Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Pomahnitali srpski diktator po ceo dan preko svoje Velike propagande laži plaši nas bolešču, smrću, a obećava med i mleko, bolji život...

Čekajući njegov odlazak

Oronuli i paranoični diktator Aleksandar Vučić je svestan da je opkoljen. Ne pomišlja na predaju. Želi da sa sobom u smrt povuče što više građana Srbije, koje vređa na najmizerniji način. Vreme je da se dozovemo sebi i pameti, da mu sami presudimo. U Srbiji je vekovima aktuelna poruka - Svaki svoga ubijte subašu. A paša i subaša se u Srbiji, pod Vučićem, nakotilo. I stranih političara koji su uz veliku napojnicu čuvali njegovu politiku nasilja, terora, pljačke i razaranja ove države. Vreme je da se sami oslobodimo okova. Šantić nam je davno poručio - Volovi jaram trpe, a ne ljudi

Milovan Brkić

Više od hiljadu agenata američkih bezbednosnih službi iz DEA, FBI-a, Agencije za sprečavanje pranja novca, Agencije za borbu protiv trgovine ljudima, vojne obaveštajne službe SAD-e, Europola i evropskih kriminalističkih policija, istraživalo je poslove mafije na Balkanu, koji se mere stotinama milijardi dolara i evra.

Sa tolikom količnom novca balkanski diktatori su obilato plaćali zaštitnike u Stejt Deparmentu, u Kongresu, komesare Evropske komisije, uticajne političare, kancelarku Merkel, Emanuela Makrona, Sebastijana Kurca...

Ageneti DEA su uspeli da balkanskim diktatorima zaplene stotine tona kokaina, prepuštajući kolumbijskoj mafiji da sa njima namiri račune za isporučenu, a zaplenjenu robu. A reč je o desetinama milijardi dolara, keša!

Više godina najavljivao sam obračun obaveštajne zajednice sa balkanskim diktatorima, opisujući aktivnosti koje se vode na tom planu.

Najavljivao sam...

Ali, mnogi mi nisu verovali, niti i sada veruju da iko na ovom svetu prati mafijaše poput braće Vučić i ostale kartele u balkanskim državama.

Krug oko balkanskih diktatora je zatvoren. Najopasniji šef mafije Aleksandar Vučić je izolovan. Optužen je pred federlnim sudovima u SAD-u. Obaveštajne službe tvrde da poseduju dokaze da na računima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Švajcarskoj i Sjedinjenim Državama braća Vučić raspolažu sa 25 milijardi evra. Bolje reći, raspolagali su, jer je to sada pod blokadom. Kao i nepokretna imovina koju su kupili na imena srodnika. Imanje na reci Potomak koja protiče pored Vašingtona Vučić je platio desetinom miliona dolara.

Osim što ih je razbašitinila zaplenom stotine tona kokaina, DEA je odlazeće diktatore naterala da ulaze u nove poslove, da im dođe glave.

Kartel iz Podgorice navučen je da preko Gane isporuči evropskom tržištu još 100 tona kokaina, da se na taj način razduži sa kolumbijskim isporučiocima za robu koju je DEA zaplenila. Taj posao bio je namenjen da odradi biznismen koji se time nije bavio, da pomogne prijateljima u nevolji. Srećom po njega, posao nije ugovoren.

U Podgoricu je stigao kazneni vod. Ubice koje su poslate da namire račune za neplaćene tone kokaina. Setimo se kako su pretprošle godine u Atini, usred bela dana i u kafiću punom gostiju ubijena dvojica crnogorskih narko dilera, za koje se sumnjalo da su otkucali puteve kokaina iz Latinske Amerike prema Balkanu i Evropi.

Tužilaštva, sudovi i policija u balkanskim državama nemaju snage da sprovedu akciju privođenja kartela zakonu, jer su oni još na vlasti.

Pod pritiskom nalaza bezbednosnih službi, koji navode opasnost od balkanske mafije po bezbednost mnogih država u Evropi, pa i u SAD-u, krajem proleća formiraće se međunarodni sud koji će suditi trgovcima narkoticima i organizatorima terorističkih organizacija sa Balkana.

Početkom proleća počeće i prebacivanje i ostalih optuženih u Hag, po nalogu suda koji sudi za zločine koje je počinila tzv Oslobodilačka vojska Kosova.

Niko nije verovao da će predsedniku tzv Republike Kosovo Hašimu Tačiju staviti lisice na ruke. I Vučić je tvrdio da njegovom pobratimu Tačiju ne može niko ništa, da je sve jači, da ni Ramuš Haradinaj ne brine za svoju budućnost, jer iza njih stoji Amerika.

A istina je da je njihov zaštitnik, američki genral Vilijem Voker pribavio glavne dokaze koji će na doživotan zatvor poslati ove zločince. General Voker je obezbedio i Haradinajev dnevnik u kome je opisano ubistvo više od 600 Albanaca i više od 300 Srba.

Tačno je i da je na Vokerovu preporuku zabranjeno Aljbinu Kurtiju da učestvuje na februarskim izborima u Prištini, jer otvoreno zagovara ujedinjenje sa Albanijom.

Pod zaštitom gospođe Angele Merkel, nemačke kancelarke, vođe balkanskih država su, nekažnjeno, trgovali narkoticima, oružjem, belim robljem, pasošima, zabranjenim strateškim proizvodima i tehnologijom, koju su prodavali Iranu, migrantima i teroristima koji su preko Beograda odlazili na zadatak u evropske države, pa i SAD-e.

Naslednik u partiji gospođe Merkel je čovek koji ima sasvim suprotnu politiku od one koju je ona vodila. Naročito prema migarntima, koji su omča oko vrata i Nemačkoj.

EUROPOL je uspeo da istraži stotine slučajeva visoke korupcije najviših službenika Evropske komisije, komesara, poslanika, izaslanika, pregovarača. I ako je ta istraga sporovozna, osuđujuće presude neće izostati.

Magazin Tabloid je godinama opisivao korupciju evropskih komesara, Federike Mogerini, Johanesa Hana, Žan Klod Junkera, pregovarača Dejvida Mekalistera, šefova evropskih misija u Beogradu Majkla Devenporta i Sem Fabricija....

Danas su svi napisi Magazina Tabloid i javno potvrđeni u vezi sa korupcijom evropskih komesara. Potvrđene su i poslovno-kriminalne aktivnosti Vučića i Emanuela Makrona, Sebastijana Kurca i Angele Merkel. Putevi novca su vodili u Dubai, Rijad, Katar ...

Američka nova administracija je opterećena sopstvenim ''uvođenjem u posed''. Ipak, svi državni organi u SAD-u vode svoje poslove, izvršavajući zadatke iz okvira ustavne i zakonske nadležnosti.

Vučić, zahvaljujući surovosti srpske opozicije, koja ne diže glasa, ne poziva građane na pružanje otpora, nastavlja da satire zemlju.

Otkrio je na Savskom trgu u Beogradu spomenik Stefanu Nemanji, kome je iz ruke istrgao krst, koji mu je autor iz Rusije stavio u ruke i turio mu mač. Da se ne zameri Arapima, kojima u okviru Beograda na vodi, zida najveću džamiju na Balkanu! Tako će nesrećni Nemanja ostati da mačem, umesto krstom, pokriva dolazak Arapa na Balkan.

Džamija će da zaseni Hram Svetog Save na Vračaru.

Nekretnine od kokaina ostaće kao ,,spomenici zlodela braće Vučić.''

Vučić se još nada da ima šanse da umilostivi novu američku administraciju da ga pomiluje od krivičnih postupaka koji se protiv njega vode u ovoj državi.

Njegov promoter Metju Palmer, službenik Stejt Departmenta sastao se ovih dana u Vašingtonu sa Draganom Šutanovcem, bivšim ministrom odbrane Srbije.

Po nalogu tadašnjeg predsednika Srbije, Bezbednosno informativana agencija je, postupajući po zahtevu za prikupljanjem potrebnih obaveštenja, koji je potpisao zamenik javnog tužioca za organizovani kriminal Jovan Jovanović, prikupila nekoliko hiljada dokaza koji su trebalo da optuže ministra Šutanovca, njegovog kuma i pomoćnika Iliju Pilipovića i Stevana Nikčevića, tadašnjeg direktora SDPR-a Jugoimport, zbog rasprodaje oružja, ubojnih sredstava, i imovine, a posebno je istraživana naplata Iračkog duga od više od dve milijarde, koja je ustupljena američkoj kompaniji za samo 240 miliona evra, koju je ona od razorenog Iraka i naplatila.

Šutanovac je dobio tal od nekoliko desetina miliona, a istraga je obustavljena jer je preko posrednika angažovan tadašnji potpredsednik SAD-a Džozef Bajden, kome je isplaćeno nekoliko stotina miliona dolara, da pokrije ovaj špekulativni posao.

Šutanovca je od odgovornosti spasao i Stevan Nikčević, koji je Aleksandru Vučiću u Vladi Srbije, kao prvom potpredsedniku Vlade, predao kofer u kojem je bilo 50 miliona evra! Istog dana Nikčević je prešao u Srpsku naprednu stranku i imenovan za državnog sekretara.

čemu su Palmer i Šutanovac razgovarali u Vašingtonu? Palmer sigurno želi da ima Šutanovčevu izjavu, da ucenjuje predsednika Bajdena. Ali, ovaj starac koji je sve bliži grobu, neće imati smisla za njihove marifetluke.

Europlove istrage, uz pomoć kriminalističkih policija država članica EU, uz punu podršku Nemačke obaveštajne službe BND-e, ozbiljno su uzdrmale mnoge evropske državnike, koji se dovode u koruptivne aktivnosti sa balkanskim diktatorima, koje sada očekuje privođenje pravdi.

Vučiću sada za petama stoje i ruske obaveštajne službe koje su sprovele detaljnu istragu, kojom je utvrđeno da je Vučić, posle svake posete Kremlju i Moskvi, podnosio izveštaje mnogim stranim službama o svojim aktivnostima. On je preko Moskve oprao milijarde dolara koji su prebacivani iz arapskih banaka. Perući tako novac, Vučić i njegov brat su postali, sa toliko keša, najmoćniji ljudi u svetu kriminala.

Vučić se zalud nada da će mu Kremlj pružiti bilo kakvo utočište. I njemu i njegovom bratu i članovima porodice i kartela.

Sasvim je izvesno da će Neša Roming biti ključni svedok o saradnji Vučićevog kartela sa teroristima, prodaji tehnologija, opreme, oružja. I da je on sada na teritoriji SAD-a, da kao živi svedok potvrdi tu zločinačku aktivnost braće Vučić i njigovih saučesnika.

Drugi važan svedok je Saša Vujisić, kapetan Vojne obaveštajne službe Vojske Srbije, koji je uspeo da izbegne u SAD-e, a svedočiće o narko kartelu kojim je rukovodio Andrej Vučić.

Po Vujisića je kartel Vučića u Sjedinjene Države poslao plaćenog ubicu da ućutka ovog, vrlo važnog svedoka.

Sa Vučićem niko od svetskih državnika ne kontaktira. Od njega se ništa ne traži. Ni da ispuni oni ono što je obećao, kada su ga Palmer i CIA ''uvodili u posed'' u Srbiji.

Aleksandar Vučić, izolovan i opkoljen, po osećanju da može da mu to pomogne, pokušava da sruši Dodika, da prizna Kosovo, da razbije Srbiju,da rasproda javna preduzeća.

On to čini verujući da sebe štiti od onog što neminovno dolazi. On neće biti taj koji će potpisati priznanje Kosova.

I dok čeka da po njega dođu, Vučić sumanuto napada sve iz svog okruženja, koji mogu da povuku kartu i sruše njegovu kulu od karata.

Izvori Magazina Tabloid javljaju da je Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka stavljena u pritvor, zbog njegovog navodnog prisluškivanja, a da se to ne objavljuje. Niti ima ko iz opozicije da postavi pitanje njenog statusa u istražnom postupku, ako je poveden.

Vučić ''stavljanjem opasnosti u izgled'' preti svima iz svog okruženja, da ne smeju da ga napuste.

Savetnicima je pripretio da ne smeju da daju ostavke, jer će zajedno sa njim da potonu. A on zna da mu je kraj blizu.

A saučenika ima na pretek. Godinama ih drži kao vršioce dužnosti državnih sekretara, direktora javnih preduzeća.

Vučićev kartel vrši najgore nasilje nad zaposlenima, koji nemaju nikakvu zaštitu.

Dragana Stanković, (40) lekar iz Zaječara, ostala je bez posla zbog mobinga. Otkaz je dala pod pritiskom 2. decembra prošle godine.

Tast Nikole Selakovića, sedam godina je v.d. direktor Zdravstvenog centra. Miroslav Stojanović, zvani Rajs, izmislio je priču da su njeni roditelji platili 10.000 evra Saši Mirkoviću da se ona zaposli i tražio je novac (7.000) evra da bi joj dao specijalizaciju i rekao je da ona neće dobiti specijalizaciju, ako ne plati. I neka traži specijalizaciju od Saše Mirkovića. Ona je potom nestala.

Pre mesec dana je prestala da se javlja telefonom. Policija je ćutala. "A 28. januara došao je policajac da nas obavesti o smrti. Da se obesila u Nišu'' - kroz plač kaže njen otac Slobodan Stanković, dodajući da je mobing nad njom, po nalogu direktora Stojanovića, svakodnevno vršila načelnica odeljenja neurologije dr Ivana Janaćković Marinković.

''Pre nego što je nestala, rekla je da joj neko preti i da je prate'' - kaže njen otac Slobodan.

Da podsetimo da je Zoran Drobnjak, sedam godina vršilac dužnosti Puteva Srbije, a Milorad Grčić, roštiljdžija iz Orenovca je isto toliko direktor Elektroprivrede Srbije.

Protiv Zorana Drobnjaka se vode dva krivična postupka po optužnici Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal pred Višim sudom u Beogradu. Ali velike količine keša koje daje gospodaru Vučiću, dovoljne su da može da bude na ovom položaju dok je Vučić živ.

Stotine direktora javnih preduzeća, bolnica, ustanova, sudova, imaju status vršioca dužnosti! Na taj način moraju da služe.

U pokoronosti Vučić drži i predsednike opština, načelnike okruga, koji nemaju školske kvalifikacije ili su ''na školovanju'', čekaju da im se napiše diploma!

Milioni građana Srbije su u bedi, nemaštini, osuđeni na patnju. Škole su puste, sela razorena, njive neporane.

I srpski biznismeni su u strahu. Vučić pravi spisak koga će i koliko reketirati. Na uzdi mu je Tužilaštvo za organizovani kriminal, koje može da optuži svakog. Ko ne plati, gubi mogućnost da dobija kredite, poreska mu odmah naplaćuje dugovanja i idu u bankrot.

I dok srpska opozicija i takozvana elita blate građane, opisujući ih kao bednike, rasiste i stoku, u Srbiji se, među građanima, organizuje pokret, koji će iznjediriti heroje koji će na proleće oboriti Vučićev režim.

Novi ambasador Rusije u Zagrebu prvo otišao na Tuđmanov grob

''Uživao je povjerenje svog naroda''

Novi ruski ambasador u Hrvatskoj, karijerni diplomat i bivši portparol tamošnjeg ministarstva spoljnih poslova Andrej Nesterenko je predao isprave kojom se kome daje povjerenje, hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću.

tome što očekuje od svog mandata u Hrvatskoj, kako ocenjuje odnose dviju država, o LNG-u i ruskom plinu te o važnom dolasku ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, ispričao je nakon što je položio cveće na grob i odao počast prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu.

''Kada sam prvi put došao na Balkan, trudio sam se da pročitatam što više članaka i knjiga o ovoj regiji, njen razvoj i istoriju.

Istorija Hrvatske pokazala se jako zanimljivom, razvijali ste se uz druge balkanske narode, imali različite etape istorije, ali na kraju došli ste do nezavisnosti. Sa zanimanjem sam čitao biografiju dr Franje Tuđmana i znam da se razvijao prvo kao vojnik, a onda kao političar. Ako se dobro sećam, bio je učesnik partizanskog pokreta. Dr Tuđman ostavio je značajan trag u istoriji cele regije i hrvatskog naroda. Bio je prvi predsednik RH i to govori mnogo - hrvatski mu je narod izrazio poverenje i u istoriji će ostati kao značajni političar i prvi predsednik RH. I puno govori činjenica da je više puta bio izabran, ukazuje na poverenje koje su mu ukazali građani. Zbog svega toga, osetio sam da trebam doći na grob predsjednika Tuđmana i staviti ovu košaru s cvećem'' - završava Nesterenko

Pismo iz Holandije

Đorđe Višekruna, bivši Vučićev prijatelj i savetnik, piše iz Amsterdama:

''Vučić lažno sebi pripisuje zasluge za otvaranje bolnice sa najsavremenijom opremom u Srbiji, a to je Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, koga sam ja kao Koordinator Vlade Vojvodine za kapitalna ulaganja otvorio još daleke 2010. godine, a DS je bila na vlasti do 2016. u Vojvodini.

Nedavno sam bio u kontroli u bolnici u Holandiji i video neverovatnu organizaciju, gde je svaka sekunda bitna i gde sve nalaze i analize odmah dobijaš, prosto neverovatno.

Zbog takvog zdravstvenog sistema, života bez stresa i kvalitetnog i svežeg mesa i druge hrane u Holandiji je zvaničan podatak da će deca koja se danas rode živeti u proseku 103 godine, a ljudi za koje čujem da su umrli, imaju najčešće između 90 i 100 godina, dok u Srbiji danas masovno umiru ljudi između 60 i 70 godina.

Dakle, kada bi čuli istinu od statistike, ono što ja vidim je da ljudi ovde žive bar 20 godina duže, čak je i naša lažljiva statistika priznala da je prosečna starost umrlih od korone u Srbiji 64 godine, dok je u Holandiji 81 godinu i mladi ljudi gotovo da i ne umiru.

Ovim tempom umiranja mladih ljudi, za par godina kada diktatura padne, ja neću imati koga ni obići u Srbiji'' - tvrdi Đorđe Višekruna.

Glosa

Vučić najviše voli da ukrade pare, ali posle toga i ideje i fazone. Iz serije Bela lađa je pokrao preko 20 fazona, pa je Srećko Šojić ubacivao Ćirka, koji mu kuva kafe, za poslanika u Skupštinu, a Vučić je svoju kafe kuvaricu Irenu Vujović takođe prvo postavio za poslanika, pa je otišao i korak dalje od Šojića i ovu osobu bez dana škole i radnog staža postavio za ministarku.

Takođe u Beloj lađi su bili Poganci, u kojoj je proročica Roska hvalila političke partije, a Vučić je ubacio mnoge učesnike Parova i Zadruge da ga hvale, od stripera do kriminalaca. Nije opljačkao samo budžet, već i autorstvo iz domaće serije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane