Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

ŠVABIZAM

Branko Dragaš

Preživljavamo nekako u korporativnom fašizmu. Ako se preživljavanjem može da nazove ovo egzistiranje i borba za normalnost u elektronskom konncetracionom logoru, gde dominira kult Firera, centralne banke, korporacija i cenzurisanih, gebelsovskih medija.

U velikom smo strahu pred sve neizvesnijom budućnosti. Sve je pod kontrolom Velikog Inkvizitora, koji postaje sve brutalniji i bahatiji.

Guru uspostavljenog korporativnog fašizma je Klaus Švab, osnivač i predsednik Svetskog ekonomskog foruma / WEF/ u Davosu, koji je bio ideolog bankrotiranog neoliberalnog kapitalizma sve od 1971.godine, kada je je prvi WEF osnovan, pa do prošle Kovid -19 godine, kada je odlučio da promeni svoju, pola veka, promašenu dogmu.

Podsećam, da se ne zaboravi, pošto se, gotovo preko noći, medijska priča iz temelja promenila, da su na WEF dolazili najuticajniji političari, korporacije, bankari, ekonomisti, publicisti, književnici i svetske medijske face da punih pola stoleća podrže globalističko narastanje neoliberalnog kapitalizma bez ljudskog lika.

Naravno, korporacije i banke su plaćale svoje učešće na samitu godišnjom člnarinom od 60.000 do 650.000 švajcarskih franaka, za nekakav poseban status strateškog partnera.

Kada pomnožite prosečnu godišnju članarinu sa nekoliko stotina moćnih korporacija i banaka, koje su plaćali svoje prisustvo na prestižnom svetskom ekonomskom forumu, koga su svi mediji na planeti prenosili, jer su moćnici slavili uspehe neoliberalnog kapitalizma i najavljivali su šta se čovečanstvu sprema za naredne godine, onda možete da dođete do velikog budžeta WEF-a, kojim je upravljao lukavi lisac KŠ i njegova supruga.

Tako su spojeni u neraskidive veze svetski uticaj privilegovane kaste na upravljanje porobljenom planetom, druženje moćnika i lični interes osnivača. Zapravo, svi oni su imali velike interese iz gromoglasnog i napadnog promovisanja neoliberalnog kapitalizma.Uspeli su da nametnu, svim zemljama u tranziciji, lokalne kolonijalne namesnike, koji su bili lobotomirani prema modelu ekonomskih ubica iz CIA, koje je sve raskrinkao bivši ekonomski ubica Džo Perkins, koji su ličili i bili glupi, poput svih provincijalnih mediokriteta, jedni na druge.

Izgovarali su iste glupe autošovinističke frazetine: kraj istorije, smrt nacionalizmu, ukidanje države, deregulacija, globalizam, multikulti identitet, šok terapija, operacija bez anestezije, liberalizacija, tranzicija, privatizacija, monetarna stabilizacija, posmoderna umetnost i sve gadosti koje smo imali prilike da čujemo pola stoleća unazad.

Ono što je meni bilo interesantno, naročito kada sam od 1990. godine, prirodom svog posla, počeo da upoznajem svetsku poslovnu i ekonomsku kvazielitu,što me je prilično iznenadilo, da su svi oni bili baždareni na isti način, imali su iste pokrete ruku, držanje tela, mimikriju lica, na isti način su govorili, oblačili se, obuvali, hodali, iste reči su upotrebljavali, nisu imali nikakve originalnosti, jednostavnosti, opuštenosti, neposrednosti ili prirodnosti, nego su svi oni na istom neoliberalnom kalupu bili debilizovani, kretenizovani i infantilizovani.

Meni je bilo neverovatno koliko je ljudska glupost bila opasno zarazna epidemija. Vrhunac ljudske gluposti i propasti čoveka kao mislećeg, ljudskog bića,pretstavljali su japijevci sa Vol Strita.

Malo je prostora ovde da opišem kakve su to bili bezosećajne bitange i prevaranti. Njih su oponašali svi predstavnici ekonomske vlasti, vodeći mediji i estradni ekonomisti u Srbiji od Petooktobraskog prevrata do danas. Omiljena reč, recimo, bila im je „transparento" i pokret podignute obe ruke i savijanje dva prsta, gore-dole, kojim označavaju navodnike.

Ne samo da su papagajski dosadno ponavljali neoliberalne mantre, nego su bili nesnosno, raskošno napadni, agresivni, isključivi, drečavi i kreštali su na sav glas da bi nadjačali mudrost i znanje iskusnih stručnjaka, koji su ih kritikovali. Idol tih narkotizovanih protuva sa Vol Strita je bio upravo ovaj licemerni Klasu Švab, koji danas negira svoje učešće u zločinu i koji, bez trunke stida i srama, piše: „Tokom poslednjih 30 do 50 godina neoliberalna ideologija je sve više prevladala u velikim delovima sveta...Ta dogmatska verovanja pokazala su se pogrešnim. Ali, na sreću, nismo predodređeni da ih sledimo." /TIME,22.oktobar 2020/.

Demagog koji pola stoleća širi dogmatsko verovanje u neoliberalni kapitalizam, koji je postao Papa neoliberalne dogme, medijska ikona finansijskih špekulanata, koji je dobro unovčio svoju ekonomsku popularnost, koga su, njega i njegovu bratiju prevaranata, na poslednjem skupu u Davosu u januaru 2020.godine, čuvali 5.000 švajcarskih vojnika i 1.000 specijalaca policija od razjarene mase demonstranata.

Ako radi u interesu čovečanstva, kako se tolike decenija hvalio, zašto ga vojska i policija štiti od izliva besa tog prevarenog i opljačkanog naroda?

Kada sam 1990.godine počeo kritički da pišem i govorim o neoliberalnom kapitalizmu, štampanju dolara bez pokrića, Familiji, banditskoj privatizaciji, pljačkaškoj liberalizaciji i sigurnoj propasti takvog, eksplatatorksog pogrešnog društvenog modela, koji je doveo do toga da bogati budu još bogatiji, dok siromašniji postaju sve siromašniji, većina estradnih ekonomista se smejala, jer nisu živeli i radili na finansijskim tržištima i verovali su u superiornost takvog oblika kapitalizma.

Kada sam se suprostavio 2000. godine pogrešno izabranom neoliberalnom konceptu tranzicije, proglašen sam za jeretika. Zabranjen sam i ta zabrana traje do danas.

Uprkos tome što je KŠ priznao da je to bila pogrešna dogma, vladajuća ekonomska politika, uz podršku svih nacionalnih medija i estradnih ekonomista neznalica, danas u Srbiji je ostala ista. Neverovatno.

Kriminalce na vlasti, koji ubijaju svoje prve sardnike i bace ih u Dunav, uz tragično ćutanje državnih institucija, njihovu pljačku države brane neoliberalni ekonomisti.

Ni zvanična izjava KŠ i njegovo priznanje nije ih urazumilo u njihovoj mržnji prema sopstvenom narodu.KŠ je mnogo lukaviji i pragmatičniji.Ponudio nam je novu prevaru - Veliki Rest i Kapitalizam zainteresovanih strana. Prvi je objavio u julu 2020.godine ideju o Velikom Resetu i piše: „ pandemija Kovid-19 je jedinstveni prozor mogućnosti." Kako može pandemija, gde je preko 2 miliona ljudi u svetu izgubilo život i gde se stalno širi strah društvom, da bude jedinstven prozor mogućnosti?

Da li njegove reči potvrđuju da je pandemija isplanirana? Virus je namerno pušten? Da li je ovo biološki rat protiv čovečanstva? Zašto se to radi? Odgovor možemo da pronađemo u krahu berza i finansijskih tržita u septembru 2019.godine.

Šta je spasilo potpuni finansijski slom kapitalizma? Pandemija i virus.FED i ECB su dobili odrešene ruke da štampaju novac u izobilju.Berzanski indeksi su odleteli u nebo. Produžena je agonija. Samo na tren. Sada je potrebno da se resetuje sistem. Šta to znači? Odlična igra reči, koja otkriva novu prevaru.

Veliki Reset znači vraćanje na isti sistem.Ništa suštinski neće da se promeni, samo će forma te prevare da promeni svoje ime.KŠtvrdi da više nikada nema povratka na prošlost i staro stanje, dok se nastavlja neverovantno bogaćenje najbogatijih ljudi.

Njihovo bogatsvo, za manje od godinu dana, uvećano je, u proseku, za 37,4%, dok su siromašni dodatno osiromašili 7%.On piše laži da je pred nama svetla budućnost, da će biti obrisane razlike između bogatih i siromašnih, vidimo da se u stvarnosti uvećavaju nejednakosti, da će nestati razlike između bogatih i siromašnih država i da će se biti uništene državne granice. To je cilj Velikog Reseta.

On zaključuje „rađa se jedna svetska država s jednom vladom.Pitanje o Svetskoj vladi je pitanje svih pitanja." Ista meta, isto odstojanje. To već slušamo pola stoleća. Šta je tu novo? Ništa.Ekonomija „Vrlog novog sveta" mora da bude centralizovano upravljana od strane gigantskih monopola.

Privatna svojina će polako da odumre.Umesto nje će biti „ ekonomija korišćenja" i „ekonomija učestvovanja".Gotovog novca neće biti, svuda će se da uvede digitalna valuta.Nacionalnim i religioznim predrasudama će biti objavljen rat.

Prelazi se u potpunosti na zelenu energiju.Uvešće se ograničenja u upotrebi vode i energije.Meso se više neće proizvoditi na dosadašnji način, nego će se proizvoditi veštačko meso

.Zato je Bil Gejts kupio 260.000 ha zemljišta, jer ne namerava da ništa prirodno proizvodi.Zaustaviće se i ekološki opasna proizvodnja automobila. Zbog velike demografske naseljenosti planete, zalaže se za depopulizaciju. Virus je zato i pušten.Ovo je samo početak. Čitavu deceniju će, različitim intezitetima, da drže pandemiju. Sve dok ne porobe čovečanstvo. Neposlušni će biti ubijeni ili zatvoreni u koncentracione logore.

Kakva ironija sudbine, u Izraelu se obeležavaju oni koji nisu vakcinisani. Biće završena robotizacija čitavog društva u svim sferama ekonomije i javnog života. Planira se do 2035.godine automatizacija u 70-85% zanimanja.

Predviđa se uvođenje obaveznog osnovnog dohotka za sve ljude, koji će biti zamenjeni robotima, ali samo pod uslovom da su vakcinisani. Sveopšta digitalizacija u društvu će uvesti potpunu i efikasnu kontrolu nad ponašanjem i kretanjem ljudi, između ostalog i pomoću tehnologije za raspoznavanje lica. KŠ navodi da će se stvoriti svetska mreža digitalne kontrole.

Novi model očuvanja zdravlja će predviđati redovno testiranje,obaveznu vakcinaciju, izdavanje zdravstvenih pasoša, uvođenje ograničenja i kažnjavanja za lica koji izbegavaju pridržavanje pravilima medicinske discipline.

Uvodi se , dakle, medicinski fašizam. KŠ piše da „ u duhu transhumanizma, čovek će biti usavršen." Kako će se čoveka da usavršavaju, to ostavljam svakome od vas da razmisli. U februaru 2021.godine pojavljuje se nova knjiga KŠ „ Kapitalizam zainteresovanih strana: Globalna ekonomija koja radi za napredak ljudi i planete." Da li vama, dragi čitaoci, izgleda, kada ste pročitali šta nam sve švabizam priprema do kraja ove decenije, da zaista globalisti rade na napretku ljudi i planete? Ponovo nam se postavlja pitanje - šta je to napredak i prosvećenost?

Koji je smisao takvog napretka i prosvećenosti. Hitler je isto govori o napretku i prosvećenosti. Nacisti su bili ubeđeni da su konclogorima produkat njihove napredne civilizacije i da su konclogori korisni za čovečanstvo.

Pišući kritiku najčitanijeg filozofa današnjice Stivena Pinkera, pokazao sam da su naši i njegovi pojmovi napretka i prosvećenosti potpuno suprotni. Sve što je napisao KŠ i što sam pred vas izneo je samo dokaz da smo ušli u multinacionalni korporativni fašizam.

Nove dogme o kapitalizmu zainteresovanih strana, neka vrsta socijalističkog dogovaranja i sporazumevanja, zatim „pokreta za socijalnu i klimatsku pravdu", solidarnosti u društvu, pozivanje na neki njegov rad iz 1973.godine, kritika nejednakosti, sebičnosti i pohlepe, sve je to deo jedne velike gebelsovske manipulacije, koja treba da prikrije uvođenje celovitog korporativni fašizam.

KŠ se hvali da je 60 vodećih svetskih kompanija podržalo njegove ideje i da očekuje još 200 moćnih kompanija da im se pridruži. Tačno toliko kompanija i upravlja svetom i nalaze se u vlasništvu Familije. Pripremio je i 21 osnovna i 34 proširena pravila, koja moraju da se primenjuju u novom obliku totalitarizma.

Sve je napisao šta nas čeka. Agenda je pred nama. Ništa ne kriju. Hoće li uspeti u svojim bolesnim namerama? Zavisi od nas. Ako se ne pobunimo, sledi primena agende. Ako se pobunimo i pobedimo Zlo, onda možemo da izgradimo HUMANIZAM.

Nalazimo se na civilizacijskoj prekretnici.Čovečanstvo je ugroženo. Borba za slobudu čoveka jedino ima smisla. Sloboda se osvaja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane