Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Biti il' ne biti

Milovan Brkić

Dva pravnika u Holandiji vodila su ovih dana razgovor zašto neće da prihvate godišnje plate veće od 94.000 evra.

Obojica smatraju da im je to dovoljno za život, rade opušteno, od kuće, bez stresa... Plate bi im mogle biti duplo veće, ako bi prihvatili menadžerske položje. Poruka je - da Holanđani očekuju da u proseku žive preko 100 godina, što je i pred ostvarenjem

U raspamećenoj Srbiji, pod terorom Aleksandra Vučića i njegovog kartela, smrt se kezi skoro svakom građaninu. Bez nade da će nam biti ikada bolje.

Ovih dana iz Lenglija se oglasila ''Obaveštajna zajednica SAD-a", tekstovima od 22. i 25. marta. Prvi smo objavili uz tekst Predraga Popovića '' Leš koji će udaviti Vučića", koji je preneo yutyub kanal Balkanska Taraba i portali Srbin info i portal Slavija-info. Saopštenje od 25. marta je na drugoj strani lista, odmah iza uvodnika.

Šta nam to poručuje ''Obaveštajna zajednica Amerike"?

Magazin Tabloid i Youtube kanali u Sbiji su temljeno pratili aktivnost američkih istražnih organa, ili ''Obaveštajne zajednice SAD-a'' na čišćenju Balkana od diktatora i njihovih kartela. Stotinu puta sam ponavljao, kao i moj zamenik Predrag Popović i saradnici lista, da DEA vodi na Balkanu tešku bitku sa narko kartelima, na čijem su čelu predsednici tih država i vlada. Takođe i FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, vojne obaveštajne službe... predano su radili na identifikovanju tokova prljavog novca, migranata, terorista, oružja i tehnologija koje su bile zabranjene...

Da podsetimo da smo objavljivali slike terorista sa lažnim pasošima dobijenim u Srbiji, slike susreta Vučića sa iranskim generalom Sulejmanijem...

Nema sumnje da je obavešajna zajednica potrošila mnogo vremena, novca i strpljenja da obavi ovaj težak zadatak. I to sve u uslovima kada su balkanski diktatori uživali veliku podršku Stejt departmenta i američkih centara moći! Balkanski diktatori su bili miljenici ovdašnjih ambasadora, koji su veličali njihove uspehe, uglavnom i velikim transportima narkotika, oružja, migranata, lažnih pasoša...

Zamenik ambasadora Gabrijel Eskobar i daje ne izlazi iz Mitrovićeve imperije PINK-a, gde uživa u narkoticima i društvu krutizana koje mu ispunjavaju sve nastranosti.

Tu je i pomoćnik zamenika državnog sektetara Metju Palmer, koji godinama telali kako je Vučić lider na Blakanu, veliki državnik... Tek pre dva mesca je promenio priču.

Očigledno dovedena u poziciju da im Vučić pred nosom preti i ismejava ih, ignorišući skoro sve zahteve za privođenjem pravdi opasnih kriminalaca iz svog kartela, ''Obaveštajna zajednica SAD-a'' je odlučila da mu pošalje jasnu poruku da je GOTOV!

Analizirajući sadržaj objavljenog obraćanja javnosti na engleskom jeziku, poruke su upućene američkoj administraciji koja nije učinila ništa na privođenju pravdi jednog od najopasnijih vođa kartela Vučića.

U obraćanju se precizno opisuje njegova zločinačka aktivnost i opasnost koju nosi njegovo održavanje na vlasti i životu.

S druge strane, pažljivo se prate odjeci u Srbiji. Prvi put je Vučić iz SAD-a, pored Njujork Tajmsa, opisan kao vođa najopasnijeg kartela na svetu, koji predstavlja i pretnju nacionalnim interesima Amerike i Evrope, zbog finansiranja terorizma.

Pominjući Nikolu Sandulovića, predsednika Republikanske stranke, bez članstva, koja je partja nacionanih manjina, Obaveštajna zajednica šalje poruku srpskoj opozciji da nije zadovoljna njihovim radom i da ne mogu računati na veću podršku, ako se ne promeni njihova aktivnost.

S druge strane, navodeći pomenutog Sandulovića, kao vođu srpske opozicije, koji ne može da sakupi ni 10 hiljada glasača, Obaveštajna zajednica profiliše novog vođu kao čoveka, koji kao i Sandulović bezuslovno priznaje Koovo i skida gaće, da opere svoju kriminalnu biografiju, pa i trgovinu narkoticima.

Ima li nam onda spasa?

Crvena je mržnja u našim grudima

Pa i gnev je crven, što nas obuzima.

O, tirani, čujte - ne treba vam kriti -

I osveta naša - crvena će biti!

Ovako je Kosta Abrašević poručio 1894.

Možemo li se iz puzećeg položaja uspraviti? Ili nas neće biti!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane