Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Panika režima od “zaključane Hrvatske”

Režim bijesan traži krivca

Tko je kriv što je HR REŽIM NEMOĆAN? Što je zapeo u živom blatu u kojem se guši? Tko je kriv što unesrećenom narodu na BANOVINI ili BANIJI priskaću u pomoć sa svih strana svijeta? Što se ta pomoć daje i prima bez obzira na vjeru, naciju, boju kože?! Tko je kriv što je SILA ZAJEDNIŠTVA poništila SVE ODLUKE tzv Nacionalnog stožera CZ i RAZVALILA KATANAC I VRATA "ZAKLJUČANE HRVATSKE"?

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Na ta pitanja "odgovore" nudi PRESTRAŠENI, AROGANTNI tzv predsjednik vlade Republike Hrvatske.

Kome se čaša prelila? Plenkoviću ili onima koji su ga montirali na poziciju ili pak PREVARENOM NARODU?

Kada Plenkovićev dakle REŽIMSKI list "24 sata" počne kritizirati svojeg "pitomca" onda se i REŽIM počinje od straha tresti poput šibe na vodi. Jače nego što je potres potresao BANIJU ili BANOVINU!

Iznervirani Andrej Plenković i izgubljeni HDZ pokrenuli su pravi rat s hrvatskim građanima

Građani su krivi za širenje virusa, građani su krivi za slanje pomoći, građani su krivi što kuhaju, doniraju i volontiraju u potresu, građani su krivi što ne vjeruju državi, što kritiziraju državu, kao i samog premijera.

Građani su krivi za virus. Građani su krivi za lošu epidemiološku situaciju. Građani su krivi što kuhaju puno hrane u Petrinji. Građani su krivi što šalju kamp kućice u porušene krajeve. Građani su krivi što raskrčuju ruševine. Građani su krivi što kritiziraju kriminal u obnovi. Građani su krivi što vjeruju društvenim mrežama, a ne Vladi. Građani su krivi čak i zato što sjede u svojim "toplim naslonjačima", dok premijer krvari na terenu.

Tako to izgleda kad vlast krene u rat sa svojim građanima.

Andrej Plenković i njegov HDZ trenutno ne vode ratove s opozicijom, sa saborskom oporbom, s udrugama i medijima, osim s novinarima koji su pokazali zube i otišli s press konferencije na koju je premijer kasnio sat vremena.

Umjesto toga, okrenuli su se ratovima s građanima, s onima koji "demontiraju državu", s onima koji "imaju agendu", s onima koji previše kuhaju, previše pomažu, previše rade i - previše kritiziraju.

Jer, vlast je nepogrešiva, građani su ti koji griješe. Vlast je odgovorna, građani su ti koji su neodgovorni. Vlast je angažirana, građani su destruktivni. Vlast spašava, a građani zapravo samo smetaju.

Jedino čemu građani ovom HDZ-u služe jest da održavaju taj isti HDZ na vlasti. I naravno, krivi su kad to ne čine.

Bizaran rat

Doista, bizaran je taj rat koji su Plenković i njegovi ministri i dužnosnici pokrenuli protiv volontera, korisnika društvenih mreža, kuhara, običnih građana koji smetaju kad na mjesto potresa dolaze prije službi, koji ometaju kad pomažu prije države i koji šire zarazu samo onda kad nisu u Plenkovićevoj koloni sjećanja.

Nekada, vlast je obično ratovala s oporbom. To je bio prirodni poredak stvari. Kao i rat s kritičkim novinarima i medijima, koji su Plenkoviću odavno opsesija. U okvire normalnog spada i rat vladajućih s neovisnim institucijama koje ih propituju, poput Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa ili javnim pravobraniteljima.

No Plenković je izgubio interes za to: institucije je pokorio, oporbu marginalizirao, a dio medija pridobio. Sad se okrenuo građanima.

"Oni stvaraju dojam na temelju društvenih mreža i zato ne vide što rade institucije", kazao je Plenković ovih dana, nadovezujući se na izjave svojih ministara i suradnika koji su prigovarali volonterima, donatorima, sponzorima, pomagačima da stvaraju kaos i smetaju službama. Kojih često nema.

Previše hrane

Prigovori volonterima-kuharima da pripremaju previše hrane, čak i za one koji "nisu to zaslužili", a potom njihova zamjena državnom tvrtkom, ali tek za nekoliko dana, ući će u antologiju političke gluposti.

Umjesto da traže suradnju, Plenković i njegovi suradnici optužuju, kritiziraju, omalovažavaju, pa i vrijeđaju građane.

To je obično znak da vlast gubi kompas. Da joj se trese tlo pod nogama, nekad i doslovno. Nesigurna i neorganizirana vlast u trenucima krize ne podnosi kritiku i prigovore, budući da ni sama nije sigurna u ono što radi.

Traži pokornost i poslušnost od građana, kakvu je dobila od dijelova politike, institucija i medija.

Delegira krivnju

Kad se širi zaraza i umiru ljudi, nije kriva vlast koja kasni s epidemiološkim mjerama i prečesto i sama izigrava te mjere, već su krivi građani od kojih se očekuje odgovornije ponašanje nego od vladajućih.

Kad se tresu gradovi i ruše domovi, nije kriva vlast koja kasni s pomoći, s kućicama i kuhinjama, sa zakonima i uredbama, već su krivi građani koji nemaju povjerenja u takvu vlast i onda sami kreću u pomoć.

Od Plenkovića smo navikli već da prisvaja zasluge, a delegira krivnju. Međutim, okrivljavati građane da rade ono što ne radi država, duboko je promašeno, pa i zabrinjavajuće.

Izraženi pesimizam

Plenković može biti sretan što je HDZ, unatoč padu, još uvijek najjača stranka, a on i dalje najpopularniji političar (iako i najnegativniji), može se tješiti što njegova Vlada dobiva solidnu trojku u jučerašnjem istraživanju CRO Demoskopa, međutim čak 70 posto građana misli da ova vlada vodi državu u krivom smjeru.

Samo dvadeset posto građana, čak i manje od postotka koji podržava HDZ, misli da zemlja ide u dobrom smjeru, što je najmanje u proteklih godinu dana ispunjenih potresima i valovima pandemije.

I za to su, iz Plenkovićeve optike, krivi građani. Oni koji gledaju, a ne vide.

I oni doista jesu krivi. Zato što je HDZ na vlasti.

Ista je situacija kao u Hrvatskoj je u Srbiji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nizozemskoj, EUropskoj uniji..

DONALD TRUMP i njegova administracija u svojem je mandatu razotkrila AMERIČKU MAFIJU koja je uspjela pokrasti i predsjedničke izbore 03. studenog 2020. godine.

Tako MAFIJA počinje kontrolirati bilo koju zemlju. To je matrica. Novac, mediji, kupovina bezličnih likova i kriminal pri brojenju glasova birača. Odavno je to viđeno na ovim prostorima.

Na taj način MAFIJA ulazi i u BIJELU KUĆU. Do kada li će takav "ulaz" i ULJEZE tolerirati AMERIČKI NAROD, uskoro ćemo saznati.

Nepostojeći "masovno smrtonosni" KOVID19 djelo je GLOBALNE MAFIJE.

Međutim, SVAKI ČLAN te "organizacije" duboko je svjestan MOĆI ZAJEDNIŠTVA koja moć na mah sa pozicija strovaljuje kako lokalnu tako i svjetsku mafijašku organizaciju. Stoga je tzv HR premijer toliko ustrašen i još samo svojom bahatošću pokušava odagnati stah i paniku koja svakoga kriminalca obuhvati kada mu se uđe u trag počinjenog kriminala.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane