Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Građani i u Hrvatskoj na meti sudske mafije, izvršitelja i stečajnih upravnika

MAFIJA UBIJA PRAVOSUĐEM, NE SAMO KORONOM

Još se nije stišala eksplozija GRANATE U PAKRACU koja je bačena radnicima HEP-a pod noge, dogodilo se MASOVNO ubojstvo u ŠIBENSKOM kraju. Ovoga puta je ZAKON u svoje ruke uzeo jedan poduzetnik koji je pao pod žrvanj HRVATSKE DRŽAVNE STEČAJNE MAFIJE. (Ista slika kao i u Srbiji, napomena redakcije)

Vjekoslav Škrblin (dopisnik iz Zagreba)

Uzroci PETEROSTRUKE šibenske LIKVIDACIJE ukazuju na klasičan primjer kako funkcionira PRAVOSUDNO/STEČAJNA zločinačka organizacija.

Ta mafija djeluje od osnutka Hrvatske države. Djelovala je i u JUGOSLAVENSKOM REŽIMU. Nema nikakve razlike jer isti LJUDSKI ŠLJAM djeluje u Hrvatskoj na način kako je djelovao u Jugoslaviji. Za vrijeme Tita i partije nije bilo pljački tolikih razmjera kao što ih je za vrijeme tzv Neovisne Države HR.

Pljačka ili prelazak iz društvene u privatnu imovinu TEMELJENE SU NA ZAKONU. Dok je bjesnio rat za HR neovisnost, TUĐMANOV režim utvrđivao stare YUGO zakone koji dozvoljavaju pretvaranje iz DRUŠTVENOG U PRIVATNO VLASNIŠTVO. Ako je trebalo izglasati neki novi zakon ili staviti dodatak i doradu nasljeđenom YUGO ZAKONU, Sabor bi izglasao novi ili dodatak zakonu, samo da PLJAČKOM DUŠTVENE IMOVINE i prebacivanje u privatnu imovinu, bude izvršena TEMELJEM ZAKONA.

Taj pristup i princip izvršenja kriminala javno je poznata činjenica. Tko je veći kriminalac taj ima veće šanse napredovati u lopovskoj hijerarhiji koja je na čelu države. POLICIJA, PRAVOSUĐE ili POREZNA UPRAVA suučesnici su ovako organiziranoga kriminala. Podrobno je o tome pisano i u Magazin Tabloidu.

Građani su potpuno nemoćni što se pravo i pravda kod nas izvršava selektivno ILI kako odgovara "jačoj" strani u bilo kojem sudskom procesu. Pisali smo i o tome kako BOŽICA PRAVDE nerijetko ne žmiri na oba oka već svoj pogled i mač pravde nakrivi na stranu pobjednika iliti dobitnika sudske parnice. CIJELO JE HR PRAVOSUĐE otrovano kriminalom.

Ta se pojava duboko ukorijenila na tlu HRVATSKE ali i na tlu svih novonastalih država nakon raspada YUGE. Kriminal funkcionira po jednostavnoj matrici. Unaprijed se zna tko MORA DOBITI SLUČAJ. Pogotovo ako je na jednoj strani neki "uvaženi" pripadnik društva te ako je uz to bilo kakav dužnosnik.

Onda takav lik ne može izgubiti sudsku parnicu niti na jadnom HR sudu! Pisao sam o slučaju UBOJSTVA kćeri poznatog ZG advokata Zvonimira Hodaka. Djevojka je likvidirana na stubištu ispred vratiju svojega stana. SUD U SURADNJI S POLICIJOM pronašli su nekog ZG klošara, natovarili mu ubojstvo i nesretnika je KORUMPIRANI SUDAC osudio na 30 godina zatvora.

Naveo sam IMENA I PREZIMENA sudionika TE ALI I NEKIH DRUGIH LIKVIDACIJA zbog "više sile". DRŽAVNI KRIMINALCI ostali su netaknuti. Štoviše, neki i dan dana sa visokih pozicija nastavljaju svoju kriminalnu djelatnost. O nestaloj/kidnapiranoj djelatnici HR VOJSKE također sam pisao. Naveo imena i prezimena sudionika te OTMICE i likvidacije otete nesretne žene.

POLICIJU sam također obavijestio kako u ovom slučaju svakako treba ispitati i tadašnjeg predsjedika RH KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ, koja je neizravno ukazala na LEGLO gdje se nalaze počinitelji i ovog zločina. Tijelo nesretnice pronađeno je nakon pola godine kako pluta rijekom SAVOM a počinitelji i naredbodavci likvidacije su još usidreni u institucijama Republike Hrvatske.

"SVOJEM" ĆU SLUČAJU reči kako sam razotkrio članove mafije na Trgovačkom sudu, Županijskom sudu te Općinskom Kaznenom sudu u Zagrebu. Opet po tko zna koji puta naveo sam imena i prezimena sudaca i državnih tužitelja koji u ovom slučaju sudjeluju u pljačkanju PRORAČUNA RH!

Također sam tom prilikom POLICIJI dao MATERJALNE DOKAZE kako se i poznata Austrijska HYPO ALPE ADRIA banka bavi ORGANIZIRANIM KRIMINALOM. Znam, znam... Da se išlo tragom novca MI HRVATI ali i AUSTRIJANCI danas ne bi imali državno vodstvo u ovakvom sastavu u kakvom se sada nalaze ove dvije države, štoviše, primjerice sadašnji predsjednik RH ZORAN MILANOVIĆ koji je nasljedio K. G. KITAROVIĆ, služio bi najveću moguću kaznu strogog zatvora u LEPOGLAVI. Zbog čega??

Zbog toga jer je svojevremeno posredno sudjelovao u LIKVIDACIJI srbijanskog premijera dr. ZORANA ĐINĐIĆA. Eto, dokazi postoje, svjedoci i počinitelji postoje ali su SVI ostali nevidlji-nedodirljivi poput NEVIDLJIVOG NEPRIJATELJA koji ima kodni naziv COVID19!

Kako je tekao čin egzekucije u ŠIBENIKU koji je ovih dana uzeo 5 (PET) života?

Što i kako opisuju o tom masovnom ubojstvu neki HR mediji?

****

"Višestruko ubojstvo kod Šibenika: Ubio stečajnu upraviteljicu, njezinog muža, jednog vjerovnika i vlasnika lanca s kojim je bio u poslovnom odnosu"

U vezi s četverostrukim ubojstvom na šibenskom području policija dovodi muškarca koji se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF te poziva građane da im dojavi lokaciju ako primijete to vozilo.

"Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 192; 022/ 347-139 ili 022/ 347-446, pozvala je šibensko-kninska Policijska uprava koja upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju.

Policija je demantirala informaciju, koja se pojavila u nekim medijima, da je počinitelj pronađen mrtav."

Vidljivo je kako POLICIJA i mediji ne surađuju jer im se izvješća BITNO razlikuju.

Također, nakon ovog tragičnog događaja postavljeno je pitanje MOTIVA počinjenja.

Razlog je NOVAC koji je nakon prodaje propalog poduzeća trebao pokriti sve APETITE SUDIONIKA a na štetu ŽRTVE-počinitelja ovog suludog čina koji je ujedno bio i vlasnik tvrtke, koju su NADLEŽNI STEČAJEM UPROPASTILI.

To se vidi iz izvješća koje prenose mediji:

"Usporedbom vrijednosti ukupne imovine koja je naplativa i iskazana u poslovnim knjigama stečajnog dužnika i obveza jasno je da je imovina veće vrijednosti od iskazanih obveza, stoga se može zaključiti, kada bi došlo do prodaje imovine, namirile bi se tražbine razlučnih vjerovnika, a postoji velika vjerojatnost da bi se namirile i priznate tražbine stečajnih vjerovnika", navela je stečajna upraviteljica u izvještaju iz veljače 2019. uoči ročišta za ispitivanje prijavljenih tražbina vjerovnika i izvještajnog ročišta koja je Trgovački sud u Zadru, otvarajući stečajni postupak, zakazao za 4. ožujka 2019. i prije Skupštine vjerovnika.

Što se tiče planiranih troškova stečajnog postupka, stečajna upraviteljica u predračunu je navela da oni iznose ukupno 689.670 kuna od čega je 630 tisuća kuna bruto nagrada stečajnom upravitelju, uz pretpostavku da stečajni postupak traje 12 mjeseci.

****

FARIZEJI i CINICI bi rekli kako je stečaj vođen temeljem zakona. Istina, na prvi pogled sve je po zakonu. Najveća je zakonska rupa u takvom zakonu kako "država"-stečajna upraviteljica za svoj NE/RAD ne snosi ikakvu odgovornost, već ISKLJUČIVO NAGRADU! Ona je bez ikakva natječaja zaduženu kompaniju prodala "najboljem ponuđaću". Tim je činom svoju POŽUDU za osvajanjem "nagrade" utažila. Briga nju što 100-tinu zaposlenika ostaje bez svojega posla ili egzistencije. Po mojem iskustvu kako se u Hrvatskoj prolazi na stečajnom sudu, posrnula tvrtka nije imala nikakve prilike izvući se iz dugova.

Stečaj je i u toj prigodi bio samo način KUPOVANJA VREMENA kako bi se vrijedna tvrtka za sramotno nisku cijenu prodala "najboljem" ponuđaču i kako bi se zatvorio krug onih koji su nad propalom tvrtkom stajali kao lešinari, čekajući njenu smrt. U Hrvatskoj ne stanuje niti PRAVDA NITI PRAVEDNOST. Pohlepa stečajne upraviteljice u ovom slučaju dovelo je do OKIDAČA-MOTIVA likvidacije zainteresiranih u namirivanju apetita nakon rasprodaje i pokapanja nekada USPJEŠNE KOMPANIJE.

Očito je kako je žudnja za zaradom od 630 tisuća kuna/cc 85 tisuća EURA, stečajnu upraviteljicu koštalo lišavanja života.

Od tzv političkih stranaka ili tzv vlade nitko se nije previše osvrnuo na ovakvo krvoproliće. (Isto kao u Srbiji, napomena rfedakcije).

Nikoga od njih ne zanima kako nam država tone poput olova u BEZAKONJE.

I obični su ljudi već oglušili na nepravde koje dolaze kako sa vrha tako i sa dna ovog bezvlašća. Sustav je postavljen na način da uništava državu i društvo a ne da ih potiče. Od kada je pušten KINESKI VIRUS, sve se vrti oko brige za zdravlje ljudi. No, ta tobožja briga DRŽAVE za zdravlje zajednice ukazuje kako se zapravo radi o nečemu sasvim supotnome.

Kako je DRŽAVA/REŽIM zapravo zaratila protiv građana vlastite zemlje. Nije čudno i logično je kako su ugroženi građani prisiljeni svoja prava braniti po vlastitom nahođenju. Na žalost, sve ćešće uzimajući pravdu-KALAŠNJIKOV ili bombu u vlastite ruke. Ako to još shvatio nije ZLOČINAČKI REŽIM, shvaćaju to oštećeni, opljačkani te svekoliko ugroženi građani.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane