Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (200)

Kadije štite diktatora od povrede njegovog ugleda!

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

U Holandiji je pre dve nedelje glavna vest u medijima bio nalog koji je Redžep Taip Erdogan dao turskom tužiocu da pokrene proces protiv holandskog političara Gerta Wildersa, jer je objavio na twiteru sliku Erdogana sa bombom na glavi i tekstom da je terorista.

Holandski premijer Mark Rute je odbio zahtev Erdogana da se pokrene krivični proces i u Holandiji i optužio Erdogana jer Wilders ima pravo na slobodu mišljenja, kao najvažnije pravo u Holandiji.

Koliko ljudi u Srbiji je danas u zatvoru i kažnjeno zbog sličnih tekstova o Vučiću, koje su objavili na internetu. U Holandiji je ovaj zahtev Erdogana dočekan kao skandal i šok, jer "Turska nije pravna država i nema podele vlasti i turski tužilac i sudija će završiti u zatvoru, ako ne izvrše nalog Erdogana i osude i optuže Wildersa"

Takođe, Wilders kaže da ima problem sada da putuje po inostranstvu, baš kao što je i Vučić napravio problem Goranu Panteliću, Goranu Markoviću i Đorđu Višekruni. Srbija se udaljava od Evropske Unije i sve je dalje i dalje od normi i vrednosti Evrope i pravne države, podele vlasti i vladavine prava.

Evropska komisija je opisla najtežim rečima stanje ljudskih prava, medijskih sloboda, medijskog maraka i korumpiranost i potčinjenost vlastima srpskog pravosuđa.

Naročito se apostrofira u izveštaju nedostatak borbe protiv sistemske korupcije i korupcije nosilaca javne vlasti.

Srpskom diktatoru pod poternicama, izolovanom, ostavljenom i prepuštenom samom sebi, od onih koje je oslovljavo sa ''moj veliki brat Si Đinping, Gospođa Merkel, brat Makron, veliki prijatelj Sebastijan Kurc, naš veliki brat Putin'', Vučić pokušava da poslednje dane na slobodi ili u životu, posveti borbi protiv građana Srbije.

Kada je Međunarodni krivični sud u Hagu nadležan za suđenje za ratne zločine počinjene na prostorima bivše SFRJ, optužio 1999. godine Slobodana Miloševića, on je dospeo u stanje u kojem je danas Vučić.

Kao i Milošević, Vučić se, na isti način, odnosi prema građanima i zahtevima iz inostranstva. Istina, Molišević nije imao toliko novca, koliko braća Aleksandar i Andrej Vučić, niti je Milošević imao naviku da novcem podmićuje strane centre moći. Zato se Milošević bio vratio unutrašnjem nasilju. U tome mu je pomogao Aleksandar Vučić, tadašnji ministar u Vladi Srbije, zadužen za informisanje.

Još uvek živi građani, a naročlito novinari, sećaju se Vučićevog zakona po kojem su sudije za prekršaje u roku od 48 sati odlučivale o prekršajnim prijavama ''uvređenih građana'', koji su kažnjavani po kratkom postpku milionskim iznosima i odmah su plenili imovinu medija. Vučić je to prvo uradio Dnevnom Telegrafu Slavka Ćuruvije i Magazinu Tabloid, 6. maja prošle godine, kada je iz redakcije odnet sav inventar, zaplenjeni lični računari novinara, bez prethodne najave, po nalogu za izvršenje Vučićevog kuma Nikole Petrovića, uz logističku podršku tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Vučić oponaša samog sebe iz vremena vladavine Slobodana Miloševića, kada je bio jedan od njegovih ministara.

Velika propaganda laži započela je kampanju da se svako pominjanje Aleksandra Vučića i njegove porodice na društvenim mrežama oštro kažnjava. U tom smislu je javna tužiteljka Srbije, transvestit Zagorka Dolovac, dala usmeno uputstvo apelacionim tužilaštvima da nalože nižim tužilaštvima da krivično gone, uz obaveznu meru određivanja pritvora, svakog ko iznese lošu misao o ''predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice''.

Krivično delo još nije ugrađeno u krivični zakon, ali je dovoljna usmena naredba tužiteljke Dolovac i podrška Velike propagande laži.

Kako će Evropska komisija reagovati na ovakav vid zaštite srpskog diktatora, koji je optužen za najteža krivična dela pred američkim sudovima?

Pregovarač briselskih komesara o ''dobrovoljnoj'' predaji južne srpske pokrajine, odnosno priznanje Kosova od strane Aleksandra Vučića, Miroslav Lajčak, koga je albanska mafija u Slovačkoj isplatila za ovo nasilje sa 20, a Vučić sa pet miliona evra, plus plata od 20.000 evra mesečno koje plaćaju iz Brisela, nema stida da pregovara sa takvim ljudima, kao što je Vučić. Nije mu smetao ni Hašim Tači, ratni zločinac koji je okrvavio ruke i lično ubijao i svoje goloruke sunrodnike, članove njihovih prodica, uključujući i decu, kao ni Vučić, protiv koga federalni sudovi u Sjedinjenim Državama vode krivične postupke za najteža krivična dela, uključujući i terorizam.

Ipak, niko iz Brisela ne zove, zvanično, Aleksandra Vučića na prijeme, jer agenti FBI-a i Vojne obaveštajne službe mogu da ga odvedu. Ne prima ga ni Angela Merkel, čije novce je Agencija za sprečavanje pranja novca, našla u arapskim bankama i mere se milijardama evra.

Oronuo je Aleksandar Vučić.

Najavio je odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala u državi, najavio hapšenje onih koji odsecaju glave, a koji su bili njegove udarne pesenice i prijatelji njegovog sina Danila.

Ništa od toga. Koga da hapsi čovek koji je sa premijerkom, bratom Andrejom, ministrom finansija, na poternicama Interpola?

Ako ne može da krene u akciju uspostavljanja pravne države, Vučić je krenuo u poslednji obračun sa svojim političkim protivnicima, koje je on sam takvim označio.

Velika propaganda laži, njegovi ministri, narodni poslanici, stranački sledbenici i lopovi najvišeg ranga, obračunavaju se preko medija i te-ve stanica, sa govornica Narodne skupštine Srbije, sa bratom Dragana Đilasa!

Broje se njegove stambene jedinice, a dok ga olajavaju psi napadači iz Velike propagande laži, kamera prikazuje čestitog Andreja Vučića kako sedi pogružen u hodniku zgrade suda, od kojeg očekuje da osudi one koji tvrde kako nisu tačni navodi iz američkih federalnih tužilaštava da je prodao izraelske, nemačke, slovenačke i srpske pasoše odštampane u Kovnici novca na Topčideru iranskim obaveštajcima, imigrantima, članovima raznih terorističkih organizacija, da je sa bratom trgovao oružjem, narkoticima...

Čestiti mu brat Andrej, tvrdi Velika propaganda laži, nema ni prebijeni dinar. Toliko je častan. Uzvikuju i poručuju građanima, ako imaju bilo kakav dokaz protiv Andreja da to odnesu tzužilaštvu! Prethodno da se oproste od života.

I da odnesu, na čelu tužilačke organizacije je transvestit Zagorka Dolovac, državljanka Hrvatske, vlasnica kuće u susedenoj državi i milionskih računa u stranim bankama. Zar ona da nekog krivično goni.

Izbor ministarke pravde Maje Popović, koja je došla iz Bezbednosno informativne agencije, sa zadatkom da čvrsto brani Vučićev kartel, kao i izbori za Državno veće tužilaca, koji su održani uz veliku propagandu koju je protiv nepodobnih kandidata vodio Vučićev šef odeljenja za konraobaveštajnu zaštitu Marko Božović, doveli su tužioce u veliku nepriliku, jer će o njihovom radno-pravnom statusu odlučivati Vučićevoj mafiji potpuno odani tužioci iz Državnog veća tužilaštva. Srećom, oni na tu dužnost stupaju tek početkom aprila sledeće godine, kada starom sazivu ističe mandat, a dotle će, verujemo, pitanje Vučićevog opstanka na vlasti biti rešeno.

To isto se sprema i Visokom savetu sudstva.

čemu to pregovaraju briselski komesari i sa kime, o pristupu Srbije u članstvo Evropske unije?

Vučićeva grabljivica

Šaljem Vam dokumentaciju o zloupotrebi Izvršiteljke Tamare Pajković iz Novog Beograda, ul. Bulevar Mihajla Pupina br. 165A.

Naime radi se o hiljadama zastarelih predmeta od pre 15-20 godina za telefon, komunalije, tv pretplatu koje zastarevaju u roku od 2 godine, ali za dotičnu Izvršiteljku, to NIKAD ne zastareva, bivšu pripravnicu u Trećem osnovnom sudu, koja zbog neznanja nije uspela da postane sudija i uspela je da dogura do stručnog saradnika.

Dok je radila kao pripravnik pokupila je te sve stare predmete i kada su je ove godine u junu imenovali za Izvršitelja iste je slala ljudima na naplatu u vidu ZAKLJUČKA, bez Rešenja suda po kome postupa ili bilo kakvog drugog validnog dokumenta.

Dostavljam Vam takav jedan slučaj. 20.11.2020. gospođi Ljiljani Mitković stiže na adresu od firme Opticus za koju radi Zaključak od izvršiteljke Tamare Pajković u kome se poziva na izvršni predmet iz 2005. godine iz NEPOSTOJEĆEG Četvrtog opštinskog suda u kojoj je firma Mobtel doo poverilac i preti poslodavcu Opticusu da će ga novčano kazniti ako na njen račun ne uplati 2/3 plate od Ljiljane Mitković. Dalje u tekstu se poziva da je imenovana od strane Prvog osnovnog suda ali ne dostavlja broj predmeta niti to imenovanje.

Ljiljana Mitković je zamolila prijatelja advokata da joj napiše na taj Zaključak prigovor za zastaru i ona ga šalje mejlom izvršiteljki i dostavlja lično njenom pripravniku tražeći osnov po kom joj se radi izvršenje na plati i rešenje o njenom imenovanju, kao i broj predmeta u Prvom osnovnom sudu gde bi mogla da podnese Zahtev za zastarelost. Isti pripravnik se ponašao vrlo neprijatno i uspela je samo da dobije Rešenje iz 2005. od nepostojećeg Četvrtog opštinskog suda u kojem baš ništa ne piše niti zašto se od nje potražuje novac, već da je to na osnovu verodostojne isprave ali ta isprava se ne nalazi u tom predmetu iz 2005. godine.

Nakon insistiranja da dobije broj predmeta iz Prvog osnovnog suda, pripravnik izvršiteljke Tamare Pajković joj daje štampan sa sajta iz uvida u tok predmeta neki predmet br IV-496530/2010 iz 2010. godine koji inače pretragom u uvidu u tok predmeta ne može da se pronađe i u predmetu što je najčudnije piše da je izvršni poverilac firma Telenor doo, a ne Mobtel doo koja je posebna firma i još postoji. I u tom uvidu se samo vidi da je sudija Ristić Dušica, a ne da je imenovana dotična Tamara za izvršitelja.

Advokat koga neću imenovati zato što neće da se eksponira je dotičnoj poslao mejl i rekao da će joj biti napisana krivična prijava za zloupotrebu, jer se Ljiljana pozvala na zastarelost i da će je prijaviti komori izvršitelja.

Izvršiteljka Tamara Pajković ga zove tada telefonom i preti kako će mu oduzeti licencu, kako ona može da radi šta hoće i da izvršenja nikad ne zastarevaju pa ni kad se tuženi pozove na član 378 Zakona o obligacionim odnosima, gde piše da apsolutna zastarelost nastupa za 2 godine, a za 10 godina zastarevaju sva potraživanja.

Dostavljam Vam njen Zaključak, Prigovor i to što je Ljiljana dobila od pripravnika.

Inače, Tamara Pajković se nikad ne javlja na telefone, ne odgovara na mejlove, prigovore i preti advokatima i dužnicima, kao i njihovim poslodavcima koje reketira.

Molim Vas da objavite sve sa prilozima jer postoji na hiljade mučenika kojima će dotična iz džepa izvući po 5.000-20.000 za slučajeve od pre 20 godina za koje ljudi više i ne poseduju uplate jer se one čuvaju maksimalno 10 godina.

Knjigovođa koja tipuje zaposlene firmi za koje radi knjige Milena Vuković povezana je sa Tamarom Pajković

"MILENA VUKOVIĆ PR AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE I KONSALTING PROFIBIT BEOGRAD-ZVEZDARA", ul. Svetozara Radojčića 90 , Matični broj: 63153192. Bivša sekretarka MUP-a, u saradnji sa izvršiteljkom Tamarom Pajković, tipuje njoj zaposlene u firmama za koje sada radi knjige i za izmišljene dugove im rade izvršenja bez Rešenja suda, po Tamarinom zaključku, i ona joj kao knjigovođa uplaćuje na teret plata radnika novac, od čega dobija proviziju. Na spisku je i firma Opticus i tako su uradili sa Ljiljanom Mitković. Eto ja sam Vam poslala šta sam otkrila o izvršiteljskoj mafiji i dokle to ide, ne želim više jer mi se i od ovoga želudac prevrnuo. Da od nekih paćenika i siromašnih otimaju novac za izmišljene dugove, to je strašno.

Unapred zahvalna. Znam da ćete Vi jedini objaviti

Pozdrav Nevenka Vukobratović

tel. 065/.......

Saopštenje za medije - urgencija za donošenje zakona o amnestiji po hitnom postupku

Zašto se čeka sa amnestijom?

Ni Nakon 10 dana od podnošenja naše Inicijative za donošenje Zakona o amnestiji upućene na adresu Ministarstva pravde i Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, odgovora na naš apel nema - nadležni su ostali slepi i gluvi na činjenice koje ukazuju na katastrofalan scenario koji bi veoma lako mogao da se dogodi u ustanovama za izvršenje krivičnih sankcija u Srbiji.

Da ponovimo - uzimajući u obzir situaciju sa pandemijom Kovid19 virusa u našoj zemlji, opasnost od oboljevanja i širenja infekcije među zatvorskom populacijom je stalna i realna, a mogućnosti za njihovo zbrinjavanje, lečenje i zaštitu veoma ograničene - što zbog nedostatka materijalnih sredstava, što zbog nedostatka kadrova, pa se realno postavlja pitanje bezbednosti i životne ugroženosti osuđenih lica na izdržavanju kazne.

Zatvorske ambulante ne raspolažu ni sa dovoljnim brojem kreveta ni medicinske opreme i lekova da bi tretirale ni stanja manje ozbiljna od oboljevanja od virusa Kovid19. Stoga, davanjem amnestije za kategorije osuđenika predviđene prethodnim Zakonom o amnestiji, pretrpani srpski zatvori bi se rasteretili, troškovi smanjili, a ubrzala bi se integracija osuđenih lica u društvo, kao i smanjila stopa kriminaliteta.

I dok, po našim izvorima iz zatvorskih ustanova epidemija već počinje da uzima maha (KPZ Sremska Mitrovica-Zelengora - 40 zatvorenika, nepoznat broj zatvorenika u Centralnom zatvoru u Beogradu, i ko zna koliko još neprijavljenih slučajeva koji se planski sakrivaju od javnosti) - dotle Ministarstvo pravde i nadležne institucije zatvaraju oči i zabijaju glavu u pesak pred problemom koji neće nestati sam od sebe, već samo brzom i efikasnom akcijom pravosuđa , Ministarstva pravde i Predsednika Republike.

Dok se to ne dogodi, bićemo samo nemi svedoci novih crnih brojki koje će se pojaviti kada virus uđe u zatvore, i kada već bude kasno za bilo kakvo delovanje.

U Beogradu, 25.11.2020.

Predsednik Udruženja Ivan Meza

Bahanalije bivše ministarke

Doskorašnja ministarka pravde Nela Kuburović je pravila oproštajnu žurku. Ima dosta zaraženih, jedan penzionisani sudija, rođen 1955. je preminuo, a radio je po ugovoru. Svi su testirani, zajedno sa Nelom.

Preminuo je i Vladimir Davidović, pom. ministra pravde - sektor za međunarodnu pravnu pomoć, a na kiseoniku je Čedomir Backović, pomoćnik ministra.

Smrt u zatvorima

Dok osuđena lica u srpskim zatvorima čekaju na Zakon o amnestiji, jer su mnogi izdržali više od dve trećine kazne, u KPZ Niš je prošle nedelje zaraženo virusom više od 10 zatvorenika, a dvojica su umrla. Ovi podaci se kriju, jer srpski diktator uživa u smrti svojih podanika. Svaka smrt od kovida, koju on naplaćuje, dobro je došla!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane