https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Hoće li nas Aleksandar Vučić podaviti i zameniti migrantima?

Oj Srbijo mati, nemoj tugovati

Na koje sve načine šizofreni peder Vučić, njegov na samrti brat Andrej i stranački kartel iz sve snage i srca radi na trajnom uništenju države Srbije i njenih građana. Da li ćemo uspeti da bar deo stanovništva spasimo od smrti, gladi i begstva iz Srbije. Diskriminacija građana Srbije predstavlja deo državne strategije aktuelne vlasti, sa ciljem njihovog uništenja, proterivanja, trovanja, izgladnjivanjem, robskim položajem i radom, koji će im omogućiti da Srbiju nasele migrantima, islamistima i teroristima koji će iz Srbije krenuti u akcije protiv evropskih država i SAD-a. Zašto ćutimo, zašto ih ne umlatimo, neka padne i naša krv, ali posle nas će doći pokoljenja koja nas neće proklinjati. Zar niko od nas neće da zapeva - Oj Srbijo mati, nemoj tugovati...

potpukovnik Goran Mitrović

Vlast Srpske napredne stranke ne krije nameru da od Srbije napravi Srbistan. U odnosu na migrante, građani Srbije su diskriminisani na sve načine. Ne štite ih državne institucije, čak ni policija i sudovi. Sve češći slučajevi razbojništva, uličnih pljački i nasilničkih incidenata uglavnom prolaze bez pravosudnih sankcija.

Policija češće hapsi građane koji se suprotstavljaju migrantima, koji pokušavaju da im otmu novčanike, mobilne telefone, obuću ili odeću. Policajci privode i saslušavaju žrtve pljački i pojedince koji im pomažu da se odbrane, dok migrante ni ne identifikuje, a kamoli da ih krivično goni.

Takav odnos nije proizvod slučaja, nerada ili nesposobnosti pripadnika MUP-a i srpskog pravosuđa. Diskriminacija građana Srbije predstavlja deo državne strategije aktuelne vlasti. Predstavnici režima, skriveni iza parola o humanosti i gostoprimstvu, sprovode plan o stvaranju „sabirnog centra" za islamske migrante u Srbiji. Setom međunarodnih ugovora, Srbija se obavezala da prihvati sve migrante, kojima zemlje Evropske unije ne odobre zahtev za azil. U skladu s tim ugovorima, iz Nemačke, Austrije, Francuske i Belgije, pa i iz Bosne i Hercegovine, u Srbiju je prošle godine vraćeno oko 12.000 migranata, koji nisu prošli bezbednosne provere, zbog čega nisu dobili azil.

Aleksandar Vučić je najavio da će se u Srbiji, do 2028. godine, trajno naseliti milion migranata s Bliskog istoka i sa severa Afrike. Ta ideja se već dve i po godine sprovodi u praksi. Vlast usklađuje zakonske okvire kako bi omogućila realizaciju tog projekta. Republička vlast i lokalne samouprave izdvajaju budžetska sredstva, po 12.000 evra, za pomoć migrantima da započnu privatni biznis u Srbiji. U više od 80 opština doneti su propisi kojima se poslodavci oslobađaju 70 odsto poreza i doprinosa na radna mesta na kojima zaposle tzv. novonaseljena lica. Napuštena ili ruinirana seoska domaćinstva daju se na korišćenje migrantskim porodicama, s tendencijom da pređu u njihovo vlasništvo, kao što se već dešava u mestima pored Kragujevca i u nekoliko banatskih opština.

Za projekat, kojim će Srbija postati sabirni centar migranata, vlast dobija podršku međunarodnih organizacija. Pre nekoliko dana su predstavnici Komesarijata za izbeglice i migracije, Fakulteta političkih nauka i UNICEF-a potpisali Memorandum o razumevanju, kojim su se obavezali da će sarađivati „na dizajniranju, implementaciji i evaluaciji kursa o zaštiti dece u pokretu, namenjenog stručnjacima i studentima socijalne politike i socijalnog rada".

UNICEF će pružiti tehničku podršku, uključujući razmenu znanja, dobru praksu i izgradnju kapaciteta u skladu sa nacionalnim, regionalnim i međunarodnim standardima i ekspertizom kroz razvoj, implementaciju i osmišljavanje kursa. Nakon pilot-kursa, koji će početi u maju ove godine, radiće se na njegovoj akreditaciji i uvođenju u redovni program Fakulteta političkih nauka.

Uporedo s kursevima, na kojima će se sprovoditi obuka za prijem i tretman migranata, srpska vlast izvršava ugovorima preuzetu obavezu da sprečava migrante da napuste Srbiju i pređu u Mađarsku i Hrvatsku. Od početka ove godine Žandarmerija je u okolini Subotice i Šida uhvatila nekoliko grupa „slobodnih migranata" i autobusima ih prebacila u centre za njihov smeštaj. To potvrđuju izveštaji Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije: „U jednoj od redovnih akcija, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, 126 migranata je autobusima prevezeno u Prihvatni centar u Preševo", zatim „Odgovorno i humano upravljajući migracijama u Srbiji, Komesarijat za izbeglice i migracije je, u saradnji sa MUP-om Srbije, sproveo redovnu akciju rasterećenja pograničnih opština.

Iz Sombora je 373 migranta preveženo u centre na jugu zemlje. Akcija je sprovedena i u Šidu." Granični prelazi se „rasterećuju" kako bi se migranti prinudili da ostanu u Srbiji, da ne uđu na teritoriju Mađarske ili Hrvatske i nastave put ka Nemačkoj i drugim državama Evropske unije.

Vlada Republike Srbije islamskim migrantima daje smeštaj, novac, kuće, poljoprivredno zemljište, radna mesta i priliku za stručno usavršavanje, a sve to novcem iz budžeta, koji pune građani, koji su diskriminisani od iste vlasti. Istovremeno dok poreskim nametima pljačka građane Srbije, Vlada je iz budžeta izdvojila 252 miliona dinara za aktivnosti na "pružanju podrške prisilnim migrantima i za unapređenje upravljanja migracijama".

Vučićev režim je nametnuo drakonske poreze, kojima sprečava normalan rad mikro i malih preduzeća.

Nezabeleženo u praksi, vlast je odlučila da radnicima na internetu, koji zaradu ostvaruju preko platformi koje su registrovane u drugim državama, retroaktivno naplati porez za poslednjih pet godina. Ljudi, koji su radili iz svojih kuća, o svom trošku i u potpunoj neizvesnosti, bez sigurnih primanja, ako su zarađivali 300 evra mesečno, odlukom Vlade Srbije sad su obavezni da plate oko 7.000 evra na ime poreskih dugovanja. „Ako nećete da platite, idite iz Srbije, meni bi to najviše odgovaralo", poručila je premijerka Ana Brnabić predstavnicima Udruženja radnika na internetu. Zahtevi pobunjenih frilensera su odbijeni, a njima je direktno preporučeno da se spakuju i beže iz Srbije, ovde nisu poželjni.

Ako se sprovede plan Aleksandra Vučića, Srbija će postati islamska džamahirija Srbistan. U realizaciju tog projekta nisu uključeni samo migranti koji pristižu s Bliskog istoka i iz Afrike. Uz njih, koji i ne žele da ostanu ovde, Vučić namerava da u Srbiju dovede i arapske bogataše iz Katara.

Kao investitore „Beograda na vodi", Vučić je predstavio šeike iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kompaniji „Eagle Hills", čiji vlasnik je Muhamed el Abar, poklonio je sto hektara najskupljeg građevinskog zemljišta u Beogradu, nekoliko monumentalnih zgrada uz savsku obalu i nametnuo leks specijalis, kojim je sve troškove oko pripreme gradilišta, infrastrukture i taksi za dozvole prebacio na budžet glavnog grada.

Američke obaveštajne službe su otkrile da se preko „Beograda na vodi" pere novac stečen kriminalom.

U UAE uhapšeno je 11 šeika iz vladajuće porodice, koji su osumnjičeni za saučesništvo u tom i drugim krivičnim delima. Ugašeno je šest kompanija, dok je „Eagle Hills" nastavio sa nekim poslovnim projektima, među kojima nije „Beograd na vodi".

Da bi praonica novca mogla da radi, Vučić je pronašao nove tzv. investitore. Umesto prevaranata iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, angažovao je njihove konkurente iz Katara. Nekoliko godina je Vučić vodio kampanju diskreditacije kompanija i biznismena iz Katara, koje je optuživao da su finansirali kampanju Vuka Jeremića na predsedničkim izborima 2017. godine. Tada je tvrdio da oni predvode međunarodnu bandu lopova, a sad im nudi da zamene El Abara i Mohameda bin Zajeda.

Vučića i katarske bogataše spojio je Zoran Janjušević, bivši savetnik Zorana Đinđića za bezbednost. Janjušević je učestvovao u nekoliko krupnih korupcionaških afera u vreme DOS-a, a i kasnije, kad je prekinuo saradnju sa srpskim tajkunom Filipom Cepterom. Sa statusom „najopasnijeg Bosanca u Srbiji", Janjušević je imao zaštitu svih političkih garnitura koje su se smenjivale na vlasti, pa ni sudovi nisu imali slobodu da sankcionišu njegove afere.

Janjušević je, u međuvremenu, napravio čvrste poslovne i obaveštajne veze s najmoćnijim ljudima u Kataru. Daleko od očiju javnosti, u Beogradu im je otvorio vrata za ulazak u Evropu. U Janjuševićevoj vili nalazi se ambasada Katara.

Kad je postalo očigledno da zbog pojačane kontrole tokova novca, koju vrše američke službe, više nije moguća saradnja sa šeicima iz UAE, Vučić se okrenuo Janjuševiću i njegovim partnerima iz Katara. Oni su zainteresovani da investiraju u delove projekta „Beograd na vodi", ali i da naprave slično naselje na nekoj od lokacija, koje im je Vučić ponudio.

Jedna od opcija je Makiško polje, koje je nedavno samovoljom gradskih vlasti promenilo namenu, kako bi se, i po cenu ekološke katastrofe, omogućila gradnja stambenog naselja na zemljištu od 800 hektara. Biznismeni iz Katara su zainteresovani i za izgradnju „Beograda na vodi 2", na levoj obali Save.

Da bi se islamski biznismeni u Beogradu osećali kao svoj na svome, Vučić je zahtevao da se sa spomenika Stefanu Nemanji ukloni krst. Srpskom svecu, koji je presudno uticao na hristijanizaciju Srba, Vučić je oduzeo krst, da ne iritira ortake muslimanske veroispovesti. Usput, kao uslugu Janjuševiću, za direktora Uprave carina postavio je Branka Radujka, jednog od najistaknutijih članova „žutog preduzeća".

Radujko je bio savetnik Zorana Đinđića, šef kabineta Zorana Živkovića, generalni sekretar Borisa Tadića i direktor Telekoma. Sad ga je Vučić nagradio mestom direktora Carina.

Kao što je kontroverzne bogataše iz Emirata zamenio katarskim, tako i svoje radikale zamenjuje „žutim" kadrovima. Vučiću ništa nije bitno, osim novca. Za islamizaciju Srbije dobija masnu proviziju, pa je sprovodi brže i jače nego sve otomanske paše i subaše, koje su četiri veka defilovale ovim prostorima.

Vučić taj plan ne može da završi dok god Srbija brani svoj suverenitet na teritoriji Kosova i Metohije. U prethodnih devet godina vlasti, Vučić je utvrdio državnost albanske republike Kosovo. Odrekao se pravosudnog i bezbednosnog, energentskog i elektro sistema, prava nad rudnicima i jezerima, kao i infrastrukturom koja je bila u vlasništvu Srbije.

Ostalo je da ispuni političke obaveze i prizna nezavisno Kosovo. To je obećao francuskom predsedniku Emanuelu Makronu prilikom poslednje posete. Vučić je obećao da se Srbija neće suprotstaviti učlanjenju Kosova u Ujedinjene nacije. Kad do toga dođe, ni Rusija i Kina neće imati razloga da stave veto i spreče zaokruženje državnosti albanske republike.

Vučić je odavno odlučio da postane tvorac Velike Albanije. Jedini razlog za odugovlačenje predstavlja strah od reakcije Srpske pravoslavne crkve. Strah su povećala dešavanja u Crnoj Gori, kad je SPC predvodila litije protiv nametnutog zakona o veroispovestima. Sporni zakon je presudno doprineo padu s vlasti Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Da mu se to ne bi dogodilo, Vučić namerava da na tron Svetog Save, na mesto patrijarha postavi nekog od svojih favorita, koji će imati zadatak da u trenutku konačne izdaje Kosova okrene glavu na drugu stranu.

Prema Vučićevim procenama, za ulogu saučesnika u izdaji Kosova i Metohije najbolji kandidati su mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije Perić, episkop bački Irinej Bulović i episkop šumadijski Jovan Mladenović. Pripremu Sabora SPC, na kome će biti izabran naslednik upokojenog patrijarha Irineja, Vučić je poverio Marku Parezanoviću, načelniku bezbednosti u BIA.

Parezanović je preporučio da se sednica Sabora održi u kripti Svetog Save u hramu na Vračaru, a ne, kao uvek do sada, u Patrijaršiji.

Parezanović, Vučićeva „devojka za sve", odlučio je da vladike smesti u hotel „Hilton", kako bi ih držao na oku, pošto su tamo sve prostorije pokrivene kamerama i ostalom opremom za prismotru i praćenje. Za obradu episkopa zadužen je Nikola Selaković, koji ima ovlašćenja da preti i podmićuje.

Selaković i Parezanović su uradili sve što su mogli kako bi montirali glasanje u prvom krugu, u kome se biraju trojica kandidata. Jedan od njih biće izabran žrebom.

Da bi pomogao Duhu Svetom, Parezanović je predložio da se cedulja s imenom favorizovanog Porfirija, Vučićevog rođaka i duhovnika, stavi u frižider. Ko bude iz posude izvlačio cedulju s imenom sledećeg patrijarha, neće trebati pomoć Duha Svetog, biće dovoljno da uzme najhladniji papir.

Patrijarh, koji bude izabran po toj proceduri, imaće zadatak da amortizuje nezadovoljstvo naroda u trenutku predaje Kosova i Metohije. Vučić se nada da ni to neće biti težak posao. Patrijarh i cela SPC moći će da ponavljaju izjave kako je Kosovo kolevka srpska i srpske crkve, ali da se ne mešaju u odluke demokratski izabrane vlasti, koja predstavlja volju naroda. Vučiću je to dovoljno da obavi svoj najvažniji zadatak, zbog koga je dobio priliku da vlada, pljačka i uništi Srbiju.

Dok radi na projektu da nas pretvori u Srbistan, da one uporne koji žele da ostanu u Srbiji islamizuje, Vučić pravi predstave sa pevanjem i pucanjem i hapšenjem.

Pod optužbama da je sina Danila poslao u inostranstvo, da ga spase kao člana ubilačke bande Veljka Belivuka, srpski diktator je nestao iz javnosti 8. februara, nema ga u medijima, u direktnom obraćanju, ali je prikazan na slici sa sinom Danilom, da pokaže da je on još u zemlji.

Teška srca Vučić je uhapsio bandu Veljka Belivuka, a sve sa ciljem da se obračuna sa policajcima koji su u vreme Nebojše Stefanovića bili na ključnim funkcijama.

Indikativne stvari koje se daju primetiti kod nedavnog hapšenja Velje Nevolje, a tiču se mogućeg dogovora sa Acom Nevoljom (Vučićem):

Belivuk je uhapšen na Rudniku gde su taj čin dočekale spremno novinarske ekipe?!

Imenovanog prvo nakon hapšenja odvode na stadion JNA sa lisicama na rukama koje su bile ''vezane'' napred, (koje nisu bile vezane) a zatim njegovoj kući, pa tek onda u UKP. Inače svako mora prvo ići u gradsku policiju!?

Belivuka hapsi SAJ, kojima nije u domenu ta vrsta posla, izuzev ako ambasada SAD nije to naredila!

Već počinje relativizacija i opravdanje zločina preko medija (koji mogu SVE) o tužnom detinjstvu Velje Nevolje i ostale žalopojke

Vučić živi u rijaliti šou i ništa više.

Činjenica je samo da se moglo reagovati na vreme i time bi se spasilo barem 5 života. Krv, nasilje i smrt inspirišu Vučića.

BIA je aktivno pomagala Nevolju da čini zlodela, po Vučićevom nalogu.

Vučić je stvorio i finansirao Velju Nevolju. Veljko Belivuk „Velja Nevolja" je služio samo Vučiću, tvrdi i Marinika Tepić: Vučić pokušava da zatre svoju vezu sa grupom Belivuka, ali mu to neće uspeti. Da Vučić ode na poligraf verovatno bi sada taj poligraf eksplodirao, zbog količine svih laži koje svakodnevno iznosi.

Gospođa Tepić tvrdi da je Vučić uvek optuživao druge kako bi prikrio svoje tragove sa klanom Belivuk. Taj klan je narastao, postao opasan zahvaljujući Vučiću. Dok je njemu služio, bio je dobar, a kada su zakucali na njegova vrata, postali su nevolja. Ponoviću, Vučić je kukavica!

Na redu su nove afere vrha vlasti, tvrdi Marinika Tepić. Ona je navela da u silnim aferama ima još "nevolja".

- Nije najveća nevolja klan Belivuk. Naravno da je dobro što su uhapšeni, mada je trebalo i ranije. Ali, da li sada znači da su sve nevolje nestale? Pa, nisu. Koliko je nevolja ostalo za Vučićem, ja sam govorila samo koliko su ojadili državni Telekom. Kada sam u avgustu upozoravala da nije samo čerupanje problem, već i način da se ugase nezavisni mediji, ispostavilo se da je to tačno. Šta nam preostaje sa nevoljama u Telekomu, EPS-u, koji je Grčić ojadio. Sve je to moglo da se uloži u povećanje plata zdravstvenim radnicima, penzija penzionerima, a ne da ulazimo u dužničko ropstvo. Danas smo videli da ni Ana Brnabić ne može da mi oprosti aferu Aseko, dokazano da je narodni novac davan za firmu njenog brata, a kada je sve do dokazano, morao je da podnese ostavku"

Ana Brnabić i brat Igor - novi srpski tajkuni: obogatili su se ekspresno oboje od dolaska na vlast, da li će biti istrage.

Saopšteno je da je Vučić od Kine uzeo kredit od preko 3 milijarde evra, za navodne infrastrukturne projekte, gradnje kanalizacije, preradu otpadnih voda, po opštinskim mestima po Srbiji, tamo gde će početi da prvo naseljava migrante.

Upućeni tvrde da nas je Vučić, uzimajući desetine milijari evra od Kine, praktično prodao ovoj državi. Nije ni čudo što uz veliku proviziju, kupuje od Kineza eksperimentalnu vakcinu za korona vrius, u milionima doza, radi daljeg eksperimenta.

Ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Vučić trpa u džepove ogromne pare, da Rusija glasa za priznavanje Kosova, a sve sa ciljem, uveren da će ga američki predsednik Džo Bajden pomilovati od krivičnih postupaka koji se pred američkim federalnim sudovima vode protiv njega, zbog najtežih koruptivnih dela.

Proleće će doći i u naš rodni kraj. Vreme je da ustanemo, da smaknemo Vučićevu porodicu i kartel, da razbijemo Srpsku naprednu stranku i mafiju koju je ona iznjedrila pošaljemo na stadion Partizana, kao sabirni centar, dok im sudovi ne izreknu kazne.

Junačka narodna pesma - Oj Srbijo mati, nemoj tugovati, zovi samo zovi, svi će soklovi, život za te dati... - nikada nije bila aktuelnija, nego danas. Žrtvujmo svoje živote, da Srbija ne bi nestala zauvek iz istorije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane