Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju"

Udruženi mafijaši na čelu država bivše Jugoslavije

Ovih dana, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj, ova narodna poslovica doživljava svu puninu, zašto je nastala te izašla iz NARODA. Čudne stvari se događaju na ovim prostorima..Događaji koji izravno ukazuju na motive i vinovnike stvaranja tih događanja..Da, u Srbiji, Hrvatskoj pa i u BiH, ovih su se dana dogodile značajne stvari, koje na prvi pogled nemaju nikakve međusobne poveznice.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

U Srbiji je isplivao leš visokopozicioniranog političara Vladimira Cvijana...Čovjek je ubijen prije TRI GODINE a smrt je otkrivena ovih dana, preko Magazina Tabloid.

Bio je u samom vrhu politike...Na poziciji Generalni sekretar bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića. Kasnije je bio visokopozicioniran u političkoj stranci SNS..Između ostaloga Sakupljao je novac za političku stranku SNS na čijem čelu je Aleksandar Vučić, sadašnji predsjednik Srbije...

Poznato je kako je Vladimir Cvijan bio veliki kritičar i u zavadi sa Aleksandrom Vučićem..Zato je i otišao iz stranke..Navodno je otišao u Ameriku te je nakon tri godine objavljeno da se utopio 5. janauar 2018. godine.

Pokojni Cvijan se za to vrijeme, period od TRI GODINE, NIKOME NIJE JAVIO. Tako tvrde režimski mediji..??!!..Još bizarnije djeluje spoznaja kako NITKO nije pitao gdje se nalazi taj čovjek.!!..Imao je mnogo znanaca, prijatelja, rodbine ???!!!

Nesretnik iza sebe je ostavio majku svoga sina te kako nadležni tvrde, OPROŠTAJNO PISMO, čiji sadržaj za sada zna samo sadašnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Kojega je pokojnik žestoko kritizirao te napustio PARTIJU, ZEMLJU, OBITELJ..PARTIJSKE KOLEGE I PRIJATELJE....!!!???..

Očito je kako se u ovom slučaju radi o KLASIČNOJ LIKVIDACIJI pod "blagoslovom" tzv državnog vrha Srbije.Logično je kako će "istraga" o tom zločinu završiti još nepročitanim "OPROŠTAJNIM PISMOM"...Zaista, to nije teško zaključiti ako znamo..T

KO U DRŽAVI POPUT SRBIJE ili HRVATSKE MOŽE ZATAŠKATI ILI IGNORIRATI NOTORNE ČINJENICE, kako ne bi (prebrzo) doplutale pred oči javnosti...

U ovom slučaju također NEŠTO ZAUDARA jer dva tjedna nakon Cvijanove smrti UBIJEN/LIKVIDIRAN je i poznati srpski novinar OLIVER IVANOVIĆ..i tako dalje... .Režimski čelnik Aleksandar Vučić i njegov režim još tragaju za ubojicama NOVINARA..

Također još javnosti nije pročitao sadržaj "oproštajnog" pisma, koje pismo kako Vučić tvrdi je iza sebe ostavio njegov ljutiti oponent Vladimir Cvijan..

Slični ili gotovo identični scenariji pronalazimo u Hrvatskoj...Mediji objavljuju:

."Bivši prvi čovjek zadarske ispostave SOA-e Toni Matas (51), koji je u nedjelju (21.03.2021.g.) oko podneva pronađen na području Kravlje drage, između Knina i Gračaca, počinio je samoubojstvo, i to hicem iz pištolja marke HS 9, koji je legalno posjedovao.

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora iz kninske policije, samoubojstvo je počinio u službenom automobilu passat Hrvatskih pošta, a kraj njega je pronađeno i oproštajno pismo u kojem navodno spominje USKOK-ovu aferu "Vjetroelektrane" u kojoj "glavna uloga" pripada nekadašnjoj kninskoj gradonačelnici Josipi Rimac."

Također postoji neriješeni slučaj Jadranke Skender, djelatnice MORH-a..Kao i u slučaju Vladimira Cvijana, tako u slučaju Jadranke Skender poznati su kako MOTIVI tako i POČINITELJI ovih kaznenih djela..

Podsjetimo se kako su mediji javili pronalazak posmrtnih ostataka Jadranke Skender:

Nakon što su u rijeci Savi kod Velike Gorice nedavno pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe obdukcijom je utvrđeno kako je riječ o Gospićanki Jadranki Skender, sa stalnim boravištem u Zagrebu koja je nestala 4. prosinca.Vijest o tome objavila je Udruga veterana 9. gardijske brigade 'Vukovi'

Kada se prisjetimo na koji je način NESTALA djelatnica MORH-a Jadranka Skender pa se nakon više od POLA GODINE njezin leš pojavio u SAVI, na prvi pogled ćemo opaziti ISTI RUKOPIS-POTPIS egzekutora ovih zločina počinjenih u Zagrebu i Beogradu.....

Zločinačka organizacija ispisala je mnoge dramatične scenarije i još krvavije nastavke..Mnoge slučajeve prenio je i Magazin Tabloi.

Mladi HR policajac DINO MOLNAR je razotkrio ORGANIZIRANI KRIMINAL koji svoje sjedište ima u MUP-u RH...Mladi policajac, kako tvrde njegove kolege, sam je sebi oduzeo život..Poput srbijanskog političara Cvijana, poput pripadnika MUP-a i SOA-e Matasa...Za Jadranku Skender još se ne zna kako je oteta ispred Predsjedničkih dvora te kako je kasnije njezin leš dospio u SAVU..

POLICIJA pa i običan LAIK zna TKO su naručitelji i počinitelji zločina...Međutim vlada OMERTA !!

Nitko ne reagira kada osobno označavam tadašnjeg ministra polilicije RANKA OSTOJIĆA kao supočinitelja likvidacije mladoga POLICAJCA Molnara..!..Kod slučaja kidnapirane djelatnice MORH-a također uz već kroničnog ubojicu Ranka Ostojića, JAVNO označujem i onog bivšeg specijalca iz LUČKOGA zvanog MILIJAN BRKIĆ..Mislim da mu je ratni nadimak ČETNIK ili tako nekako..???....

Znate onog MILIJANA kojega u životopisu njegovome hvale kako je UHAPSIO Srećka Kalinića zvanog ZVER ..Da, onoga Sretka koji je umiješan i u likvidaciju dr. Zorana Đinđića...Osuđen je pa je pobjegao u Hrvatsku i dugo se vremena krio u HRVATSKOJ kod svojih prijatelja i ORTAKA Karamarka, Milijana Brkića zvanog ČETNIK ili tako nekako...

No, nije bitno ako se ne sjećate...Zašto su sva ta ubojstva, sve te i druge likvidacije poput pukovnika HV-a VINKA ŽULJEVIĆA KLICE odmah prepoznatljive..??..Zato jer sva ona imaju ISTI MOTIV te ih potpisuje jedna te ista ZLOČINAČKA RUKA..

LOPOVSKO-KOMUNISTIČKO-PARTIJSKA družina koja se razmilila po svim državama bivše YUGE..Od Slovenije pa do Makedonije..

Jedna je grupica na čelu Republike Hrvatske a druga je na poziciji vlasti u Republici Srbiji.. To je osnovni razlog zašto dobivate MUTAVA objašnjenja o počinjenim kaznenim djelima kojansu u režiji REŽIMA...Zbog očitih dokaza kako sudjeluje u likvidaciji svojih protivnika, Aleskandar Vučić osobno demantira "čaršiju"...

U Hrvatskoj POLITIČKO-MEDIJSKA scena pokušava "analizirati" zločine i svakako ih locirati što dalje od sebe..No, to im u zadnje vrijeme slabo polazi za rukom..Poglavito su nevjerodostojni u promoviranju OTROVANIH astra/zenekinih DOZA..

CIJELI SVIJET vidi kako nakon cijepljenja tim cjepivom, ljudi MASOVNO UMIRU ili imaju neke druge nus pojave...I zamislite..tzv POLITIČARI VAS I DALJE GLEDAJU U OČI I GOVORE VAM KAKO JE TO CIJEPIVO ZDRAVO I KAKO SE SVI TREBAMO NJIME CIJEPITI !!!..

Teško ili gotovo nemoguće se oduprijeti i demantrati OVAKVE NOTORNE LAŽI režima koji svima nama želi SVAKO "DOBRO"...Poglavito ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT...Popraćeno ogronom galamom svojih medija, nemoguće je TROVAČE nazvati pravim imenom, TROVAČI.!!..Lopove državne nazvati pravim imenom ..LOPOVI !!..Ubojice režimske UBOJICE !!...Probiti medijsku OPNU kojom su još vlastodršci uvijek NEVINI I NEDODIRLJIVI je nemoguće..

I bilo je NEMOGUĆE makar i medijsjki raskrinkati kriminalce i njihove grupe na čelu DRŽAVA nastalih nakon raspada Jugoslavije ..

Sve do pojave ZDRAVKA MAMIĆA, ALFA I OMEGE GNK Dinamo iz Zagreba i njegove konferencije za javnost u MOSTARU 16.03.2021.g. !

Mamić Zdravko je pred sudom u Osijeku osuđen na 6,5 godina zatvora i vraćanje cca 10 milijuna EUra DINAMU.. Njegov brat, prvi trener DINAMA je osuđen na 4,8 god. zatvora...Presudu je potvrdio i Vrhovni sud RH...Zanimljivo, iako je sud presudio, Dinamo smatra da Zdravko Mamić klubu ne duguje niti jednu LIPU a kamo li EUro..

Na konferenciji je Zdravko Mamić jasno i nedvojbeno iznio ČINJENICE kako su suci iz OSIJEKA koji su ga osudili najobičniji KRIMINALCI..Štoviše, kako je i sadašnji predsjednik VRHOVNOG SUDA RH Đuro SESSA najobičniji "PILIČAR" i protuha...Istinabog..

Nije Mamić prvi o tome govorio..Ovdje je navedeno kako je i prethodnik ĐURE SESSE, Branko Hrvatin najobičniji KRIMINALAC koji je dugo vremena odobravao i mnoge pljačke izbora u Republici Hrvatskoj od strane REŽIMSKE MAFIJE.!..

Mamić Zdravko je ispred sebe imamo oko 100-tinjak novinara kada je pred međunarodnom javnošću DOKAZIVAO postojanje organiziranoga kriminala u Republici Hrvatskoj..Konkretno u HR pravosuđu, DORH-u..Dotakao se kriminalnih grupica koje su dovela do pokretanja rata na ovim prostorima te svekolike likvidacije stanovništva i pljačkanja svekolikih dobara na teritoriju bivše Jugoslavije..

Vidi se iz "prve" kako Mamićeve optužbe vezane za korumpirani DORH, USKOK, HR PRAVOSUĐE imaju čvrste temelje..Stoga je nastao METEŽ na čelu RH..

Premijer Andrej Plenković se tobože IŠČUĐUJE i pita se da li je istina što Zdravko Mamić govori i optužuje..??...MI HRVATI znamo kakvoga psihopata SRBI imaju za predsjednika države ali vi SRBI pojma nemate kakav je psihički bolesnik predsjednik vlade RH ANDREJ PLENKOVIĆ ili onaj rošavi i "našmrkani" ZORAN MILANOVIĆ predsjednik države..Kriminalac do kriminalaca..Bolesnik do bolesnika ...

Zokijeva žena primjerice je jedan od glavnih promotora AJZER/ZENEKINIH OTROVNIH DOZA CIJEPIVA...Koliko je boleštine u glavi te žene ali i u ostalom dijelu pripadnika "KASTE", govori činjenica kako "nadležni" u RH otrovanu FAJZER-ASTRA-ZENEKU ne žele povući iz uporabe..SVI NADLEŽNI natječu se tko će pobiti više "zaraženih"!!

U tom svjetlu nitko ZLOČINCE ne može javnosti pokazati i ukazati kako smo pod okupacijom bande terorista..

Konferencija za novinstvo ZDRAVKA MAMIĆA vezano za njegov slučaj, DOKAZUJE kakve mračne i udružene sile kontroliraju USTAVE, ZAKONE, POLITIČKE ELITE..ZDRAVSTVO, PROSVJETU, SPORT, KULTURU DRŽAVE HRVATSKE TE..DRŽAVE ZEMALJA NASTALIH NA PODRUČJU BIVŠE JUGOSLAVIJE...

Stoga MAMIĆEVU KONERENCIJU smatram kao dolazak toliko potrebnog "ONOG", kao "KLIK" u svijesti koji nedostaje, kao spoznaju, dobivanje energije te potrebu i nužnost zajedništva, koje nam treba u borbi za preživljavanje i pobijedi nad ISTIM PREDATOROM koji nas satrti želi...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane