Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vreme smrti

Koliko građana Srbije neće živi dočekati kraj Vučićeve tiranije

Ima li slobode pre smrti

Očekuje se pad tiranina. To najavljjuje i obaveštajna zajednica, jer je Vučić postao pretnja nacionalnoj bezbednosti SAD-a i Evrope. Iz Srbije je pobeglo oko milion radno sposobnih. Polovina grašana je bukvalno gladno, žedno i bez ikakve nada da će živi dočekati slobodu. Američka administracija se tri godine surovo poigravala sa nama, namećući nam svoje ljude kao naše oslobodioce. Takva je bio i Aleksandar Vučić, dok se nije osamostalio i postao najgori kriminalac na planeti. Koga će nas od njihovih ljudi ponovo zajašti, da nas sve potamane? Crno nam se piše

Milovan Brkić

U Izveštaju Evropske komisije ocenjen je najgorm ocenom ''Evropski put Srbije''. Premijerka Ana Brnabić se pravda, skoro da se kune, da će Vlada učiniti sve da će stanje ljudskih prava, korupcije, najtežeg kriminala i pravosuđe biti prioritet njenih ministara.

Ne lipši magarče do zelene trave. To je stoto obećanje.

I dok iz Bruisela stižu teške reči, predstavnik Evropske Unije u Srbiji, Sem Fabrici, punim srcem i ustima govori o uspešnim reformama srpskog diktatora Aleksandra Vučića, o ekonomskom bumu kojim Srbija osvaja Evropu.

Mnogo komesra, ološa i kriminalaca iz Evropske unije tapšalo je Vučića po ramenu. Hvaleći na sva usta ono što on radi.

Europol je istražio poslovanje komesara Frederike Mogerini, Johanesa Hana, Žan Klod Junkera, doskorašnjeg šefa Evropske Komisije, te raznih protuva koje su se motale oko Vučićevih skuta, poput Miroslava Lajčaka, Dejvida Mekalistera, Toni Blera, Greharda Šredera i drugih nemačkih ministara i diplomatskih viskopozicioniranih službenika.

Tu su i kancelarka Merkel i francuski predsednik Emaunel Makron, kojima je tiranin Vučić trpao u džepove milione evra, otetih iz srpkog budžeta, kreditnih linija, iz pozamašne pomoći koja je stizala iz evropskih fondova a završavala na računima braće Vučić.

Svi su u Briselu, Vašingtonu i Londonu znali da Vučić nemilice razara srpsku privredu, da rasprodaje javne resurse, da švercuje narkotike, ilegalno trguje oružjem, migrantima, duvanom, akciznom robom, belim robljem, da od Srbije želi da stvori kalifat, iz kojeg će terorističkim akcijama doći glave i Evropi i Sjedinjenim Državama.

Vučić je osiguravao terorističkim organizacijama i pokretima da u Beogradu se osećaju kao kod svoje kuće.

Magazin Tabloid je u poslednjih osam godina, od kada je Vučić na vlasti, opisivao njegova zlodela. Pljačke budžeta, fondova, prodaju zemljišta, saradnju sa Arapima, sa njihovm kriminalnim vođama koje je zvao braćom.

Srbija je postala eksperiment država, u kojoj je svako ko je želo mogao da umoči svoju viršlu. Pod zaštitom Metju Palmera, američkog diplomate, Vučić je vršio najteže zločine. Bio je hvaljen, ali je i Obamina i Trampova administracija bila prema njemu u velikoj rezervi, što se i videlo kada je pre tri godine obaveštajna zajednica krenula da tiraninu iz Srbije i njegovoj sabraći sa Balkana, stane na rep.

Aleksandar Vučić je nastavio da plaća. Uz pomoć Metju Palmera došlo je do susreta između njega, njegovog savetenika Toni Blera, Plamera i tadašnjeg državnog sekretara Majka Pomepa.

Vučić je, pisali smo, odrešio kesu, dao 200 miliona za Pompea, a sutradan je državni sekrtetar imenovao Palmera za svog pregovarača između Prištine i Beograda. To je toliko šokrialo obaveštajnu zajednicu, da je predsednik Tramp bio primora da imenuje svog pregovarača, tadašnjeg ambasadora u Nemačkoj Ričarda Grenela.

Gospođa Merkel, Emanule Makron, Sebastijan Kurc, tretošili su srpskog tiranina, a on im je poklanjao stotine miliona srpskih para, prebacujući ih u banke svoje braće Arapa.

Vučić je 10. marta ove godine odlikovao guvernera Razvojne banke Saveta Evrope.

''Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Rolfom Vencelom. Njemu je, kako je ranije najavljeno, uručio i odlikovanje za unapređenje saradnje naše zemlje sa tom institucijom.''

Naime, Rolf Vencel odlikovan je Zlatnom medaljom za zasluge u unapređenju saradnje Srbije i Razvojne banke Saveta Evrope, a predsednik mu je odlikovanje uručio nakon sastanka.

Kako je Vučić poručio tom prilikom, Vencel je dosta uradio za našu zemlju, te je odluka o dodeli odlikovanja bila "laka".

"Doprineli ste u svim sferama. Ovo je samo još jedan način da se ukaže poštovanje i nastavi sa ulaganjem dragocenog vremena u razvoj Srbije. Mnogo hvala, ne možete da zamislite koliko smo zahvalni za sve što ste do sada uraditi", rekao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da niko u ovoj zemlji nije dobio takvo odlikovanje.

Čime je gospodin Vencel zaslužio odlikovanje?

Upućenoj javnosti je poznato da je Vencelove usluge srpski dikator platio sa 300 miliona evra, jer je guverner uspeo da za Vučića opere dve milijarde evra preko firme Milenijum Groop.

Ovakav vid korupcije nije zabeležen u Evropi dugi niz godina. Ipak, tim povodom se nije oglasio Europol, niti tužiteljka Laura Kovesi, koja ima uvid u tu transakciju Vučića i gospodina Vebera.

Dug je spisak najtežih kriminalnih radnji srpskog dikatora.

Magazin Tabloid je u broju 460. ''Iz duboke senke, Muhamed Dahalan, kome je srpski tiranin dao državljanstvo, mada je pod poternicom, je kreirao političko-poslovnu kombinaciju u kojoj je Vučić otvorio vrata Iranu za plasman prljavog novca i špijuna u Evropu. U suprotnom smeru, iz Srbije, preko kiparskih firmi Nenada Kovača i Telekoma, u Iran je išla kineska tehnologija. U posao je uključen i Metju Palmer, šef deska za Balkan u Stejt departmentu. Palmer je obezbedio logističku podršku operativca CIA Terensa Majkla Hovsa, koji, skriven iza različitih identiteta, već 25 godina mešetari na prostorima bivše Jugoslavije, a naročito u Srbiji.

Pod Hovsovim pokroviteljstvom, u protekle četiri godine, u Bugarskoj je održano nekoliko sastanaka srpskih i iranskih obaveštajaca. U jesen 2015. godine, u strogoj tajnosti u Sofiji su se sreli Aleksandar Vučić i Kasem Solejmani, vođa Kuds jedinice iranske Revolucionarne garde.

Vučić je znao s kim se i zašto sastaje. Znao je da je Solejmani najmoćniji čovek u Iranu, sa neograničenim resursima za širenje iranskog političkog, vojnog i obaveštajnog uticaja na Bliskom istoku i Evropi. Vučić je bio obavešten o Solejmanijevom učešću u ratu u Bosni i Hercegovini, kad je omogućio obuku i naoružanje mudžahedina. Znao je i Solejmanijev militantni antijevrejski i antiamerički zavet, koji je istaknut u paroli "Izrael i Ameriku treba zbrisati sa zemaljske kugle".

Vučić je bio svestan i opasnosti koje nosi saradnja s takvim čovekom, ali nije mogao da odoli mirisu novca. Iako je bio svestan da Palmer i Hovs rade na svoju ruku, mimo interesa zvaničnog Vašingtona, očekivao je da ga oni zaštite od odgovornosti.

Magazin Tabloid je ekskluzivno objavio i fotografiju Vučića sa Solejmanijem.

Kada je Solejmani ubijen u Iraku, dejstvom američkog vazduhoplovsta (čemu se protivila tadašnja direktorka CIA Đina Haspel), predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 3. januara da ubistvo visoko rangiranog iranskog generala Kasima Sulejmanija unosi mnogo neizvesnosti u budućnost sveta.

Vučić je, upitan da prokomentariše događaj koji je bio glavna vest u svetu, rekao da ne bi o tome govorio ulazeći u sve što se dogodilo, ali da može da kaže da to unosi mnogo neizvesnosti u budućnost sveta.

- To je sve što imam da kažem - rekao je Vučić.

Dok se šepurio, nemilice pljačkajući Srbiju, kupujući prijateljstvom sa kineskim predsednikom Si Đipingom, kojima je prodao strateške kompanije i zemlju, uz masnu proviziju za njega i njegovog brata, koja je utvrđena aneksom ugovora, Aleksandar Vučić je na sva usta hvaljen od američkih ambasadora Majkla Kirbija, Kajl Skota i Entoni Godfria, koji je, istina, to činio po direktnom nalogu Ričarda Grenela, bliskog saradnika tadašnjeg predsednika Trampa, kome je Vučić, preko Ane Brnabić, napunio džepove.

Američki mediji špekulišu, pozivajući se na izveštaje obaveštajne zajednice, da su braća Vučić inkasirali najmanje 25 milijadi dolara, uknjižili mnoge nekretnine u Sjedinjenim Državama...

Vučić je uzeo kao svog advokata bivšeg britanskog premijera Toni Blera. Sa njim je želeo, preko rezolicije u Ujedinjenim Nacijama da Srbe proglasi kao genocidan narod. Prvi put u istoriji jedan narod bi bio proglašen za genocidan. I to pored činjenice da su Srbi u dva rata izgubili po trećinu stanovništva, da su žrtvama sprečili da saveznici ne budu okupirani u oba rata.

Srećom, veto ruskog ambasadora Vitalija Ćurkina, spasio je Srbiju i te zle kvalifikacije.

Dakle, takav Aleksandar Vučić bio je ikona briselskih komesara i Metju Palmera.

Šta je još trebalo da učini ovaj zločinac, pa da dospe na udar međunarodne pravde?

I ako je još pre godinu dana optužen pred federalnim sudovima u Sjedinjenim Državama, Vučić nije uhapšen. Kome to on još završava poslove?

U poslednje tri decenije, Srbija je pod najcrnjom okupacijom američke čizme. Hoće li tome jednom doći kraj?

I šta možemo očekivati od okupatora. Da li će Vučića privesti zakonu? Tiranin koji se igra sa američkom administracijom, ne haje za posledice koje će ostaviti na sudbini Srbije i njenih izmučenih građana.

Hoće li nam odvesti Vučića, a ostaviti isti model po kojem su centri moći u Americi više od tri decenije gazili, čizmom oktroisnaih vlada ove napaćene zemlje i njenih građana?

Da budem iskren, crno nam se piše.

A.1

Malo ko se verovatno seća Nebojše Simeunovića, sudije Okružnog suda u Beogradu, koji je odbio da potpiše nalog za hapšenje radnika Kolubare početkom oktobra 2000. godine, Miloševićeve bitange u saradnji sa radikalnom bandom su ga primoravale, Nebojša je odbio, ubrzo je isplivao mrtav iz Dunava, kao i Cvijan nedavno, poznat scenario. Ako se setimo izjave Miloševića bolesnika posle nestanka Stambolića, da je otišao verovatno u šoping, u inostranstvo, vidimo da u Srbiji definitivno mnogi zaslužuju psihijatrijski tretman, čim mogu za ove nakaze opet da glasaju, veliko gađenje prema njima treba svi ostali da imaju, bez pardona.

podeli ovaj članak:

Natrag