Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Da li je Vladimir Cvijan poslednja žrtva pomahnitale diktature

Ubica u pelenama bio je nemilosrdan

Likvidacijom bivšeg poslanika, stranačkog funkcionera i protivkandidata na izborima, Vučić je, čini se, okončao svoju ubilačku karijeru. Sada je na redu njegov život

M. Grabež

Redakcija Magazina Tabloid uputila je zvaničan upit Institutu za sudsku medicinu u Beogradu (Deligradska 31), kojim je tražila informaciju i odgovor na pitanje - da li je tokom januara 2018. godine na Institutu obdukovano telo Vladmira Cvijana, bivšeg generalnog sekretara Predsednika Srbije Borisa Tadića, zatim potpredsednika Srpske napredne stranke i narodnog poslanika Narodne skupštine Srbije.

Upit je poslat elektronskom postom na adresu lica koje nam je istu saopštilo, nakon što smo pozvali direkciju Instituta. Tražili smo da nam odgovore da li je telo obdukovano pod njegovim imenom, ili kao NN lice, da li je Više tužilaštvo u Beogradu platilo račun i da li je preuzelo nalaz.

Istog dana, 4. marta, uputili smo i zvaničan zahtve Višem javnom tužiocu Nataši Krivokapić.

o ''Postovana Gospođo,

postupajuci po odredbi člana 9 Zakona o javnom informisanju i medijima, molimo Vas da nam odgovorite da li je uprava VJT-a platila Institutu za sudsku medicinu (Deligradska 31) za obudkciju tela građanina Vladimira Cvijana (ili NN lica) koje je obudkvano u januru 2018. godine.

S poštovanjem…''

Nijedan odgovor nije pristigao za dve nedelje.

Da podsetimo čitaoce na ličnost Vladimira Cvijana.

Rođen je u Beogradu 1976. godine.

Diplomirao je 1999, a magistrirao 2004. godine na Pravnom fakultetu.

Od oktobra 2004. bio je angažovan kao konsultant za poslove stručne analize iz oblasti prava za potrebe kabineta predsednika Borisa Tadića i kao sekretar Pravnog saveta predsednika Srbije.

U februaru 2008, posle ponovnog izbora Tadića za predsednika, imenovan je za savetnika, a obavljao je i dužnost Generalnog sekretara Predsednika

Zbog, prema njegovim rečima, neslaganja oko reizbora sudija marta 2010. napušta Predsedništvo, a već narednog meseca pristupa Srpskoj naprednoj stranci. Na listi SNS-a, 2008. je izabran za narodnog poslanika.

U januaru 2014, napušta i Srpsku naprednu stranku i osniva Republikansku partiju (koja se ne nalazi u Reigstru političkih stranaka koje vodi Ministartstvo državne uprave i lokalne samouprave).

Vladimir Cvijan napustio je SNS , a 30. 12. 2013. u Otvorenom pismu Predsedništvu SNS i lideru Aleksandru Vučiću, Cvijan objašnjava da se u tu partiju učlanio jer je verovao u program i ideju da nikada više neće jedan čovek vladati Srbijom, što se nije desilo.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i poslanik u Skupštini Srbije Vladimir Cvijan danas je dao ostavku na sve partijske funkcije i zatražio da ga izbrišu iz spiska članova.

U otvorenom pismu Predsedništvu SNS i lideru Aleksandru Vučiću, Cvijan objašnjava da se u tu partiju učlanio jer je verovao u program i ideju da nikada više neće jedan čovek vladati Srbijom, što se nije desilo.

"Umesto toga, dobili smo stranku koja u većini gradova ima po više razjedinjenih odbora, smenjeni su ili po hitnom prostupku izbačeni iz SNS svi koji su se usprotivili volji jednog čoveka. U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili", ocenio je on.

Cvijan u pismu navodi više obećanja koja je SNS davala u predizbornoj kampanji i koja nisu ispunjena, a među njima i, umesto slobode medija, "povratak u devedesete, zatvaranje medija i potpunu medijsku blokadu i satanizaciju".

"Obećali smo fer izbore - dobili smo batinaše, crne džipove, kupovinu glasova i sve drugo što smo videli devedesetih... Obećali smo slobodno pravosuđe i fer suđenja - dobili smo montirane sudske postupke protiv svakoga ko drugačije misli, progon opozicje i nameštena hapšenja", smatra on.

Obećali smo, naglašava Cvijan, da će svako ko je hrabar imati svoje zasluženo mesto u Srbiji, a "dobili smo predsednika SNS koji se plaši, preti svakome ko drugačije misli i progoni mene, moje saradnike, simpatizere i savetnike".

On smatra da je, zbog svega toga, siguran da SNS nema budućnost i da će mnogi simpatizeri, iskreni članovi i glasači prepoznati potrebu stvaranja nove snage.

"Uvek sam spreman da svoja mišljenja i ideje suprotstavim Vučiću pred najširim auditorijumom - ako on to sme", poručio je Cvijan.

Uskoro će biti kraj samovolje jednog čoveka, napisao je Cvijan na svom Tviter nalogu.

Ali...

Po napuštanju SNS-a Cvijan je napustio i zemlju. Upućeni su tvrdili da su ga vidjali u Čikagu.

Bes Aleksandra Vučića i njegovog kartela prema Cvijanu nije skrivana. On je izjavljivao da mu se otvoreno preti ubistvom.

Cvijan je bio čovek koji je za Vučićeve izbore i reizbore i kampanje, skupljao novac, koji mu je predavao, ali on je zavšio, umesto u stranačkoj kasi, u Vučićevom džepu.

Mrtva usta ne govore, deviza je koju je u radikalama još uspostavljena

Evo izjave u intervjuu Predraga Popovića sa Slobodanom Jovićem, osnivačem SRS iz ''Sveta'' od 7. jula 1995. godine.

Jović je tada optuživao Šešelja da je naručio ubistvo njegove žene Paraskeve.

Paska je ubijena 1994, a Šešelj se tada nalazio u zatvoru. Jović je ipak sumnjao u njega, rekao je: "Pa, šta? I Al Kapone je iz zatvora naručivao ubistva!"

- Simptomatične su sve smrti Šešeljevih saradnika. Pođimo redom. Ubistvo Olivera Denisa Bareta, finog i poštenog momka, još nije razjašnjeno. Dobro sam znao Olivera.

On je bio kod mene u službi obezbeđenja. Koliko znam, nije imao nikakve poslove sa kriminalcima, tako da pada u vodu priča da je ubijen u obračunu mafijaških klanova. Da je klasišan kriminal u pitanju, policija bi to brzo rešila.

Sumnjiva je i smrt Mirka Vujičića. On je neposredno pred smrt ceo dan i noć proveo sa Ljiubišom Petkovićem u Novom Sadu. Petkovićse tada nalazio na Šešeljevom udaru. Kada su se vratili, isto veče su sedeli sa Petrom Dimovićem i Draškom Markovićem, Šešeljevim ljudima, do jedan iza ponoći u kafani. Kada je došao kući, Vujičić je legao u krevet i nije se probudio. To su stvari na koje se može, svakako, baciti neka sumnja.

Prva smrt koje je pripisana Šešelju je smrt bivšeg generalnog sekretara Vojina Vuletića. On je brzo umro i nestao tek posle napuštanja SRS. I smrt Miroslava Bogdanovića ostala je nerazjašnjena, podsećao jeg. Slobodan Jović, a mrt njegove supruge Pske ubijene u knjižari, nakon što se on zamerio Šešelju, još nije rasvetljena.

Aleksandar Vučić je ubistvom pretio svakom ko mu se zamerio. Počev od Slavka Čuruvije, vlasnika Dnevnog Telegrafa, koji je ubijen za vreme bombardovanja.

Vladimir Cbvijan je bio značajan svedok zločina Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

njegovoj smrti se sigurno zna mnogo, i mrtav može udaviti pomahnitalog diktatora.

Izvori Magazina Tabloid ukazuju da je Cvijan namamljen u Crnu Goru, da je isporučen Vučiću, a nakon surovog mučenja Vučić je naredio navijačkim grupama da ga likvidiraju.

Odgovor sa Instituta za sudsku medicinu

Nenad Nikolić

Poštovani Milovane,

Molim vas da vaš zahtev dostavite Pravnoj službi Medicinskog fakulteta

preko pisarnice Fakulteta. U zahtevu možete da naglasite da se pitanje

odnosi na Institut za sudsku medicinu.

--

Srdačni pozdrav

Nenad Nikolić, dipl.ecc.

sekretar

Institut za sudsku medicinu

Medicinski fakultet u Beogradu

tel: 2658-

Poslednja vest:

Kada je list vec bio u štamapriji, Vise javno tužilastvo u Beogradu obavestilo nas je 15. marta da je platilo fakturu za obdukciju tela Vladimira Cvijana 2018. godine.

Smrt bivšeg generalnog sekretara Predsednika Srbije, narodno poslanika i najbližeg saradnika Aleksandra Vučića nije objavljena. Ubijen je na svirep način.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane