Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

BIOLOŠKI RAT

Branko Dragaš

Ako sam uspeo, u mojim poslednjim tekstovima, da objasnim šta nam Familija sprema, ako oni o tome govore decenijama javno, ništa ne kriju, najavljuju šta će da urade čovečanstvu, samo mi nećemo da shvatimo da imamo posla sa ozbiljnim šizofrenim ludacima, mnogi još uvek nisu spremni da prihvate tu okrutnu istinu, ako Veliki Inkvizitor vodi čovečanstvo u robovlasničko društvo, potpunu kontrolu uma i sveopštu robotizaciju samog čoveka, onda moramo, napokon, da shvatimo šta trebamo da činimo.

Nema oklevanja. Nema apatije. Ukoliko budemo malodušni i predamo se planovima Velikog Inkvizitora, onda nam nema spasa. Suština razumevanja našeg mogućeg spasa nalazi se u saznanju da se niko ne može da spasi pojedinačno, nego da možemo da se spasimo samo zajedničkom pobunom.

Mislim da smo tek na početku te velike pobune, koja nastaje iz utrobe nezadovoljnog, porobljenog, uplašenog, izmanipulisanog, prezaduženog i obespravljenog savremenog čoveka. Sve veći protesti građana u razvijenim svetu neoliberalnog kapitalizma, koji je došao do svog finansijskog kraja, koji je ugrozio opstanak zapadne civilizacije, pokazuju da građani počinju da shvataju da im je borba sa biološkim opstankom skopčana.

Razumevanje našeg delovanja mora da počne od činjenice da se nalazimo u - biološkom ratu! Svaki građanin iz temelja mora da promeni svoje dosadašnje potrošačke navike. Treba da se skine od potrošačke ovisnosti. Ko to ne bude shvatio, postaće topovsko meso pomahnitalog Velikog Inkvizitora.

Ko se nada, kako ćemo se nakon sveopšte vakcinacije, spasiti i vratiti na staro, udobno i konformističko stanje potrošačke bezbrižnosti i razbribrige, taj se grdno vara. Nema više vraćanja na staro stanje blejanja i trošenja. Upravljači sveta nam to otvoreno govore. Biološki rat će trajati sve dok se ne ostvare ciljevi koje nam je saopštio spiker Novog svetskog poretka Klaus Švab.

Ko to ne razume, politički je idiot. Mediokritet. Nema vraćanja na staro stanje zato što neoliberalni kapitalizam nema rešenja za izlazak iz sadašnje krize dugova. To smo videli u raspravi Trampa i Bajdena, jer nisu smeli da pokrenu pitanje rešavanja tolikih američkih dugova. Nisu smeli, jer su obojica kontrolisani od Velikog Inkvizitora, koji upravlja ovim političkim marionetama.

Novi predsednik SAD pokazuje, tačno ono što sam najavio kada se kandidovao, da je eksponent bangstera sa Vol Strita, koji su ga doveli na vlast, jer je već ubacio u sistem 1.900 milijardi dolara, dok se sprema paket pomoći od 3.000 milijardi dolara za obrazovni sistem i 4.000- 7.000 milijardi dolara za infrastrukturu. FED je otvorio štampariju za ubacivanje neograničine količine lažnih dolara. Niko se tome, osim nekoliko pametnih ekonomista u SAD, ne protivi.

Naprotiv, prema anketi u martu mesecu 78% građana SAD podržava da im država poklanja novac, smatraju da je to odlična ekonomska politika u pandemiji, što je dokaz kolektivne hipnoze koja će dovesti do potpunog finansijskog sloma Amerike. Ako se alhemijom novac može da stvara iz vazduha, onda će oni, koji veruju u hokus-pokus mađioničarske trikove, morati da se pripreme za bolno buđenje.

Već sada Amerikanci se žale na rast cena, jer je relna inflacija prešla 9%, dok se zvanična prikazuje samo 2%.Zabranjena je tema pričati u glavnim medijima o inflaciji.

Evo rasta nekih roba : drvena građa je porasla + 115%, soja +59%, srebro +55%, bakar +46%, kukuruz +45%, pamuk +30%, kafa +25%, zlato +17%, nafta +16% i nekretnine +10%, ali je stanje bilansa FED porastao za +87%.

Socijalističke američke države sprovode politiku Miloševića u godinama pred hiperinflaciju. To je dokaz da više nema ni socijalizma, niti kapitalizma, da su sve ideologije mrtve, već da je večan samo totalitarizam.

Veliki Inkvizitor je video da ne može da reši krah berze, koji je nastao u septembru i oktobru 2019.godine, pa je pušten veštački virus da bi otpočeo biološki rat. Mi, stariji smo imali u gimnaziji i na fakultetu ONO i DSZ, gde smo, između ostalog učili o biološkom ratu i specijalnim oblicima subverzivnog ratovanja.

U vojsci smo imali obaveznu obuku za slučaj atomskog- radiološkog - biološkog i hemijskog rata. Sve što smo tada naučili o biološkim karakteristikama specijalnog rata, vidimo da se danas primenjuje. Šizofreni upravljači sveta ne žele da promene postojeći totalitarni sitem u kome njih 1% imaju dominaciju nad čitavim društvom. Toliko su poludeli u svojoj ostrašćenosti da su spremni da žrtvuju milijarde ljudi samo da se totalitarni sistem zadrži.

Svesni da je neoliberalni kapitalizam bankrotirao i da je građane razvijenih država i njihove osvojene kolonije doveo do socijalne revolucije, plašeći se pobune naroda, oni su prošle godine pripremili nasilo zatvaranje građana, kako bi sprečili bilo kakvu mogućost organizovane pobune. Uspeli su, na različite načine i sa različitim prekidima, da drže građane razvijenog sveta u izolaciji, ali nisu uspeli da reše nagomilane ekonomske probleme u društvu.

Podignutim koncentracionim FEMA logorima ne može da se poveća životni standard građana, već se širi strah u izmanipulisano i prezaduženo stanovništvo. Ne može se bolji život za 78% osiromašnih građana da obezbedi zatvaranjem, vakcinama, lobotomiranjem, medijskim špekulacijama, proterivanjem svih koji misle drugačije i uvođenjem veštačke inteligencije. Nema boljeg života uvođenjem Velikog Reseta ili propagandom o Kapitalizmu zainteresovanih strana. Sve je to velika prevara.

Građani će ostati siromašni, porobljeni i izmanipulisani. Točak istorije vraćamo unazad. Nakon, feudalnog kapitalizma, nastaće robovlasnički kapitalizam. Roba možete da ubijete na različite načine i nećete zbog toga da odgovarate. Mi se, gospodo drugovi, pisao sam već na ovom mestu, nalazimo na civilizacijskoj prekretnici.

U toku je rat do istrebljenja između Dobra i Zla. Dobro se još nije probudilo i nije se organizovalo, ali svakoga dana vidimo da nepolsušnih ima sve više. Zlo je odlično organizovano i biološkim ratom hoće čovečanstvo da porobi.

Počinje trka sa vremenom. Rat će trajati čitavu ovu deceniju i zbog toga se trebamo dobro da pripremimo za ratne uslove preživljavnja. Ponavljam za sve one, kojih, nažalot, još ima u većini, da se više nikada nećemo vratiti na pređašnje mirnodopsko stanje okupacije, već će ratno stanje da potraje. Otuda se moramo ponašati kako dolikuje ratnim prilikama.Vidim da mnogi analitičari, koji dobro ukazuju na nastali problem, ne nude nikakva rešenja.

Stručnjak je onaj koji dobro poznaje nastali problem,ali koji zna da ponudi konkretna i operativna rešenja.

Ovim tekstom želim da pomognem mnogim naivnim, koji žive u velikoj zabludi, da će današnja kriza, poput letnjeg pljuska, sama od sebe da prođe. To se neće da dogodi. Šta mi u Srbiji trebamo da radimo? Komparativna prednost, upotrebljavam namerno ovaj otrcani ekonomski izraz, jer želim da me svi razumeju, Srbije je što smo mali i što se možemo brzo da prilagodimo za opstanak.

Uporediću to sa periodima kada je bila topla klima, to su ovi naši, današnji periodi štampanja dolara i evra bez pokrića, kada su nastale gigantske multinacionalne kompanije i hedž fondovi, neki imaju tržišnu valorizaciju 7.000 milijardi dolara, pa su oni postali brontosaursi, dinosaursi i tironosaursi neoliberalnog kapitalizma, ali kako dolazi promena klime, kako nastaje hladno doba u finansijama, jer ne može se večno štampati lažni novac, onda će prirodno da dođe do propasti tih finansijskih mutanata i bankrota velikih država, dok će mali moći, u uslovima naglog zahlađenja, da se sakriju, ušuškaju i nađu skrovište za svoj opstanak.Veliki to ne mogu.Njihova propast je sigurna.

Dešavaju se civilizacijski tektonski poremećaji i mnogi građani još to ne razumeju. Problem Srbije je što nju vodi šizofreni Uzurpator i njegova banda kriminalaca, koji ništa ne znaju, ništa ne razumeju i koji su svoje lične interese stavili iznad države i nacije. Ako ti politički idioti ostanu na vlasti, onda će Srbija doživeti potpuni nacionalni slom, jer ćemo se naći u istorijskim obračunima tamo gde nam nije mesto. Otuda, prvi korak mora da bude rušenje ovog veleizdajničkog i odnarođenog režima. To je uslov svih uslova. Bez toga nam nema spasa.

načinu rušenja sam sve u detalje napisao u proteklim godinama i možete da nađete obrazloženja na društvenim mrežama. Drugi korak je stvaranje Vlade nacionalnog spasa, koja će biti sastavljena od 500 vrhunskih stručnjaka iz zemlje i rasejanja, koja će imati samo 9 ministarstava i koja će napraviti operativni plan za spas države i nacije u uslovima biološkog rata.Uvođenjem direktne demokratije i stručnog tima izbećemo mogućnost da neko može čelne ljude Vlade da ucenjuje, preti ili da, neke nepotkupljive i dosledne, likvidira, kako to često rade krstaši.

Odluke koje su od sudbonosnog značaja za državu i naciju će ići na direktno odlučivanje svih punoletnih građana, tako da će donesene odluke imati demokratski legitimitet, što nemaju i ne mogu da ospore oni koji sprovode korporativni fašizam u zapadnim demokratijama. Tako ćemo zaštiti naše najpametnije ljude i možemo da krenemo u spašavanje države i naroda. Biološki rat nameće da Vlada preduzme operativne mere u ratnim uslovima radi zaštite zdravlja stanovništva i posrnule ekonomije. Zakon o konfiskaciji imovine političara, tajkuna i kriminalaca omogućiće da se napune Zdravstveni, Socijalni i Penzioni fondovi, koji su neophodni za pružanje osnovne zdravstvene i socijalne zaštite svim građanima. Zdravstvena zaštita će biti besplatna za sve vreme trajanja biološkog rata.

Zdravstveni fond za plate medicinskog osoblja će se značajno uvećati, tako da će naše medicinsko osoblje imati plate na nivou evropskog proseka. Drastičnim kresanjem administracije, agencija i svih državnih rashoda za 30%, obezbediće se novac za lekove i pomoć građanima u pandemiji. Pacijenti oboleli od Kovida će biti izolovani u posebnim bolnicama, sagrađenim za tu namenu, dok će se u zdravstvenim ustanovama pružati sve medicinske usluge građanima.

Privatni sektor u zdravstvu će se izjednačiti sa državnim i državno zdravstveno osiguranje će pokrivati sve zdravstvene usluge. Država će finansirati domaću proizvodnju potrebnih lekova, preparata i suplemenata za jačanje imuniteta stanovništva. Država će finansirati tradicionalne načine lečenja i uključiće ih u programe borbe protiv pandemije.

Svi mediji će biti otvoreni za javne rasprave stručnjaka, koji će, bez ikakvih ograničenja ili zabrana, moći da iznose svoja stručna mišljenja i rešenja. Racionalizacijom poslovanja države uštedećemo neophodna sredstva za zdravstvenu zaštitu stanovništva. Drastičnim suzbijanjem sive ekonomije, može u državni budžet da se unese minimalno 6 milijardi evra, neophodnih za lečenje građana i podizanje socijalnog standarda.

Ekonomski tim vlade će pokrenuti proizvodnju i obezbediti dvostruke stope privrednog rasta. Priorit je u svakom ratu prehrana stanovništva, tako da će država obezbediti da se svaki ar plodne zemlje u Srbiji obradi i zaseje. Realnim proračunom cene koštanja proizvodnje, odrediće se otkupna cena po kojoj proizvođači mogu da prodaju svoje proizvode za državne rezerve.

Zabraniće se upotreba GMO hrane. Državne subvencije u iznosu od 1 milijarde evra će da se usmeravaju isključivo domaćim proizvođačima hrane, lekova i medicinskih preparata. Obnoviće se rad Instituta Torlak. Vakcinacija će biti dobrovoljna. Narodna banka Srbije će iz primarne emisije obezbediti novac za domaće proizvođače. NBS će uvesti kripto dinar preko koga će se vršiti sve transakcije u zemlji. Kripto dinarom će se podići kupovna moć porodicama na najnižim primanjima. Kripto dinar će se realizovati samo za proizvode domaćeg porekla.

Uvodi se obavezno služenje vojnog roka u trajanju od 6 meseci za muškarce i 3 meseca za devojke. Obnavlja se rad Teritorijalne odbrane i Civilne zaštite, sa osnovnom idejom da se 1,5 miliona građana može da stavi u službu odbrane i zaštite države i nacije. Ministri u vladi će se menjati svakih šest meseci i neće biti profesionalnih političara.

Vlada će subvencionisati poslove svih građana koji se vrate na sela. Frilenseri će se oporezivati sa 5% i država će im staviti čitavu svoju slobodnu infrastrukturu na raspolaganje, bez plaćanja poslovnih prostora. Vlada će napraviti plan za povratak 2 miliona Srba iz sveta i obezbediće uslove za njihov smeštaj i život na selima. Svi migranti će biti vraćeni u zemlje odakale su došli. Zabraniće se preletanje aviona nad Srbijom i zagađivanje atmosfere

. Zatvoriće se sve fabrike koje zagađuju okolinu i radnici će dobiti mogućnost da se prekvalifikuju o državnom trošku za druga zanimanja. Svi nezaposleni će dobiti mogućnost da se zaposle u privredi. Sve nevladine organizacije, koje budu finansirane iz inostranstva će biti zabranjene.

Nema cenzure u medijima. Sloboda govora i okupljanja je ustavom zagarantovana. Čeka nas deset teških, ratnih godina. Ovo je način kako možemo da opstanemo, da sačuvamo živote, narod, državu, Republiku, Demokratiju i Slobodu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane