Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Komandir Darko mu raportira

Ovo pismo poslali su nam služebnici Policijske uprave Pančevo. Za razliku od onog kome je prvo naslovljeno, mi držimo reč. Objavlujemo ga.

- Predsedniku Republike Srbije

- redakciji Magazina Tabloid

Poštovani, kao službenik ovlašćenog dela policije MUP Srbije -Policijske uprave u Pančevu, želim da se pridružim Vašoj borbi protiv organizovanog kriminala, kao i borbi koja se odnosi na čišćenje redova policije od kriminalaca tj. policajaca koji se druže, i čine usluge licima iz kriminalne sredine.

Želim da Vam naglasim da sam u više navrata kao pripadnik uniformisanog dela policije od strane svog neposrednog načelnika odeljenja policije u Pančevu, Živaljević Darka bio primoran da zajedno sa svojim kolegama policajcima /a radilo se i tri četiri gradske patrole / obezbeđujem objekte u kojima se vrši rasturanje narkotika, a čije je obezbeđenje držao Belivuk Veljko zvani „Velja nevolja".

Konkretno, radi se o noćnim klubovima „UDARNIK" u Pančevu kao i o klubu „Hedonist", ispred kojih smo morali sve vreme njihovog rada da bezpogovorno stojimo, naravno nepreduzimajući ništa ni prema kome u smislu pregleda lica, a što nam je bilo striktno zabranjeno, a nama policajcima veoma sumnjivo, jer smo znali da u objekte dolaze lica koja rasturaju narkotike, narkomani, kriminalci svih profila i ostali.

Za vreme našeg „blejanja" ispred navedenih objekata koji su radili uglavnom vikendom, petkom , subotom i nedeljom, svi ostali delovi grada su po pitanju bezbednosti bili ugroženi i nepokriveni patrolama. Prioritet su po naređenju Živaljević Darka bili ovi objekti, u kojima se neometano rasturala droga omladini.

Živaljević Darko je lično obilazio i postavljao patrole u blizini navedenih objekata i davao nam instrukcije da nikoga ne pregledamo nego da samo budemo prisutni i da intervenišemo isključivo ako nam se obrati vlasnik objekta Barbu Robert sa kojim je Živaljević u bliskoj vezi.

Kada bi u objektu i došlo do narušavanja javnog reda i mira ili neke veće tuče, od strane Živaljević Darka nam je bilo zabranjeno da intervenišemo, već je to činilo obezbeđenje objekta iz ekipe Belivuk Veljka, a koje je prebijalo omladinu Pančevu, bukvalno pred očima policije.

Kada bi se desilo prebijanje nekoga od dece i isto završilo na prijemnom odeljenju bolnice u Pančevu, načelnik Živaljević Darko je u više navrata lično izlazio na lice mesta, tačnije na prijemno urgentno odeljenje, gde je davao instrukcije na koji način da isti napišu izveštaj, a sve to kako bi se prikrile nezakonite radnje njegovih kriminalaca.

Živaljević Darko je pokrivao i lice po nadimku „Peško" koje je pripadalo klanu Belivuka, a koji je na pančevačkom splavu „RAFT" pucnjima iz pištolja ranilo dva lica, nakon čega je postignut cilj da splav prestane sa radom jer se radilo o ekipi koja je bila konkurencija Belivuku.

Živaljević Darko je takođe bio upoznat sa delovanjem grupe Veljka Belivuka koji je na području Banatskog Brestovca organizovao streljane za obuku svojih pripadnika, te i to da je u prostorijama mesne zajednice Banatski Brestovac imao centar za odabir kadrova za svoju grupu. Na sve ovo isti se pravio nem i gluv, tako da su kriminalci svakodnevno sa džipovima dolazili u ovo malo mesto a da ih niko od policije „nije primećivao".

Sa svojim prijateljem izvesnim Radojković Zoranom koji je nekada bio pripadnik saobraćajne policije u Pančevu, a koji je izbačen iz policije zbog bavljenja kriminalnim radnjama i šverca cigaretama, a koji je ušao u upravu „Fudbalskog kluba Dinamo" uz posredovanje policajca Antonić Jovice koji je portparol pančevačke PU za odnose sa medijima, ... Živaljević Darko je neposredno stupio u kontakte sa kompletnom ekipom Belivuka koja je dolazila u Pančevo i istima je omogućio nesmetan kriminalni rad na teritoriji Pančeva.

Proverite da li je bilo koji policajac Pančeva i kada izvršio legitimisanje i pregled lica Belivuk Veljka na području Pančeva u bilo kom vremenu dok je na mestu načelnika Živaljević Darko.

Živaljević Darko kao načelnik je sa svojim podređenim šefom smene Antonijević Milanom iz Starčeva kome je u više navrata prikrio krivično delo „nasilje u porodici" jer je Milan više puta pretukao svoju suprugu S...... koja je „odgovorena" od podnošenja prijave.... štitio lice po imenu Zoran Ševo koje je najdirektnije učestvovalo u kriminalnim radnjama Belivuka, kao i u rasturanju narkotika u Pančevu.

Pomenutom Zoranu Ševi, rođeni ujak je navedeni Antonijević Milan šef smene, i isti je preko njega sa Živaljević Darkom informisao Belivuka o namerama i kretanju policije, pružajući im najdirektniju zaštitu.

Bezobraznost i bahatost Belivuka išla je dotle da je isti dva puta „NAMERNO FUDBALSKOM LOPTOM POLOMIO PROZORE NA ZGRADI POLICIJSKE UPRAVE U PANČEVU", a koja jednim svojim delom gleda na fudbalsko igralište FK DINAMO i graniči se sa istim. O ovome niko nije obavešten u MUP niti je prijavljena šteta, a što je po zakonu i pravilu službe bilo obavezno da se uradi.

Pozivam Vas da ispitate i „imovinsku kartu" načelnika Živaljević Darka koji se uz svoju povezanost sa kriminalnim klanovima iz Crne Gore, i kriminalcima iz Pančeva takođe bavi i „Zelenašenjem" tj. davanjem novca na kamatu, te je po tom osnovu stekao više stanova, automobila i veliko bogatstvo, a sve to u saradnji i sa svojim rođenim bratom Živaljević Dejanom koji je takođe jedan od načelnika u MUP tačnije u DOCentru.

Isti poseduje ogromne kuće, vile, džipove, lokale, zlatare.... a što je nemoguće steći poštenim radom u policiji.

S obzirom da ste se krenuli u obračun sa kriminalnim krugovima u policiji, mi policajci u Pančevu smatramo i imamo moralnu i ljudsku obavezu da Vam ukažemo na kriminalne radnje vrha pančevačke policije, ubeđeni da ćete ovoga puta očistiti naše redove od ovakvih kriminalaca sa značkama.

Policjaci PU Pančevo

P.S.

Samo se vi zanosite da će Vučić da vam pomogne

Pozdrav od pančevačkih policajaca

podeli ovaj članak:

Natrag