Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Kako je Vučićev dvostruki kum Nikola Petrović na grbači Magazina Tabloid

Kum Nikola jaše li jaše

Vučićev kum Nikola Petrović vodi protiv Magazina Tabloid i odgovornog urednika Milovana Brkića više od 50 sporova. Brkića je tužio krivično Prvom opštinskom sudu u Beogradu, parnično zbog naknade štete Višem sudu u Beogradu, prekršajnom sudu u Beogradu, Privrednom sudu u Beogradu...

***

Od kada je Aleksandar Vučić došao na vlast, njegov kum Nikola Petrović je postavljen na mesto ,direktora Javnog preduzeća Elektrtomreža Srbije. Prateći njegovo poslovanje, opisivali smo kriminal i pustoš koja je ostala iza njega.

Nikola je angažovao važne advokate. Prvo Vesnu Lončar, suprugu ministra Zlatibora Lončara, sa kojim je u odličnim odnosima, onda advokatsku kancelariju Nemanje Vasiljevića, u kojoj je radio bivši direktor Bezbedonosno informativne agencije Aleksandar Đorđević, onda je opunomoćio kancelariju Igora Isailovića, koji je poslovni partner i advokat Igora i Ane Brnabić.

Ovih dana je objavljeno da je Nikola Petrović kupio avion, nov auto vredan 400.00 evra, da njegova kuća na Dedinju je plaćena četiri miliona evra, da je kupio vilu DIPOS-a... Sve to od plate od pet hiljada evra koje dobija kao direktor firmi Nenada Kovača, zvanog Neša Roming.

Najmanje deset kongresmena pisali su dvojici predsednika SAD-a da se spreči kriminalno delovanje Nikole Petrovića. Nikom ništa.

Uoči zaključenja ovog broja, stigla nam je pretnja izvršitelja Tamare Lučić. Nismo platili jednu ratu, jer nam je do sada pet puta naplatila istu presudu.

Srećom, Nenad Kovač, takođe osumnjičen da je bio desna ruka Vučića u poslovanju sa Iranom i islamistima, nema ubilačke namere. On nikog ne tuži. radi i ćuti.

Ovih dana Kovač se vratio iz Sjedinjenih Država. O tome smo obavešetni, zbog besa koji nas obuzima, zbog nasilja koje Nikola Petrović, uz podršku pravosudne mafije, vrši nad našim magazinom.

Podsećamo da je 6. maja 2019. godine, Petrović, uz direktnu pomoć državne sekretarke Dijane Hrkalović i ministra Nebojše Stefanovića, oteo svu imovinu redakcije, procenjujući je na 800 evra! Nije postojao nikakav pravni osnov, ali je nasilje ostalo nekažnjeno.Taj događaj prenosila je Youtube televizija Srpski kolektiv i Srbin Info.

Savetniku za nacionalnu bezbednost SAD-a poslali smo pismo, opisujući nasilje kojem smo izloženi. Naveli smo da smo se obratili šefu Odeljenja CIA u Ambasadi SAD-a Andrew Horni, ukazujući na nasilje Vučićevog režima. Posrednik nam je obećao da će uspeti da smeni gospodina Andrewa, mada veruje da on ničim ne podržava Nikolu Petrovića.

Pozvaćemo prijatelje da nas podrže i osvete.

A za sirotinju nanogica!!

Godinu dana traje paranoja koju marionete u Srbiji sprovode po nalogu svojih gospodara. Virusu koji nikada laboratorijski nije izolovan, niti autopsijom utvđen kao uzrok smrti?! Egzistira virtuelno! Najavljuju se mere i pravi mu se sačekuša?!

Svetlana Nikolić

Za razliku od "nevidljivog" koji hara iz potaje, u satnici i pikovima, stvarni uništitelj razara u kontinuitetu. Rasprodaj, rasipa, otima. Gradsko zemljište, njive, oranice, gradove, vazduh i vodu pretvara u kapital privatnih kompanija. Pustoši privredu i selo. Trguje bez skrupula. Roba je sve što ima kupca. Resursima, vrednostima, zdravljem, slobodom i pravima gradjana.

Strah je najzastupljeniji instrument socijalnog inženjeringa, poluga dresure i poslušnosti. Primenjivan je tokom drugog rata u laboratorijama i logorima, nacista. U biti, je inividualan. U normalnim okolnostima javlja se kao prirodna, urodjena ili stečena emocija. Kod velikog broja gradjana danas, intezivno je prisutan u vidu egzistencijalnog straha. Ali, nije svaki realni strah opravdan i društveno podoban. Pravo na izvorni, egzistencijalni strah ukinuto je dekretom, agendom. U ime višeg, političkog naručenog staha koji se ciljno proizvodi i štimuje.

Kao i svaki rat, i ovaj protiv razuma, ima svoje profitere. U državnim službama nerad se širi kao kuga. Pred sudovima, katastrima, sekreterijatima godinama tavore predmeti, od životne važnosti za običnog čoveka. I ranijih godina statistika smrtnosti u Srbiji prevazilazila je dinamiku njihovog rešavanja. Sada se otvoreno zagovara nerad! Kovid je opšte mesto, zakon nad zakonima, Alajbegov zaklon i kapa!

Zbog "nevidljivog" neprijatelja, uhapšen je život. Narod je na nanogici! Ali "pravi" urušitelj ne posustaje! Otimačine, sumnjive nabavke, lova se isisava, država zadužuje. Tzv. gradjanska Srbija ga proziva zbog korupcije, bliskih veza sa klanovima, Potemkinovih sela i puteva, porodičnog biznisa i prevara. Vodja je "šibicar", "patološki lažov"! Ni reč mu ne veruju! Ali veruju da taj koji o svemu, svesno, dosledno i godinama laže, sada iznebuha govori istinu i brine o zdravlju nacije. I ne samo što tom "opsenaru" veruju, već ga u celoj farsi i svesrdno podržavaju. "Utamničiti", još žešće "zaključati", poručuju iz redova gradjanske opozicije.

Na forumima i mrežama Predrag Kon slovi za dr Mengela. Da zlo bude veće, za preuzimanje ove titule nekoliko je takmaca! Velike šanse u disciplini beščašća, ima izvesni Radovanović dr Zoran. Fasciniran količinom uticaja i cifara, kojom farmako mafija kupuje poslušnike, još jače bi da zakantači Srbiju!

Uopšte, to je ideja za koju se zalaže "ujedinjena struka" gradjanske provenijencije. Valjda bi, da trajno sirotinji navuku nanogicu! Po nekim napisima, to su oni sa dva radna mesta i dve plate u proseku, sa bonusima, grantovima i plaćenim seminarima iz fondova farmako industrije?!

"Ujedinjena struka" i institucionalno je započela bitku.?! Nije u pitanju borba protiv smrtonosne zagadjenosti! Niti za pravo na lečenje teških hroničnih bolesnika, kojima se godinu dana uskraćuje pristup zdravstvu i odlažu operacije, zbog čega ljudi masovno umiru. Ne biju bitku, da se recimo istraže, obznane i institucionalizuju drastične posledice bombardovanja, s obzirom na alarmantne brojke oboljevanja od maligniteta u Srbiji. A što bi bilo logično da pokrene "struka" pa i ova iz gradjanske opcije. Uzgred, ista se nije ustala protiv obaveze nošenja maski, kojima se uskraćuje unos kiseonika, sa nepovratno štetnim posledicama po zdravlje, što znaju i učenici medicinske škole, a kamoli predstavnici ova strukovna elite u zvanju magistara i profesora.

Širi je spektar tema koje bi "ujedinjene" mogao da pokrene i zabrine. Ali gle čuda, "struka" se opredelila da zastupa narativ i agendu svirepog milijardera, koji niti je stručnjak, niti lekar. Ali je vlasnik farmaceutskih kompanija i fondova, preko kojih farmako mafija ostvaruje uticaj i kupuje odanost i poslušnost onih koji su u sistemu javnog zdravlja Srbije.

Teško javnom zdravlju koje se kreira na provizijama, grantovima i procentima. I Srbiji sa ovakvom vlašću, opozicijom i strukom.

Antrfile:

Tužite komšiju sudu

Trnovac je mestašce na jugu Srbije. Tranzitna je trasa narkotika, policija ga zaobilazi. Beogradska opština Rakovica nije strateška ruta u trgovini droge. Ali Komunalna policija ovde ne zalazi.

Prolazim ulicom, pre par dana.. Iz obližnjeg dvorišta istrčava pas. Naleće, vrištim, sekunde su kao večnost. Vlasnik najzad uz ciničan smeh, poziva svog ljubimca nazad. Zovem Komunalnu policiju, uredno dostavljam podatke. Komunalna nije došla, sutradan saznajem da prijava nije ni zavedena. Imaju samo 500 zaposlenih. kažu!: "Ukoliko vas je ujeo pas, tužite komšiju sudu".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane