Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučićeva mašinerija za proizvodnju afera melje sve na koje on upre prstom

Ivica se uspravljati neće

Dok Srbija tone u živo blato, iz kojeg se ne može izvući, dok je za diktatorom raspisano više poternica u Sjedinjenim Državama zbog teških krivičnih dela, dok se u zapadnim medijima piše o Aleksandru Vučiću kao najopasnijem kriminalcu na planeti, vođi nakro mafije, trgovcu oružjem, lažnim pasošima, dok stvara kalifat na teritoriji Srbije, dok i moskovski mediji gunđaju na svoju vlast koja pere Vučićeve pare koje je opljačkao od najsiromašnije države u Evropi, tiranin se s lakoćom, koristeći se maloumnom opozicijom, spašava od najtežih afera, ubistva Vladimira Cvijana i stotine drugih koje je pobila njegova ubilačka mašinerija. Sada je na redu afera sa Draganom Markovićem Palmom, kojom on preti Ivici Dačiću. On svakodnevno prlja ljude i kao vampir se naslađuje. Čekajući na kolac, razotkrivamo njegovu bolesnu psihu.

M. Brkić

Afera ''Jovanjica'' završiće se onako kako je Vučić obećao. Njegovom pobedom, a našim porazom. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je predložio da se posedovanje marihuane dekriminalizuje. Navodno, koristiće se u medicinske svrhe. (Pročitajte tekst iz ovog broja pod naslovom ''Ministarstvo zdravlja - ekspert dva u jedan''. Svi optuženi će biti oslobođeni, a budžet Srbije će platiti veliku odštetu.

Aferu Cvijan Vučić je ignorisao, a onda je upotrebom provokatora - advokata ponudio javnosti odgovor koji je BIA dostavila tom mladom provokatoru, da je Cvijan bio teško bolestan! Tu gadost širi i Vojilav Šeljšelj, u čijoj stranci i listu je ponikao taj momak, spavač mračne službe sa Banjice!

Novom aferom koju je Vučić plasirao preko Marinike Tepić, šaptača srpske opozicije, Vučić je krenuo na Palmu, sa ciljem da po nosu udari Ivicu Dačića. Što je činio više puta, ali se Ivica nije uspravljao. Bio je u nagnutom položaju.

Ovim napadom na Plamu Vučić šalje poruku Kremlju. Da bi ga primili pod svoj kišobran, njega, brata, porodicu i njegove momke, Kremlj traži dve milijarde evra.. U kešu. Barem tako tiranin tvrdi najbližim saradnicima, od kojih sakuplja ''donacije za bekstvo''. Mira Marković i njen sin Marko su sa sobom odneli četiri milijarde dolara!

Vučić je novac prebacio u Bahrein, skupo mu je, teško se rastavlja od svakog evra i dolara. Zato gađa Ivicu Dačića, koji je u dobrim odnosima i sa predsednikom Putinom i ministrom Sergejom Lavrovim.

Ni od ove afere neće biti ništa. Gladnom narodu tiranuin nudi seksa i igara.

Dok traje igra, njemu je lepo, narod se zabavlja. Srpski tiranin voli da se igra. Teške pljačkaške afere i pretnje njemu i Srbiji on rešava stalnim pokretanjem ''slučajeva''

U utorak, 22. januara 2013. godine, na Prvom programu RTS-a, u emisiji “Upitnik”, autora Olivere Jovićević, gost u emisiji, Aleksandar Vučić izjavio je:

“...Doneo sam nešto da pokažem građanima Srbije, što je muka za moju porodicu.

Mislim da nije dobro ni za Srbiju, a tiče se onih koji su ovo platili, ne onih koji su ovo objavili, (uzima novine), pre samo deset dana u ovoj zemlji u kojoj sam ja diktator, (pokazuje Tabloid), vidite ovo je moj sin ovde, 15 godina ima, maloletno dete, piše slučaj obljubljenog vođe, reč je o meni, ženska momčad Aleka Vučica, ovo je moj sin sa svojim drugovima, unutra je na dve strane tekst o tome kako ja seksualno opštim sa svojim 15. godišnjim sinom, izvolite novine, pa pročitajte, kako opštim sa svojim 15. godišnjim sinom, na to nisu znali da reaguju, za to nije bila potrebna ni tužba ni bilo šta, to je neko platio, takvi tekstovi, takve bljuvotine ne izlaze dok to neko ne plati, ja ovo nisam ni video dok mi to moj sin nije pokazao, jer su mu drugovi to pokazali, sad vas pitam gde je vaša pravda, gde je poštenje u srpskim medijima...''.

Ove reči prvog potpredsednika Vlade Srbije, ministra odbrane, koordinatora rada svih službi bezbednosti u Srbiji veoma su me iznenadile. Nisam verovao da je to Aleksandar mogao da izgovori.

Pet dana ranije, njegov savetnik, advokat po profesiji, dok smo čekali na suđenje, prijateljski me je zamolio da našem zajedničkom prijatelju Aleksandru damo da predahne, i da ga u Magazinu Tabloid izostavim neko vreme. Do proleća, dokle gora ne zazeleni, rekao sam. On mu je, na moje oči, poslao poruku, i Aca se ljudski zahvalio.

Ipak, 21. januara pozvao me je predsednik Vlade Ivica Dačić. Poziv me je zatekao u tramvaju. Ivica me je molio kao da je pred streljačkim vodom, da prestanem da pišem o Vučiću, jer ga on optužuje da stoji iza mene i da me plaća. Nasmejao sam se i rekao mu da je od njega lakše uzeti bubreg, nego sto dinara. Opisao sam kako mi je Aleksandar pre deset dana poslao svog savetnika Nemanju Stevanovića da mi ponudi dvostruko više od onog što me ti plaćaš. Pitao sam Nemanju koliko Vučić namerava da odvoji para. Rekao je 50.000 evra. Zakleo sam se da Ivica, osim što je cicija, dobro razmisli pre nego što se bilo kome javi, a niti sam ga zvao, niti bi mi se javio. Nemanja je otišao, nije ostavio novac.

Ivica je oćutao na moj savet da ne veruje tom skotu, za kojeg sam bio siguran, da je slušao razgovor.

Teška srca obećao sam mu da ću na dva meseca prekinuti objavljivanje tekstova o ovom šizofreničnom čoveku.

Srećom, Vučićevo pojavljivanje dan kasnije na RTS-u, oslobodilo me je date reči.

Ivicu Dačića više nisam sretao, niti sam ga zvao.

Video sam ga pre nekoliko meseci, sa terase zgrade u kojoj je redakcija lista. Bio je u poseti Udruženju boraca NOR-a. Pozvao sam ga i pitao da li sreće još ludog Vučića. On se namrštio, odmahnuvši rukom.

Prljanje Ivice Dačića, Vučić sprovodi planski. Barem jednom godišnje provuče ga kroz svoju mašineriju za proizvodnju afera.

Dačić shvata Vučićevu potrebu za igrom. Poručio mu je saopštenjem da je on treći čovek po snazi u Srbiji. On je potpisao Briselski sporazum, pred Keti Ešton, pred kojom se Vučić valjao kao svinja, moleći da se njegov dosije ostavi po strani. Aleksandar Vulin je dva dana kasnije saopštio na RTS-u da podnosi ostavku na mesto direktora Kancelarije sa KiM, jer je zgrožen Vučićevim valjanjem po podu.

U dva mandata Dačić je bio ministar policije. Dosije Vučića deblji je od Palme. Zna to Vučić, zato će kada afera utihne, optužiti Mariniku Tepić da je napala poštenog čoveka.

Sve to zna srpska opozicija, ali ne ume da se distancira od uloge koju joj on povremeno dodeli, da se preko nje obračuna sa svojima.

Ivica se uspravljati neće. Kada se on uspravi, Vučića neće biti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane