Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Vučića jure svetske službe kao opasnog mafijaša, ali sa njim pregovaraju evropski komesari

Loš momak - dobar momak za dogovor

Hašim Tači je, odmah po podizanju optužnice protiv njega, stražarno sproveden u Hag, u pritvor, zbog ratnog zločina. On je bio pregovarač sa pobratimom Aleksandrom Vučićem o kupovini Kosova, parama narko kartela. I Vučić je pod najtežim optužnicama, vođa je narkokartela čijim šefovima pruža i utočište. On je izolovan. Hoće li međunarodne institucije prekinuti svaki kontakt sa ovom zlim čovekom, opasnim kriminalcem i omogućiti Srbiji da je u međunarodnim poslovima zastupaju oni koje građani izaberu na slobodnim izborima

Milovan Brkić

Svakog dana srpski diktator se pojavjuje na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom i u štampanim medijima koju čini njegova Velika propaganda laži.

Srpskom diktatoru su za petama obaveštajno bebedonosne službe iz Sjedinjenih Država, Rusije, tu je i Euleks, kriminalističke službe Nemačke, Austrije... (O tome u ovom broju ekskluzivno piše Predrag Popović)

Istrage ovih službi pokazuju da je Aleksandar Vučić umešan u najcrnje kriminalne poslove širom sveta - u trgovinu narkoticima, oružjem, migrantima, akciznom robom, u pranju novca, saradnji sa teroristima.

Priteran u mišju rupu zbog Interpolovih poternica, koje su za njim raspisane po nalogu američkih federalnih sudova, Vučić sa svojim bratom Andrejom i kartelom pokušava da razbije državu, da građainima otme poslednji zalogaj, jer je opustošio budžet, rasprodao resurse, javna preduzeća, prezadužio napaćenu zemlju kojoj je pokušao da reciklira istoriju, veru, kulturu.

Ipak, i ako ne može da napusti zemlju, zbog poternica, on se šepuri ojađenom Srbijom.

Samoinicijativno ''uvodi u posed'' samoproglašenu Republiku Kosovo, poklanja srpsku imovinu, potraživanja, a istovremeno ovom šizofrenom mafijašu zabranjuju da uđe na teritoriju Južne srpske pokrajine. Njemu to ne smeta.

Kako je, onda, moguće da se briselski komesari, pored izveštaja Evropske komisije koji vlasti u Srbiji opisuju najgorim rečima, kao pregovarači sa Vučićem, optuženim mafijašem, pojavljuju visokokorumpirani službenici-razbojnici iz Brisela, Miroslav Lajčak, Oliver Verhelji i ostali koji ga tapšu po ramenu.

Vučić je 3. decembra telefonom razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, nije rečeno o čemu, ali je on na sva usta, nakon razgovora, pohvalio i zahvalio se Merkelovoj na fer podršci Srbiji! A Merkelova iz svih oružja puca po Srbiji i traži da Srbija prizna nezavisnost Kosmeta i da mu plaća ratnu štetu!

Ako se Srbi mešaju, uz Vučićev blagoslov i u izbore u Sjedinjenim Državama, mogao bi nekli od tih momaka da stavi na nišan gospođu koja nas teritorijalno komada, kao što je to činio i njen biološki otac Adolf Hitler.

Vučić ucenjuje Merkelovu, tražeči od nje zaštitu, koju ona ne može da mu pruži, jer je i sama pod okončanom istragom da je trgovinom uticajem zgrnula dvadesetak milijardi evra, koje je prala preko arapskih i ruskih banaka.

I dok većina najuticajnijih medija u svetu opisuje Vučića kao opasnog diktatora, mafijaša uključenog u najteža krivčna dela i organizovani kriminal koji doseže i do SAD-a, Rusije i mnogi drugih država, Vučić nastavlja sa zlodelima.

Evropska Komisija mora da odustane od podrške srpskom diktatoru. Deset godina je EU vodila pregovore u koje je uključivala i kosovske Albance, optužene za najteže ratne zločine. I koji se nalaze u haškom pritvoru. Sada, pod teretom ozbiljnih sumnji u Vučićev međunarodni kriminal, moraju da budu oprezniji.

Moraju zabraniti da razgovara o Kosovu i da i dalje prima mito, kao i komesar Oliver Verhelji.

I dalje Evropska Komisija ne opisuje Vučićeve mafijaške poduhvate, ne izdaje saopštenja kojim osuđuje divljanje Vučićevog kartela.

Andrej Vučić rukovodi reketiranjem biznismena. Svaka privredna aktivnost može se izvršiti, ako se prethodno plati Andreju Vučiću.

Suočen sa bankrotom, sa praznim i opljačkanim budžetom, Vučić je preko predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i ministra finansija Siniše Malog krenuo na građane, svom snagom, da ih opljačka. Srbija je među najsiromašnijim državama u Evropi, ali to ne smeta Vladi Srbije da razrezuje poreze koji su suludi. Oko 1,5 miliona zaposlenih prima platu manju od 350 evra, ali moraju da plate porez na imovinu u vrednosti od 6 odsto.

Javni izvršitelji naplaćuju potpuno nezakonito dugove građana za komunalne usluge od još pre 20 godina. Ko od građana čuva priznanice o plaćanju tih usluga 20 godina!

Ministar finansija Siniša Mali zapretio je građanima Srbije i da će im prinudno naplaćivati poreze na njihovu zaradu koju su stekli kroz rad preko interneta! U pitanju su gubitnici tranzicija i privatizacija koje je taj isti Mali radio (Soko Štark) koji su zbog političke nepodobnosti ili zbog nesnalaženja u ovakvom ekonomskom tigru ostali, ili nikad nisu uspeli da nađu iole normalan i plaćen posao. Da bi sebi obezbedili puko preživljavanje, odlučili su se da pristanu da rade kad mogu ili stignu preko interneta, najčešće loše plaćene poslove, call centara za strana trzišta, učenje engleskog jezika stranicima i dr. Država koju žvalavi predsednik naziva ekonomski tigar (od papira) odlučila je da reketira sopstvene građane i time ugrozi njihov biološki opstanak.

Nije im bilo dovoljno što su ovde na birou za nezaposlene najčešće, bez ikakve naknade što plaćaju sve ostale dažbine, za koje ih niko ne pita kako, uopšte uspevaju već bi sad i to malo para koje legalno zarađuju i za koje najčešće se porez plaća u matičnim zemljama, ili je u pitanju hobi ili dodatni posao. Sada ekonomski tigar hoće i od njih da ugrize, za sebe naravno.

Čovek zadužen za ovo reketiranje je ministar Siniša Mali, nažalost zbog nepostojanja policije i sudstva, nepoznat organima gonjenja, a poznat u delu javnosti zbog blokade medija, kao čovek koji je plagirao doktorsku diplomu, poznat i kako nasilnik nad ženama i poznat po svoja 24 stana u Bugarskoj. Ni to mu nije dovoljno, nego bi da uzme još i to, od onih koji najčešće ni nemaju sopstveni krov nad glavom, već plaćaju nenormalne rate za kredite ili su podstanari!

U ovom delu asistenciju mu pruža i Poreska uprava, a po najavama pojedinih radnika na internetu, sve što budu pokušali da im uzmu biće sprečeno, a ako i uspeju tražiće nazad od radnika koji to pokuša lično da im nadoknadi!

''Građani imaju pravo na život. Nije nas ni Mali ni žvalavi Vučić rodio, da bi živeli kao bednici, a oni nek za početak naplate poreze od svoje braće i tajkuna''! - navode građani u porukama na društvenim mrežama.

Pred očima diplomatskog kora Aleksandar Vučić i njegova Velika propaganda laži, osim zastrašivanja građana smrću od Kovida 19, svakodnevno izmišljaju diverzije i atentate na Vučića. Treba izdržati po ceo dan gledati ovog šizofrenog čoveka kako priča o neprijateljima, koji hoće da ga ubiju ali se ''on nikog ne boji''. On surovo napada opoziciju, njene čelnike, prati novinare, diplomate...

Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta oglasila se javnim pozivom.

''Vlast da hitno prekine uhođenje protivnika Vučićevog režima!

Jučerašnji slučaj kada je u javnost dospela fotografija privatnog sastanka Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde i Željka Ivanovića, glavnog urednika crnogorskog medijskog koncerna Vijesti samo je jedan u nizu dokaza da vlast koristi paraobaveštajne strukture povezane sa Bezbednosno informativnom agencijom u cilju nelegalnog praćenja političkih protivnika i onemogućavanje iole normalnog funkcionisanja političkog života u Srbiji. Ja sam o ovome već nekoliko puta govorio u javnosti imajući u vidu da sam i sam žrtva istih tih struktura o čemu imam i dokaze ko su i na koji način funkcionišu.

Pozivam Vučićev režim da se urazumi dok nije kasno i da prestane da se bavi ovakvim stvarima jer kako se kriza bude produbljivala postoji osnovana bojazan da će doći i do političkih ubistava koja bi pokrenula niz vrlo loših posledica po narod i državu. U tom smislu sva odgovornost je na vlasti pošto je što bi narod rekao kod njih i nož i pogača!'' piše u saopštenju koje je potpisao Miroslav Parović.

Saopštenje Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti

Povodom najave naplate prinudnog poreza i pretnje prekršajnim i krivičnim sankcionisanjem, UZUZ podseća da je načelan stav da svi moraju platiti porez i poštovati zakon, ali ističe da u ovom slučaju očigledno problem naplate nije samo na onima na koje se zakon odnosi, već i kod oni koji primenjuju i donose propise.

U UZUZ smatraju da porez neće moći da se sada naplati od svih, već da će doći do "treniranja strogoće" na nekoliko primera koji će biti kažnjavani za primer, kako bi se ostali zaplašili.

"Mnogi frilenseri i pored obraćanja poreskim upravama nisu dobijali adekvatne informacije, a sada se dovode u situaciju da se naplatom poreza u poslednjih pet godina ugrozi egzistencija desetina hiljada porodica. Najtragičnije je svakako što su očigledno najlošije prošli oni koji su poštovali zakon i platili porez", ocenjuju u tom udruženju.

Lovci na ucenjene

Poštovani, ponovo Vam se javljamo da potpuno nevjerovatnom vešću u vezi propale srpske BIA agencije. Inzagi i njegov imenjak iz niške agenture BIA Bojan Janićijević su u želji da se dodvore nekom, počeli da se maltene javno raspituju među izbjeglicama da li neko možda nešto zna o Zawahiri-ju za kojim je raspisana nagrada od 25 miliona dolara. Inzagi, a i ovaj drugi ne znaju ni ko su ni šta su. Familije im komplet podmetnute. Braća, sestre, roditelji, to se ne zna ni ko je kome šta ni šta rade uopšte zajedno, bave se ovakvim slučajevima. Bolje bi bilo da se okrenu traženju sopstvenih korena. Inzagi ima nekakvog brata, čoveka koji je pukim slučajem zbog zamjene u porodilištu završio kod "familije", pod znakom navodnika, Dimić. Oni treba prvo sami sebe da pronađu, pa tek onda Zawahiri-ja. Svi se živi smeju. Kakvi idioti.

Ne znam da li ste objavljivali nešto u vezi ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. Javna je tajna da je to ubistvo organizovao Zvonko Veselinović, po instrukcijama svog zaštitnika Bojana Dimića, a sve uz pomoć baraba i propalica iz niškog centra BIA, koji su im svesrdno pomogli. Glavni naredbodavac je Bojan Dimić - Inzagi. Za Zvonkom postoji i potjernica zbog ovog krivičnog dela. Nadam se da će zahvaljujući svim dobronamjernim ljudima i onaj ološ Dimić - Inzagi dospjeti na istu potjernicu Euleksa.

Vučić, Hilari, Tramp, Bajden ...

Zato što sam ja ''pametan''

Vučić uvek u pogrešnom trenutku podržavao Klintonku, sadašnjeg predsednika SAD Trampa, a i budućeg Bajdena

Piše: Dejan Mirović

Na predsedničkim izborima 2016. Vučić se opredelio za Hilari Klinton, a tada je pobedio Donald Tramp! Uz to, Vučić je tada Klintonovima poklonio dva miliona dolara uzetih od građana Srbije, od naroda! To je pljačka i krivično delo! Na predsedničkim izborima 2020. Vučić je ponovo odabrao „svog" kandidata. Ovog puta Trampa. Pozvao je Vučić Srbe u SAD da glasaju za Trampa. Tramp je izbore izgubio! Činjenice pokazuju da Vučić vodi diletantsku spoljnu politiku.

Vučić je svojom avanturističkom i diletantskom politikom povodom izbora u SAD Srbiju doveo u poziciju da joj ne veruje niko ni u Moskvi i Pekingu, ni u Briselu, niti u Vašingtonu.

Krajem septembra 2016. godine, oko mesec dana pre izbora za predsednika SAD, Aleksandar Vučić je u Njujorku učestvovao na panelu koji je organizovala Fondacija Klinton. Pored Vučića je na panelu govorio i Bil Klinton. Na taj način se Vučić svrstao na stranu Hilari Klinton u predizbornoj kampanji. Na pitanje novinara RTS (u emisiji Oko) zašto podržava Klintonovu protiv Trampa, Vučić je odgovorio: „Zato što sam pametan…

Za razliku od onih koji misle da su mnogo mudri što će da viknu u srpskim novinama … šta ćemo da radimo ako pobedi slučajno Hilari Klinton?" Na predsedničkim izborima je tada pobedio Donald Tramp.

Vučić za Hilari Klinton

Nakon toga je savetnik Trampa Rodžer Stoun izjavio, u emisiji InfoWars da je FBI pokrenuo postupak protiv Hilari Klinton zbog optužbi da je, između ostalog, dobila novac od Vlade Srbije s ciljem organizovanja posete Aleksandra Vučića.

"Jedan od razloga pokretanja postupka protiv Hilari Klinton jeste činjenica da je Srbija uplatila dva milona dolara… i da je taj novac poslat Fondaciji Klinton. To je kriminalna radnja."

Srbija je pred izbore u SAD 2016. uplatila dva miliona dolara Fondaciji Klinton bez ikakvog pokrića i razloga

Vučić iz ovako velikog spoljnopolitičkog promašaja i skandala nije izvukao pouku. Naprotiv, četiri godine kasnije, umesto da kao predsednik jedne male države vodi uzdržanu politiku, Vučić je ponovo odabrao „svog" kandidata na predsedničkim izborima u SAD. Ovogo puta Trampa.

Vučić za Trampa

U tom kontekstu Vučić je nekoliko meseci pre izbora u SAD započeo neustavne i netransparentne pregovore o zaključivanju Vašingtonskog sporazuma sa Trampovim specijalnim predstavnikom Ričardom Grenelom. Protiv zaključivanja Vašingtonskog sporazuma je bila Rusija. Prema javnom priznanju Ivice Dačića od 14. jula, Sergej Lavrov bio je protiv odlaska srpske delegacije u Vašington. On je to jasno stavio Vučiću do znanja prilikom posete Beogradu 18. juna kada je insistirao i na poštovanju Rezolucije 1244 SB UN koja garantuje da je KiM deo Srbije.

Vučić je iz pregovora o zaključivanju Vašingtonskog sporazuma isključio EU (tj. Nemačku i Francusku) iako je ona bila određena Rezolucijom GS UN iz 2010. za posrednika u pregovorima između Prištine i Beograda.

Vučić više sebi nego prisutnima objašnjava detalje vašingtonskog sporazuma, sept. 2019.

Trampovi protivnici u SAD su takođe bili protiv zaključivanja Vašingtonskog sporazuma u vreme predizborne kampanje. U prilog tome, Specijalno tužilašto za ratne zločine OVK je 24. juna je predalo Specijalnom sudu za ratne zločine u Hagu predlog optužnice protiv Hašima Tačija i njegovih saradnika. Glavni tužilac Specijalizovanog suda Džek Smit je u vreme Obamine administracije bio načelnik Odeljenja za javnu odgovornost Ministarstva pravde SAD (US Department of Justice) i v.d. saveznog tužioca u Tenesiju. Dakle, optužni predlog je očigledno bila vrsta pritiska Bajdenovih pristalica na isključivanje Tačija iz pregovaračkog procesa. Nakon toga Hašim Tači je odustao od odlaska u Vašington.

Vučić ni nakon toga ne odustaje od podrške Trampu. Vlasti u Beogradu javno pozivaju Srbe u SAD da glasaju za Trampa. Dačić u avgustu izjavljuje da je za Srbe bolji kandidat Tramp. Istog meseca se formira u SAD organizacija Srbi za Trampa 2020.

Četvrtog septembra Vučić u Beloj kući pred Trampom popisuje Vašingtonski sporazum. On tako postaje jedini evropski predsednik koji je potpisao međunarodni ugovor u Beloj kući u vreme predizborne kampanje 2020. Vučić je tog dana, uprkos zvaničnoj politici EU, priznao i Jerusalim za glavni grad Izraela.

Pristao je na antikineske ekonomske odredbe. Uprkos protivljenju Rusije odustao je i od kampanje za povlačenje priznanja Kosova i omogućio secesionistima iz Prištine da za godinu dana podnesu molbu za ulazak u UN bez protivljenja Srbije. Istog dana izjavljuje da je sa Trampom razgovarao u četiri oka 15 minuta.

Prošao je Bajden 2016. bez pozdrava Srpskoj zastavi i državi Srbiji. Takav gaf se ne zaboravlja. Video prilog na sajtu Ministarstva odbrane (http://www.mod.gov.rs/lat/9887/poseta-potpredsednika-sad-dzozefa-bajdena-srbiji-9887)

U novembru Bajden, po svemu sudeći, pobeđuje na izborima. Ne sačekavši zvanično proglašenje izbornih rezultata, pre Rusije, Kine, Meksika, Brazila i drugih država, Vučić čestita Bajdenu. Sedmog novembra izjavljuje da je sa Trampom govorio u životu samo dva puta po minut.

Prethodne činjenice pokazuju da Vučić vodi diletantsku spoljnu politiku. U unutrašnjoj politici, zbog kontrole medija i slabe opozicije u Srbiji, on do sada nije snosio posledice svoje nekompetentnosti i prozirne prevrtljivosti. On je izgleda zaboravio i da u spoljnoj politici ne komunicira sa svojim polukriminalnim okruženjem i mediokritetima, već sa diplomatama i svetskim liderima koji su na daleko višem nivou od njega.

Vučić je svojom avanturističkom i diletantskom politikom povodom izbora u SAD Srbiju doveo u poziciju da joj ne veruje niko ni u Moskvi i Pekingu, ni u Briselu, niti u Vašingtonu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane