ne plaši, ali, zabrinut je za decu!

Posle svake parade o svojoj izglednoj smrti, Vučić bi, preko seiza, poručivao Nataši Krivokapić, višem javnom tužiocu, da sačeka, da se ne zaleće sa optužnicom i zatvorom, koji su tražili i njegovi ministri.

Njemu je bila važna parada smrti.

Teško je pobrojati koliko ljudi je u zatvoru provelo po nekoliko meseci i u njima umrlo, pod optužbom da su rečima, preko društevnih mreža, pokušali da ga ubiju!

Pred očima diplomatskog kora, srpski diktator je pravio parade o sopstvenoj smrti, o atentatima koji se na njega spremaju, Informer je najavljivao i tačan datum kada će ovog šizofrenika ''opasni strelac i plaćenik staviti na nišan''.

Pouzdano znam da su većina diplomata u depešama opisvali Vučiča kao manijaka, samoubilačkog raspoloženja...

Sramoćenje ubijenih i njihove porodice Vučiću je pričinjavalo neviđeno zadovojstvo.

Porodica iz Lučana koja je u fabričkoj eksploziji izgubila sina, pa tužila direktora koji je pod Vučićevom zaštitom, izložena je poniženju. Zaposleni u fabrici, koji su takođe bili ranjavani, napadaju majku ubijenog ispred sudnice, braneći direktora.

Te slike dovode Vučića u ekstazu.

Nakon što je organizovao ubistvo Olivera Ivanovića, doveo je njegovu udovicu u Beograd, da ga veliča. "Dovedite tu kučku da vidim kako se jebe"! Tajno je snimao njene orgije i puštao je snimke da vide kakav je Oliver bio čovek, kada je oženio ovu ženturaču!

Otišao je na sahranu mitropolita Amfilohija, u nameri da bude govornik. A o njemu je Velika propaganda laži skoro dan uoči smrti, po Vučićevom nalogu, pisala najgore uvrede.

Smrt je najčešća reč koju upotrebljava šizofreni srpski diktator. Umesto svoje, on najradije voli tuđe smrti, da se njima zabavlja i druge zabavlja.

Po njegovom nalogu na više od 200 grafita ispisano je po najviđenijm mestima u gradu - Milovan Brkić će proći kao Čuruvija, Milovan Brkić je gotov, Milovan Brkić je strani agent.

Najava moje smrti je bila, izgleda, legitimna. Niko se od nezavsinih novinara i udruženja nije pobunio. Ni opozicija nije rekla reč. Kako da se bune, kada smrt zabavlja Vučića.

U strahu su velike oči. Kao poslednja fukara Vučić menja konačišta, uplašen da ga ne ulove. U sve sumnja. Ali, nastavlja da uništava sve oko sebe.

Najbližim saradnicima diktator izdaje preporuke da ovog, ili onog, treba smaći! A onih koji bi to za njegov račun učinili, sve je manje.

Kada bude objavljeno da je Vučić zaista smaknut, građane to neće zanimati, uvereni da je to opet njegova šala. Bolesna mašta može svašta.

Ipak, sve je izvesnije da će srpskog diktatora odvesti sa lisicama na rukama u nepoznatom pravcu. Ko će tada paradirati njegovim padom!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane